- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
KTTech
veterán
A 3D-Comb egy késleltetett képet ad az eredetihez, így zajcsökkentőként működik. Gyakorlatilag a normál jeltartalmat felerősíti a zajt csökkenti.
P-NR: zajcsökkentő, másképpen működik, mint a 3D-Comb, mivel a 3D-Comb-ot csak PAL/NTSC adás jelére lehet alkalmazni, ezt pedig bármilyen jelre.
A képélesség az képélességet jelent... ha növeled a számot élesebb lesz a kép (és nő a zaj is). A gyári beállítás a többi gyártóhoz képest elég konzervatív élességet ad.
Az Eco mód figyeli a képtartalmat is a környező fény ellenében... szóval előfordulhat, hogy sokkal nagyobb lesz a különbség, mint amire elsőre számítanál a végén.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
dota1
aktív tag
-
DM-Fan
nagyúr
"Le a kalappal. Ez a plazma sokat fogyaszt kérdés egy nagy baromság..."
Én ezt szajkózom másfél éve, aztán mindig jön egy-két nagyokos, aki megmondja, hogy ez baromság és a plazma sokat fogyaszt, bezzeg az LCD! Nonszensz.
Ráadásul ne felejtsük el, hogy a mérési eredményeid egy 50"-os panelre vonatkoztak! Megnézném, hogy mennyivel eszik kevesebbet egy 50"-os LCD panel.
Meg annak is szeretnék gratulálni, aki arra van rápörögve, hogy jaj, mekkora tragédia, ha egy TV nem átlag 75 Wh-t fogyaszt, hanem átlag 100 Wh-t! Kiszámoljuk ez havi szinten hány forint villanyszámlatöbbletet jelent napi 8 órai TV-zés mellett? Az első esetben 18 kWh-t eszik meg a TV egy hónap alatt, a második esetben 24 kWh-t. Az 6 kWh különbség, vagyis kb. 250 Ft a difi havonta a két TV fogyasztása között, éves szinten 3 eFt! Akit ez az összeg földhöz vág, az egyébként se vegyen lapostévét! Ráadásul az esetlegesen minimális fogyasztási-többletért cserébe kategóriákkal szebb képet kap egy plazmától, mint egy átlag LCD-től, ami gyakorlatilag nem is eszik kevesebbet, sőt, adott esetben többet.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Zebu
addikt
válasz KTTech #25287 üzenetére
Igazából nem mértem túl hosszú ideig, pár párcig néztem egy jelenetet, majd megállítottam a képet (A HD tartalmaknál) és úgy nézegettem, hogy miként változik az ECO mód ki-be kapcsolása után.
Lehet csinálok egy olyat, hogy kompletten lemérek egy filmet, hogy milyen átlag érték jön ki és mennyi a totál fogyasztás ECO módban és ECO mód nélkül. Nem lesz nehéz, mert a gyerek úgyis mindig Toy storyt akar nézni!
Viszont ugyanazokat a környezeti paramétereket nem lenne egyszerű produkálni az ECO módhoz.
Érdekes, mert a Samunál be lehetett lőni a minimum és maximum fényértékeket az ECO módhoz. Itt erre nem nagyon látok lehetőséget. Bár valójában tényleg nem látom sok értelmét a használatának.
Az energiagazdálkodás az egyéb beállításoknál mit takar?
Tehát most így lőttem be SD adáshoz (kb ez az alap, csak True Cinema 36-os kontraszttal indított):
- True Cinema
- Kontraszt: 30
- Fényerő: 0
- Színtelítettség: 30
- Képélesség: 5 (Ez mire való amúgy?)
- Élénk szinek: ki
- Öko üzemmód: be
- P-NR: minimum (ez mi?)
- 3D-COMB (ez mi?)HD majdnem ugyanez, csak a P-NR ki van kapcsolva és általában az ECO mód is.
Bár szerintem a mérési eredmények után az ECO-t kikapcsolom.
-
ZEN1TH
őstag
Persze hogy nem fogyaszt sokat. A nagy marketinggepezetek, fals infok, es beidegzodesek miatt hiszi azt a sok luke, hogy a plazma joval tobbet eszik egy lcd-nel. De ugy gondolom hogy ha valaki kepes ugy tobb szaz ezer forintot kiadni szinte barmire (jelen esetben egy TV), hogy nem nez utana rengeteg dolognak, az meg is erdemli, es nezheti a meregdraga led-es lcd-jet. Amirol persze azt hiszi, hogy hu micsoda vetel volt, nagyon megerte, micsoda szinei vannak, nezd babam a tv retusal, eltunteti a pattanasokat meg a rancokat. Persze ha megnezne egy plazmat rajonne hogy mellenyult. Ennel mar csak az a viccesebb hogy a boltban ra is lehet mutatni (meg egy kivilagitott MM-ben is), hogy egy minosegi plazmanak mennyivel jobb, termeszetesebb kepe van. Es a birka vasarlo is latja, mert helyesel hogy valoban igy van. Ennek ellenere megis lcd mellett dont, mert a csapbol is az folyik.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
Hsanyika1
senior tag
sziasztok plazma tv kijelzöjének karbantartására van értelme ,mintha nem lenne adás "hangyák háborúja " kb. 30percig járatni néha?ghosting ellen.
-
KTTech
veterán
Az Eco mód annyit tesz, hogy a környező fényekhez igazítja a panel fényerejét, egy adott kiindulási ponthoz képest. Ha kevés a fény leveszi a fényerőt-kontrasztot, ha sok felnyomja. Természetesen utóbbinál a teljesítményfelvétel is felfele mozdul el, előbbinél lefele. De amit mértél értékek rendben vannak. Az 50X10 többet fogyaszt, kb. 30-40%-al. Hiába, fejlődik a technika, és az X10-ben nem olyan hatékony a panel. Az Avatar nálam 171Wh-ra jött ki, 42-es kontraszt, Mozi mód, és 0-s brightness mellett (mostanában -6-on van a brightness, mert folyamatosan viszonylag sötét környezet van, ez kell a TV-nek és a képfeldolgozáshoz is). Újramérem majd, csak picit nehézkes, mert most a fogyimérőn van a nagy elosztó, amiből megy a számítógép, erősítők, kiegészítők stb... picit nehézkes átpakolni
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Na srácok nem bírtam tovább, ráakasztottam a fogyasztásmérőt az újdonsült bejáratós 50S20-ra.
Néztem mezei SD adást, HírTV-t, Zoom1, 30-as fényerő+kontrszt, TrueCinema mód:
120 körül ugrándozott.... Öko mód bekapcs, akkor kb 10W-tal lett kevesebb. energiagazdálkodás szintén be volt nyomva az egyéb beállításoknál. Ennek a ki-be kapcsolása nem változtatott semmit.Következő tesztalany Sport1 kézilabda meccs. Beállítások ugyanazok mint az imént.
150 körül ugrándozott, Öko móddal -10W.Ezután HDMI-n megnyomtam egy full HD, 1080p Avatarral. 20. és 30 perc környékén kékes és mindenféle jeleneteknél a fogyasztás 90-100W között mozgott, Öko mód bekapcsolásával kb. 5-öt esett...
Toy Story 3 720p 10. perc körül néztem állóképet és járattam kicsit. 100-100W között ugrándozott, öko mód kb 5W-ot jelentett.
Megnyomtam egy fullHD 1080p The Earth című természet filmmel. 10. perc, jegesmedvék, hó, szép fehér háttér. Fogyasztás kb 240W, öko módban 210 körül állt meg.
Őszintén szólva nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Igazából nem látom értelmét az öko mód használatának. Egy kicsit, egy árnyalatnyit kb sötétedik, de távolról ipphogy látszik a különbség, ha valakit még ez a pár +W is zavarna. Nálam most be van kapcsolva, mert napközben a TV adásoknál a családnak szerintem holt mindegy... este, ha már mozizás van, akkor az az első, hogy kikapcs!
Érdekes a TV kikapcs metódusa... Kikapcsolom, piros státusz LED bevillan, majd egy rövid idő elteltével kattan egyet és kikapcsol. Ez alatt a rövid időszak alatt 10W-ot kajol.
Le a kalappal. Ez a plazma sokat fogyaszt kérdés egy nagy baromság.... a 40C6000-es EdgeLED TV-m 60W körül fogyasztott 4-es fényerőn. Ha feljebb tornásztam 8 körüli értékre akkor ha jól emlékszem 80-100 között.
-
GSzarkaTAT
tag
Na, ma este beugrottam a teszkóba...és nem csalódtam.
Mondom az előadónak, úgy látom, a Pana plazmákra most 5 év garancia van, erre a debil: igen, de azt külön kell vásárolni. Mi vazze'? (Amúgy a Tecsóról simán el tudom képzelni, hogy van pofájuk pénzt kérni érte...emlékezzetek csak, a Top3-ban benne vannak, akiket a legtöbbször megb*szott már a fogy.védelem)
Már bánom h megkérdeztem, G20 érdekel, lehet-e rendelni. Jött a válasz: csak az a pár tv van ami ki van rakva. Az U20-as volt a legkomolyabb, mondanom sem kell valami igen ratyi anyaggal futott, simán SD adás volt. Tele a polc Toshiba-kkal, LG-kkel, meg nem is tudom, de húztam ki a shop-ból...Jó mókázást% -
Locutus
veterán
válasz #09634560 #25278 üzenetére
Nem valószínű. Általában drágábbak a TV-k, egykét kivételtől eltekintve.
A 42G20 1000 euro körül van pl. (ott GW20-nak hívják, de gondolom ez ugyanaz)[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
senior tag
válasz Locutus #25272 üzenetére
Mondjuk a SCS-es mediamarkt ban elég szar helyen van az X25-öt pontosan a teljes bevilágítást kapja szembe!
A saturnban nem nézted meg, ott egy kicsit jobb helyen van.
Az az igazság, hogy én láttam egy PanaShop-ban a G20-at és a X20-at egymás mellet lesötétített helyen, a velem lévő laikus kolegám nem látott lényeges különbséget a készülékek között! (mondjuk a felbontáskülönbséget legalább észrevette)
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , Sony NW-A105 Walkman , TWS monitor, One , RC Pilot
-
KTTech
veterán
válasz Nagy_Matessz #25260 üzenetére
Nem sok
-
szp1
addikt
válasz Locutus #25265 üzenetére
A Panasonic TV-k DVB-C tunerje sokkal jobb minőségű és gyorsabban reagál mindenféle alapkategóriás szolgáltatói settop boxnál. A többi TV-ről nincs tapasztalatom.
Természetesen ha rögzítős meg timeshift-es a doboz, akkor azt kell használni, még ha a tuner része nem is olyan jó minőségű. Bár erre is van megoldás.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Locutus
veterán
Voltam ma bécsben pár TV-t megnézni, ha esetleg elfér itt néhány szubjektív vélemény:
-50X25
Szép nagy, a méret miatt gondolkodtam eddig ebben, de már nem. Ugyan a HDReady elég lenne, de sajnos a kanyarban sincs a képminősége egy S20/G20-hoz képest. Sőt, nekem még bizonyos LCDk képe is jobban tetszett.
-46G20
Asszem ilyenem lesz. Ideális méret, és a képminőség, árban se rossz... szép az SD adás is rajta (kábeltv volt), és a rákapcsolt HD bemutatóanyag is természetesen. Játszogattam a színekkel ennél is, beállításokkal, és minden tekintetben jó volt. A káva nem annyira jön be, de ez legyen a legnagyobb baj.
-46S20
Sajnos túl sokkal marad le a G20-tól... többel, mint amit az árkülönbözet indokolna.
-65VT20
Eljászottam a gondolattal egy kicsit, de persze csillagászati ára van. Egy 3D-s jégkorszak szerű bemutató anyag futott rajta, le lehetett ülni megcsodálni... azt kell mondjam, hogy az LCD TV-k 3D-je a cipőfűzőjét se kötheti meg ennek. Értelmetlen ugyan, de egyértelműen ezé a legjobb 3D-s képminőség. Simán élvezhető.Persze néztem LCD-ket is, de arról itt nem nyilatkozok inkább, mert megint balhé lesz
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
szp1
addikt
válasz Nagy_Matessz #25260 üzenetére
Nem lehet elég nagy TV-t venni. Ha hazavitted, másnapra-harmadnapra összemegy
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz gergoe13 #25259 üzenetére
Mindegyik PDP tükröződik valamennyire, ezek a bevonatok inkább a szórt fényt nyelik el valamilyen hatásfokkal, de matt plazma nem létezik a panel felépítéséből adódóan. A közvetlen fénnyel nem tudnak mit kezdeni, azt visszaverik. A szerencse az, hogy úgy működik mint egy ál-tükör, ha be van kapcsolva akkor alig venni észre...
Nem véletlen, hogy az idei modelljein a Samsung például már nem is erőlteti ezt a bevonatosdit, tavaly még a B450-re is rátették, a C sorozatból már csak a csúcsmodellek kapták meg. tehát szerintem ne bevonatot vegyél, hanem TV-t. Az más kérdés, hogy az S20 alapból egy nagyon jó készülék, bevonat ide vagy oda.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
SaMURaIDrAkE
tag
Soha nem értettem hogy mi ez a tükröződési mizéria.
Nem kell ablakkal szemberakni és jó lesz, vagy le kell húzni a redőnyöket vagy a függönyt oszt off.
Este meg úgysincs vele gond. Amúgy meg az S20 tükröződésével semmi gond szerintem. -
Nagy_Matessz
aktív tag
Szerintetek 2 méterre sok az 50"?
42X20-at néztem Madarasban de ott picinek tűnt persze ez függ a helytől is
A hely megvolna, ágyam fejtámlája 2 méterre van pont a tv leendő helyétől csak így lehet elfáradna a szemem meg a nyakamKell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
gergoe13
csendes tag
Megrengettek hitemben.
Ebből az összevetésből mit javasoltok?
X25, U20, S20?Az S20-szal kapcsolatban többektől olvastam, hogy tükröződik rendesen.
Igaz-e ez? -
kerni
tag
válasz gergoe13 #25249 üzenetére
Szia!
NAGYON JÓÓÓÓÓ! Keress vissza írtam róla többet. Most tipliznem kell, de még írok. Gyönyörű szinek, a fekete az fekete, nem zúg, tükröződés is S20-szal azonos. Nemrég tárgyaltuk ki, hogy tényleg van külömbség abban, hogy melyik piacra készül. Ezek csak a németeknek mennek. Gondolhatod, hogy sz@rt nem kérnek.
Interhifi-nél vettem 140k, 2év garival. Kérdezz, még írok. Nekem nem kéne FHD pedig BD-m is van. (vehettem volna mert lett volna rá keret, de amire nekem kell arra korrekt, és nem kalibrációs műszerből van a szemem) -
Gabor970
addikt
-
Cha-b
senior tag
-
szp1
addikt
A Wild Russia tökéletes, gyönyörű darab.
Falitartó: majd' mindenhol lehet dönthető Hama tartót kapni, 60 kg-ig jó, VESA szabvány.
10 e körüli áron, bőven megfelel a célnak. Ha normális tiplivel és 8-as csavarral teszed fel, örökké tart.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
BaLee
addikt
-
Cha-b
senior tag
Sziasztok!
46 G20-hoz ajánljatok légyszi vmi falitartót nekem, ami "jó minőségű" 10-20000 Ft- között. Nagyon nem szeretném, hogy a tvm 1-2 hónap után a földön landoljon.
Ez egy kicsit off: Tudtok nekem olyan természetfilmeket mondani amiknek olyan a minősége hogy leesik az állam? Hasonlóra gondolok mint mondjuk a Planet Earth 1080ps változata, vagy jobbra ha olyan létezik. Ezekkel szeretném járatni az elején.
CSAKAKISPEST!!!!
-
szp1
addikt
válasz KTTech #25234 üzenetére
Közben olvastam a közleményt. Hát ha UPC-s lesz, akkor kétesélyes a dolog. Bár azt írják egyelőre nem változik a szolgáltatás, de ha az ő rendszerük lesz bevezetve, akkor ez a kártyaolvasós dolog nem biztos, hogy működni fog. Mondjuk ezt Te első kézből fogod tudni...
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
törölt tag
válasz Locutus #25219 üzenetére
Az hogy kinek mi keresni valója van a fórumon,szerintem nagyon nem te döntöd el. Ráadásul Bécinek ebben a kérdésben is nagyon igaza van,mint mindig és mindenről.Tapasztalata pedig jóval több ebben a kérdésben is mint amennyit Te életed során elérhetnél. És ezzel nem tulzok! Sőt ebben egyetértek vele:ha nem értesz kérdezz de ne add magad szakértőnek!Tanácsot se osztogass,ha nincs a témához közöd.Azt pl hogy döntötted el hogy ért-e valaki a témához vagy csak fanatizmusból ír?? Az hogy nem válaszol olyan kérdésedre ami magától értetődő vagy keresővel is simán kapsz választ?Vagy nem reagál a plazma-LEd LCD féle kötekedésedre mert pl más dolga is van?
Az nem baj ha rossz a felfogásod de ne akarj már irányitani senkit:itt mindenki egyenrangú.Föleg hogy ki forumozzon.Arra van illetékes személy,moderátor és házigazda cimen vannak fent. Maradj a kérdésfeltevésnél és a válaszokat is próbáld megérteni,értelmezni,átrágni magad rajtuk,ne csak kiragadva a neked tetszőt. Példa rá ez is meg az Plazma-LED lcd vitád vagy a DM Fannal való vitád is filips -plazma téren vagy hogy itt mindenki pana fanatikus-féle felfogásod is.mert idejöttél hogy plazmát akarsz venni de ugy akarsz elmenni hogy ki irjon a forumba?? Vagy azt akarod elérni hogy utáljanak itt Senior létedre???? Az emlitett filipszedet láttad már? Mozgóképét is? Öszehasonlitottad a G20 képével,debilájt nélkül?? Ha igen akkor magad is láthattad hogy a g20 magasan veri a filipszed! ha meg nem láttad akkor kár észt osztani,De ha ennyire tetszik neked a filipsz vegyél egyet,ahogy DM-fan tanácsolta és utána senki se sír itten vissza téged hogy nem plazmát vettél.De ne gyere azzal utána hogy rossz az SD és a mozgókép megjelenités a debilájt ellenére.
Konkluzió kérdezz és ha válaszolnak próbáld megérteni is: nem azért tesszük hogy utána magyarázkodnunk kelljen miatta mert nem értetted meg!Mert ez a magatartás nem ide való hanem máshova,például a GYP-sek közé!És ne adj okosabnak tanácsot és főleg ne utasits senkit,főleg hogy ki jöjjön vagy ki ne! -
-
KTTech
veterán
www.digikabel.hu oldalon, vagy a 1272-es telefonszámon.
Ha Fiber-es voltál, akkor nemsokára másik szolgáltatóhoz kerülsz: vagy Inviteles vagy UPC-s leszel, attól függ, hogy hol laksz (amint jóváhagyja a GVH a felvásárlást).
-
szp1
addikt
-
szp1
addikt
válasz #09634560 #25226 üzenetére
Azt nem az Antenna Hungária nyomatta? Szerintem a kettő nem ugyanaz...
Meg ráadásul az analóg adás volt ha jól emlékszem, jóval kisebb sávszélességgel és más sugárzási metódussal.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Locutus #25222 üzenetére
Kérdésedre válasz: a tévé tunerje fogja az adásokat és ott tárolódik,ott müködik az EPG és minden funkció amit DVB-C vagy MindigTV esetén T tunerrel fogsz.Ehhez venned kell 13-14 ezerért legtöbbször Conax rendszerű kártyaolvasó modult amit a tévé CI- csatlakozójába kell dugnod. Tehát nem kell beltéri.
-
BBéci
legenda
válasz Tommy7 #25223 üzenetére
Meg kell nézned a tévé leírásában, hogy milyen fájlokat ismer fel és játszik le, mert vannak különbségek. Legjobban használható a Samsungoké.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kaqkk99
csendes tag
válasz bela7562 #24969 üzenetére
Szia bela7562!
Én kb. 2,8 - 3 m-ről nézem a 46G20-at.
TV adásokról még nincs tapasztalatom, mert eddig nem volt TV-m és még elő kell fizetnem egy szolgáltatónál egy kábeltv csomagra.
Én is sokat gondolkodtam a méreten, mielőtt megvettem a tv-t. Szombaton úgy mentem be az Allee-ban a Panashopba, hogy a 42-est fogom megvenni, pont azért, hogy az SD adások is jó minőségűek legyenek. Viszont amikor odaértem, elkértem az eladótól a TV és a SetTopBox távirányítóját és ide-oda kapcsolgatva végignéztem egy csomó TV csatornát 3 m-ről, mind a 42-esen, mind a 46-oson, 4:3-ban is, és a képet széthúzva is. Amit láttam, azt meggyőzött arról (és az asszonyt is ), hogy a nagyobbat vegyem meg.
És ezt eddig nem is bántam meg, SŐT! Egy régi, 260 soros divx-es avival is kipróbáltam otthon, és még ennek a minősége is felülmúlta várakozásaimat.
Én neked is azt ajánlom, hogy ha teheted, menj be hozzájuk, vagy egy másik olyan üzletbe, ahol kint van mindkét méret és át tudnak kapcsolni SD TV adásra, és próbáld ki, hogy milyennek látod abból a távolságból, ahonnan nézni fogod. -
Tommy7
tag
Helló, azt szeretném tudni, hogy amelyik tvben van usb 2.0 és ki van írva,h kép,zene,film lejátszás, az usbs vinyóról beolvassa a hd filmeket? Mert én úgy olvastam, hogy igen.
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
vaksi8
senior tag
Szia.
én a digit tudnám neked ajánlani."már ha van a körzetedben".jó áron van a szolgáltatás (2900 ft),kb 70 csati ebből 6 hd.én x20 al nézem nagyon szép képe van.már csak a digi sport miatt megéri nekem, Hd ban az összes Bl meccs.box nem kell hozzá,EPG is elérhető Dvb-c módban,a tv n váltogatod a csatornákat.minden vágyad teljesül....[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz Locutus #25219 üzenetére
Az a gond, ha kérdezel, már nem lehet tudni nálad, hogy komolyan gondolod-e, vagy provokálni akarsz.
Ezért kaptad azt a választ, amit.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Neked meg ez a válaszod bizonyítja, hogy semmi keresni valód a fórumon. Mégis mi a francnak van ez a fórum, ha szerinted nem lehet kérdezni se? Én sosem próbáltam magam szakértőként előadni olyan kérdésekben, amiben nincs tapasztalatom, mindössze kérdeztem és kételkedtem. Pont az olyanok miatt mint te, akinek akkora arca van, hogy kétszárnyú ajtón se férne be, csak mert már van plazmája otthon.
-
szp1
addikt
válasz Daffni2 #25216 üzenetére
A bökkenő itt van:
"Az Antenna Digital a Hello HD Kft. kábel nélküli kábel szolgáltatása, amely több, mint 100 televizó csatornát sugároz Budapest és környékén. A vételhez szabad rálátás szükséges a Széchenyi hegyi adóra."
Ha nem "pesti" ?
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
Vidanet. Ha jól tudom a T-kábel és a fibernet rendszerében ( illetve azokra alapuló helyi szolgáltatóknál ) működik a dolog, ezek használnak conax alapú kódolást. Az UPC kábelesnél állítólag nem működik, a digikábel meg nem kártyás, ahhoz nem kell semmiféle hókuszpókusz.
Igen, akkor teljes egészében a TV tunert használod és a TV távirányítójával váltasz csatornát illetve megjelenítheted az EPG-t is.
A mindigTV Extra kártyát is olvassa a modul, ilyenkor értelemszerűen a DVB-T tunert kell használni Ők adnak is mellé kártyaolvasót valamilyen konstrukcióban. Elméletileg abban lehet kártyát is cserélgetni, tehát az esetleges kábeles kódkártyát is olvassa.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
kerni
tag
Szia!
Melyik szolgáltatónál vagy? Én csak úgy szeretnék digitálisra váltani, hogy ne kelljen boxot használni, mert még egy kütyüt nem tudok hova tenni. Ja meg akkor azon kell csatornákat válltogatni, igy meg a tv-n kellene, ha jól értem? Melyik szolgáltatóknál van CI modul? -
M_AND_Ms
veterán
-
Csöves
őstag
válasz headhunter #25169 üzenetére
Vajon a plazma, vagy az autó működik még?
Aquila non captat muscas.
-
Gabor970
addikt
válasz Nagy_Matessz #25182 üzenetére
50" esetén mennyi?
más:
minek etetitek a trollokat?
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Van olyan hely ahonnan letölthető lenne G20 tv-hez kapott cd-n levő magyar nyelvű pdf?
Egyszer sikerült megnyitnom, de azóta nem ismeri fel a cd-t. Próbáltam másik íróban is de semmi.
Pana oldalán csak a kisebb pdf van azt már leszedtem.
Tudna valaki segíteni?
KösziEgyébként nagyon jó a tv, nem ciripel semennyire sem, nekem.
Egy A110 lejátszóval és erősítővel+hangfalszettel használom és nagyon remekül működik, szép kép.
Megvagyok elégedve vele, de nagyon -
szp1
addikt
Ezek dizájner cégek, amik meglévő beszállítói cuccokból rakják össze a horror pénzen árult TV-ket. Az más kérdés, hogy mindenből a legjobbat igyekeznek összeválogatni, tehát minőségre sokszor magasan az eredeti gyártmányok felett vannak. Hétköznapi halandó nemigen tudja megfizetni ezeket. Én mondjuk nem is akarnám...
-
szp1
addikt
Később talán lesz rá esély, az én szolgáltatóm 2 hónapja vezette be azt, hogy be lehet cserélni a box-ot kártyaolvasó modulra. Az más kérdés, hogy szar gyártmányt választottak, ami nem passzol valahogy a rendszerükhöz, eldobálja a kódot, úgyhogy én a saját Technisat modulomat használom továbbra is, a vidanetes meg a fiókban pihen tartaléknak.
-
BBéci
legenda
válasz Locutus #25187 üzenetére
Ez a kérdésed is bizonyítja, amit eddig többen megállapítottunk: fogalmad nincs a témáról.
Nem lenne baj, ha ennek ellenére nem próbálkoznál szakértőként előadni magad.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
PB
tag
válasz GSzarkaTAT #25137 üzenetére
Komoly kétségeim vannak hogy betöltötted-e már legalább a 25-öt, ezzel az írjál a svéd fóumba mert ez itt ám azért már azért Magyarország he. Ha meg mégis akkor súlyosabb a dolog.Vegyél egy tévét királycsávó ahol kellemesen érzed magad akarsz ne itt csak rugózzál.
A kikotatást köszi, a hülyéket és sznobizmust sosem bírtam főleg ha a kettő találkozik.
Az tegezésedre amihez hasonló a részemről nem történt meg, a fórumlakók érdekében inkább nem reagálok.
Jó fórumozást!
[ Szerkesztve ]