Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
front3r #111251 üzenetére
Milyen szerverekért? A multi játékok saját szervereken futnak. A digitális játékok pedig, tekintve h ugyanannyiba kerülnek alapáron akciók nélkül, mint a lemezesek (amire rájön a szállítás, kiadó, eladó stb sápja, míg a digitnél csak a szerverkötlség van) szintén nem indokolt. Pusztán arról van szó, h megtehetik h pénzt kérnek érte.
Én egyébként nem bánom, még ps+ indulása óta megvan az előfizetésdem, úgyh ps4en nem is multizom csak félévente 1-1 napot kb
Mondjuk én szeretem az indie címeket, az aaakat meg ami érdekel már úgyis megvettem, kijátszottam.
(#111252) ithuriel Szép és jó az utolsó bekezdésed, s igazad is lenne ha nem lenne készpénztartalékuk
Tekintve h az exklúzív címeik kb mind profitábilisek, így plusz pénzt azokba se kell forgatni. Ettől függetlenül nem baj ha termelik a pénzt, főleg h az utóbbi években a ps részleg volt az egyetlen, ami nem veszteséget termelt, szemben a tv, eszközpiac nagyjával - Vaio volt, nincs pl... (talán még a filmes részleg is veszteséges volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogwarts Legacy teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hosszabb videón a hamarosan megjelenő Tempest Rising című RTS (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elfelejtettem egy játék címét
- További aktív témák...
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest