Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz Lootolok #39588 üzenetére
Tápkábel nem ér semmit,kb 2000ft,újonnan is.
Rakd ki mondjuk hapró,jófogas.hu a talpat,hátha,hirdetnek tv-ket talp nélkül,például outletek.
Távot szintén,van úgy hogy feladja,keresnek mások,szerintem pár év eltérés nem számít lehet párosítani.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Sunny8
újonc
-
alaves
addikt
-
erdey_a
addikt
válasz Lootolok #30276 üzenetére
1. töltsd le egy számítógépen a smart tube next nevű alkalmazás telepítőjét (apk fájl) és másold egy pendrivra. [link]
2. telepítsd a tv-re a play áruházból a solid explorer nevű fájlkezelő programot.
3. dugd be a pendriveot, majd az imént telepített fájlkezelővel nyisd meg a smart tube next apk fájlját. a "tévé" közölni fogja, hogy nincs engedélyezve a külső forrásból való telepítés, ezt engedélyezni kell a fájlkezelőnek, aztán mehet is a móka[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
blakey
titán
válasz Lootolok #30250 üzenetére
A Wifi a környezettől is függ, nálam 2 szobával odébb, 10 méterre is jó. A gyenge wifi ellen a legjobb orvosság a kábel.
#30252 luikay
Évek óta NAS-t használok, soha, semmilyen lejátszási problémám nem volt. Most is rendben van.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Lootolok #30245 üzenetére
Mármint a TV-kben? Ott eltérő, mert van amelyikben 433Mbps, és van amelyikben 866Mbps, ennél nagyobb linksebességű TV-ket nem nagyon láttam.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
luikay
tag
válasz Lootolok #30242 üzenetére
Az egy dolog, hogy az alaplapokon gigabites port van, de a Philips tévékben csak 100mbps az Ethernet... Hálózatról általában a NAS teljesítménye kevés a magasabb bitrátás 4K filmekhez, egyszerűen nem tudja olyan gyorsan továbbítani az adatot, legalábbis a 100 ezer alatti modellek.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Lootolok #30242 üzenetére
A TV-kben, a mai napig 100-as portok vannak. Van 1-2 kísérleti TV, ahova már gigabitest raktak.
Online 4K nem éri el a 30Mbps-t, nem csoda, hogy elketyeg. Offline 4K, mondjuk HFR esetén már kevés a 100-as port.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
erdey_a
addikt
-
TOZ
addikt
válasz Lootolok #30216 üzenetére
cashback@promotion-support.com
(se amúgy minden mail alján ott van, hogy ide várják a kérdést.) -
Kroni1
veterán
válasz Lootolok #30136 üzenetére
Az nem kapcsolható, hanem olyan anyag kell hozzá. HDR tartalmat játssz le pl. netflixről.
Nem akarok én lenni a kötözködő, és nem csesztetésből mondom, viszont sztem egy kicsit olvass utána a google-n az ilyen dolgoknak hogy youtube, hdr, és szerintem nagyobb örömmel fog eltölteni ha magad megleled a válaszokat. De persze szívesen segítünk mi is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Lootolok #30121 üzenetére
Frankó akkor, és az utóda is kapható már.
Ahogy néztem az árgeafikonokat, 4-6 hét, mire beáll az új Philips-ek ára, szóval addigra ez is 400k HUF alatt lesz...."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
erdey_a
addikt
válasz Lootolok #30069 üzenetére
hogy mi hol van? a youtube? hát "átnyomod androidra", aztán annyi appot telepítesz, amennyit akarsz. De a youtube fent van nyilván alapból is.
házikó gombot még sosem nyomtad meg?azt, hogy melyik csatornalista legyen az alapértelmezett, szintén ki kell választani, be kell állítani.
bluetooth: akkor nem a tv kékfoga csúszik, hanem a rendszeredé...
Vérboci
-
Kroni1
veterán
válasz Lootolok #30071 üzenetére
Értem, de akkor is kéne csatlakoznia automatán, ha nem ilyen, mert mondjuk az eszköz magától kikapcsol akkor az sztem nem a tévé hibája.. Esetleg megpróbálhatod a fejlesztői beállításokat aktiválni a tévé menüjében, és a stay awake (maradjon bekapcsolva) menüpontot bekapcsolni, hátha akkor az átalakítód nem kapcsolja ki magát..
"Igy van erősítőre kötve a tv" akkor ezek szerint valami régebbi erősitőd van HDMi nélkül gondolom.
-
erdey_a
addikt
válasz Lootolok #30067 üzenetére
a televízió súgója mindent is leír, illetve még youtube videót is elindít, ami szájbarágósan megmutatja, mit merre hogyan.
ha csinálsz kedvencek listát (akár az összes csatornát bele rakhatod), akkor utána a + gombbal tudod kiválasztani az eszközök menüben a csatornák rendezését.
röviden: ok gomb, kedvencek lista kiválasztása, aztán + gomb, aztán "csatornák újrarendezése", aztán ok gombbal tudod mozgatni amit akarsz
a minden beállítás \ hang \ javított menü alatt pedig ott a digitális kimenet késleltetés beállítása
Vérboci
-
Kroni1
veterán
válasz Lootolok #29991 üzenetére
Én most biztos kötöttem volna most egy újat, és mondjuk fél év mulva bejelenteném, de nagyon nem bírnám elfogadni, hogy bukok ennyi pénzt. Mondjuk az is igaz, h mindent felbontok futár előtt, úgyhogy szerintem sajnos megfizetted te is a tanulópénzt és innen már te is ezt fogod tenni..
-
MaddeNNNN
őstag
válasz Lootolok #29954 üzenetére
ez dúrva. ezek után én összeteszem a 2 kezem, hogy "csak felhős" az én tv-m és nem pókhálósra törve hozták. sok sikert a garanciáztatáshoz. főleg azok után amiket leírtál nem lesz egy egyszerű menet.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
alaves
addikt
válasz Lootolok #29958 üzenetére
Sajnálom, hogy így jártál. A leírásod alapján ezt mindenképpen már így törötten csomagolták vagy visszacsomagolták valahol. Remélem az edigital korrekt módon fog eljárni és küld egy másikat vagy visszafizeti a pénzed.
(Én egyszer úgy jártam, hogy a futár leejtette a HDD-t, amely egy buborékfóliás borítékban volt, nem működött mikor bekötöttem /mondta is a futár, de én átvettem, mert gondoltam hogy semmi baja/. Az aqua korrekten járt el és küldtek egy másikat. Kértem, hogy dobozba csomagolják inkább a HDD-ket, mert ez így nem lesz jó. Azóta dobozban küldik a HDD-t jól kibélelve).Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Csabi1984
addikt
-
Cr00py
senior tag
válasz Lootolok #29954 üzenetére
Az kellemetlen. A dobozon nincs nyoma esetleg ennek a sérülésnek?
Az még mondjuk gond lehet, hogy nem azonnal lett kibontva.
Felvétel gondolom nem készült róla.
Én anno a futárnak mondtam, hogy csak abban az esetben veszem át, ha megvárja amíg kibontom, mert korábban jártam már így monitorral. -
Brekecs
aktív tag
-
erdey_a
addikt
válasz Lootolok #29760 üzenetére
nekem is külön hozták. ennek az az oka, hogy a tévé bazinagy, meg 30-35 kiló, a soundbar meg egy kis doboz.
más logisztikát igényelnek a különböző méretű, illetve könnyebb / nehezebb cuccok.
nálunk először megállt a nagy platós postás autó, aztán mire bevittük a tévét, már meg is állt a ház előtt a sima kis postás furgon a hangcuccal.Vérboci
-
dropi
aktív tag
válasz Lootolok #29706 üzenetére
Aha, ez egy BT vevő meg adó is, átkapcsolni tudod, hogy melyiket használod. Nálam vevőnek van állandóan kapcsolva, Ebbe belemegy a jack, minek a másik vége az RCA, az megy a hifibe, a tévé pedig BT eszközként kezeli így a hifit. A rendes hangerőszabályzóval tudod állítani így a hifi hangerejét. Automatikusan csatlakozik.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
válasz Lootolok #29699 üzenetére
Nálam volt ez a para, hogy a minihifi jackkel volt összekötve. De meguntam a menüből vezérelgetni, vettem egy ilyet, és meg van oldva a dolog. A BT dolgoknál már automatikusan azt vezéreled.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
rainman72
nagyúr
válasz Lootolok #29691 üzenetére
Kiprobáltam mert már nem rémlett.
Android:
Ha rádugsz vmit a jackre akkor szólni fog az ezköz viszont a hangerő változtatáshoz be kell lépni a menübe és ott lesz a fejhallgató hangerő.Ez igy van ha fülest teszel rá ha viszont külső hangrendszere megy igy a hang akkor van az amit már irtam hogy fejhallgató hangerő max.és utána a külső ezközön szabályzod.
Remélem érhető élőben 1szerübb.[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz Lootolok #29689 üzenetére
"A TV hangszóró vagy a fejhallgató hangerejének beállításához nyomja meg a Hangerő gombot, és nyomja meg a > (jobb) vagy a < (bal) nyilat a beállítani kívánt kimeneti forrás kiválasztásához. Az érték módosításához használja a (fel) vagy (le)nyilat."
Emlékeztem hogy valaki írta már a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
-
Brekecs
aktív tag
-
kircsi21
csendes tag
válasz Lootolok #29666 üzenetére
Írtam privátban, hogy szerintem az a legtisztább, ha lemondod és újra rendeled a projektorral együtt. Persze ehhez az is kell, hogy nélkülözni tudj 350e Ft-ot pár napra (hétre), amíg vissza nem jön az összeg a edigi-től...
Azt is írtam, hogy ha a fekete projektort vennéd, akkor engem érdekelne. Az a fél ár közel van az én elképzeléseimhez is .
-
Brekecs
aktív tag
válasz Lootolok #29657 üzenetére
Szia!
Az a lényeg hogy egy számlán vagy blokkon szerepeljen a tv és a hang projektor,, és ugyan az a cég forgalmazza mint két terméket, rengeteg bolt benne van ebben a promoban.[ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
válasz Lootolok #29650 üzenetére
Tegnap pont néztem hogy 350e az ára,az már teljes korrekt érte,de nem jutottál eszembe bocsi
De látom megtaláltad igy is,reméljük nem lesz vele semmi problema,és lesz egy nagy és jó tvd,grat hozzát
Ja meg végre kiderül milyen panel van bennePhilips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Brekecs
aktív tag
-
rainman72
nagyúr
válasz Lootolok #29635 üzenetére
Nincs vagyis én még nem tatáltam.
Ha tippelni kéne én ips-t mondanék.
Jelenleg 75-st használok ezzel a panel tipussal,,van egy kicsi kompromisszum a panel-ből adódóan,azok amiket leírtam,de egyáltalán nem rossz ez,de azt se mondom hogy később nem cserélem le egy ugyan ilyen méretű VA panelre.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz Lootolok #29633 üzenetére
A látószög mindenképp,a VA panel szemből nézős az IPS meg szinte bárhonnan.
Az IPS-nek alacsony a kontrasztja kb 1200-1400:1-hez,a VA-nak pdig 4-5000 a Samuknál meg nem ritka a 5-7000:1 se.Ez sokkal jobb fekete színt,fekete egyenletességet eredményez.Ami az IPS-nél nappal nem annyira szembetünő de full sötétben látszik.Ha sokat nézed sötétben vagy szinte mindig akkor a VA ajánlott,vegyes használatra pedig jó az IPS is.Sokan a gyenge fekete mellett is erre a panelre esküsznek.[ Szerkesztve ]
-
-
rainman72
nagyúr
válasz Lootolok #29624 üzenetére
Nem csak droid,a 8505 wide color gamut,azaz széles színskálával rendelkezik,papiron jobb a színkezelése mint a 7805-nek.Viszont ez élőben nem igazán látszik.
A 70PUS8505 semmiképpen nem ér 300+ árat,340-t meg főleg nem amennyi euro--ban
A 8505 reális ára az ami most is van 260-270, 70PUS7805-é 230-240e környéke.[ Szerkesztve ]
-
-
rainman72
nagyúr
válasz Lootolok #29561 üzenetére
Erre most nekem nincs időm,sorry
Holnaptól amugyse leszek otthon.
Gyors kamera mozgásoknál volt problema amit észre vettem,mintha szétesne a kép,de miota a film mod a valodi mozira van állitva ez is megszünt.Szoval egy, az árához képest nagyon jó készülék a Philips.Mondom ezt ugy hogy több model évet és tipust próbáltam.
Nekem is volt előtte Lg 42LF652 tipusu 3Ds tvm nem egy liga a mai tvk-el.Teljesen más ezen akár tv adást,értem itt a hd csatikat vagy 720p-1080p illetve 4K-HDR-Dolby Vision tartalmakat nézni.
Kisebb hibák minden márkánál lesznek,ez a brand se tökéletes de szerintem itt van a legkisebb kompromisszum illetve az ambilight hozzá tudja kötni redesen a tvhez azokat akik fogékonyak erre.[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz Lootolok #29551 üzenetére
Demo veszélye, hogy még szarabb tévén is jó lehet, mert direkt lassított, eleve túlszaturált színeket és gyönyörűen megkomponált jeleneteket látsz, direkt erre van kiélezve. szerintem filmeket vigyél, vagy filmrészleteket, az jobban mutatja a valós felhasználást. persze a jól kivilágított üzletben más mint otthon, de azért alapvetően meg lehet nézni hogy melyik tévé milyen a másikhoz képest. Én az interstellar, tenet, gemini man 60fps-es verziójának hármasát használom most tesztelésre külső vinyóról, ezzel a HDR, Dolby Vision és a High Frame Rate teszt is megvan. Igaz ezek nem tömörítetlen BD-k, hanem rippelt mkv-k, de én amúgy is max ilyet nézek.
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz Lootolok #29550 üzenetére
Igen ami a linken szerepel és a mostani a legjobb ára.
Hogy innen még lefele vagy felfele fog menni passz,nem tudom megjósolni.
Hosszú idő után minden model ára esni kezdett pár hete,valszeg kifutnak jönnek az idei tvk,amiből lesz bővebben mint tavaly.
Ami már ismert PUS7406-7506-7906-8506-9206 a mini led 9506-9636 és oledből a 706-806-856. [link][ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz Lootolok #29543 üzenetére
Ha most vennék tvt akkor a 320ezres 75PUS7805-t vinném vagy a 70PUS8505-t.
Sztem most ez a két tv ami jó áron van és jó is.
Az ajánlás azt mondja hogy a VA panel magas kontraszt,jó fekete,viszont csak középről ajánlott nézni,mert oldal irányba fakul,persze azért 10-20° belefér.
Az IPS az ellenkezője alacsony kontraszt,sötétben gyenge fekete szín,viszont nagy látószög,nincs fakulás oldalra.
És akkor még itt van az is hogy nem tudni biztosra a 75s-ben melyik panel van.
A 75s saját op.rendszer ami azért nem rossz,HBO GO vagy medialejátszó program nem tölthető le rá viszont.Ilyen szempontbol a 70s androidos változat jobb választás a több ezer letölthető app-al.
Ha van külső lejátszód vagy veszel egy
Mi Box-t például akkor ez se szempont mehet a 75s is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest