-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz Nayrobi #121985 üzenetére
Szerintem kicsit elragadtattad magad.
Én leírtam az én véleményem, te a tiédet, én a nyitó hozzászólásomban nem cáfoltam hogy nem lenne jobb a PRO, csupán azt írtam le, (nekem) nem éri meg a különbözetet, mert nem sok játékban van (számomra) számottevő különbség. Lehet valakinek 1-2 FPS az, nekem nem, és valljuk be a lista nagy hányada erről szól.
BF1-ben az FPS különbség számottevő lehet, de nem ez volt a kérdés...
Egyébként az összefoglalóban szinte "minden" össze van szedve, többek között ez is, így nem érheti szó a ház elejét, merem feltételezni mindenki olvasgatja szorgalmasan, és ha mégis kérdez, akkor magánvéleményt kérdez az adott fórumtárs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest