- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Nem örököltem meg semmit.
Volt egy ötletem (weboldalra), elkezdtem hát nulláról tanulni, mit-hogyan kell megcsinálni, így jutottam ide. Szóval igazából amiket írtok, az nekem teljesen ismeretlen, úgy olvasok utána mindennek. 
Ez a betöltött fájl amúgy eredetileg php volt (az is még eredetileg a "fő php" kód része, de gondoltam, "szebb" külön szedve, ezért jött a required), viszont minden sort
echo '-val kezdtem (és';-vel zártam) aztán később olvastam, hogy az úgy nem "szép", szóval maradt a html kód, és ahova adatbázisból kellett érték, oda került csak bele a html kódok közé a php kód (<?phpés?>közé). Aztán mivel így már igazából html kód lett, átneveztem .php-ről .html-re.
Itt a leírásod alapján akkor nem jó a file_get_contents(), hiszen van benne szerver oldali (php) szkript.Na de próbálok utánaolvasni mindennek, amit írtál, és megnézni, ezt én hogyan tudom megoldani "nálam".
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A15 GAMER LAPTOP 15.6" FHD IPS 144Hz -25% Ryzen 5-7535HS 16GB, 512GB RTX 2050 4GB
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Volt egy ötletem (weboldalra), elkezdtem hát nulláról tanulni, mit-hogyan kell megcsinálni, így jutottam ide. Szóval igazából amiket írtok, az nekem teljesen ismeretlen, úgy olvasok utána mindennek.