- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zöldfülű
csendes tag
Sziasztok!
Egy kicsit hülye kérdés, de most felmreült bennem. .. Azt olvastam, hogy plusz szolgáltatással a ps3 játékok is játszhatók a ps4-en keresztül . Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon akkor a ps3 játékokat is le tudom tölteni a felhőbe, akkor is ha nincs ps3 kontrollerem? csak ps4? vagy akkor az eleve kizárt? ... logikailag.. ha játszhatók a ps3 játékok a ps4.en.. miért ne lehetne lementeni őket is? ... eddig alapnak vettem, hogy tuti biztos kell hozzá ps3 gép... de mi van ha mégsem? Még nem fizettem elő a plusz szolgáltatásra, de fontolgatom.A döntésem tuti megdobná jó irányba, ha azok is lementhetőek lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- PlayStation VR2
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest