- Apple asztali gépek
- Nagyon sok hardveren megoldható lenne a resizable BAR támogatása
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
Php, Wamp. Beolvasok egy file listát (képek), iconv(iso-8859-2-ről, utf-8-ra) a nevek korrekt megjelenítéséhez, de amikor htmlentities($currentfile, ENT_QUOTES, "iso-8859-1") után megadom img forrásként nem teszi ki a képet ha pl hosszú ő is van a filenévben (éáö oké). A csak angol karaktereket tartalmazó fileneveknél persze még a htmlentities sem kell, naivan azt hittem, hogy ahogy a scandir kiszedte a neveket azokat simán visszadobva jó lesz, de persze nem. Meg miért nem eszi meg? Hogy kéne konvertálnom? (Arról nem is beszélve, hogy ez ráadásul még csak tesztkörnyezet, más rendszeren gondolom megint máshogy kell majd kavarni vele.)
Remélem valaki felnyitja a szememet, baromi kényelmes lenne file-névbe rakni az infókat.
u.i.: Látom én is, hogy ez így káosz, de pl a htmlentities iso-8859-2-re hibát dob (charset `iso-8859-2' not supported, assuming iso-8859-1), próbálgattam amit lehet, hogy történjen valami
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Rode Mikrofon - RØDE NT-USB+ Professzionális kondenzátor USB mikrofon
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest