- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Ááá, még nem értem oda, annyi játékot halmoztam fel, most a Ni No Kuni 2 megy, utána valami levezető játék, sose tolok egymás után két combos jrpgt, oda tervezek egy Batman Arkham Knightot, utána jön vagy az FF XV, DQ XI vagy YS VIII. De mivel a DQ XI-et csemegének tartom, lehet azt hagyom utoljára, nehogy húzzam a többire a szám. De még ezeken kívül van pár címem (Divinity Original Sin II, Dragon Age: Inquisition GOTY, Fallout 4, Dark Souls III GOTY, Lords Of Fallen, Horizon Zero Dawn, Titanfall 2, Child of Light)
Szerinted utolérem magam valaha? Most sikerült megállnom, hogy ne vegyek meg egy filléres The Order 1886-ot, és a Hellblade digitális megvételén is megrezzent a kezem. Remélem sikerül magam tartanom a fogadalmamhoz, és amikor már csak 1-2 címem marad, akkor kezdek el újra vásárolni.
Más: Ugye váltottam prora, elég vicces, hogy a Ni No Kuni 2 megfingatja a masinát, térképen mozogva iszonyú darabos lesz a játék, másnál is volt hasonló probléma? Engem annyira nem izgat, csak kicsit meglepődtem, mennyire rosszul optimalizálták a játék ezen részét! Csaták, ill. minden egyéb dolog vaj simán megy
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest