Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyöször

senior tag

válasz róland #2260 üzenetére

Végülis nem fértem a bőrödbe :) és megvettem a 7010ixet. Mit mondjak, tökéletes választás volt. Winyóz felismerte egyből, meg se kellett mutatni neki a netről letöltött inf és satöbbi 4 file-t, smart dvb vel tökéletesen működik, befog mindent, valami 50 rádióállomást talált, és a mindigtv 7 alapot (jelenleg 8 az rtl II-vel) rádugtam próbaképp a thome tényért, amos műholdon befogta az összes csatit ebből kb 22 nem kódolt, általában ukrán adók, kicsit néztem mi megy ott is.. na mindegy

Smart DVBvel át tudom lőni asszony gépére lan on keresztül a televízijót így mindenki boldog, ha nem engedem ide a géphez mikor tévézne.

Van egy régi pixelview meg egy pinnacle pctv kártyám ezekhez volt mindkettőhöz távirányítóm, a pixelviewhez ilyen kis 2,5ös jack dugós, az is tökéletesen működött a pinnacle távirányítóval, de csak a pinnacle tvcenter ismerte fel, a winlircet nem tudtam rábírni, hogy onnan olvassa a jelet. Viszont a PCTV-é soros portos infra vevő, nagy duzzogva betettem egy com1 hátlapi panelt, így fullra tele lett a gép hátulja ami egyébként megnyugtató érzés, hogy mostmár ne is törjem a fejem, hogy mit vegyek a gépbe :D na mindegy, azzal megtanítottam a winlircet és most minden van a távirányítón is ami kellhet meg az is ami nem. Akármilyen szögben veszi a távirányító jelet, hátrafele is. Nyomjuk a kép a képbent, stabil a vétel (jó a mobiltelefonálást nem szereti) imádom, hogy dual tuneres, kár lett volna kihagyni.

Még azt nem próbáltam ki, hogy a PC power gombot is rákötöm a karira, és akkor időzített felvételnél esetleg el is indítja a kikapcsolt gépet a kártya. De szerintem az csak a pinnacle media centerrel működne. Az meg nem tetszik :) Meg most hirtelen nem találtam semmi kábelt amit rá tudnék dugni a kártyától az alaplapig.

Ehhez képest a tökéletesen működő kínai csoda így visszagondolva egy stabil szívás volt. Ez a kártya: JÓ!

Új hozzászólás Aktív témák