-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Kölcsön kaptam egy VR pár napra. Igazatok volt, az Astro Bot kb. el is adta nekem a kütyüt
Egész jól bírtam, demo-kat próbálgattam, volt DriveClub (öcsém attól volt ki, a gyors mozgás miatt), Rush of Blood, viszont ami kifogott rajtam, azok az olyan first person játékok, ahol full én mozgok, jellemzően úgy, hogy a jobb analóggal a "testemet" forgatom, pl. Resi7, Here they lie. Valahogy nagyon rosszul lettem ezektől. Játszottam egy Rigs nevű robotos demo-val, ott ugrálni kellett, elég gyors + fordulgatni is - hát egy három perces menet alatt olyan rosszul lettem, hogy a hideg rázott + dőlt rólam a víz. Ez vajon szokható? Mert a DC és RoB alapján alapvetően nem a gyors mozgással és a forgással van a baj, hanem azzal, hogy a játékban a testem fordul. Ja, plusz volt valami tankos játék is, amiben ugyan ez volt az irányítási séma, mégis valahogy jól bírtam.
A másik, hogy nyáron hogyan lehet ezzel játszani, nem párásodik be belülről, ha meleg van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok