Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
Aktív témák
-
IrsaiOlivér
tag
válasz Komi28 #21935 üzenetére
Kb. 2 hónapja van meg, eddig minden rendben vele. Szerintem korrekt a képe, ahhoz képest amit az áruházakban láttam a Tv adás minőségén (igaz digitális) meg is lepődtem, HD anyag pedig szerintem gyönyörű.
A G20 biztos egy más kategória (írják itt sokan), de laikusként Nekem ár-érték arányban tökéletesen megfelelt.
Üdv.
Ja! csak jobb lett volna egy 50"-os belőle.. -
Gabor970
addikt
válasz Komi28 #22135 üzenetére
bejáratott készülék esetén szerintem minimum 5 órányi statikus tartalom lehet véglegesen beégve. sokmindentől függ. El tudom képzelni, hogy pár hónapnyi kizárólagos RTL nézéssel -reklámok ide vagy oda- igenis bele lehet véglegesen sütni a logót.
Mindaz amit írtam nem konkrét tapasztalat folyománya, hanem csak így gondolom eddigi olvasmányaim és "ghosting" tapasztalatom alapján.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
BaLee
addikt
válasz Komi28 #22135 üzenetére
Nekem erről nincs tapasztalatom, az itt olvasottakból gyűjtöttem az infókat. Abban azért biztos vagyok, hogy egy normálisan bejáratott panelnek ez a 2-3 óra meg sem kottyan ha utána valami változó képtartalommal az esetleges ghosting nyomtalanul el van tüntetve.
Más. Közben felhívtam az egyik boltot ahova először elküldtem az ajánlatkérést és még várják az árat ők is, talán holnapra lesz belőle valami. Viszont kicsit lelombozott, mert azt mondta, hogy olyan 1-2-3%-nál többre ne nagyon számítsunk, mert nem olyan nagy tétel ez.
Annyiért mondjuk nincs sok értelme szenvedni közös rendeléssel én legkevesebb 10-15%ra számítottam. Viszont akkor továbbra sem értem, hogy a Szlovákoknál hogy lehet ennyivel olcsóbb.
Na majd kiderül...
-
Dave77
tag
válasz Komi28 #22250 üzenetére
Tegnap láttam a S**urnos katalógust és a 42G20-ra pont vonatkozik a 30 hónap. Nem olyan rossz dolog ez a 0%-os THM. Ha nagyon leegyszerűsítjük, akkor a készülék árának a felére számolj átlagos betéti kamatot, kb. ennyit nyersz, ha addig lekötöd a pénzed. Nagyságrendileg hétezer forint ebben az esetben. Ha meg nincs rá a pénzed, nyilván a +30 hónap tévézés élményét nyered.
-
ZEN1TH
őstag
válasz Komi28 #23606 üzenetére
By DM-Fan:
"1. "F" gomb az oldalpanelen.
2. Folyamatosan nyomni a hangerőcsökkentés gombot az oldalpanelen.
3. Közben a távirányítón 3x megnyomni a "0"-t
Elindul a szervizmenü.
4. Megnyomni a "2"-est.
5. "OK"
Bejön az SRV-TOOL
6. "PTCT"-hez menni.
7. A "PTCT" melletti üres cellába lépni!
8. "Mute" gombot nyomni kb 5-7 másodpercig.
Elő jön 2 számsor, az üzemidő és a bekapcsolások száma.Kilépés: az "Exit" gombot hosszan nyomni.
Csak saját felelősségre próbálkozz vele és véletlenül se módosíts semmit a szervízmenüben!"
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
M_AND_Ms
veterán
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Komi28 #26324 üzenetére
Fölösleges lenne leírnom, mivel a saját lejátszómhoz, PS3-mamhoz és TV szolgáltatómhoz kalibráltam a TV-t, ami másnál úgyis teljesen eltérő képet adna. Amúgy minden forrásnál egész közel esnek az értékek a THX-profilban gyárilag beállítottakhoz: alapvetően a kontrasztot 1-2-vel növeltem, a fényerőt ugyanennyivel csökkentettem, a színtelítettség nagyjából jó, a képélességet levettem minimálisra, plusz az RGB-be nyúltam bele itt-ott, de max. 2-3 értékkel tér csak el a középtől általában a dolog.
Get Moded!
-
Johnny Cage
addikt
-
BaLee
addikt
válasz Komi28 #31059 üzenetére
Olyan tudtommal van benne, hogy eltárolja a csatornához tartozó hangerőt. Magyarul ha egy csatorna sokkal hangosabban szól a másiknál akkor lejjeb lehet venni a hangját a beállításoknál és ezt megjegyzi.
Az ellen, hogy a reklám hangosabban szól semelyik tv nem tud tenni semmit, talán majd a médiatörvény hatására ez megszűnik.
-
szp1
addikt
válasz Komi28 #31052 üzenetére
A DVB tunernél ( C, T ) csatornánként be lehet állítani a hangerőt, és azt el is tárolja.
Az option gombbal lehet előhívni.
Sőt, most megnéztem, az analóg tunernél is működik a dolog.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest