- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz tepenzed #85692 üzenetére
Nem véletlenül mondták azt a készítők hogy félve fognak neki ez első világháborús témának, mert sejtették hogy az emberek jó részének fogalma sincs róla (mondjuk többségnek a másodikról se sok), bár nem igazán értem hogy mitől féltek. Az aggályt nem értem, sokan nem ismerik? Na és? Miért az űrharcot meg az exoskeletonos ugrabugrálást azt ismerik? Vagy mitől jobb egy olyan játék ami egy kitalált baromságra épül, mint egy olyan, ami már megtörtént eseményekre épít? Lézerpuskával biztos már sokan lövöldöztek, tehát az a téma rendben van
Na mindegy, én személy szerint már nagyon várom mert hányok ettől a sok jövőharcos okádéktól.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok