- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Neoteric #239922 üzenetére
Én akkor vettem meg, mikor a február volt a hivatalos megjelenés még.
Aztán jött a május végi dátum... Nem baj, mert nem vész el, amúgy még mindig 56 napról számol vissza, de gondolom nem sokáig.
Én már csak digitálisan vásárolok évek óta, egy ilyen címnek meg simán kipengetem előre a pénzt, lévén a bizalmam magas és elnyerték már 7-8 éve.
Szerintem egyszerű utolsó "simításokat" sem biztos, hogy meg tudják most csinálni.
Sokan írják, hogy home office. Szerintem a kiszivárogatás veszély miatt ez nem ilyen egyszerű, hogy mindenki otthonról csinálhatja. Olvastam máshol olyan hülyeségeket is, hogy hazaviszik a komoly PC-ket, next gen devkiteket meg mit tudom én. Biztos vagyok benne, hogy ez nem ilyen egyszerű és a Sony, MS sem engedné ezt.
Bármikor felbukkanhatna valamelyik devkit ebayen, vagy warez oldalon a játék 0.95-ös verziója. Vagy valakinek a gyereke kiviszi a nyílvánosság elé. Volt már ilyen, pl valamelyik iPhone így ment ki. Ki is vágták a magas beosztású apukát.Úgyhogy ebből is gondolom, hogy amúgy minden késik. A Ghost of T. is, pedig az is nagyon várós.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest