Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Számomra a gamer-lét egyik fontos apektusa a végig játszandó játékok sorrendje, hogy a legélvezetesebb, legésszerűbb. Én az étkezésben is olyan vagyok, hogy a biztosan finom falatokat hagyom a végére, mert egy gyengébbet a finom után nem biztos, hogy megeszek. Figyelembe kell venni azt is, hogy valami olyan vacak, hogy inkább meg sem eszem, de el ne telítődjek a gourmet fogás előtt azzal az étellel. Szerencsére erre az idő gyakran megoldás - mindkét téren.
Tök érdekelne, hogy ki hogy menedzseli ezt a kérdést (pl. biztos van, aki ráér/éhes annyira, hogy szinte minden elé kerülő kaját felzabál, vagy valaki a legjobbat veszi előre stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest