Hirdetés

Hirdetés

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

  • Ajánlatott tett a Qualcomm az Intelért?

    ph A The Wall Street Journal exkluzív riportját egyik cég sem kommentálta.

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    válasz stilo18 #123522 üzenetére

    Biztos van mindenre egy-egy példa, de általánosságban az van, hogy kicsit élesebb a kép, viszont jobb textúra betöltésére nincs elég plusz memória. Gondolom nem is volt célja a Sony-nak, hogy külön pakkot kapjon a Pro. Egyetlen játékból sem jött pl. 100 GiB-os verzió, helyette kaptak egy viszonylag apróbb patch-et.
    Plusz a multi az megint más, ott nyilván a magas és stabil FPS a lényegesebb, szóval naná, hogy arra feküdnek rá.
    Én nem azt mondom, hogy nem éri meg ezek miatt az apróságok miatt is a Pro - hiszen magam is váltottam -, de tény, hogy többet is ki lehetett volna hozni belőle. Csak nem az volt vele a cél.

    (#123519) Moby: Néztem elég sok összehasonlító videót 4K-ban a TV-n mikor vettem a Pro-t, de én is arra a következtetésre jutottam, hogy a legtöbb esetben tökre ugyanaz a kép. Legfeljebb olyan apróságokban térnek el amiket amúgy sem veszel észre mert nem teszed egymás mellé a kettőt. A némileg magasabb felbontás el is viszi az erőforrást, aztán annyi.

    <-ƘƘ->

Új hozzászólás Aktív témák