Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvogabi
tag
válasz Brekecs #39272 üzenetére
Szia.Engem is érdekel, hogy a "helyrehozás" az új firmware-val állt helyre, vagy visszatért a TV az előző verzióra?
Mert a TV nekem is feldobta a frissítést, de neten nem találtam semmi infót És én is jártam már meg sw frissítést, de az Saphi rendszer volt és tudtam downgrade-elni.Minden infó érdekel.THX! -
Kutyu74
lelkes újonc
-
-
-
TOZ
addikt
válasz Brekecs #29983 üzenetére
A promocio szabalyzat szerint a befogadast kovetoen 30 napjuk lenne utalni.
Valaszoltak ujabb bullshitet, keresik a megoldast. Jeleztem, hogy ha 5 munkanapon belul nem kapok erdemi valaszt a kovetkezo levelen a fogyvédelem is rajta lesz. Kivancsi leszek...UPDATE:
Most erkezett "Örömmel igazoljuk vissza, hogy az önt illető kifizetés most már folyamatban van. Az összeg az elkövetkező napon belül ki lesz utalva önnek.
Az általunk okozott esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük, és megértését előre is köszönjük."[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
válasz Brekecs #29854 üzenetére
Ma nekem is ezt a (sablon) választ küldték érdeklődésemre.
Válaszomban finoman jeleztem, hogy mindkét félnek illendő lenne a szabályokat (amiket ugye a Filipsz szabott) betartani, levelem végén reményemet fejeztem ki, hogy ezt egymás között mielőbb rendezzük (felvetettem, hogy egyéb kompenzációt sem tartok indokolatlannak) és nem kell fogyasztóvédelem / békéltető testület elé vinni a témát.
Nagyon tud bosszantani, amikor az ügyfél térdeltetve van mindenféle határidővel, de a szolgálató utána már "rugalmasan", "váratlan problémák" mögé bújva nem teszi azt, amit maga vállalt. -
Lootolok
tag
-
Lootolok
tag
válasz Brekecs #29664 üzenetére
Igen, köszi. Este megtaláltam.
Edigital is benne van egyébként a partnerek között.
Csak ugye már rendeltem, és fizettem a TV-t simán, és így a közös számla kérdéses, mint feltétel.
De írtam nekik levelet, várom a válaszukat ezzel kapcsolatban (csak tudnak sztórnózni, és másikat adni).
Maga a cucc nekem nem kellene semmire, de ha fél áron eladom, ennyivel olcsóbb volt a TV.
Vagy 10 üveg pálinka -
TOZ
addikt
-
blakey
titán
-
Gabir
aktív tag
válasz Brekecs #12252 üzenetére
Nem terveztél maradni a 9-es szériánál?
tudom..húzós,dehát mégis csak 9xxx. -