Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
ProdyG
őstag
válasz GSzarkaTAT #22630 üzenetére
el lehet hinni a 0% THM-et, én is vásároltam már így, és néha van, amikor még jól is járhat vele az ember, pl ha megvan a pénzed a cuccra, de hitelre veszed meg, a pénzt meg addig dolgoztathatod máshol
persze ez csak ebben a formában éri meg ahogy leírtam -
bogabi
senior tag
válasz GSzarkaTAT #22630 üzenetére
0%-os THM-hez annyit tennék hozzá, hogy én is 12 hónap 0%-os THM hitelre vettem a TV-met, egyszerűen azért, mert bár ki tudtam volna fizetni kp-ben is, de nekem egy TV nem ér annyit, hogy egyben kiadjak érte 250EHUF-ot. Így meg elhoztam 12 havi részletre, és így 12 hónap alatt fizetem ki azt az összeget, amennyibe a TV került: anno az ára 250.000 volt kp-ben, megvettem 12 hónapra (nem volt kezelési költség, meg egyéb hókusz pókusz, tehát fixen fizetek havi 250.000/12=20.833 Ft-ot) ugyanennyiért. 24 hónapra kartam elhozni, de a bank nem adta, csak 12-re (valszeg sok volt a havi nettóm).
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
BaLee
addikt
válasz GSzarkaTAT #22737 üzenetére
A 42G20 ára elég magas, abból tényleg le kellene menniük jócskán. Viszont az 50G20 ára alig magasabb, mint a webshopoké...
Ha abból adnának 8-10%-ot akkor ha hozzávesszük, hogy nem zsákbamacskát veszel hanem rendesen kipróbálhatod előtte (kiszűrheted az esetleges pixelhibát vagy zúgó tápot) az nekem megérne egy 10-20 ezret egy több, mint 300 ezres tv-nél...Mert amilyen szerencsétlen vagyok úgyis belefutnék egy pixelhibás zugó tv-be...
-
szp1
addikt
válasz GSzarkaTAT #22734 üzenetére
Jellemző szlovák árak. Lehet kattintgatni.
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
gban
veterán
válasz GSzarkaTAT #22737 üzenetére
Ha az Euronicsra gondolsz, 229.999 náluk most a 42G20, csereakcióban, vagyis nem kártyára, stb., és szerintem örülnek is ha nem viszünk nekik 30 rossz tévét a 30 új helyett, tehát lemondanak róla simán, és csak marketingduma a csereakció.
Ebből meg ha engednek 5%-ot, akkor 217 a vége, ha meg többet engednek az még jobb.
Ugyanígy 119.999 a PS42C430 is most.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
szp1
addikt
válasz GSzarkaTAT #22743 üzenetére
Dunaszerdahelyen 753 EUR, kb 210e Ft.
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
gban
veterán
válasz GSzarkaTAT #22743 üzenetére
Azt tök fölösleges nézni, nézd meg az összes árat, csak azért van hogy legyen, hátha jön egy madár.
Nézd meg a szórólapot.Postázást nem vállalok.
-
gban
veterán
válasz GSzarkaTAT #22747 üzenetére
Akkor felesleges ha jó árat keresel...
Vagy az üzletek árait.
Szórólapok meg fent vannak az oldalon, mindig 2 változat van.Postázást nem vállalok.
-
szp1
addikt
válasz GSzarkaTAT #22747 üzenetére
Ott, ahol linkeltem.
"Mondjuk az EUR váltás miatt lehet nem éri meg."
Ezt nem tudom értelmezni. Itthon eladási áron veszed az eur-t, pénzváltónál ma reggel 279-ért lehetett venni Győrben.
-
szp1
addikt
válasz GSzarkaTAT #23069 üzenetére
HDI Dune Limited
Company address:
RMs 1101-1104, 11/F., Nan Fung Tower, 173 Des Voeux Road Central, Hong KongMert ha az lenne akkor nem vennéd meg csak emiatt?
-
BaLee
addikt
válasz GSzarkaTAT #23069 üzenetére
Ma már szinte mindent szinte Kínában gyártanak. Lehet a legmenőbb márkától származó erősítő, hangfal vagy bármilyen műszaki cikk.
Ezzel újat mondtaM
-
BaLee
addikt
válasz GSzarkaTAT #23074 üzenetére
Ha Japánban gyártanák 1.5x ennyibe kerülne.
Persze lehet minőségi különbség, de ekkora nem. Gyártás alatt meg legtöbbször csak összeszerelést értek, de ahhoz már elég, hogy megkapja a Made In China feliratot...
-
Dave77
tag
válasz GSzarkaTAT #23068 üzenetére
Nem olyan sok az. 5-6 hálózat boltja vannak felsorolva, mind a drágább kategóriából. (áthúzott taps)
-
szp1
addikt
válasz GSzarkaTAT #23074 üzenetére
Gyakorlatilag minden Kínában készül. Ami nem, ahhoz az alkatrész.
-
szp1
addikt
válasz GSzarkaTAT #23310 üzenetére
Legalább nem vacakolt hetekig, naponta módosítva az aktuális favoritot..
Meg aztán lehet, hogy elolvasta a hozzászólásokat itt a fórumon.
Csak éppen nem kérdezett.[ Szerkesztve ]
-
N.Laca64
csendes tag
válasz GSzarkaTAT #23310 üzenetére
Egyszerűen nem találtam miskolcon U20-at kiállítva,pedig hetek óta mikor a szabadidőm engedi nézem a boltokat,de csak más típusokat láttam.Szívem szerint 50G20-at vennék,a fórum hozzászólásai alapján,csak hát anyagilag nekem az túl nagy falat.Már rég óta ha tehetem Panasonic termékeket szoktam vásárolni,bízom a márkában.Ezért mertem látatlanban megrendelni az U20-at,na meg a fórumba is beleolvasgattam.
Star Citizen 1. Magyar Kereskedelmi és Iparos Szövetség https://robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS/ SC FB csoport: https://www.facebook.com/groups/starcitizen.hungary.magyarok/
-
BaLee
addikt
válasz GSzarkaTAT #23356 üzenetére
Panasonictól még várom a választ...
-
BaLee
addikt
válasz GSzarkaTAT #23380 üzenetére
Kik azok az ők?
-
BaLee
addikt
válasz GSzarkaTAT #23383 üzenetére
Ja azt hittem a Panasonictól válaszoltak...
Azért ott is lehet káosz, hogy egy ilyen kérdésre nem tudnak válaszolni. Mi van ebben az országban, eszem megáll...
-
BaLee
addikt
válasz GSzarkaTAT #23523 üzenetére
Persze, hogy rajta. Már hívhatja bárki.
-
BaLee
addikt
válasz GSzarkaTAT #23529 üzenetére
Hogyne olvastam volna.
Vicc.
1. Nekem nem írtak visszajelzést, szóval a Panasonic Hungary elmehet a picsába. És még finoman fogalmaztam.
2. Beszéltem a tulajjal neki azt mondta, hogy ő beszélt velük és neki e-mailje is van róla, hogy hivatalos viszonteladó és érvényes lesz a tvkre az 5 év gari.
Szerinte ez a Slárku Gábor valami új ember meg mittudomén.Mondtam, hogy akkor beszéljen velük és kapjunk egy hivatalos e-mailt a forgalmazótól, ha mégsem ez az igazság. Nem mondta azt, hogy ok.
Szóval most csak úgy vagyonk. Nekem tele a tököm az egésszel meg ezzel a nagy magyar valósággal.
-
kosaras76
csendes tag
válasz GSzarkaTAT #23552 üzenetére
Na elküldtem emailben!
-
Somansky
aktív tag
válasz GSzarkaTAT #23733 üzenetére
Olvasom, olvasom már vagy 3 napja...akkor valami mellett elsiklottam.
www.somansky.com
-
BaLee
addikt
válasz GSzarkaTAT #23887 üzenetére
Fogadunk?
Itthon az 5 év gari egy kiterjesztés, az eredeti garifüzetben nincs nyoma és csak a garifüzettel és a számlával együtt érvényes.
Ráadásul gyártási szám alapján hagyják jóvá azokon a tv-ken amit ők hozta forgalomba.Ha egy külföldi idejön, megveszi, beregisztrálja, megkapja az 5 évet. De 3 évesen ha beviszi egy külföldi szervízbe megmondják neki, hogy ez a kiterjesztés náluk nem érvényes, csak Magyarországon.
Ha egész európában lenne 5 év gari akkor temészetesen nem erről lenne szó.
-
ZEN1TH
őstag
válasz GSzarkaTAT #23901 üzenetére
inkabb vegyel egy 50g20-at ha tudsz kiveve ha kell a 3d
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
vhunor
őstag
válasz GSzarkaTAT #23934 üzenetére
Nagyjából 3 millió forint értékben vásároltam high-end hifi cuccokat Szingapúrból, az összeset ingyenes DHL Express szolgáltatással küldték. A dealextreme.com webshop évek óta ingyenesen szállít világszerte.
A bolthoz: senkinek nem mondtam, hogy ott vásároljon, pusztán megosztottam egy infót, meg előtte megpróbáltam lecsekkolni a céget.
-
nemtomcsak
csendes tag
válasz GSzarkaTAT #23998 üzenetére
Szia! Az a baj, hogy nem kicsit zúg..... ( képtartalomtól függően zúg folyamatos hullámvasút... ) És ha már keményen megkérik az árát akkor nekem ne zúgjon.
-
KTTech
veterán
válasz GSzarkaTAT #24055 üzenetére
Nekem ilyen van, megelégedéssel használom. Az új FW igen jó rajta.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
szp1
addikt
válasz GSzarkaTAT #24166 üzenetére
Csak egy példa: ez a lejátszó is 3D képes és 1.3 HDMI van rajta.
Nem mintha ezt ajánlanám, csak ezt találtam meg a leghamarabb. Nem függ össze a HDMI 1.4 és a 3D megjelenítés.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz GSzarkaTAT #24197 üzenetére
Már ne is haragudj, de ez hülyeség.....miért kellene felső kategóriás TV-t vennie súlyos pénzekért, amikor egy X20-on is tökéletesen jön az SD adás? Inkább költse azt a valag pénzt hasznosabb dolgokra. Lehet, hogy nem az a fajta, aki kalibrátorral meg feketeszint mérővel néz TV-t.
Persze majd megerősít, vagy megcáfol ha akar.Dorian: én sem nagyon vagyok képben, de láttam működés közben ezt a kamerás-érzékelős cuccot, és elég jópofa volt...
-
szp1
addikt
válasz GSzarkaTAT #24211 üzenetére
Elég sok privátot kapok melyben tanácsot kérnek. Azzal kezdik, hogy feltétlenül G20-at kell venni, mert mindenki azt dicséri, vagy esetleg az olcsóbb típusoknak is nézhető-e a képük...
A NatGeo és az Eurosport is HD ( 1080i ), és nagyon jól mutat még a C2-n is. Pedig az 120e. Forint.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz GSzarkaTAT #24215 üzenetére
Ez nem vitás, ezzel egyetértek, pontosan ezért választottam én is az 50G20-at. Viszont azt az előbb leírtak alapján be kell látni, hogy a többségnek erre nincs szüksége, illetve nem engedheti meg magának. Én is nehezen, de ez a hobbim, erre teszek félre, amikor tudok és úgy vagyok vele, hogy törekedni kell a tökéletesre és az elérhető legjobbra, ráadásul most a garanciaakcióval mindezt megfejelve ki lehet tolni a következő TV-vásárlást minimum 5 évnyi távolságra.
Get Moded!
-
zozo81
csendes tag
válasz GSzarkaTAT #24225 üzenetére
Havi 1000
-
alterra
csendes tag
válasz GSzarkaTAT #24652 üzenetére
Ingyenes házhoz szállítás igaz. 5ezer Ft-os vásárlási utalvány virtuális, csak náluk a következő vásárlásnál fogják beszámítani. Fél év után ha addig nem vásárolsz, akkor törlik ezt a lehetőséget. HDMI kábelt pontosan 1métereset fogsz kapni, kérdés, hogy az mire elég. Minősége mondjuk nem rossz a kábelnek.
-
BaLee
addikt
válasz GSzarkaTAT #24652 üzenetére
Szerintem korrekt!
Viszont csak ezüst színben van nekik, feketét nem forgalmaznak.
Ezt az ajánlatuknál is írták nekem. Egy 1m-es HDMI kábel mondjuk 1000ft alatti tétel.Ha tervezel valamit venni még náluk akkor az 5000Ft nem rossz. Így már 200k körül van egy 42G20. Bár meggondolandó, hogy +20 ezer nem ér-e meg 3 év garit.
-
BaLee
addikt
válasz GSzarkaTAT #24667 üzenetére
Nem feltétlenül más az ára, ők gondolom olyan beszállítótól rendelnek aki csak ezüsttel foglalkozik. Persze valamennyire befolyásolhatja az árat, hogy melyikből mennyi fogy.
Ha a színe miatt nem viszik valamelyiket azt a végén mindig olcsóbban szokták adni. -
gban
veterán
válasz GSzarkaTAT #25094 üzenetére
Nyakadat ne tedd rá, mert buknád a fogadást, de köszönöm az ismeretlenül történő megítélést...
Leírtam azt is, hogy hivatalos a dolog, számlával, stb., csak a nagykerből nem egy nagy bolt veszi meg, hanem egy kicsi cég, akitől én venném. És nem venném cégesen, ezt honnan vetted?
Azt is leírtam hogy SEE-s termékről van szó, tehát nem szürkeimport és nem rontja a bizniszüket.
Tescoból ezek szerint nem szabad megvenni a C2-t ha 110 lesz megint akkor sem?
Inkább máshol 130-ért?
Köszönjük Emese...Postázást nem vállalok.
-
BaLee
addikt
válasz GSzarkaTAT #25099 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy találj, bár vannak még csodák...
HD readyból csak C2-t láttam a mienkben, Full HD-ból csak U szériát.
-
Cha-b
senior tag
válasz GSzarkaTAT #25118 üzenetére
Sanszos, hogy a 42g20, de majd jönnek a többiek is és megmondják.
CSAKAKISPEST!!!!
-
szp1
addikt
Ez az egymillió dolláros kérdés.
Szerinted?Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Gabor970
addikt
szerintem nem kell még plazmára sem redukálni. Melyik a legjobb 42"-os TV 230e Ft áron. Nincs kétség: a 42G20-as Panasonic plazma.
Sanci:
véleményem szerint az adott összegből egy adott méretben a lehető legjobb képminőségűt választanám. Nem vennék az 50"-os tv-m helyett még G20-at sem 42"-osban, pedig lényegesen jobb a képe mint a legalapabb samumnak.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
addikt
Aki meg TESZKÓBÓL vesz tv-t...nos, az sikeres ember nem lehet, tudjuk..
Nagyon örülök, hogy sikertelen vagyok, de azért 109 900-ért igen jó volt megvenni a Tesco-ból a TV-met.Panasonic TX-P42C2
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
PB
tag
Te ki mégis ki a tököm vagy? Mi köze a sikernek itt ahhoz, hol vásárolsz?
Semmivel nem szeretek jobban egy Expert-t vagy Media Marktot vagy Hifi Klubbent (legalábbis ezek a "jobb" elektronikai boltok itt Svédországban), mint ha feltűnik hogy egy tescoban a legolcsóbb akkor azt megvenni. Biztos megalázó besétálni , mi?
Baker ha ezen méred a sikert, komoly önértékelési problémáid lehetnek.Másrésztől meg biztos felemelő dolog sikeresen végigszivatni a személyzetet, mikor valaki végigteszteli az összes tévét, fenti "sikeres embererek" vásárlóhelyein, majd megveszi egy webboltban.
Azok után meg pláne semmi bajom a tescoval miután amikor tévét vettem belefutottam pár szürkeimportos web boltba, a tescoban meg minden rendben volt.G20-at az életben nem fogsz onnan venni, sem más komolyabb TV-t, de leszarom azt a 8-10 típust amit lapostévékből forgalmaznak pont van egy jó vétel.
És igen, ha tehetem megveszem áfa nélkül azt a évi néhány tartós fogyasztási cikket, adózok eleget mások helyett is hogy ne érdekeljen az a pár tizezer forintot amit megtarthatok.
Mostanában ritkában olvasom ezt a fórumot, de te kivágtad a biztit, jobban mint egy LCD troll.
[ Szerkesztve ]
-
ZEN1TH
őstag
válasz GSzarkaTAT #25137 üzenetére
Szerintem ennyi eleg is lesz ebbol. Nem eleg hogy offoltok, de meg veszekedtek is. Tessek PM-ben folytatni. Senkit nem erdekel a szardobalas.
DM-Fan
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
zetecR
addikt
válasz GSzarkaTAT #25099 üzenetére
Lehet, hogy a kereslet határozza meg a kínálatot...?
-
PB
tag
válasz GSzarkaTAT #25137 üzenetére
Komoly kétségeim vannak hogy betöltötted-e már legalább a 25-öt, ezzel az írjál a svéd fóumba mert ez itt ám azért már azért Magyarország he. Ha meg mégis akkor súlyosabb a dolog.Vegyél egy tévét királycsávó ahol kellemesen érzed magad akarsz ne itt csak rugózzál.
A kikotatást köszi, a hülyéket és sznobizmust sosem bírtam főleg ha a kettő találkozik.
Az tegezésedre amihez hasonló a részemről nem történt meg, a fórumlakók érdekében inkább nem reagálok.
Jó fórumozást!
[ Szerkesztve ]
-
zebra60
csendes tag
válasz GSzarkaTAT #25360 üzenetére
Köszi a válaszod.
Annyit kérdeznék, hogy melyik samura gondolsz, mert én egy LCD-n (40c650) és egy plazmán (ps50 c530) is meditáltam. Mindkettő Samsung.
Egyébként azt tervezem, hogy aTV média lejátszóján keresztül HD-s filmet is néznénk (pc letöltés után például) , de ebben pillanatnyilag nem vagyok járatos illetve felkészült.
-
Dorian
félisten
válasz GSzarkaTAT #25363 üzenetére
A Samsung beépített lejátszója (egyedül a mezőnyben) kezeli a DTS hangokat. mkv-k ból max. H.264, 4.1 szintet támogat, ami azt jelenti, hogy kb. 10-15-ből egyet nem, de egyszerűen átkonvertálható 5.1-esre (ez nem hangot jelent!) Fogalmam sincs hány Mhz-es, de természetesen akadás mentesen játssza le az 1080p-s filmeket is. Mégis inkább kényszermegoldás, ha nincs pénz külső playerre, mert az sokkal kényelmesebb megoldást ad.
A G20 egyértelműen jobb, szebb képet ad (de nem úgy kell elképzelni, hogy a C530 rosszat), de ha nem 2m-en belül nézi az ember, akkor már többet ér a méret, mint a minőségkülönbség. Én 2,8m-ről nézem az 50"C530-at, nem cserélnék 42" G20-ra, csak 50" G20-ra. Csak az majdnem 2x annyiba kerül.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Elpresidente
tag
válasz GSzarkaTAT #25363 üzenetére
mint C530 tulaj a saját tapasztalat a médialejátszóval kapcsolatban:
igazat adok GSzarkaTAT kollégának. A beépített lejátszó nem veszi fel a versenyt egy külső média lejátszóval. Nekem asus r1-m van és az mindent lejátszott. Ugyanazok a fájlok a tv lejátszójával nézve nem minden esetben mentek. Nem sokat teszteltem, de 10-ből 3 nem indult el.
Xbox gamertag: goserHU
-
mathgery
aktív tag
válasz GSzarkaTAT #25501 üzenetére
Jó, de gondolom a futárnak megvan mondva, hogy "Béla ez plazma tv, ne fektesd el a furgonba". Ezt én nem látom a csomagoláson, hogy lett-e baja, mert a futár nem megfelelően helyezte el a kocsiban...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest