-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz Kendek #160849 üzenetére
ne érts félre én nem sajnálok semmit, szegényebbnek meg főleg nem mondanám, ezt a fajta hozzáállást én anno mikor vettem az első ps4-em, főleg a crash remasteredben bíztam és ezért vásároltam konzolt és évekkel később igazam lett megjelent. Lent söröztem nyugodtan a haverokkal a parton kiélveztem a napot majd hazamentem és beraktam a lemezt a gépbe. Nem kattogtam azon a pár órán. Szerintem itt a főbb problémák már a gép iránti, meg a játékok iránti szerelem, amit a valósáégban az igazi életben egyesek már nem találnak meg és nem tudják mire elkölteni a szabadidejüket. Nyáron csoda ha 10 órát ment a ps, és nem azért mert szarrá dolgoztam volna magam. Na de ebbe ne is menjünk bele mások vagyunk.
Még annyi, hogy egyszer élünk, és nem azt akarom életem végén a halottas ágyamon mondogatni, hogy dejó volt ez meg az a játék és 100 platinát gyűjtögetni értelmetlen játékokkal, hanem dejó életem volt desok helyre eljutottam boldogan halok meg. és nem egy vizuális világban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest