-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Szabi® #75795 üzenetére
Attól, hogy imádsz egy autómárkát 20-30 éve, mert nem csalódtál még benne, attól még ha ott a lehetőség, be akarsz ülni másikba is, menni vele egy kört. (jó esetben…)
Ugyanez a másik konzol is. Senki nem mondta, hogy cseréld le a régit, csak érdemes nyitottan állni a dolgokhoz… -
Szabi®
addikt
válasz
Tegla80 #75798 üzenetére
Az xbox topikokban pedig a Ps5-öt hirdetik, mert mennyire kimaradnak a "jóból" ?
Nincs ezzel gond, de amíg nem indokolt, hogy vegyek, mert nem olyan rá a felhozatal ami indokolná számomra, addig nem veszek. Volt egy Xbox One fat-em, egy One S-em, egy One X -em, és 2 azaz kettő Switchem az elmúlt 4 évben, Ps-ek mellett. Azért úgy gondolom, nem vagyok elfoglut.Kipróbáltam, nem tetszett. Mentek ide fel apróra ....
-
Tegla80
addikt
válasz
Szabi® #75795 üzenetére
Elfogultsag,markahuseg,fanatizmus,rajongas,stb,stb stb. mindenki maskep hivja, latja,gondolja a szajizenek megfeleloen. Engem le is hulyezhetnek mert csak ps-t veszek az is hidegen hagy. Mikor Schuminak szurkoltunk fiatalon akkor is hulyek voltunk,jah nem mert a Hakkinenesek voltak azok.
Ilyen ez a vilag mar..... ami picit zavar,h sajat topikban kell kardoskodni,h miert csak ps.
(amugy jol irtad korabban,En is ilyen vok...valasztottam anno,felnottem rajtuk es kitartok mellette barmi jon is odaat.) -
kona005
senior tag
Semmi mas nem a vitt ra PS vasarlasra amugy, csak elotte sima 4em volt es volt 100+ jatek a fiokomba nagyresze Plusos , olyan sokat nem koktottem digitalis jatekra max par ezeres gamet vettem, mar banom amigy hagyni kellett volna....
Mindegy nem ervagas vegulis, de jobb a BOX ha az exkluzivot kivesszuk a kalapbol na , ez mar lassan 1 ev alatt kiderult .... PSnel valami tuti a szoftverrel van az miatt nem megy ugy ahogy kene...
Korai korai de mar korvonalazodik a helyzet, meg mondjak is a hogy az X a fo csapas vonal... -
Szabi®
addikt
Sztem nem elfogultság amit írtam, csak rosszul értelmezed. Ha valaki, valamivel elégedett 20-30 évig, az miért váltson ? Vagy miért nézelödjön másfelé ? Itt mindannyiunknak volt már sok-sok konzolja. Biztos hallottál már az autó márkahűségről. Akiknek beválik egy-egy gyártó azok annál maradnak. Nem értem ezekben mi az elfogultság
Az egyik haverom csakis és kizárólag Tisza cipőt hord, semmi mást nem próbál ki, ahogy szétmegy az egyik, veszi a másikat, nem érzem azt, hogy neki ezmiatt bűntudatod kellene éreznie. Látja a másik cipőket, tukmáltunk neki mindent, ő csak a Tisza. Ez ennyi . -
3L1T3
addikt
válasz
Tegla80 #75748 üzenetére
Amit írsz semmi több mint elfogultság. Aki elfogult és egy platformozik (anyagiakat hagyjuk ki ebből) az igen is kimarad pár jó dologból. Legyen az KÉK-ZÖLD vagy PIROS!
Azt hiszem Szabi hozta fel ezt a 30 évig használsz Casiot akkor a következő is az lesz. Ez megint semmi több mint nettó elfogultság és hülyeség. Akik így élik le az életüket sok jó termékből kimaradnak. Persze szíve joguk! Nekem van és volt olyan generáció amikor egyik és amikor másik volt a lead platformom.
-
kecsu10
aktív tag
Sejtem a választ, de azért megkérdezem: nem PS Bluetooth fülhallgatót hozzá lehet kapcsolni a géphez? Ismerve a konzolokat nem hiszem, de hátha.
-
opr
nagyúr
Mindig amikor bekapcsolsz egy kontrollert, megkerdezi a PS, hogy melyik fiokot szeretned iranyitani vele, illetve menet kozben is tudsz valtani.
Igy ha tobben akartok jatszani, benyomod a masodik kontrollert, aztan amikor kerdezi, hogy ki akar micsodat, belepsz a vendegfiokba. Ha nincs vendegfiok, par "kattintassal" csinalsz egyet, nem kerul semmibe, regisztralni se kell semmit sehova. -
kona005
senior tag
Kulon profilon kell bejelentkezni, csinalsz 1 et regisztralsz PSN en vagy vendendegkent bejeletkezel vele.
Na nem valasz lett.
-
kona005
senior tag
válasz
kecsu10 #75778 üzenetére
Igen , persze nekem is vannak kedvenc jatekaim aminel nem erdekelne engem sen, bizom benne, igazabol most a Sonyt nem ertem, szoftver szerintem nagyon mas lett a PS4 hez kepest szerintem, de nem egy 60fps boostot csinalhtnanak , mert peldaul Metro Exodus ami kapott upgradet az jo volt, de PS4en fel ora utan kikapcsoltam mert jatszhatatlannak ereztemes nem az RT miatt hanem a gyenge framerate miatt, en lemondanek inkabb egy ket effektrol csak ne akadjonmert megol sok jatekot szamomra psen.
-
noxon
őstag
Helló, életem első konzolja, szóval bocs a béna kérsésért.
A 2. Kontrolert is hozzáadtam viszont amikor kérdezte, hogy ki fogja használni akkor a saját fiókomhoz adtam hozzá.
Így fogunk tudni ketten játszani? Vagy mindkettő kontroller az 1es játékost irányítja majd?
Meg most, ha jól hallom a tv szól, a ps5ben nincs hangszóró?
-
wolf13
őstag
World War Z: Aftermath [link]
-
kecsu10
aktív tag
válasz
kona005 #75776 üzenetére
Tuti lesznek. A Sony tudja ezt, hogy a közönség mire vágyik, erre épül az egész üzleti modell. Bár a Last of us felőlem 25 fps is lehet 720 P mellett, akkor is a kedvenc játékaim egyike. (Amúgy megértelek, nekem sem adja a konzol azt az élményt mint a pc, nem ülök elég közel, nyilván más a grafikai szint is, de ott nincsenek a legújabb Sony exkluzív címek, sőt, sok régi sem.) Szóval türelem, jönni fognak a jobbnál jobb játékok. :)
-
kecsu10
aktív tag
válasz
kona005 #75772 üzenetére
Konkrétan minden jön gépre is. De most, hogy egy kicsit próbálgattam a play station-t, jó kis gép ez. Nyilván nem pc, az ultra grafika az egy másik dolog, de én kimondottan az exkluzívok miatt vettem. Ha arra veszel/használsz valamit ami az igényed, szerintem nem lesz vele baj. Ez továbbra is egy konzol, nem egy csúcs pc, és ez így is van rendjén.
-
kona005
senior tag
válasz
stilo18 #75740 üzenetére
Már 2x felraktam de levettem ,én 240-ért vettem még tavasszal kéz alól, meg vettem hozzá még 1 joyt ugyhogy elég minuszos lenne , úgy hogy 200ért van bontatlan már, van egy gépem amibe csak kártyát kéne pattintani, majd ha normalizálódik a helyzet akkor vezsek bele valamit, aztán ami olyan játszom PC, jon minden oda is kb ami BOXra.
-
Szabi®
addikt
-
Szabi®
addikt
Nyílván én az saját ismerősi körömről és magamból kiindulva tudok nyilatkozni.
Az biztos, hogy a Nintendo felé még én is nyinti fogok, mert van ott olyan cím ami mindig is érdekelt.
Egyébként Xbox+Ps combót sem megfizethetetlen manapság már tartani.Ha azt számoljuk, hogy a pc-s árak hová őrültek meg . És a két konzol tényleg jól kiegészíti manapság egymást.
Ugyanígy egy Switch is lefed bizonyos igényeket a "nagyobb" gépek mellett.
Backlog nekem már nincs annyira vissza,tényleg csak pár indie címre néznék még rá. Várom a nívósabb címeket, God of war 2, Horizon stb -
Mike
veterán
válasz
Szabi® #75758 üzenetére
szerintem nem. inkább az van benne, legalábbis részemről, hogy van vagy 200 digitális játékom, amit nem fogok elengedni csak azért mert van egy konkurens termék, ami pár ember szerint jobb, de en ebből kb semmit sem érzek. ha már váltanék, vagy bővítenék, akkor az a Nintendo lenne, mert ott vannak olyan címek amik érdekelnek. de mivel ps-en is hatalmas backlogom van, mert eddig hörcsög voltam,
és most jutottam el oda, hogy azokkal kell játszani amik vannak, és ha majd azok megvannak akkor lehet gondolkodni új játékokban. persze nem bírom ki, hogy egy-két újat ne vegyek meg, de már nem veszek meg mindent ami megtetszik. eldöntöttem hogy ami ps5re felkerül azt végig kell játszani és addig nincs másik -
válasz
RangerFox #75766 üzenetére
Egyelőre még várhat az összefoglaló, vannak még kérdések ezzel kapcsolatban. Sőt, több kérdésem lett mint előtte volt. Majd jön még egy béta teszt, azt a Sony is kiértékeli és változhatnak a követelmények, aztán majd utána lesz tiszta minden. Addig - hacsak valaki nem akar tesztelő lenni és esetleg feleslegesen bevásárolni drága SSD-ből ami nem is biztos, hogy tényleg jó lesz hozzá - senkinek sem javaslom, hogy foglalkozzon ezzel. Ha pedig meg jön a stabil rendszerfrissítés a támogatással, akkor frissíthetjük az összefoglalót.
-
blckhm
tag
válasz
tboy93 #75732 üzenetére
En is vettem egyet, miutan a banyaszok elcsesztek a VGA piacot. Nekem, aki kb 3 eve lett ujra konzolos a PS2 ota es PC-n sem jatszott igazan 7. gen cimekkel, mar a GP eltartja a konzolt. Igy megvan a "best of both worlds" egyensuly bar kar, hogy 4X/RTS vonalon nem tul acelos egyik platform sem.
-
kecsu10
aktív tag
Végre sikerült beszerezni egy Ps5-t. Nagy az öröm. :) A God of War is egészen más mint sima PS4-en volt. Elsődleges gép továbbra is a pc marad, a play station pedig marad az exkluzívokra. A Returnal nagyon várós, hogy játszhassak vele. :)
-
-
-
-
Szabi®
addikt
válasz
Tegla80 #75748 üzenetére
Hiába van amott "cukorból a kerítés", a legtöbb ember számára érdektelen marad. Ez a brand szeretetének köszönhető, egyszerűen megszokás egy adott márka használata. Aki 28 évig Casio órát hordott, az továbbra is azt fog hordani. Mindegy mit ad a konkurencia vagy sem. Ezek a topikok is csak szűk rétegeket érintenek, a legtöbb konzol tulaj azt sem tudja hogy léteznek.Csak egyszerűen beszerzik a vasat, és nyomják a kedvenc címüket hozzá.
Ez nem új keletű dolog, a ps2-es eladások már jól megmutatták, hogy akik használtak Ps1-et, azok méginkább vettek Ps2-öt, hiába volt ott az Xbox Classic 2001-ben a palettán (kiváló játékokkal) PS2 155 Millió eladott darab , Xbox Classic 24 millió. -
Tegla80
addikt
az elozo kedesedre igen a valasz, persze,h a ps5-re gondolok.A masik oldal termeket nem xarozom le mert nem az,sot technikailag jobb is,csak nem hoz akkora felhasznalobazist,gentol fuggetlenul,mint a "Mi" xarunk.(mert 2genen at ez a xarabb es a sajatot xarozhatom,ha igaz.
)
Amugy milyen gondot okoz megosztas teren?(kezi,ps3,ps4 gepeken is van jelenleg megosztasom es ps5-nel is menne tovabb minden. Szval erdekelne nagyon vagy itt vagy pm,h mi a para. )
koszonom -
válasz
tboy93 #75732 üzenetére
Plusz azért csöpögnek rá a jobbnál jobb játékok! Ma jön a The Ascent, most próbáltam ki a Omno, Bloodroots, és Raji:An Ancient Epic indie játékokat+Death's Door, hát mindegyik k*rva jó játék azt kell mondanom 🙄 És jönnek folyamatosan, ja és a legtöbb GP-ban első naptól játszható INGYEN, szóval nekem nagyon is elfér és imádom a SeriesX-et is a Ps5 mellett, nem harapták még meg egymást😂
-
noxon
őstag
Sziasztok.
Megjött a PS5 digitális változat.
Szeretném kérdezni, hogy tudtok olyan játekokat mondani amit ketten tudunk játszani?Meg, hogy akkor csak a ps storeból lehet venni digitális játékokat? Van esetleg más webáruház ahol olcsóbban is hozzájutni?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- DOOM - The Dark Ages
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest