- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
RangerFox #169141 üzenetére
Na ugye!?
Tény hogy a Gow nagyon adta élményre, de mint átélés és érzelmileg a Detroit nekem is nagyobbat szólt.
Elvileg a békés és agresszív módból is meglett a legjobb ending, bár Marcusék forradalmi ágából nem vagyok biztos hogy ki tudtam hozni a legjobb verziót, ott ugyanis a végjátéknál átváltottam a békés tüntetésre, de ott mind az éneklés és a csók sem hatotta meg a közvéleményt és sz***á löttek minket, így a végső mentésre bevetettem a piszkos bombát ami után az összes android életben maradt, ellenben gondolom akkor Hank is odaveszett - bár erről nem lett videós megerősítés. Amikor meg békés mederbe tereltem Marcusékat, akkor elvileg mindenki megmenekült kivéve a határon az egyik Jerry-t. Az a befejezés amit az androidok énekével kaptam meg örök emlék marad a számomra. Azt komolyan mondom, megkönnyeztem mikor az elnöknő kegyelmet adott. (#169147) marilllyo:
A legelső végigjátszásomnál, konkrétan Hanket öngyilkosságba kergettem...
A legelején elrontottam vele kapcsolatban egy dolgot (azt hiszem ott volt amikor a deviáns után rohantam és ő meg majdnem leesett a mélybe) amit uána javítani akartam és előre akartam hozni neki a nyomozást mindenáron, ez abban csúcsodott ki hogy lelőttem Chloe-t, ezek után Hank sikeresen játszotta le az orosz rulettet - ez nemhogy a barátaimnál nagyon a globális statisztikákban is közelített a 0%-hoz.Pluszban itt Simon feláldozta magát értem, a társak közül csak Josh maradt életben az éneklés után és Karáék is a táborban a menekülésnél haltak meg...
Nagyon ramaty ending volt elsőre na...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Playstation 5 Slim
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest