Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Steam Deck
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
Gondolom ez a 623. ilyen komment, +/-40, de azért én is leírom, ki kell adnom magamból. Az imént próbáltam ki a Ghost Recon bétát, és annyira lenyűgözött az egész játék, a grafikától kezdve a mesterséges intelligencián át a járművezetésig, hogy kb 10-12 perc játék után, először és utoljára kiléptem belőle. A szokásos elvárt Ubisoft futószalag minőség. Kíváncsi vagyok a Horizon ZD milyen lesz, videókat elnézve bizakodó vagyok. Be is rendeltem még anno a steelbookos kiadást belőle. Ehhez képest csak felüdülés lehet, már csak a metacritic számokat is elnézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest