Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gambeca
tag
Sziasztok!
Szereztem egy Pinnacle calisto 2.2 DV500 pci kártyát.
Használ esetleg még ilyet valaki?
Sajnos szoftvert nem kaptam hozzá, így nem igazán tudom használni.
A hangsúly a driver ellátáson lenne, de perpill nem találtam hozzá.
Megvan hozzá a hátsó kivezetéshez való cucc is, illetve doboz, leírás, csak a lemezek nincsenek meg hozzá...Kép a kártyáról.
[link] -
flexxx
tag
Sziasztok,
Látom, már annyira nem aktív a fórum, de azért hátha valaki tud megoldást a problémámra. Van egy PCTV 150e-m, analóg kábeltv van rákötve, és fog is minden adót, viszont csak monóban. Van valami mód arra, hogy átállíthassam sztereóra?
fleX
-
slice14
veterán
Sziasztok!
van egy 330e hybrid stick-em. És próbáltam most analóggal, de valamiért nincs hang csak kép. Nem tettem fel a hozzáadott szoftvert, mert az egy használhatatlan f*s emlékeim szerit. Win10-en a MPC-HC-val és DSCapture-el próbáltam. Gondolom nincs megfelelő win10-es támogatás.
Csak azért került a kezembe a kütyü, mert most köttöttem be egy antenna kábelt a szobámig és tesztelni akartam a bejövő jelet. Amúgy már berendeltem egy mpeg4-es DVB-C-s tunert. -
tread777
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Adott egy régi XP-s gép, egy régi Pinnacle PCTV kártyával. (eredeti cd-t nem fogadta el, LOL - de ez most nem is érdekes).
Driver + PCTV progi megtalál, telepít, újraindít... majd az első induláskori üzenet: "hardware initialization failed".
Tudom (tudtam), hogy valahol valamit (talán egy értéket) át kell állítani (gyakorlatilag crakkelni kell) de elfelejtett, hogy mit meg hol... tudnátok ebben segíteni?Kép:
-
Hard100
csendes tag
PCTV Hybrid Por Stick (340e) korábban jól működött most az írja ki hogy "Nem indítható el az előnézet" ha ezt leokézom akkor meg azt hogy "No player available". Mit tegyek? Köszi.
-
Gyöször
senior tag
Végülis nem fértem a bőrödbe
és megvettem a 7010ixet. Mit mondjak, tökéletes választás volt. Winyóz felismerte egyből, meg se kellett mutatni neki a netről letöltött inf és satöbbi 4 file-t, smart dvb vel tökéletesen működik, befog mindent, valami 50 rádióállomást talált, és a mindigtv 7 alapot (jelenleg 8 az rtl II-vel) rádugtam próbaképp a thome tényért, amos műholdon befogta az összes csatit ebből kb 22 nem kódolt, általában ukrán adók, kicsit néztem mi megy ott is.. na mindegy
Smart DVBvel át tudom lőni asszony gépére lan on keresztül a televízijót így mindenki boldog, ha nem engedem ide a géphez mikor tévézne.
Van egy régi pixelview meg egy pinnacle pctv kártyám ezekhez volt mindkettőhöz távirányítóm, a pixelviewhez ilyen kis 2,5ös jack dugós, az is tökéletesen működött a pinnacle távirányítóval, de csak a pinnacle tvcenter ismerte fel, a winlircet nem tudtam rábírni, hogy onnan olvassa a jelet. Viszont a PCTV-é soros portos infra vevő, nagy duzzogva betettem egy com1 hátlapi panelt, így fullra tele lett a gép hátulja ami egyébként megnyugtató érzés, hogy mostmár ne is törjem a fejem, hogy mit vegyek a gépbe
na mindegy, azzal megtanítottam a winlircet és most minden van a távirányítón is ami kellhet meg az is ami nem. Akármilyen szögben veszi a távirányító jelet, hátrafele is. Nyomjuk a kép a képbent, stabil a vétel (jó a mobiltelefonálást nem szereti) imádom, hogy dual tuneres, kár lett volna kihagyni.
Még azt nem próbáltam ki, hogy a PC power gombot is rákötöm a karira, és akkor időzített felvételnél esetleg el is indítja a kikapcsolt gépet a kártya. De szerintem az csak a pinnacle media centerrel működne. Az meg nem tetszik
Meg most hirtelen nem találtam semmi kábelt amit rá tudnék dugni a kártyától az alaplapig.
Ehhez képest a tökéletesen működő kínai csoda így visszagondolva egy stabil szívás volt. Ez a kártya: JÓ!
-
Gyöször
senior tag
Volt egy kínai USB DVB-T HDTV dongle stb tudjátok ez a vacak szürke MCX antenna csatlakozós usb-s tunerem. Kb 3 évig frankón ment tényleg nagyon jó volt, most kezdi bedobni az unalmast, kinéztem magamnak a pinnacle 7010ix illetve a 3010iX pci-e kártyákat. Ezek fogják a mindigTV-t tehát mpeg 4esek?
Win7 alatt meg lehet ezeket próbálni?
-
Jocozolg
tag
Üdv!
XP-ről térnék át win7-re vagy win8-ra.
Pinnacle PCTV 110i kártyám van ami XP alatt korrektül működik.
Van valakinek tapasztalata win7/8 -al? Müködik rendesen a kártya?
Milyen progit használtok hozzá?Köszi
Jocó -
cheatergs
senior tag
Hellósztok!
Az itthoni IT-dzsungelben akadtam rá nem rég egy Pinnacle MINITV-T-51017255-1.3A kártyára. Az iránt érdeklődnék, hogy mit lehet róla tudni (analóg, digitális, DVB-kkel hogy áll, milyen funkciókkal bír), mivel doboza azt se tudom, volt-e egyáltalán, neten pedig semmiféle infót nem találtam, csak drivereket. -
Lordus
senior tag
válasz
_DiEGO_ #2252 üzenetére
jaja, elvileg ez lehetett a gyári cd-je.
ott is van a driverek közt a 110ide még egyszer: én nem akarok felvenni semmit, csak munka közben nézni a tv-t
tehát semmi más funkció nem érdekel!Most a tv center 6.4-gyel megy. az nem tetszik, hogy a régi pctv visionnal (ez a régi kártya gyári progija) tudtam úgy tv-zni, hogy 320x240-be kiraktam a monitorra, és csak a tv-t láttam. A tv centernél meg van fent egy csík, ugye a szokásos ablakra gondolok, a jobb felső sarkokban a szokásos gombokkal. Na ez zavar kicsit, mert mi a ...-nak az oda. elég lenne csak egy kicsi 1-2 pixeles keret, mint a réginél és kész...
Szóval remélem így tiszta minden, igazából a legegyszerűbb tvnéző progit keresem, ami megy ezzel a kártyával. nem kell tudnia semmi felvevést, fotókészítést... csak tv-t nézni tudjak rajta.
ja, az a fura, hogy a tv center 6.4-nél elvileg nincs is odaírva, hogy ez a hrdware támogatott, de müxik.
-
_DiEGO_
őstag
Az ugye analógot vesz csak ? - akkor felejtős ...
-
Lordus
senior tag
válasz
_DiEGO_ #2244 üzenetére
köszi,
időközben én is ezt találtam!
annyi a bajom, hogy csak demo módban sikerült installálni, ugye nincs cd és serialmivel érdemes használni, ami nem gyári, de jó progi?
régen valami chris tv-t próbáltam... vagy 8 éve a régi kártyámmal...
most van valami minél egyszerűbb, de használható tv néző progi?
csak tv nézés, semmi felvétel, se lasítás, semmi más... -
_DiEGO_
őstag
[Hardware drivers for Pinnacle PCTV / Dazzle*TV products]
Remélem ott lesz a megfelelő
-
Lordus
senior tag
üdv,
vettem egy "PCTV ANALOG PCI" kártyát.
sajna nincs hozzá cdelvileg 50i, vagy 110i - még nem derítettem ki pontosan.
XP-vel használnám, segítene valaki, hogy hol találok hozzá gyári programot?
most a régi szintén pinnacle studio kártya van a gépben, gondolom annak a programjával nem megy
köszi
-
_DiEGO_
őstag
válasz
donjohnson #2241 üzenetére
Nem teljesen , mert :
van neki S-VIDEO bemenete és
RCA csatis Video-in + mellé 3,5mm-es jack-dugós Stereo Audio bemenet is.Szóval akár kazettás magnóról lehet hangot bedigitalizálni , vagy vhs rendszerű magnókról szintén bedigitalizálni - vagy ami van analóg hang és video hordozónk -ról ...
-
_DiEGO_
őstag
válasz
donjohnson #2239 üzenetére
Hali
Igen ment , deee.... csak analóg , így megcseszhetem .... nem tudom mire használni , majd eladom, vagy egy gép mellé adom akinek jól jöhet még
-
kurion
senior tag
Lenne egy pinnacle bt848 PCTV kártyám és azt szeretném megkérdezni hogy 32 esetleg 64 bit alatt ezt működésre ehet e bírni?
-
Nyomdász
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert én már kifogytam az ötletekből. A problémám egy pinnacle PCTV Hybrid Pro PCI kártya megfelelő beállítása lenne . Win 7 64bit oprendszer Win Media Center és az analóg adást pedig a UPC szolgáltatja. A probléma jellege pedig hogy a csatornákat megtalálja a hang tökéletes de kép az nincs, megpróbáltam a saját (Pinnacle TVCenter Pro) lejátszójával de az nekem el sem indul hibaüzenet és kilép a program. A hivatalos oldalán található megfelelő drivert ami szükséges feltelepítettem. Fogalmam sincs mit kéne telepíteni, állítani, légy szíves segítsetek.
-
fater69
csendes tag
válasz
Lajos11107 #2230 üzenetére
Windows7 32bit alatt, a PCTV PRO kártyám Windows Media Center 32bit szoftver minden drivert szépen felrak, az eszközkezelőben is minden rendben van.Látszólag.Megtalálja az összes csatornát, működik is a progi, de hangot nem tudok kicsikarni.
Próbáltam a német vagy ausztria beállítással is, de akkor sem. A TV kártya hang kimenetét az alaplapi (P8B75-MLX) hangkártya bemenetére kötöttem, 3,5mm jackdugó végződésű, vadi új audió kábellel.
A problémám megoldásában a segítséget megköszönném! -
suppe
tag
válasz
Lajos11107 #2225 üzenetére
Csatornakeresésnél Austria-t válaszd, lehet csak ennyi a gond.
-
róland
veterán
Chris TV-vel általában megy a Pinnacle. (Szvsz amúgy nem érdemes vacakolni a Pinnacle tunerekkel.)
-
ifjdan1
csendes tag
Mennyi kérdés, és nincs senki, aki válaszolni tud. Úgy tűnik, ezekben magunkra maradtunk.
-
Lajos11107
tag
válasz
Lajos11107 #2224 üzenetére
Nekem egy Asus k8v-x alaplapomba van egy ,amd sempron 2800+ 1.60ghz fut,van benne 512mb ram ddr1-es,egy ati radeon 9250xe videókártya,meg egy maxtor 120gb vinyó,és valamiért nem akarja be adni rajta az adást a pinnacle system pro tv tuner kártyán,össze vissza keresgélem,rakok fel másik tévéző programot azzal sem akarja meg talál a csatornákat mit csináljak ilyenkor?
-
Lajos11107
tag
Nekem van egy Pinnacle system pro tv tunerem,és egy 5.9-es driver van fent,egyből a telepítő lemezzel együtt felraktam,és valamiért nem akarja behozni az adásokat? pedig Digi tévénk van ,és ezt hogyan tudnám meg csinálni?
-
ifjdan1
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérek. Pinnacle 110i, win7, TvCenter 6.4.
Se kép, se hang. A csatornákat megtalálja, de eddig jutottam. Kérlek, adj egy tippet, Te merre indulnál el.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Djuree
félisten
üdv!
ebben vki tudna segíteni:
[link] -
djsilas
tag
Üdv Urak!
Használtan szereztem egy USB-s PCTV 330e -t. Mondta a srác, hogy nincs meg a telepítője, de netről letölthető. Ha használni szeretném a távirányítót, az csak azzal fog működni. Ez valóban így van?
Egyébként le is töltöttem a progit, csakhogy valami gyártási számot kér tőlem. Azt hol találhatom meg? -
csiby222
aktív tag
Hali!
Vettem egy Pinnacle 310i-t, remekül megy win7 x64 alatt egy kérdésem lenne a remoterm.exe profiles.ini-t nem tudom rávenni hogy működjön a Windows Media Centerrel specifikusan.
[default] ha így van megadva akkor ugye még a Windowst is tudom távirányítani meg az MCE-t is de ha külön megadom neki [Windows Media Center]-t irányítsa specifikusan akkor nem veszi a gombokat. Szóval igazából az a lényeg hogy mit írjak e-helyére [Windows Media Center] hogy vegye a media center specifikusan tudjam csak irányítani. Már próbáltam media center, ehshell.exe-t és ennek a permutációit is. Válaszokat és ötleteket előre is köszönöm. -
Schizoka
aktív tag
ja meg win7 x64 hez kellene hozzá driver mert nem soká az lesz fent xp helyet
-
Schizoka
aktív tag
Helló!
van egy pctv stereo kártyám és van hozzá eredeti telepítő lemez de angol ezért chris tv progit használok.
kérésem az lenne hogy lehet e ingyenesen magyar eredeti progit valahogy rárakni? -
suppe
tag
Hali!
Évek óta használok egy PCTV 150e/55e tunert. Eddig hibátlanul tette a dolgát. A minap újratelepítettem a gépem, és az XP nem ismeri fel a tunert. Eszközkezelőben látom, hogy van egy "USB EMP Audio Device" és a tálcán az óra mellett megjelent egy furcsa ikon "BDA TV Monitor" névvel (ez eddig nem volt és semmi mást nem lehet vele kezdeni, mint jobb klikkel bezárni.)
Néha (mikor már magam sem tudom mit telepítek fel mérgemben) megjelenik egy "USB 2821 video" is az eszközkezelőben, ami szintén új.Már próbáltam ezer drivert, mindenféle Pinnacle TV centert (még az eredeti CD-ről telepítőst is), de semmi... A szoftver telepítésnél megáll hibával, hogy nincs hardver csatlakoztatva, így csak internet rádiókra tudok rákeresni.
Tudnátok valami okosat mondani?
-
gy07
csendes tag
Segítség
Win 7 64 bit, Pinnacle mediacenter 300i, TV center 6.4 program -
a dvb T adások mennek, de a távírányítót nem érzékeli.vkiek ötlete??
-
Arvernia123
tag
Sziasztok!!
Nekem van egy pinnacle system pro tv tuner kártyám ,és nem tudom rajta behozni az adókat a diginek az adóját ez mért van?
ez a progi jó hozzá dscaler vagy milyen progit használjak hozzá?
-
Arvernia123
tag
értelek de nem talál semmit sem még a németet sem találja meg
-
Arvernia123
tag
Sziasztok!!
nekem van egy Pinnacle System pro tv tuner kártyám,és tegnap feltettem a dscaler progit és nem jön be rajta semmi,ez mért van?
-
törölt tag
válasz
gáspár lászl #2210 üzenetére
Sok Pinnacle tunernél, a kezelőprogram Magyarországot tévesen a SECAM rendszerű adást használó országok közé sorolja, mert régebben, a módszerváltás előtt még ez volt használatban. De ma már PAL rendszert használunk. Ha a beállítóprogramban Németországot választod ki, úgy meg kell találnia az adókat. Bár én a régi Pinnacle Dazzle 110i tuneremnél inkább kézzel hangoltam be a csatornákat.
-
embe
nagyúr
Hali!
Megörököltem egy usb-s "külső digitalizáló és tv kártya egyben" cuccot.
Nincs hozzá driver. Igaz a w7 ultimate 64 bites verziója felismeri, és telepíti.
Régi videó felvételeket akarok digitalizálni, gépre másolni.
Próbálom azt, hogy a dobozkába bekötöm az audió és videó jelet. Majd usb be a gépbe.
A Ulead VideoStudio SE DVD progit próbálom használni, de nem működik valamiért.
Esetleg valami jó kis driver hiányzik, vagy más progival kellene próbálkoznom?Köszi a segítséget!
-
keehl-m
tag
uppolnám hátha ránéz valaki
-
keehl-m
tag
heló, szereztem vaterán ocsón egy pinnacle pctv kártyát, drivercd nem volt hozzá, és a tipusáról is annyit tudok, ami rá van írva ezek vannak ráírva:
pinnacle systems gmbh emptyv
emptyv 5101 4521 -2 - 2A
egyik chipjén ez van: Fusion 878A 25878-13
ennél többet nem igazán tudok
próbáltam diagnosztikai programmal megtudni mi a pontos típus, de egyszerűen nem dobja ki az adatot
néztem SIW-el, AIDA64 -el, de semmi
ha fenti adatokból valaki tudná milyen típus, avagy tudna olyan diagnosztikai programot ajánlani, ami megadja a típusát, avagy olyan drivert ami általános jellegű és több típushoz is jó, azt megköszönném
az is érdekelne hogy utána milyen plusz programot ajánlanátok amivel használom, ha eljutunk odáig
előre is kösz
-
róland
veterán
válasz
gáspár lászl #2200 üzenetére
-
gáspár lászl
tag
válasz
gáspár lászl #2200 üzenetére
hogyan tudom be állitani a csatornákat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest