- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Analóg fényképezés
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation konzolokhoz kínál külső SSD-ket a Seagate
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Wesder #145661 üzenetére
Nekem már törölték, több mint fél éve járt le és nem voltam hajlandó meghosszabbítani. Pedig még a 9 ezres 50% akcióban vettem az éveset és úgy voltam vele, majd játékokkal visszahozza az árát. Nem hozta. Egyetlen játéknak örültem, azt is 4-5 ezer körül lehetett megvenni amikor akciós volt. Pedig nem volt magasan a léc, csak még egy ilyen kellett volna és már pénzemnél vagyok...
De mondom, az én szememben a legnagyobb szemétség, hogy nem engedik USB meghajtóra másolni a mentéseket. Évi pár alkalomért, amikor máshol lépnék be, nem fogok 25 rongyot fizetni, így lassabban haladok a játékokkal és ritkábban költök újabbakra. Így is lejátszhatjuk ezt a meccset.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Xbox Series S
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest