- Powerbank topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
<?php
?>
Na, íme, és nem működik. Hol a hiba?

-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sk8erPeter:
Ezzel mind tisztában vagyok, de a project nem olyan horderejű, hogy az általad felvetett problémakkal számolni kelljen. Egyszerűen felmerült egy ilyen ötlet és kíváncsi voltam meg lehet-e így oldani. Üdv! -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Látom nagyon beszólós hangulatban vagy.
Az, hogy ronda, az ízlés kérdése. És nekem pl határozottan kényelmesebb is lenne (vagyis ahogy nézem lett volna), ha egy (vagy jellemzően több) új kép berakásához nem kellett volna adatbázisozni. A szemem felnyitása alatt a probléma megoldására céloztam... 
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
Php, Wamp. Beolvasok egy file listát (képek), iconv(iso-8859-2-ről, utf-8-ra) a nevek korrekt megjelenítéséhez, de amikor htmlentities($currentfile, ENT_QUOTES, "iso-8859-1") után megadom img forrásként nem teszi ki a képet ha pl hosszú ő is van a filenévben (éáö oké). A csak angol karaktereket tartalmazó fileneveknél persze még a htmlentities sem kell, naivan azt hittem, hogy ahogy a scandir kiszedte a neveket azokat simán visszadobva jó lesz, de persze nem. Meg miért nem eszi meg? Hogy kéne konvertálnom? (Arról nem is beszélve, hogy ez ráadásul még csak tesztkörnyezet, más rendszeren gondolom megint máshogy kell majd kavarni vele.)
Remélem valaki felnyitja a szememet, baromi kényelmes lenne file-névbe rakni az infókat.
u.i.: Látom én is, hogy ez így káosz, de pl a htmlentities iso-8859-2-re hibát dob (charset `iso-8859-2' not supported, assuming iso-8859-1), próbálgattam amit lehet, hogy történjen valami
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Powerbank topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Proxmox VE
- Építő/felújító topik
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ezzel mind tisztában vagyok, de a project nem olyan horderejű, hogy az általad felvetett problémakkal számolni kelljen. Egyszerűen felmerült egy ilyen ötlet és kíváncsi voltam meg lehet-e így oldani. Üdv!
Az, hogy ronda, az ízlés kérdése. És nekem pl határozottan kényelmesebb is lenne (vagyis ahogy nézem lett volna), ha egy (vagy jellemzően több) új kép berakásához nem kellett volna adatbázisozni. A szemem felnyitása alatt a probléma megoldására céloztam...