Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz RangerFox #169141 üzenetére

    Na ugye!?

    Tény hogy a Gow nagyon adta élményre, de mint átélés és érzelmileg a Detroit nekem is nagyobbat szólt.
    Elvileg a békés és agresszív módból is meglett a legjobb ending, bár Marcusék forradalmi ágából nem vagyok biztos hogy ki tudtam hozni a legjobb verziót, ott ugyanis a végjátéknál átváltottam a békés tüntetésre, de ott mind az éneklés és a csók sem hatotta meg a közvéleményt és sz***á löttek minket, így a végső mentésre bevetettem a piszkos bombát ami után az összes android életben maradt, ellenben gondolom akkor Hank is odaveszett - bár erről nem lett videós megerősítés.

    Amikor meg békés mederbe tereltem Marcusékat, akkor elvileg mindenki megmenekült kivéve a határon az egyik Jerry-t. Az a befejezés amit az androidok énekével kaptam meg örök emlék marad a számomra. Azt komolyan mondom, megkönnyeztem mikor az elnöknő kegyelmet adott.

    (#169147) marilllyo: A legelső végigjátszásomnál, konkrétan Hanket öngyilkosságba kergettem...
    A legelején elrontottam vele kapcsolatban egy dolgot (azt hiszem ott volt amikor a deviáns után rohantam és ő meg majdnem leesett a mélybe) amit uána javítani akartam és előre akartam hozni neki a nyomozást mindenáron, ez abban csúcsodott ki hogy lelőttem Chloe-t, ezek után Hank sikeresen játszotta le az orosz rulettet - ez nemhogy a barátaimnál nagyon a globális statisztikákban is közelített a 0%-hoz.

    Pluszban itt Simon feláldozta magát értem, a társak közül csak Josh maradt életben az éneklés után és Karáék is a táborban a menekülésnél haltak meg...
    Nagyon ramaty ending volt elsőre na...

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák