Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fali konzol lapos tévékhez
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
N@idia #55537 üzenetére
Már leírtam párszor a véleményemet. Az a baj ezzel a játékkal, hogy túl sok mindent akar tudni egyszerre és így az a végeredmény, hogy semmi nem elég jó. Baromi jó grafika + bejárhatatlanul nagy pálya + rohadt sok jármű. Ebből az lesz, hogy a grafika tényleg szép, a légi járművek rendben vannak, fejleszteni is lehet őket. A földi járművek vezetése brutál rossz, ennél gépiesebb irányítás nincs. A küldetések is igazából nagyon egyre mennek, hamar megunható, a frakciók küldetései mindig ugyanazok.
Ez a 2. részre vonatkozott, de a videókat elnézve ez is hasonló lesz, nagyon sok dolgot átemeltek az előző részből, itt-ott látok fejlődést. Nem írom le előre, majd meglátjuk, de szerintem nem lesz sokkal jobb, mint az előző.
Amúgy PC-n játszottam, a célzáson kívül el tudom képzelni konzolon is. Mondjuk ha a grafikát lebutítják, akkor túl sokat nem fog nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol a T-1000-es
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- VPN topic
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest