Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Heatpipe / hőcső házilag
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
... ha bevilágítasz a réseken, mit látsz, forog a venti, látod a lapátokat? (szerintem meg van szorulva).
A legjobb lenne (ezt, már) gariztatni (ha elállsz tőle 14 napos lehetőségedre hivatkozva és ha akciósan vetted, akkor IJ, magyarán buktad az akciós vételt... akkora nagy baja nem lehet, hogy ne érje meg pár nap szervíz). Mellesleg bekapcsolás után van kép, működik? -
xymano
csendes tag
Hello
Lemezen van egy ps5 Ghost of tshusima direktor cut verzióm ,letőltêsnél leszedi az alpjátékot meg egy 11gb is fájlt de a játék menűben meg a játék ikonjánál sem jelzi hogy direktory verzió lenne és a térképen sem látom iki szigetét pedig már a második felvonásnál tartok.
A Store ban azt írja vegyem meg a játékot. Ps5 verzió van feltelepítve a lemezen is rá van írva hogy direktory cut.
Már újra telepítettem a játékot. -
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nem igazán kellett volna bele piszkálni, ha ilyen hangja volt egyből vissza és kapsz újat, így viszont ha észreveszik, hogy próbáltál vele csinálni valamit, hát eléggé necces még a garit is bukhatod ha nagyon szőrözni akarnak...
-
PTM
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nagy veszteni valód nincsen. Ha visszadobják, akkor még mindig szervizeltetheted vagy vehetsz bele magad egy másik ventilátort. A legrosszabb szerintem az, ha nem csinálsz vele semmit.
-
dunc
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Passz , ha nem veszik észre szerencséd van, de ez így kicsit meredek.
-
dunc
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
-
F-ECT$
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nézd meg hogy látszik-e hogy hozzányúltál. Ha nem, akkor csere igényt jelents be.
@dunc: a visszaküldés nem biztos, hogy jó, mert hiába jön vissza pénz, ha utána már csak drágábban tud majd mást venni.
-
dunc
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Küld vissza. Alapba nem kellett volna hozzányúlni. Olyan fémes hangja van!
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Black Friday-en rendelt PS5 slim (825GB 2116) platinumshoptól, első indításnál ilyen hangot ad:
Link
Próbáltuk kivenni a ventit hátha csak beleesett vagy elszabadult egy matrica, 2 csavar könnyen kijött, de nincs középen lyukas hex csavarhúzónk, ezért kettőt nem birtam kivenni. Úgyhogy inkább visszacsavartam.Mit van mit tenni?
-
TBT
addikt
Boldog Mikulást!

-
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Ráadásul az 30 fps még, bugos még mindig, és a mechanikában is vannak baromi idegesítő dolgok. Szerintem ne szarakodj vele, én közel 20 órát tettem bele a legelején farmolásba úgy, hogy még el se indítottam az első küldetést.
Anélkül meg gatya vagy, végig fogod szívni az egész játékot. Hozzáteszem, hogy tápolva sem fáklyásmenet.
-
Emu
őstag
Megy állítva a TV mögé. Van benne optikai meghajtó, kicsit szélesebb az alja -
Díszítésnek berakható, de használatra nem túl jó ötlet egy ilyen szűk és hátul is zárt tér.
A tévé mögött talán kevésbé van borulásveszély, főleg ha nincs mondjuk macska ami le tudná verni. De ha van beépítve optikai meghajtó, akkor kevésbé szükséges a talp, mert úgy már eleve nehezebben tud eldőlni. -
Inkább állítva használd úgy jobban tud szellőzni, mert ahogy nézem teljesen zárt az a polc, tehát ott megfőne szegény gép főleg nyáron, nem szabad ennyire zárt helyre berakni semmilyen eszközt, mert szükségük van megfelelő szellőzésre, talp nem kell hozzá, az csak opcionális...
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen polcra bearkható a PS, vagy inkább állítva TV mögé?
Ha állítva, akkor mindenképpen kell a talp? (Nem volt a csomagba)
-
válasz
joy3636
üzenetére
A sokkal drágább Creative adapter tud HFP módot, de a konzolokhoz ahhoz is inkább külön jack dugós mikrofont adnak, ami a kontrollerbe dugható (ami akkor jó, ha nincs beépített mikrofonja).
Ha működne is, nem javasolnám a HFP módot, mert nagyon lebutítja a hangminőséget, és mono-ra kapcsol. Ez alapvetően nem játékokhoz való, hanem csak telefonáláshoz. -
Hú hát nem tudom, az is most amúgy akciós kemény 6$😂 Az a baj, hogy ennyi időn még nekem sincs, és állítólag nagyon tartalmas hosszú játékok ezek, plusz nem sznobságból, de Ps5 gépen én már nem igazán akarok Ps4-es játékkal játszani...valamelyik nap belenéztem a 2016-os DOOM-ba, hogy kicsit vissza rázódjak, hát nem volt annyira gáz, de azért az új résszel felüdülés volt játszani utána, tehát így pár órára azt mondom ha nem lenne más akkor oké, de nem tudnék már közel 100 órát eltölteni egy PS4-re optimalizált játékkal
-
PTM
senior tag
Tényleg meglepően jól kezelik ezek a tévék a bloomingot úgy, hogy megtartják a részleteket. Illetve az OLED-en is van halo effekt. Én erősen OLED-párti vagyok, csak azt mondom, hogy ezek a FALD LCD-k sem olyanok már, mint akár öt évvel ezelőtt.
Az LG-vel lényegében ugyanez a bajom, illetve a G5-tel voltak HDR és DV mellett, illetve game módban problémák. AVS forumon átnéztem a hetekben az owner's threadet, de nekem egy káosz hogy most mit mennyire javítottak benne. Méretben+minőségben viszont csak LG-vel tudnék a 77G3-ról fejlebb lépni.
Bocs az offért.
-
azzal egyetértek, hogy 83" felett az oled nagyon drága, 97 felett pedig nincs
és persze 200ezerért se kapni 65"-ös oledet.... tehát nem mindenhol opcio.ha 4000 nit kell, akkor ott maxon ég a led, ami NEM 1db pixelt fog átvilágítani... ebben remélem egyetértünk
az LG igazi nagy hátránya, amiért igazán haragszom rájuk: DTS-t hol támogatnak, hol nem - cserébe van hgig, hdr10 és DV is, utóbbi akár már MKV-ból is! (a c2-be most az uj webos-el bekerült a támogatás, pedig nem mai tv, jól esett h ilyen szinten még még foglalkoztak vele, nem tudom/akarom évente cserélni a tévém...)
összességében nekem megváltás volt az oled, a plazma után az egyetlen szóbajöhető tv tech
akkora ugrás volt, hogy ahoz képest a ps4-ps5 váltás semmiség 
-
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Jaja én is gondolkozom rajta, ha az elsővel nem játszottam, sőt egyáltalán nem vagyok képben a játékot illetően, ettől még fejest ugorhatok bele szerinted
-
whitezo88
nagyúr
Van belőlük jobb meg rosszabb is, én évek óta C745-t nyúzok ami pont a jobbak közül való, a miniled a kövi lépcső, az kicsit még jobb. Jó betekintés, jó fényerő, jó kontraszt, jó fekete, jó színek, nincsenek foltok, hibák. PS5 pro minőségét is kiadja. Ár-érték arányban messze jobb mint hasonló kategóriában egy sony, lg. Nemhiába a PH!-s TV topikban is azt ajánlják gyakran QLED-ben. Biztos nem értenek hozzá.
-
PTM
senior tag
Marha jók pedig azok a TCL tévék, a FALD vezérlés pedig régen nem olyan, hogy rátol 4000 nitet egy pacában. Szép eredményt adnak ezek már game módban is. Nem állítom, hogy jobbak mint a QD-OLED vagy a tandem panelek, de 85"-ig értékben is valós alternatívák, az árral súlyozva méginkább. 90-100" fölött pedig gyakorlatilag az LCD a tévék közt a király, ha fizikailag és anyagilag ez belefér.
Meg azért egy tévé nemcsak a panelből áll, és az LG-nél például a formátumtámogatással és a kényelmi dolgokkal vannak bajok (számomra mindenképpen). TCL-nél pedig az oprendszerre szoktak panaszkodni.
#208468 whitezo88
Igen-igen, itt én végig a TCL magasabb polcon levő szériárira gondoltam.
-
válasz
Mezcal
üzenetére
Arra tudok gondolni, hogy te tcl-t vettél és próbálod igazolni a rossz döntésed

- az lcd tech, amit promózol 50 éve ugyan az a sz*r, hiába trükköznek mindenféle háttérvilágítással
- KONZOLHOZ ilyet ajánlani, amit JÁTÉKRA, GAME MÓDBAN használsz, totális eretnekség - egyrészt az lcd-nek van utánhuzása, ill a kép elemzése és a megfelelő trükközés a háttérvilágítással sok idő, miközben valójában pár millisec van kitenni a következő képkockát. film esetén nem gond ha akár 200ms-el "később" kapod a képet és a hangot, mert csak passzívan nézed, játéknál 16/8ms van ugyanerre (60/120fps) és ezen elvérzik minden "técéel"
- ráadásul a szemed működéséből adódóan hiába 4000nit egy képpont az oled 2500nitjéhez képest (jabocs, az LCD nem tud egy képponton 4000 nitet, azt csak egy bumszli led által bevilágított pacában tudja
), a gagyi kontraszt miatt azt nem érzékeled "odab*szósnak" (mert bizony egy erős, fényes lámpa körül csodás aura lesz a játékban.... míg az oleden CSAK a lámpa pixelei világítanak, minden más akár csontfekete is lehet)Az lcd természetesen a fullfehér képen jobb eredményt prodikál, mint a konkurrencia, aki ilyet néz 7x24-ben, annak nyugodtan lehet opcio a kvarcórában is ciki tech
Bár szerintem a szolárium jobb eredményre vezet, gyorsabban.#208431 Mezcal
De
Minden TCL csak egy elcédé.
És az érzékelt fényereje abszolut alsópolcos még a drágább modelleknek is.#208434 Mezcal
te totális nem vagy képben ugylátom még az oledek speckóit tekintve se....
ajaj... nem okos dolog így érvelni
#208419 Beleth
de mit mond a sonysupport, miért nem kapod meg a megerősítő emaileket ?
egyeztettétek, TÉNYLEG az az email cím van náluk, amin várod az emailt? -
itldj
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Bocsánat, de előtört belőlem a nyelvtannáci.
Egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni. A helyes megoldás az egyelőre. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
A jenki áruházban féláron behúztam a Kingdom Come II-t, ráadásul a Royal Edition, DLC-vel együtt. Itthon 33 ezer forint az alap verzió.
Már az első óra után azt mondom, sokkal élvezetesebb lesz, mint az első rész. Baromi jól néz ki, szépen hozza Pron a 60 fps-t, a játékmechanikán is úgy néz ki, könnyítettek.
Ha valaki gondolkodik azon, hogy vegye-e, akkor vegye. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én pontosan így vagyok vele. Nem fogok 800 ezer forintért qled, nanoled, miniled, majdnemolyanled és hasonló tévéket venni. OLED tévé az, amiben nincs háttérvilágítás, amiben pedig van, az sose lesz OLED. Akárhogy hívod is.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Pár hete vettem egy G5-öt, 2000 nit felett van a fényereje, ami bőven elegendő bármire, tegyük hozzá. Még így is sokszor érzem, hogy sok a fényesség. Én tévét nem fényerő alapján veszek, az számomra egy paraméter csupán.
Felesleges hasonlítgatni a kettőt, olyan ez, mintha egy glidert hasonlítanál egy Cesnahoz. hogy az utóbbi az gyorsabb. Igen, motorral könnyű.
-
polonic
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Egyenlőre a tortát vágod.
-
joy3636
friss újonc
Hali. Vezeték nélküli headsetet (Havit H633BT) szeretnék használni a Playstation 5-höz. Azt már kiderítettem, hogy ehhez szükségem van egy bluetooth adapterre. Ki is néztem az Ugreen CM408-t. Viszont mielőtt megvenném, tisztáznék egy számomra lényeges kérdést. Szeretném a fülest discordra is használni a ps-en keresztül. Arra vonatkozó véleményt viszont nem nagyon találtam, hogy a CM408 mennyire kezeli a mikrofont. Van esetleg valakinek ebben tapasztalata? Köszönöm előre is.
-
Mike
veterán
Hall vagy TMR? Budapesten tudtok megbizható helyet, ahol megcsinálják?
-
Farkassacred
őstag
Nem tartott sokáig.. egyenlőre felraktam expertre az Ex 33-ban a nehézséget..
Úgy fest csak egy kirohanás volt ez tegnap, mint anno a Tsushimánál.
Persze lehet jönnek majd ellenfelek ahol variálnom kell ismét a fokozaton, de egyenlőre azt mondanám hogy határozottan tetszik amit látok. -
adrian14
tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Nekünk TCL 75C745 van, 2 éve vettük. Képminőség tényleg fullos, de az android rendszer nem túl gyors. Emiatt nem vennék újból TCL-t. Haver Lg-je oda vissza veri gyorsaságban.
(ja és ez a második ebből a típusból, mert az első tönkrement és gari miatt új tv-t kaptam. A garanciáztatás nagyon könnyen ment. Az plusz pont.)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Moby
veterán
válasz
Mezcal
üzenetére
LCD árában sosem fognak oledet adni sajnos, de nem is ez volt a felvetés, hanem az, hogy a jóval drágább oled sem hozza. Hozza.
De ott van pl egy Samsung S90F, ami egészen emberi árbanmozognak, és az is hoz 1500 nitet. Ez ma már a középkategória. Valszeg abból indulsz ki, hogy évekkel ezelőtt volt egy LG C szériás WOLED-ed, ami akkoriban tudott 8-900 nitet, és ez az általános oled tapasztalat, csak közben a dolog már nem itt tart. Éshát jönnek a 4-5000 nitet tudó panelek. Persze sosem lesznek olyan olcsók, mint a miniledre átkeresztelt lcd-k, de hát nem is azt tudják. -
válasz
matex
üzenetére
A Plus előfizetés csak részben osztódik. Lényegében csak annyi, hogy fog tudni multizni is, meg fogja tudni futtatni a letöltött játékaidat.
A megvásárolt digitális játékaiddal is ez a helyzet, vagyis a letöltést csak a profilod alól lehet elindítani. De utána ha átjelentkezik a fiad a saját fiókjába, akkor fogja tudni futtatni a már telepített játékaidat. -
matex
aktív tag
Konzolmegosztáshoz kérnék segítséget két PS5 között.
Vettem egy új PS5-öt. A régit, amit használtam, megkapta a fiam. Az én felhasználói fiókomon van aktív előfizetés, valamint vásárolt játékok. Az új készüléken a fiókomon le van tiltva a konzolmegosztás, a régin pedig be van kapcsolva. Csináltunk egy új fiókot a fiamnak, viszont hiába van jól beállítva a két konzol, az új fiókkal nem érhető el az általam megosztott tartalmak a régi gépen. Az előfizetésre subscribe-ot ír, a megvásárolt játékaimat pedig csak megvenni tudja, elindítani nem. Az interneten már próbáltam mindenütt szétnézni, chatgpt-n keresztül is, valamint a supportot is hívtam, de egyszerűen nincs megoldás a problémámra, mivel elvileg a beállított módon kéne működnie.
Mit rontok el, mit kell másképp beállítani?
-
GalaHU
addikt
Hol a túróban lehet elérni bármilyen PS Ügyfélszolgálatot? Az összefoglalóban szereplő E-Mailcímről visszajött az automatikus válasz hogy már nem figyelik egy ideje?! (Talán nem ártana kivenni az összefoglalóból ha valóban így van)
Próbáltam a Store online ügyfélszolgálatán, de az menet közben kidobott, és nem enged újra belépni.
A GT DLC-t kellene refound-olni, mert bár levonta a wallet-emből nem hajlandó elindulni... -
Mezcal
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az olednek is megvan a gyengesége, és az a fényerő, a jóval drágább oled fényereje sem éri el a 2000 nites miniledét. Mondanom sem kell, milyen szép a hdr tartalom ilyen fényerő mellett. Nappal is használható, a volt oledemet nappal kb semmire nem tudtam használni érdemlegesen.
-
F-ECT$
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ez az oled mindenek felett sosem volt igaz. Vannak területek ahol tényleg az a legjobb, de mérlegelni kell a felhasználást, a körülményekhez és ahhoz kell tv-t venni. (Oled monitorom és telefonom van, nem vagyok oled ellenes.)
-
Farkassacred
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Ha csúcs fény mellett kell a hdr, akkor Samsung oled. Öcsémnek is azt ajánlottam, nagyon meglepődött hogy milyen szép színei vannak.
Egy mini lednél nekem hiányozna az oledek után az az éles képe a tévének.
Esetleg azoknak ajánlanám még a mini ledet akik csak napos szobában használják és csak nappal. -
Mezcal
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
HDR-re jobb egy top miniled, mivel sokkal de sokkal magasabb a fényereje, mint egy olednek. A QD miniled nem csak egy led.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Nincs az az isten, hogy én 400k felett mást vegyek mint oled, főleg ha játék a cél. Lehet bármilyen jó is a markenting, akkor is csak led marad számomra. Képminőségben nincs helye a high end vonalban. Az olcsóbb kiszerelés viszont tök jó választás lehet a fa alá a családoknak. Ha jól tudom a Tcl-nek vannak a legjobb áron a tévéik abban az ársávban.

-
sting2
addikt
válasz
Faresz29
üzenetére
Akár mit is mondanak, feljebb, feljebb.
A nagyobb átló hozzá meg az igazi megnyugvást.
Manapság a nagyfelbontás világában a részletekbe tudsz igazán menekűlni, legyen az film, játék.
Olednél még az a veszély sem fenyeget, hogy " levakuzna" a kijelző - legalább is egyelőre..,mint egy, egy, prémium LED esetében. -
F-ECT$
titán
válasz
Faresz29
üzenetére
65 C5 - 490e
65 G5 - 750e
Sony Bravia 8 II - 850eAzért ezek messze nincsenek egy árban, jó lenne eldönteni, hogy mennyit szánsz rá. Ha a 850e is belefér és persze van hely, akkor én lehet inkább vennék egy LG 77 C5-öt (750e), mert sokkal többet ad nagyobb méret, mint egy kicsit jobb képminőség.
-
Mezcal
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Látom nem vagy képben a highend minileddel, sebaj, nevess tovább.
-
Beleth
csendes tag
válasz
Kendek
üzenetére
igen én is úgy tudtam, hogy születési dátum elég. de most két ügyintéző is azt mondta, hogy ez a 3 mód van az azonosításra. Végülis csak 10 másik módon tudom magam igazolni de “ertsem meg hogy az nem jó”. kérdezem, hogy akkor rip account? kínos csendek ismét. Nem tudom elhinni, hogy nem tudnak egy levelet elküldeni az emailemre, ami. keresztül igazolom magam. Vagy most sirankozzak a google supportnak, hogy állítsanak vissza egy vásárlás utáni e-mailt amiből meg tudom nézni az order numbert. Utóbbit meg esélytelenebbnek tartom annál,
hogy ezen a hétvégén be tudjak lépni. katasztrófa. -
Mike
veterán
Nahát ma vége a fekete pénteknek, és a Sony adott az esentialra 0% kedvezményt, így 7 év után. Nem veszem meg a török árakhoz képest 3x áron, bámennyire is azt hiszitek, mi vagyunk Svájc
-
Beleth
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit hosszú lesz, de ilyen van?
Már hetek óta kiléptetett telefonon a PS APP. Be van kapcsolva a kétfaktoros azonosítás. Viszont nem kapok sem smst, sem e-mailt a kóddal, amivel be tudok lépni. Olvastam, hogy egy jelszó változtatás megoldhatja a gondot. Megtörtént, nem oldotta meg, cserébe a konzolból is kiléptetett és a fentebb írtak miatt már oda sem tudok belépni.
Felhívtam a supportot, hogy kapcsolják ki ezt a sz@rt. 2 különböző emberrel beszéltem. Elmondásuk szerint 3 mód van, hogy azonosítsam magam.
-konzol sorszáma, amin az acc regisztrálva lett
-bankkartyam első és utolsó 4 szamjegyei
-egy vásárlás után kapott e-mailben levő order numberaz első nem opció. az utolsó szinten mert sajnos nem tartom meg ezeket az e-maileket. maradt a kártyás azonosítás. amit nem fogad el a rendszerük mert a kartyám Paypalhoz van kötve. és értsem meg, hogy nem. Előkerestem egy kb másfél hónappal ezelőtti tranzakciót PayPalban illetve a netbankomban is. Nem jó. Nekik ezt nem fogadja el én meg ertsem meg, hogy többet nem tudnak tenni. Kérdezem hogyan tovább. Kínos csendek. Ezt én nem akarom elhinni, hogy nem tudnak egy levelet küldeni az emailemre amivel tudom magam azonosítani.
Az ügyintéző erre azt mondta, hogy az egyetlen járható út, hogy google supportal felveszem a kapcsolatot,
hogy állítsanak vissza egy ilyen vásárlásról szolo
emailt.tehat a kérdésem, hogy ilyen van? Komolyan ennyire
körülmenyes a sony, hogy máshogy nem tudom magam
azonosítani?köszönöm a válaszokat
-
Mike
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
na várj , eddig úgy tudtam, hogy a játék körökre osztott
-
Xaels
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ott ültem már kezdésre, sajnos nem tudok sok mindent kezdeni magammal és erre most volt időm szerencsére. Örülök a bétának, nagyon tetszik, ahogy a FighterZ-t is nagyon szerettem és multiztam is vele. Ezt még nem tudom, hogy előrendelem e, de késztetést az érzek rá.
-
axlfsi
veterán
válasz
Bigemperor
üzenetére
... pedig az Extra es Premium kozott van igazan csak a legkisebb kulonbseg; konrketan 3000 Ft (havi 250Ft, napi 8 Ft), ... de hja, ha nem akarsz Cloubdol jatszani, ha nincs Portal-od, akkor nem sok ertelme van...
-
Xaels
félisten
Na srácok beletoltam a Marvel Tokon bétába amennyit bírtam egyelőre. Nagyon tetszik, bár alapjaiban ez is Arc System Tag Team verekedős játék mint a FighterZ, de itt nem a karaktereknek van külön-külön HP csíkja, hanem minden körben a játékosnak van attól függetlenül, hogy vált vagy sem karaktert menet közben. A counter rendszer itt is megvan és az easy to learn, hard to master "kombózás" is, így kezdőként is lehet látványos harcokban és animációkban része az embernek, de a jó időzítést meg kell tanulni ha komolyabb eredményeket akar elérni. A grafika nagyon tetszik, a 8karakter mind nagyon jól ki van dolgozva és a japán szikront imádom hozzájuk. A béta alatt viszont a Connection stabilitása elég gyér, sajnos sokszor akad vagy szakadozik, de erre van a béta.
Ez csak ilyen rövid válogatás
Itt egy hosszú vágatlan csata egy másik játékossal, szerencsére minimális volt csak a hálózati gond. -
Greenboy
lelkes újonc
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nekem egy 77-es G2 van.Lehet,hogy lassan váltanom kéne
Mondjuk tulajdonképpen semmi problémám nincs vele. -
PTM
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Hú ezt majd én is megnézem, de eddig jórészt a HDR illetve game mód bugok miatt nem vettem 83G5-öt. A másik fele az ótvar távirányító és hogy elhagyták a DTS-támogatást. Ugyanakkor már olcsóbb mint a 77G3-am volt, szóval lehet hogy készülhet egy nagyobb puttonnyal a Mikulás.
-
törölt tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Főleg hogy hanggal is jelezve van hogy mikor kell parry-zni.
-
Bigemperor
senior tag
-
PTM
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én kevés soulst játszottam, talán jövőre. Viszont a Khazan inkább egy kombókra épülő, jórészt lineáris, hardcore karakter-akció, itt írtam róla. Nekem nagyon-nagyon tesztett. Gyakran hasonlítják a Nioh-hoz, de azzal se játszottam még.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Heatpipe / hőcső házilag
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Tanuljunk angolul!
- Apple iPhone 17 - alap
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kb ez lenne a tökéletes leírás. Both great for different uses. "For my home theater? OLED. For my living room? Mini LED" Ha mindkettőre egy kell az szívás, akkor marad a kompromisszum.
RangerFox