Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
hát az Apple+ a 3 hónapos próba alatt egyáltalán nem győzött meg, a menet közben eltünedező felirataival plusz a gyér kínálattal. Hozzáteszem a kép minőségével nem volt bajom.
Alaves: a DTS kihagyása a legpitiánerebb dolog amit egy tévégyártó elkövethet, ezért bizonyos márkák nálam azonnal parkolópályára kerülnek vásárláskor.
Rainman72: Az Imax Enhanced feature jónak hangzik, de a legnagyobb előnye max az, hogy nincsenek a látványfilmek kicroppolva erőszakosan 21:9-re. Nem érzem akkora extrának, amit egy 1-2 éves tévé ne tudna technikailag megoldani. Sőt igazából miből áll? Nagyobb bitráta, IMAX képarány, DTS?
-
alaves
addikt
Annyi eszük van, mint amennyi látszik. Akkor a Disney+ is blokkolja már le a webOS-t és a tizen-t, DTS támogatás híján (IMAX+DTS filmek).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
blakey
titán
Apple TV-n felül tudod írni, ha nem égetett felirat.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Hege1234
addikt
kérhetek egy doksit vagy valami linket hozzá
vagy ez csak sirivel és homekit-es cuccal megy?más:
az lehet, hogy a tv soha nem kapcsol ki teljesen?
pc-ről(lehet telefonról is) mindig tudok rá küldeni youtube videótna nem mintha zavarna mert elég kényelmes így de jó lenne ha nem csak youtube linkkel tudnám ébreszteni hanem pl. python parancsal is
láttam WoWLANn-t a beállításoknál be is kapcsoltam de semmi app nem tudta eddig még felébreszteni
sikerült már valakinek? -
Kroni1
veterán
Akkor tipusra egyezünk csak a paneled nagyobb! A plex-hez képest még így is gyors!
Amúgy most vettem észre, ha nézek egy műsort de úgy döntök h bekapcsolom a felvételt és kinyomom a tévét akkor nem veszi fel az adást, hiába állítottam be a felvétel végének idejét is.. A régi LG tévém rákérdezett, hogy akarom e folytatni a felvételt, ez meg se szó se beszéd kikapcsolt aztán kereshettem a forma1-et az usb-n...
-
Kroni1
veterán
Köszi! A lefelét sztem pont nem próbáltam..
Neked milyen tévéd van? Nálam a PUS8505-ösben csak 400MHz-el gyorsabb a proci mint a 8303-asé, de jóval gyorsabb rajta az android, az apple app se túl lassú, csak film induláskor cache-el egy kicsit.. Plex jóval lassabb nálam mindegyik eszközömön.
-
TOZ
addikt
Jól emlékeztem. Műsor közben a joystick(?) gombon a lefelét nyomod, akkor ott előjön a hang, felirat menü és értelemszerűen navigálva benne tudsz hangsávot (ha van másik) és felirat nyelvet állítani. Pontosan úgy, mint a nativ Apple megoldásnál.
(Kurva lassú az androidos ATV app, a ATV 4Khoz képest )
-
dino_m
senior tag
Nem tudom, nekem nincs Apple hardverem. Mindenesetre nekem sokkal jobbnak tűnik a 4K kép, mint a Netflixen vagy a Prime Videón. Tökéletes a DV is, bár azzal a Netflixen sincs baj. Talán a Primon a HDR+ lehetne kicsit jobb, de az se annyira rossz, hogy ne lehetne filmet/sorozatot nézni.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
Kroni1
veterán
Szerintem is másra gondolunk.
Én arra gondolok, hogy mondjuk a fentebb említett Logi Z533 2.1 aktív hangszórószett 26e Ft-os áron, vagy akár az én Creative T20 Mark II aktív hangfalpárom a kb 20e Ft-os árával érzésre tud legalább olyan hangminőséget mint a manapság divatos soundbarok mondjuk 50-60ezerért, egy 50-70ezres ársávban kapható 200W-os Logitech Z623 vagy Z625 meg egyenesen lepipálja még az ennél drágább soundbarokat is. Csak mivel a philips tévéken nincs vezérelt jack kimenet, ezért HDMI hiányában ezek nem jók, mivel nem lehet hangerőt állítani rajtuk a tévé távirányítójával.
Valaki korábban írta, hogy jack-BT adapterrel kötötte össze a hangfalait a tévével és ment a vezérlés, de ott nem tudom milyen a minőség..
-
Brekecs
aktív tag
Szia !
Eddig azt mutatta az oldalon hogy feldolgozásra kész, most arra módosult hogy feldolgozásra küldve, a tényleges fizetési határidő nem ír semmit , nem tudom mikor lesz ebből valami !?
A héten írok nekik ismét.
ÜdvWindows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest