Hirdetés
Aktív témák
-
33as
senior tag
Na a csávó jól le húzta a Panasonicot a logout-os cikkében:
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
33as
senior tag
válasz DM-Fan #15129 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, de én beleolvastam az általa linkelt fórumokba és a csávó egy kicsit túlzásba esett szerintem a véleményével!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
33as
senior tag
válasz Montesantos #17142 üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy fat32-re formázott pen drive-ra hogy a francba tudtál egy 4.7 GB os filmet felmásolni, vagy csak egy szimpla sample volt?
Szerintem formázd le ntfs-re, mondjuk azt meg nem nagyon komálja a pen drive memory chips-e!
[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
Sziasztok, gyereknek szeretnénk venni a szobájába egy belépő szintű plazmát, főleg Xbox 360 és TV adást nézne rajta.
Ezt a két típust néztük ki és kérdezném, hogy ti melyiket ajánljátok szivesen:
Panasonic TX-P42C2E
Panasonic TX-P42X20EMacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
33as
senior tag
válasz Locutus #25272 üzenetére
Mondjuk a SCS-es mediamarkt ban elég szar helyen van az X25-öt pontosan a teljes bevilágítást kapja szembe!
A saturnban nem nézted meg, ott egy kicsit jobb helyen van.
Az az igazság, hogy én láttam egy PanaShop-ban a G20-at és a X20-at egymás mellet lesötétített helyen, a velem lévő laikus kolegám nem látott lényeges különbséget a készülékek között! (mondjuk a felbontáskülönbséget legalább észrevette)
-
33as
senior tag
válasz RoszikAtosz #26371 üzenetére
Én teljesen megvagyok elégedve a 42X20-al (lényegében ugyanaz mint a C2) pedig van egy 46-os GW20-as is a nagyszobába!
Xbox 360-ra meg PS3-ra tökéletes bármilyen plazma! Vedd meg nyugodtan a C2-öt!
A kisszobába szoktam játszani az X20-al.
-
33as
senior tag
"Én most ott tartok, hogy nem merek végignézni az HBO-n egy filmet"
Na azért nem kell így parázni a beégéstől!
Az első 200-500 óra alatt jobban kell figyelni a tévére, én például ha nézem folyamatosan a retekklubbot akkor egy idő után kizummolom a lógót a képből. Ennyi az egész.
[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
Elöljáróban Sok Boldog Ünnepeket Kívánok minden topiklakónak!
Off téma:
Ha valakit érdekel a közeljövőben egy Popcorn Hour NMT A-100 nagyon olcsón az kukkantson ide!
Januárban első heteiben lesz aktuális!
-
33as
senior tag
Én csak azt nem értem, és persze minden tiszteletem DM-Fan-é ,hogy még "idegekkel"
bírja a beégéssel kapcsolatos unalmas kérdéseket!
Nagyon egyszerű, ha nem tudsz odafigyelni a kényes plazma technológiára akkor tényleg nem neked való ez a tv!De az is halál biztos, hogy annyi pénzért amibe egy X20 Plazma kerül, legalább a dupláját kell letenni egy LCD-"Led" tévéért ha azonos minőséget akarsz!
A G-20 ról már nem is beszélek, az egy külön világ, most két tévét nézünk folyamatosan egy G20-at és egy X20-at.
Nekem mind a két technológiájú tévém volt már, és hidd el menekültem egy idő után az LCD-től!MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
33as
senior tag
válasz DM-Fan #29180 üzenetére
Szia, ezért kell az új alumínium házasat megvenni ( ők is rájöttek a venti problémára).
Én már megrendeltem Popcorn Hour NMT A-210
Meg szerintem szebb is lett mint a régi:
-
33as
senior tag
OFF:
Érdeklődnék ti mivel szoktátok a plazma képernyőjét tisztítani? Sima üvegtisztító jó?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest