- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Végülis nem fértem a bőrödbe
és megvettem a 7010ixet. Mit mondjak, tökéletes választás volt. Winyóz felismerte egyből, meg se kellett mutatni neki a netről letöltött inf és satöbbi 4 file-t, smart dvb vel tökéletesen működik, befog mindent, valami 50 rádióállomást talált, és a mindigtv 7 alapot (jelenleg 8 az rtl II-vel) rádugtam próbaképp a thome tényért, amos műholdon befogta az összes csatit ebből kb 22 nem kódolt, általában ukrán adók, kicsit néztem mi megy ott is.. na mindegy
Smart DVBvel át tudom lőni asszony gépére lan on keresztül a televízijót így mindenki boldog, ha nem engedem ide a géphez mikor tévézne.
Van egy régi pixelview meg egy pinnacle pctv kártyám ezekhez volt mindkettőhöz távirányítóm, a pixelviewhez ilyen kis 2,5ös jack dugós, az is tökéletesen működött a pinnacle távirányítóval, de csak a pinnacle tvcenter ismerte fel, a winlircet nem tudtam rábírni, hogy onnan olvassa a jelet. Viszont a PCTV-é soros portos infra vevő, nagy duzzogva betettem egy com1 hátlapi panelt, így fullra tele lett a gép hátulja ami egyébként megnyugtató érzés, hogy mostmár ne is törjem a fejem, hogy mit vegyek a gépbe
na mindegy, azzal megtanítottam a winlircet és most minden van a távirányítón is ami kellhet meg az is ami nem. Akármilyen szögben veszi a távirányító jelet, hátrafele is. Nyomjuk a kép a képbent, stabil a vétel (jó a mobiltelefonálást nem szereti) imádom, hogy dual tuneres, kár lett volna kihagyni.
Még azt nem próbáltam ki, hogy a PC power gombot is rákötöm a karira, és akkor időzített felvételnél esetleg el is indítja a kikapcsolt gépet a kártya. De szerintem az csak a pinnacle media centerrel működne. Az meg nem tetszik
Meg most hirtelen nem találtam semmi kábelt amit rá tudnék dugni a kártyától az alaplapig.
Ehhez képest a tökéletesen működő kínai csoda így visszagondolva egy stabil szívás volt. Ez a kártya: JÓ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged