- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
A FIFA 14-nél ezt tettem, és a megjelenési nap éjfélig nem volt engedélyezve az elindítása, sőt, még az első 1-2 órában sem működött, újra le kellett töltenem (pedig előre volt letöltve), a lényeg, hogy szopás volt, miközben mások már 2 nappal hamarabb megszerezték boltból. És az én tapasztalatom is az, hogy minden korábbi évben előrendeltem, és ha mondjuk szeptember 24 volt írva, 21-én már hozta a futár (vagy 22).
Szóval mindenképpen hamarabb tudok vele játszani, ha boltból veszem, ráadásul mivel most nincs kivel osztoznom, így olcsóbban kijövök, mert alapból olcsóbb a boltban, mint a Store-on, és így még el is tudom adni jövőre 6k körül, nem ragad hozzám örökre (feleslegesen).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Steam Deck
- Vitamin topic
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- PS4 1TB 2 joy, játékokkal
- ps5 slim digital 1tb eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest