- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz saelin #201979 üzenetére
A Nioh 2 alpha demo eléggé addiktív, szinte ugyan az mint az első része. Annyi negatívumot tudok csak felhozni ellene, hogy az action mode grafikai beállítás melett még mindig nagyon agresszíven veszi le a felbontást. 4k kijelzőn egyből kiveri az ember szemét a rece.
Csak azért nem játszom tovább, mert a skill fa nagyon korlátozott és a fegyvereknek nagyon sok mozdulata így nem tanulható meg. Én az első részt is "grindolva" és egy fegyvert jól begyakorolva vittem végig. Nem is töröltem le a játékot, mert az endgame afféle diablo szintű kari építést rejt maga mögött és mindig ígérgetem hogy visszatérek hozzá... egyszer. Én azt mondom akinek az első Nioh tetszett, annak ez is fog. Amikor majd kijön belőle egy fullos változat, ami az összes dlc-t magába foglalja, akkor majd megveszem.Ja, és remélem nerfelik a tüzet!
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Óra topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch Oled
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest