Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    MLB The Show 19

    Tegnap dynamic nehézségen nagyjából 1 óra alatt felütöttem magam Hall of Fame nehézségre. Eléggé bánom, hogy eddig könnyebb szinten játszottam. Mert itt a HoF nem is feltétlenül nehéz, hanem inkább reális. Így most megint új értelmet nyert a játék. Mondjuk az vicces, hogy volt 2-3 strikeout-om. Erre a következő meccs előtt odajött az edző, hogy szeretne beszélni az elhibázott at bat-jeimről. ^^ Az nem zavarta, hogy .360-as AVG-m van... :)

    Kaptam megint egy kártya csomagot, amiben volt 32 Diamond Card, azok közül választhattam egyet. Választottam is, és tegnap gondoltam eladom. De olyan ismerős volt a játékos neve akit választottam. Viszont nem tudtam, hogy miért. Ez igazi baseball fanoknak iszonyat eretnekség lesz (bár itt nincs olyan), de nem jutott eszembe Jackie Robinson :( Jó ezt így nem értitek. Röviden a lényeg, ő volt az MLB-ben az első színes bőrű játékos 1947-ben. Akkoriban Amerikában ugye tudjuk, hogy a színes bőrűeknek milyen élete volt. Szörnyű. Ennek ellenére Jackie az év újonca lett (ezek mellett rengeteg díjat, elismerést nyert, nem részletezem mindet). És iszonyat nagy alakja lett a baseball-nak. Annyira, hogy minden év április 15.-én, minden játékos az ő 42-es mezszámát viseli. Szóval ha április 15.-én van meccs, akkor minden csapat, minden játékosa! Egyébként készült egy elég jó film róla, itt a trailer: [link] Azért is volt ismerős a neve, mert láttam már ezt a filmet.

    Remélem, hogy a novemberi PS Plus játék"ajándék" az lesz, hogy megkapjuk márciusban az MLB The Show 20-at. Előre bejelentik. :DDD Az a márciusi megjelenés az necces. Egyfelől nyilván a szezonkezdet miatt jön akkor, ez oké. De nekem mint vásárlónak.. hát előtte ott a TLoU2, márciusban FFVII Remake, utána meg Cyberpunk 2077. Oké, hogy most meg vagyok őrölve a játékért, de azért az elég valószínűtlen, hogy jövő márciusban rohanok majd megvenni a 20-at. Tényleg ez egyáltalán megjelenik nálunk lemezesen? (Minnyá' megnézem)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák