- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thrill
tag
válasz
Callisto #102905 üzenetére
1. Igen és? Eddig sem adtam el.
2. Linket kérek. Melyik pálya ahol a legtöbbet lehet farmolni? A GTS-nél megvoltak a jelöltek. Hogy hasonlították? A GTS mostani állapotára majdnem duplájára hízott midnen content tekintetében. Ezt hasonlítjuk egy friss megjelenéssel. Tudható már mivel bővül a GT7? Ha igen kérem az infókat!
3. 7-8x ár. Hmmm. A kedvedért végigböngésztem az autókat (nem az egész választékot ha nem haragszol) és nem ezt látom. A GTS-ben 20 milla volt a legdrább, volt belőle jó pár. Most azoknál a gyártóknál (Ferrari, Jaguar, Lambo) 3 milla környékén látom a legdrágábbakat. A Te számításod szerint (vagyük a kedvezőbb esetet) 1.4 milliárd(!)-os autóknak is kellene lenniük. Biztos 30 óra alatt még nem jutottam odáig. Mutatsz egy ilyet? A sima hétköznapi autókat sem látom drágábbnak, pláne nem 7-8x szorzóval.Nem, nem szoktam olvasni, inkább megtapasztalom. Olvasnivalót tőled vártam és várom még mindig (valahogy lemaradt, biztos elfelejtetted amire alapozod az észosztást).
Te amúgy tolod a játékot, vagy csak olvasgatsz?
A crediteket sem nehezebb feltétlenül szerintem farmolni (talán kicsit kevesebb jön, igen, de az elején járunk). Ha mindenáron valaki kötözködni akar, akkor autót nyerni nehezebb (a napi pörgetésen).
Szerk:
Én nem fukarkodom a linkekkel, a kedvedért itt vannak az árak:
GT7 vs GT Sport
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged