- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Illetve mivel használt cumó és van rá installálva ezaz, tudom resetelni?! Hogy tudom gyárira visszaállítani?!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Madwe
nagyúr
-
hrvp
aktív tag
Sziasztok!
Ha az analógról lekopott a gumi, akkor gariban ki lehet cseréltetni? Amúgy vicces, hogy a 5-6 éves boxos kontrollerjeim szinte jobban néznek ki, mint egy 1 hónapos ps4 kontroller, kicsit könnyen elnyűhető lett ez a gumírozás. -
zzola
titán
válasz GeneraL_XTX #13761 üzenetére
Szerintem igen.
-
H0sT|s
csendes tag
válasz GeneraL_XTX #13761 üzenetére
Google azt dobta ki rá, hogy ez a toknak a fajtája, ha jól értelmeztem több felé kihajtható tok, vagy valami hasonló.
[ Szerkesztve ]
PSN: bryanhostis, Butters_St
-
haddent
addikt
Uh.. jó lesz ez csak lenne már itt.
Zolar ha már annyira kopott, hogy kb. leszakadt és kilátszik a műanyag alatta akkor biztosan cserélik gariban, vidd be Sony márkaszervízbe.
H0sT|s remélem nem csak 1 letöltőkód... Elvileg ebben több a "pre-order digipack" a simánál:
Limted edition pre order version with digipack packaging and exclusive artbook
Ez alapján kéne legyen csomagolás meg könyvecske, tehát akkor csak nem letöltős
De írtam Zavvi-nak, csak válaszolnak péntekig[ Szerkesztve ]
-
-
Tomix24
addikt
COD Ghost. Marha jó, csak Magyart alig látok fent.. Így sok a laggos szerver.
Akinek megvan a COD, az bátran vegyen fel. tomix82Hungary -
Gigicuci
senior tag
Köszönöm a válaszokat füles ügyileg. Végül vettem egy Sony Pulse fülest, mert az jó a PS3-hoz, irányítóból lehet madzaggal lehet használni PS4-hez is, és majd paccsot is kap később.
-
GeneraL_XTX
veterán
Azt valaki próbálta már, hogy mondjuk egy sima telefon headsettel is működik a privát cset? Vagy csak a gyárival?
-
boost
addikt
válasz GeneraL_XTX #13768 üzenetére
iPhone headsettel megy.
-
Gigicuci
senior tag
válasz Gekkito #13770 üzenetére
Szia!
Ha jól olvastam ami neked van az a Sony Wireless Stereo, a Pulse elődje. Nem tudom, hogy a régebbi modell lesz-e támogatva. :/
A Pulse-t így lehet használni most PS4-en:
http://www.youtube.com/watch?v=tnP4A0SULbs
A PS4 firmware update to allow the use of the “PlayStation line of headsets” is expected to go live early this month, but when Shuhei was asked about it, he only replied, “Pulse support will come with the future firmware updates.” He then added, “Sorry for not being specific about timing.” We’ll keep an eye on this and let you know once a date is confirmed.
http://www.playstationlifestyle.net/2014/01/03/shuhei-yoshida-briefly-talks-about-ps4-pulse-headset-update-hdcp-ps4-stock-redblue-dualshock-4s-driveclub-release-date/
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
botosil
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy az új generáció s konzolnál fontos szerepet játszik hogy HD READY A TV VAGY FULL HD.SZEMMEL LÁTHATÓ A KÜLÖNBSÉG? ????
-
Madwe
nagyúr
PS4re már így is a nagyja mind 1080p, ez nem a másik topik
egyébként mekkora a HD ready tv-d? milyen messziről nézel tv-t? Lehet nem is érdemes oda fHD-t venni, max ha nagyobbat is választasz már kapásból... Vagy még csak most tervezel tv-t venni s a hd ready s fHD között vacilálsz? akkor mindenképp fHD legyen!
-
Def26
félisten
Friss infamous second son trailer. [link]
Azért ez elég komoly lesz. Nagyon szép.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Nayrobi
őstag
Pólusban az 576-ban van sima és killzone pakk, media martkban is van pár darab, plusz lehet kapni állványt és kamerát is.
-
Def26
félisten
Ééééééss:
Digital foundry: Tomb Raider Definitive Edition
Xbox One
Lowest FPS: 24fps
Highest FPS: 30fps
Average FPS: 29.84fpsPS4
Lowest FPS: 33fps
Highest FPS: 60fps
Average FPS: 50.98fps[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Peat;)
veterán
Szerintem érdekesebb cím mint a watchdogs ahol már a trailerbe is beleuntam, meg látszik azért hogy csak ps4-re készül.
kovsol: sőt a pc vonalon tapasztaltak szerint van hogy a szemnek kellemesebb a fix 30 mint a 40-60 között ugráló fps szám és nem hiszem hogy ez konzolon másképp lenne. Előző generációnál nem volt ilyen gond, ott akadtak mindkét gépen a multicímek
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest