Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mic ACE
aktív tag
A kerülő út végül is nem csalás. Arról van szó, hogy az aktiválós oldal url-jében szereplő paraméterekkel variálgattam, és így sikerült összehozni, hogy kidobja azokat a weboldalakat, amik az ingyenes aktivációs kódokat írják ki. Kellett hozzá valamilyen regisztrációs kód, vagy a serial, vagy már nem is tudom mi. Sajnos nem emlékszem az eljárásra, én is csak heurisztikus módon próbálgattam, de van logikája. Ezért mondtam, hogy macerás, de összehozható így is.

-
Adrian Mole
senior tag
Próbából feltettem egy ChrisTV Lite-ot. Ezzel - eddig és úgy néz ki - megy rendesen a TV nézés: nincs akadás. Sajnos ennek is van nem kevés hátránya: nem megy a távirányító, illetve valamivel jobban pörgeti a processzort. Megpróbálom a távirányítót megoldani, ha sikerül, elfelejtem a TVCentert.
-
Kiano
csendes tag
Heló
Visszaolvastam a hozzászólásokat és sajnos azt tapasztaltam, hogy akkor jelenleg nincs (még) használható szoftver Pinanacle PCTV Stereo tunerkártyámhoz windows 7 alá?
Vagy van valamilyen program windows media centeren kívül??
Köszönöm előre is a segítségeteket! -
_seth_
veterán
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Nekem is ilyet csinál most és nem jövök rá, hogy mi a baja

Új ati driver + ccc, minden másból is új driver, új progik, új tv center, a gép c2d 1,66 ghz + 2gb ram + mobility x1400 szóval ennyit bírnia kellene + bírta is még tegnap sokáig akkor ma is kellene elvileg
Valakinek ötlet? Csak a tvcenter fut! vírusírtó sem figyeli + tegnap is ment a vírusírtó és jó volt a tv....

-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Elnézést a floodért, de az van, hogy elkezd akadozni a kép, bekapcsolom a Catalyst Control Centre-t, és megszűnik az akadozás. Aztán fokozatosan újrakezdődik.
Valaki segítsen, mert meghülyülök. -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Nem értem a dolgot. Olyan, mintha betelne valami puffer, elkezd akadozni a kép, pedig van bőven szabad memória. Még a vinyó is kerren egyet az akadásoknál, mintha swapolnia kellene... Kikapcsoltam az időeltolást, programkalauzt, lejjebb vettem minden minőségi beállítást és így is.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Nem hiszem el: XP alatt is akadozik a kép. Egyelőre frissítettem a Catalystot, mert jobb ötletem nem volt, majd meglátom az eredményét. A procihasználat amúgy 1-10% TV nézés közben, abszolút kellemes, tehát nincs leterhelve a rendszer.
-
_seth_
veterán
Megoldódott a probléma kb az 5. TVCenter után...
Innen driver: Link
Innen a progi: Link 6.2.0.459 ami működik is.Csatornákat megtalálja a kép is jó legalábbis jobb mint ami nekem volt PCI TerratecTVaule kártyámon bár azzal nem kellett ennyit szívni.
Párszor megjátszottam a mindent leszedek: driver és progi majd sok restart meg regisztry tisztítás de most már megy, a progi is stabilnak tűnik, a távirányítója is megy és jó minőségben rögzít is ha kell

-
törölt tag
Az én kártyámat a Vista és a Win7 is felismeri, de Media Center alól nem jó használni, mert sokkal rosszabb a képminősége, mint az XP alatt. Másik gond vele, hogy a felvett videó hangja nem mindig van szinkronban a képpel, és ráadásul a Media Center olyan formátumban vesz fel, amit egyelőre semmivel nem tudtam XVID avi-ba átalakítani. Az meg nem megoldás, hogy kiíratom DVD-re a nyers filmanyagot, majd onnan rántom le avi-ba.
XP alatt a TV Center DivX6-os avi-ba rögzít nálam. Ezt megnyitom VirtualDub-bal, kivágom a reklámokat, átalakítom XVID-be a képet, és átkódolom. A végeredmény tökéletes. Ezt eddig még Win7 alatt nem tudtam véghezvinni. Vista alatt igen, de ott sokkal csúnyább képpel rögzít a program. Pixeles. Ha itt blur effekttel elmosatom a pixelességet, akkor pedig mosott lesz a kép. Ez sem túl jó megoldás. -
Adrian Mole
senior tag
Leírnám a tapasztalataimat:
310i kártyám van, analóg jellel hajtom. Win XP alatt korábban folyamatos szívás volt: http://logout.hu/bejegyzes/adrian_mole/tv_szivas_pc_modra/hsz_1-50.html
Most estem túl egy alaplap és procicserén (és XP újratelepítésen ofkorsz), XP alatt jelenleg nincs gondom. De nem a gyári CD-kről telepítettem, hanem letöltöttem a drivert innen: http://www.pctvsystems.com/tabid/62/default.aspx/Downloads/Driver/tabid/123/language/en-US/Default.aspx
illetve a TV Centre Pro-t: http://www.pctvsystems.com/tabid/62/default.aspx/Downloads/Application/TVCenterProDownload/tabid/145/language/en-US/Default.aspx
Ezekkel zsírkutya. XP alatt. Egy problémám van: a hangot nem keveri ki az 5.1-re, a beállítások alatt mindegy, hogy a DirectSound-hangkártya, vagy a DS-általános van kiválasztva, illetve mi a kimenő hangformátum.Win 7 64bit (RC) alatt viszont a következő van:
Alapból felismeri a hw-t, felrak hozzá drivert. MS Media Centerrel egyből nézhető a TV, kipakolja a hangot 5.1-re. Viszont - a MC a feketéken rosszul filterez, lassú, mint a tetű, kényelmetlenül kezelhető, nem működik alatta a távirányító. Ha felrakom a TV Centre Pro-t (akár a fenti helyről letöltött driverral, akár nem) folyamatosan hibát ír ki, kifagy, instabil.Tud valaki megoldást a gondokra?
-
törölt tag
Helló!
Nekem nem USB-s, hanem belső PCI-os analóg 110i tunerem van, de Vista alatt a 4.92-es TV Center Pro volt az utolsó, ami még jól működött. A későbbi változatokkal rengeteg problémát tapasztaltam. Volt, amikor nem jelent meg a kép, máskor jó volt, de a felvett anyagot nem lehetett visszanézni, mert hibaüzenettel elszállt, stb.
XP alatt a gyárilag hozzáadott 3.40-es volt jó.
Vista alatt pedig a 4.92-es.
Win7 alatt még nem találtam jól működőt. -
_seth_
veterán
Hello!
PCTV Analog USB eszközöm van és nem akar működni

Vista rendszer van a notimon és ami a gyári lemezen van az nem tud csatornát keresni (kiírja, hogy Hiba), azóta töltöttem már sokkal újabbat meg kicsit régebbit is és a csatornát megtalálja de ha pal b-re állítom akkor is csak teljesen fekete képernyőt kapok hang nélkül

Ötlet valakinek? Legújabb vista driver van fent és jelenleg a 4.94-es TVCenter Pro.
Beállításoknál a hardver fülre kattintva pl kiírja, hogy "Nem indítható a TV-előnézet: Another input currently in use"
-
Mic ACE
aktív tag
Nem a Pinnaclenél, hanem a PCTV Systems-nél kell keresgélni. Amúgy nekem is volt probléma az aktiválásokkal, nem kínálta fel az oldaluk az ingyenes kiegészítőket. Erre írtam mailt, amire nem válaszoltak, aztán megint írtam, megint nem válaszoltak, megint írtam, jól leb@$ztam őket, mire válaszoltak. Ezután tökölődés, levél oda, tökölődés, levél vissza, leb@$zás, mea culpázás stb., stb., stb.. Végül siker, megadtam pár adatot és két ügyfeles emberke is küldte az aktivációs kódokat. Igaz későn
, mert addigra én meghackeltem az aktivációs oldalukat és kierőszakoltam azokat a kódokat, amik jártak a tunerhez.
Szóval jó szórakozást és sok sikert. 
-
kocer
csendes tag
Tud valaki segíteni: feltelepítettem pctv 4.92 progit és aktiválni kellene a H264 dekódolást, de nem tudom elérni, hogy a pinnacle adjon aktivációs kódot, hiába van PMC4.21 szoftverem.

-
Mic ACE
aktív tag
válasz
Kicsicsucsu
üzenetére
Esetleg a legújabb driver és szoftver a http://www.pctvsystems.com német nyelvű oldaláról, hátha azzal megy?
-
marsu
veterán
Sziasztok!

Ilyen hibaüzenet fogad, amikor elindítom a MediaCentert ...
Miért?

-
Jano
senior tag
Akkor esélytelen, hogy a Connexant 878A chipsetes Pinnacle PCTV Pro kártyámat, működésre bírjam 64 bites Windows 7 alatt?
-
mezis
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
Mióta ad Tokaj digitálisan ?
-
ToBeY
nagyúr
Pinnacle 100i kártyákhoz gyárilag milyen tv nézéő programot adnak?
Valakinek nincs meg véletelenűl mondjuk a neve is elég lenne. -
Atomantiii
addikt
Használ valaki Pinnacle PCTV 300i-t digitális földfelszíni adás vételére? Mert most kísérletezem, Tokajt próbálom fogni, a csatornákat lekeresi, de nincs jelerősség, a jelminőség 80-100 % között ugrál, de mivel nincs jelerősség nem ad be képet a tuner. Egyáltalán jó ez a tuner mpeg-4-es dvb-t vételére?
-
Mic ACE
aktív tag
válasz
Kicsicsucsu
üzenetére
Kicsicsucsu, szerintem kell hozzá a MPEG-4 AVC (H.264) aktiválás, nem? Nem úgy van, hogy alapból csak a mpeg 2-est támogatja a driver?
-
Jano
senior tag
Pont 4 giga RAM van benne,és úgy tudom 32 bites Windows nem látja 4 gigát teljesen, illetve így kihasználom hogy 64 bites a processzor.
-
Jano
senior tag
Amúgy ilyen adatokat találtam a kártyán:
Egy nagyobb chipen:
Conexant
Fusion 878A
25878-13
E403068.1
0331
A nyákon magán:
EMPTYV-51015403-24Ebből ki lehet deríteni, hogy ehhez a típushoz van-e 64 bites Win 7 driver
-
attiati
veterán
Ha a gépben van a PCTV stereo tunnerem (jó 8-9 éves lehet), akkor webkamera helyett mindig a tv-tunnert kapcsolja be. Van ötletetek, mitől lehet?
-
Jano
senior tag
Valakinek működik már Windows 7 64bit alatt a Pinnacle PCTV Pro kártyája, elég ha csak Video bemenet jó, az írja már le hogy honnan lehet letölteni hozzá drivert?
-
roberto1978
csendes tag
sikerült felraknom már csak egy a kérdés rádugtam az antennát és milyen progival tudok csatornákat keresni az antenán keresztül???
köszi előre is.

-
roberto1978
csendes tag
sziasztok segítsetek nekem van egy pinnancle pctv PCI-os kártyám és beraktam a gépbe felisrakot mindent majd mikor inditottam volna kiirta hogy nem müködik mert vagy nincs táp,vagy nincs rádugva usb vagy stb, jahh és a driver amit felrakott az meg ugynézki nem jó hozzá mert kiirt rá hogy a driver nem megfelelő hozzá de azért feltelepítette hozzá.hát röviden ennyi!
Meg még aniy hogy a kártyára kell valami tápot adni vagy csak elég ha bedugom a foglalatba és kész, majd rádugom az antennnát,és elinditom a pinancle studiot.
várom a válaszototkat köszi előre is.

-
RexpecT
addikt
A kábelt sem kellett csatlakoztatni(csak most tudtam kipróbálni).
Viszont nem működik a távirányítója Media Center alatt(más program alatt nem tudtam kipróbálni). -
RexpecT
addikt
Addig gugliztam míg meg nem lett
:
[link] -
RexpecT
addikt
Igen az alaplapon van bemenet és arra fizikailag egy módon lehet rádugni viszont a kártyára 2 verzió is van(mivel itt nincs mellette műanyag csak a 4 tű van egymás mellett csupaszon).
A manualt megtaláltam már én is korábban de nem lettem okosabb :S....Itt is van a kép:
[link]Ezek szerint gyárilag nincs rajta a műanyag

-
RexpecT
addikt
Lenne még egy kérdésem.Windows7 RTM -et használok.Egyből felismerte és rakott fel drivert is.Egyenlőre nem tudom kipróbálni,de gondolom kell hozzá valamilyen program is majd nem csak a driver.Mit ajánlotok?
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Van egy PCTV 300i-m.Bátyám nem használta úgyhogy megkaptam
.Elvileg össze kell kötni egy kábellel a kártyát és az alaplapot(hang miatt).Viszont az alaplapra egyértelműen csak egy fajta módon lehet csatlakoztatni a kábelt a kártyán viszont 2 fajta képen(mivel nincsenek bevágások csak maga a 4 tű).
Valaki tud segíteni? -
Kicsicsucsu
csendes tag
Jó estét!
Feltettem az új tvcenter bétáját, mert win7-et használok, ezzel találok pesten csatornákat, nem úgy mint az előző verzióval, számszerint 10 db-ot, csak nem ismeri fel, hogy azok tv csatornák, az ismeretlenhez sorolja őket. Már mindennel bűvészkedtem, sehogy nem volt jó. pinnacle pctv 73-e DVB-T vevőt használok. Valaki tapasztalt ilyet, vagy esetleg tudja, hogy mivel kellene próbálkoznom?
Köszi! -
mano87
csendes tag
Sziasztok.Most szeretnek vasarolni egy Tv tunert,de nem igazan tudok eligazodni,ebben kernem a segitsegeteket.Az elkepzeles-ar:15-20ezer.Txt,taviranyito ,net-radio,pip funkcio-kulso tuner legyen.Valamint szeretnem a kabel tv rakotni.
Eddig egy kartyat talaltam csak nem tudom mennyire jo:ITEMS TV BOX ITV-901 -Segitsegeteket elore is koszonom. -
Imco
őstag
válasz
Kicsicsucsu
üzenetére
német beállitásokkal probáld. esetleg kábel tv-antenna váltással, bár ez másodlagos. A tipust nem ismerem. Egyébként vagy 8-9 éve használom a cég kártyáit és elégedett voltam velük.
Igaz mintha kezdenének lemaradni. A nagy gépemben már leadtec van. -
róland
veterán
válasz
Kicsicsucsu
üzenetére
Add el, vagy ajándékozd el.
Én inkább egy AverTV Volar HX-et vennék. Sajnos a Pinnacle, finoman fogalmazva, egy rakás sz@r.
-
Kicsicsucsu
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy csodálatos Pinnacle PCTV e73-as típusú usb DVB-T tunert, és csak egy gond van vele, hogy nem működik! Egy darab csatornát nem talál Budapesten. Valaki tudja mi lehet a gond? A hozzá kapott cd-n lévő tv center program semmit nem talál, a ChrisTV fel sem ismeri a tunert. Az ötleteim elfogytak, a google-t kimerítettem. Valaki segítsen
A 6-os béta linkje pedig törött.
Köszi -
MaSzKa
senior tag
sikerült megoldani a problémát
csak magamban beszélgetek itt

akit érdekel rátaláltam erre
TVCenter 6.2.0.445 BETA 12/Sep/2009 -
MaSzKa
senior tag
időközben ezekkel a codec-ekkel sikerült párat aktiválni
már csak 2.t kéne-Pinnacle Dicas Mpeg4 Codec 3.9.176
-Pinnacle DV Codec 2.2.167
-Pinnacle H.264 Codec 1.2.451
-Pinnacle Mpeg2 Codec Box 5.0.712
-
MaSzKa
senior tag
itt a leírása a tunernak
hát itt szó nincs 5 euro-s vásárlásról
-
MaSzKa
senior tag
vettem egy Pinnacle PCTV NanoStick Ultimate For PC & Mac (73e) tunert
mivel nem a sima hanem a legfullosabb digitális Pinnacle tuner meglepetésként ért hogy
5+5 euro-ért aktiváljam a SonyPSP és az AC3-at
kapja be a pinnákle még mit nemmég fizessek mikor a dobozon rajta van az Mpeg4 HDTV
Pinnacle TVCenter Pro 5.4.1 -val nem is működik a tuner pedig az oldalon az van írva kell neki
de a programban már más vana többit lehet ingyenesen aktiválni de arra nem jöttem rá hogy lehet
nem e lehetne valahonnan ingyen megkapni a kódot? légyszi segítsen valaki
a tuner tetszik de a programok meg ez az aktivációs sux-ság teljesen betette a pumpát
főleg hogy a Pro csomagot vettem
mit képzelnek ezek...............
-
törölt tag
válasz
LeslieE30
üzenetére
Nekem is volt egy ilyen tunerkártyám. Igaz, én Win7 alatt nem próbáltam, csak XP és Vista alatt. Vista alatt nekem is csinált efféléket. Rájöttem, hogy a beállítómenüben, ahol a csatornahangolást, a felvételi formátumot, és a kép renderelési beállításait kell beállítani, nem mindig menti el jól a képi megjelenítés beállításait. Sajnos nem sikerült rájönnöm a dolog nyitjára, a hang jött, a kép helyén pedig egy nagy szürkeség jelent meg, olyan volt a kép, mintha egy szürke függöny mögül néznénk. Úgy oldottam meg a dolgot, hogy Uninstall, majd ismét feltelepítettem, és a beállítások menüben a renderelési beállító menübe be sem léptem, hanem hagytam alapon, mert ha egyszer is beléptem ebbe a menüpontba, a kép végleg elromlott. Nem tudom, hogy nálad is ez-e a probléma, de sajnos nem tudom, hogy mi okozza.
-
LeslieE30
csendes tag
Sziasztok
Van egy PCTV 110i tuner kártyám win7 alá felraktam az elözö tvcenter progival mindig leált hibákra hivatkozva de most felraktam egy újat ami win7 kompatibilis minden tökéletes csak kép nincs hang van. Hol lehet a hiba? Teletex megy rádió megy.
Válaszotokat elöre is köszi!!!!Leslie
-
törölt tag
válasz
huliganboy
üzenetére
Sok USB-s eszköznél először kell feltelepíteni a drivert, és egy ujraindítás után kell bedugni az eszközt. És ekkor föl kell ismernie. Ha fordítva csinálod, a legtöbbször nem működik, mert a Win az eszközkezelőben problémás eszköznek jelöli meg. Ugyanez a helyzet sok Webkameránál is. Ha már megvolt a rossz sorrend, akkor az eszközkezelőben el kell távolítani a sárga felkiáltójeles vagy sárga kérdőjeles eszközt, és előlről kezdeni a megfeleleő sorrendben. Először a driver felrakása, majd csatlakoztatás.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Adott egy pinnacle analog usb 150/55e tv tuner mely ezelőtt egy évvel lett kivonva a forgalmból mert már nem kellett de most elővettem mert szükségem lenne rá! Sajnos nem értem miért de a gép (xp sp3) nem ismeri fel akár milyen drivert is adok neki

Bedugás után ezt írja az xp: Usb device majd feldobja a driverkereső ablakot hogy keressem meg vagy ő megkeresi de egyik se jár sikerrel

Régebben ha jól emlékszem akkor rendesen a nevét írta ki mikor csatlakoztattam az usb hez de most nem ........
Szerintetek meghibásodott vagy valami nem jó.....??
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!!!
UI: Most nézem az audió részét felismeri rendesen
De pont a kép részére lnne szükségem!!! -
zoleee24
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, lehet hogy láma
kérdés de megpróbálom:Van egy Pinnacle PCTV Stereo PCI-os tunerem, viszont ehhez nem adtak távirányítót anno mikor vettem.
Létezik, hogy esetleg egy másik távirányítóval működjön?
( van egy kworld tvtunerem is most ezt használom, de ez meg nem jó vista, meg win7 alatt, esetleg ennek az infrája meg a távirányítója jó lehet hozzá?)
-
törölt tag
válasz
Zoolee19
üzenetére
Nagyon sok tv vevő kezelőprogramjában a magyarországi tévéadók tévesen SECAM rendszerűnek vannak beállítva, pedig már évek óta PAL-B rendszerben adnak. Valószínű, hogy ezért nem találja az adókat. Állítsd be a tévénormát pl. Németországra vagy Ausztriára, és így már találnia kellene.
-
Imco
őstag
válasz
Zoolee19
üzenetére
Erre keresd. Itt van esélyed. XP-n 100%, hogy müködik. Vistán is valószinű.
-
Imco
őstag
Nálam is kis adatátvitel miatt leáll illetve élvezhetetlen a kép hang nélkül.
Win 7 média centerrel PCTV pro. Valakinek van valami ötlete? -
Imco
őstag
válasz
Zoolee19
üzenetére
Az egy pctv pro. Itt van driver. Szerintem...
-
Zoolee19
senior tag
Sziasztok
Nekem lenne egy kérdésem, hogy van egy pci-os pinnacle tv-/fm tunerem, de nem tudom müködésre birni.
Itt egy kép róla és sajnos a tipusát se tudom és ha tudna valaki segiteni meg kösszöném.
Zoole
-
mezis
félisten
válasz
Mic ACE
üzenetére
Köszönöm az ötleteket. Csatlakozási probléma nem valószínű, mert ugyanazt az antennakábelt használtam ami egyébként egy PCI-os tuner kártyába dugva zavarmentes a kép.
A galvanikus leválasztást viszont mindenképp kipróbálom, mert a kóbor áramhurkok igen egyedi módon tudnak jelentkezni. Köszönöm a linket, de inkább magam fogok két alkalmas kondenzátort közbeiktatni. -
Mic ACE
aktív tag
Nekem hasonló zavart, és csíkozódást produkált már egy fontakthibás 90 fokos F csatlakozós könyök. Ellenőrizz minden kábelt, csatlakozót, elosztót.
Ha minden ok, akkor javaslom egy galvanikus leválasztó elem beszerzését. Ez meggátolja, hogy nagyobb feszültség mellett áram folyjon a tuner, azaz a géped és valamilyen más eszköz között (földhurok), ami az antenna kábelen van (pl. tv készülék, vagy maga a kábelhálózat). Ez is okozhat ugyanis zavart a képben, vagy brummogást, búgást a hangban.
Próbának megteszi esetleg, ha földeletlen aljzatba dugod a számítógép csatlakozót (és minden géphez csatlakozó berendezését is, mint pl. monitor, hangszóró stb.), de így áramütés veszélye fennállhat, ha meghibásodik egyik földeletlen eszköz. Hogy mossam kezeim ezért ezt szigorúan csak teszt céljából, saját felelősségre és még úgy sem ajánlom.
Egyébként a galvanikus leválasztó az valami ilyesmi: http://www.ostelsat.hu/galvanikus_lev_alaszto_5-2400mhz_tv-computer_signal__R48605.htm. Sajnos a TV jelen gyengít valamelyest, ergo ahol eleve gyenge a TV jel, ott előtte esetleg erősíteni is kell egy lehetőleg szabályozható jelerősítővel.
-
Mic ACE
aktív tag
Egyiket sem, hanem ezt: http://www.argep.hu/product_713148.html. Ez plusz "For Russia & CIS Countries" driver és TVnézőt letölteni. Verhetetlen USB-s cuccok terén.
-
MaSzKa
senior tag
-
mezis
félisten
Üdv.!
Miért van az, hogy az ACER 5310-es laposom jobb oldali USB-ről működik a PCTV 100e tunerem, míg a bal oldaliakból nem ismeri fel a WinXP ? (Az 5 V-ot megkapja, egér működik onnan.)
-
-
v.tom
őstag
Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy pinnacle pctv dualhybrid pro pci-e tv kártyám (3010x). A kártya maga jó, mert a windows media center hajlandó találni csatornákat, ha éppen van olyan rendes, hogy megkérdezi, milyen jelforráson akarok keresni. A fó probléma, hogy a tv elvileg gyári szoftvere, a pinnacle media center nem ismeri fel a kártyát sem. Ezáltal ne tudom használni a távirányítót, stb, ami azért fontos lenne. A kártyával szeretném nézni a set top box jelét is, de az analóg is fontos lenne azért. Tudtok nekem olyan szoftvert, vagy megoldást mondani, amivel tudom használni a kártya lehető legtöbb funkcióját?
Előre is köszi!
Üdv.: v.tom
-
userZ
aktív tag
Sziasztok!
Pinnacle PCTV analog 110i tunerkártyám van, és win7 alatt szeretném használni. Odáig eljutok, hogy különböző progikkal (ChrisTv, Pinnacle Tvcenter, Win7Mediacenter) megtalálom a csatornákat (Pal-B), de kép és hang egyáltalán nincs. A win7 májusi drivert talált hozzá legfrissebbet. Esetleg a driver nem elég friss hozzá? Ha valakinek van ötlete szívesen venném. Előre is köszi. -
creedszl
senior tag
most beleütköztem egy másik problémába
win7-t alatta media centerben sikerült belőnöm a tv-t(ausztira beállításokkal(o_O)) de most viszont azt csinálja hogy kb fél perc után lelövi a tévét azzal az üzenettel hogy:
"Kis átviteli sebesség"
a tuner leállította az adatok rögzitését..blablablanem tudjátok ez mi a szar miatt van?
-
creedszl
senior tag
sziasztok
nem tudjátok hogy lehetne azt elérni ha elinditom a tv-alkalmazást akkor a win 7 ne váltson szinsémát?...mert asszem leveszi az aerot meg minden átlátszóságot...
-
amdni
aktív tag
Üdv!
Új tv tuner vásárlás előtt állok, most egy winfast tv 2000 xp expertem van.
Egy műholdvevős pinnacle-ban gondolkodom, viszont ezzel kapcsolatban egy valamit nem értek.
Van műholdas t-home sat csomagom. Hogy fogom a sat tunerrel fogni a kódolt adásokat, a beltéri egység ugyebár csak akkor fogja ha a kártya benne van, a tunerhez viszont nem tudom hozzá kötni gondolom.
Ha viszont nem fogja a kódolt adókat, akkor mi értelme a sat tunereknek?Ebben kérném a segítségeteket!
Előre is köszi! -
mezis
félisten
válasz
bbchris
üzenetére
Nem fogja.
A népet viszont a kereskedők hada fogja hülyíteni (jelentős multimédiás támogatással) azzal, hogy a digitális adáshoz vásároljon új antennát. Illetve már el is kezdte.
Egy antennaerősítővel szemben semmiféle különösebb kritérium nincs azon kívül, hogy az antenna frekvencia tartományában erősítsen (és a lehető legkisebb saját zajt keltsen).
Véleményem szerint a digitális adás jellegéből adódik, hogy az analóggal azonos minőségű jelet szerényebb képességű antennával is képes produkálni.
Az már egy más dolog, hogy ha az analóg 560 soron még éppen megfelelő minőségű volt a kép, de az 1080 soros képen már látszik, hogy kell egy jobb antenna. Erősítővel vagy a nélkül.
Először meg kell próbálni a meglévővel. (Villámlevezetővel ugye egyébként rendelkezik ?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- MIUI / HyperOS topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Talán jó marad... 2 giga rammal a vista csak elboldogul lapozófájl nélkül pláne, hogy nem játszom

, mert addigra én meghackeltem az aktivációs oldalukat és kierőszakoltam azokat a kódokat, amik jártak a tunerhez.
Szóval jó szórakozást és sok sikert.

: