Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #10089 üzenetére
<?php
?>
Na, íme, és nem működik. Hol a hiba?
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sk8erPeter:
Ezzel mind tisztában vagyok, de a project nem olyan horderejű, hogy az általad felvetett problémakkal számolni kelljen. Egyszerűen felmerült egy ilyen ötlet és kíváncsi voltam meg lehet-e így oldani. Üdv!
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #10061 üzenetére
Látom nagyon beszólós hangulatban vagy.
Az, hogy ronda, az ízlés kérdése. És nekem pl határozottan kényelmesebb is lenne (vagyis ahogy nézem lett volna), ha egy (vagy jellemzően több) új kép berakásához nem kellett volna adatbázisozni. A szemem felnyitása alatt a probléma megoldására céloztam...
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
Php, Wamp. Beolvasok egy file listát (képek), iconv(iso-8859-2-ről, utf-8-ra) a nevek korrekt megjelenítéséhez, de amikor htmlentities($currentfile, ENT_QUOTES, "iso-8859-1") után megadom img forrásként nem teszi ki a képet ha pl hosszú ő is van a filenévben (éáö oké). A csak angol karaktereket tartalmazó fileneveknél persze még a htmlentities sem kell, naivan azt hittem, hogy ahogy a scandir kiszedte a neveket azokat simán visszadobva jó lesz, de persze nem. Meg miért nem eszi meg? Hogy kéne konvertálnom? (Arról nem is beszélve, hogy ez ráadásul még csak tesztkörnyezet, más rendszeren gondolom megint máshogy kell majd kavarni vele.)
Remélem valaki felnyitja a szememet, baromi kényelmes lenne file-névbe rakni az infókat.
u.i.: Látom én is, hogy ez így káosz, de pl a htmlentities iso-8859-2-re hibát dob (charset `iso-8859-2' not supported, assuming iso-8859-1), próbálgattam amit lehet, hogy történjen valami
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest