- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kérdés1 #6297 üzenetére
Ne vedd meg a Philips jelenlegi egyik legrosszabb TV-jét! Ennél alapabb, egyszerűbb és kvázi olcsóbb modellt jelenleg nem nagyon gyárt. Bizonyos tekintetben több éves technikai szintet hoz. A 100 Hz sem valós érték itt sem. A képalkotás és képminőség terén szemmel is jól látható a különbség egy 6000-7000-eshez képest.
Kisebb méret és nagyobb széria irányába gondolkodnék...
Szerintem egy ilyen 50-es 3000-es TV fő célcsoportja a vendéglátó helyek, közösségi terek. Olcsón nagy méretben képet adni.... a minősége mindegy. Egy 50es TV ajánlott nézési távolsága:
~4m SD
3 m HD
2 m Full HD esetében. A legkisebb szám a döntő és ha TV műsor is(!) megy rajta, akkor irányadó... tehát 4 méterről kell nézned minimum. Sajnálom, de ezek a tények szerintem. -
alexhez
csendes tag
Hi,
igazad van, a xxPFL4258 és az 5xx8 típusokban más a csatorna rendezés módja. De a 32PFL3088-nál ez van:
A kedvenc csatornák listájának
megjelenítése
1. Nyomja meg a LIST, majd a OPTIONS
gombot.
2. A [Lista] > [Kedvencek] lehetőség
kiválasztásával jelenítheti meg a kedvencek
listában lévő csatornákat.
3. A jóváhagyáshoz nyomja meg az OK
gombot.
A kedvenc csatornák listájának átrendezése
1. Amikor a kedvenc csatornák listája
megjelenik nyomja meg az OPTIONS
gombot.
2. Válassza az [Átrendezés] lehetőséget,
majd nyomja meg az OK gombot.
3. Válassza ki azt a csatornát, amelyet a listán
máshová kíván helyezni, majd nyomja meg az
OK gombot.
4. A Navigációs gombok használatával
helyezze át a kijelölt csatornát a kívánt
helyre, majd nyomja meg az OK gombot.
5. A művelet befejeztével nyomja meg az
OPTIONS gombot.
6. Válassza a [Kilépés az átrendezésből]
lehetőséget, majd nyomja meg az OK
gombot. -
Kérdés1
újonc
Helló!
Találtam egy tv-t és érdekelne a véleményetek.
Link: http://www.avplanet.hu/televiziok-1/led-televiziok/philips-50pfl3008h-full-hd-100hz-ultra-slim-led-televizio-fekete-50-127cm.html
A smart funkciók hiánya nem zavar, mert veszek hozzá egy android sticket. Kérdésem az lenne, hogy alkalmas-e a stick futtatására, illetve külső vinyóról vagy usbről, nagy felbontású videók lejátszására? Továbbá a kép minősége szerintetek eléri a manapság elvártat? Ez alatt azt értem, hogy egy normális magas szín és fényerejű képet kapok, ha akarok. Az élettartamra is kíváncsi lennék és ha van valakinek pozitív, negatív tapasztalat a termék felől kérem ossza meg velem. Utolsó kérdés a hangrendszer amit a cucc tartalmaz. Nincs szükségem felsőkatrgóriás hangzásra csak legyenek a helyén a magasak, közepek, mélyek, és ha hangosabban hallgatom, ne torzuljon, recsegjen. Előre is köszi a választ!
-
anrab
addikt
válasz
alexhez #6293 üzenetére
igazad van, elolvastam a kézit.
a szokásos rendezési funkciót át rakták a kedvencekbe. egyszerűen át kell rakni mindet a kedvencekbe és utána ott már ugyan úgy rendezhet mint régen a behangolás után.
és még egy lehetőség ha nem akarja a kedvencekbe rakni: Philips Channel Editoregyébként részemről érthetetlen hogy miért csinálták így.
-
alexhez
csendes tag
Hi,
valószínűleg az opciókat nem írták be megfelelően.
Ellenőrizheted, a CSM menü lekérdezéssel, ezzel még nem teszel kárt. :-)
Előhívása: 123654 gyors gomb-kombinációval. Lapozni a fel/le kurzorokkal.
Az "option code"-okat hasonlítsd össze a hátlap cimén lévővel, 2x5 szám.
Ha eltér, akkor be kell állítani, keress privátban, segítek. -
remex
tag
Sziasztok!
1 éves garanciális 47PFL6877K/12 tv-mben SSB-t cseréltek. A tv-t a szervizből visszakaptam, átvettem, működik... Később viszont észrevettem, hogy nem látszik a forrás listában a HDMI5 port.
Tud valaki rá megoldást, hogy mi lehet a hiba oka, illetve ezt el tudom-e hárítani házilag, a garancia elvesztése nélkül? (pl. a szerviz menüből... Hosszú ideig tartó áramtalanítás, gyári állapot visszaállítás, firmware újra felrakása, Easylink ki-be kapcsolgatása stb már megtörtént, sőt belekukkantottam a szerviz menübe is, de ott nem mertem semmit állítani, mivel egyértelmű menüpontot/feliratot nem láttam, ahol esetleg a HDMI portokat lehetne engedélyezni/letiltani.)
Nem nagyon örülnék neki, ha megint a szervizbe kellene szállíttatni a TV-t, sok napos átfutási idővel...
Előre is köszönök bármilyen szakértő segítséget. -
Joe_Muad_Dib
tag
Skacok! Én konrétan a 3088-ról kérdeztem, mert azon nem találok ilyen funkciót. Az asszonynak 5004-ese van azon simán megcsináltam. Ennek meg a használatijában sincs ilyen opció.Átnevezés van, átrendezés nincs. Szerintem nevetséges, de ez van illetve nincs. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy én vagyok a béna, de higgyétek el másfél órás vacakolás után el nem tudom képzelni, hogy vajon hogy lehet beállítani, hogy az M1 az 1-esen a és így tovább. Nem az enyém a tévé, hanem egy bácsié én meg azt mondtam neki hogy persze hogy beüzemelem, most meg égek.
-
válasz
Joe_Muad_Dib #6285 üzenetére
Minden TV-n magadnak kell berendezned a csatornákat. Alapban multiplexek szerint vannak tömbösítve a digitális adások és azon belül vannak a csatornák.
Egy 2 évvel korábbi modellel (mint az enyém) nem kellett volna a kedvencekbe raknod, hogy aztán rakosgasd őket, de ennek ellenére én is úgy csináltam, ahogy előbb írták.
Csak én azért raktam a kedvencekbe, mert idegesített, hogy küzd a kártya a TV-ben és hibaüziket dob, ha olyan csatornára tévedek, amire nem fizettem elő. Tehát becsillagoztam (kedvenc) mindent amire előfizettem, majd bekapcsoltam a Kedvencekre a szűrést és azon belül beállítottam a sorrendet... lehet beszúrni és cserélni.
A szolgáltatók sokáig olyan STB-ket és beltérieket adtak, ahol ezek a funkciók le voltak tiltva és szerintem még mindig lehet, hogy van ilyen a SAT-os világban. Ennek oka az volt, hogy az üfsz nem tudta lekezelni a reklamációkat... és ha nem volt ilyen feature, akkor volt az adott sorrend és kész.
A másik pedig az, hogy a csatornafrissítésekbe bizonyos TV-knél bezavart... ez egyébként még most is fennállhat. -
bodazo
tag
válasz
Joe_Muad_Dib #6283 üzenetére
Hívd elő a tv-ben a csatorna listát. Nekem a Find gomb. Amikor bejön, itt nyomj egy opciókat és ott meg találod az áthelyezést és a szerkesztést is. Bár nekem 7606 van.
-
anrab
addikt
beszéltek itt hülyeségeket!
olvassátok el a kézikönyvet inkább!!! -
Trak
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #6285 üzenetére
Digitális adásokról van szó, ezért van így megcsinálva.
Én átpakoltam kb. 30 csatornát a kedvencekbe, azokat elrendeztem, és ez így teljesen jó is, a többit úgysem nézem.
De ha kell, akkor ahogy írták Neked, átrakod mindet a kedvencekbe, elrendezed őket és kész. -
Monya78
veterán
válasz
Joe_Muad_Dib #6283 üzenetére
Csak úgy tudod ha előtte beteszed a csatornákat a kedvencekbe, és majd ezen belül lehet a sorrendet piszkálni. (Legalább a felesleges csatornákat is kiszórod
)
-
Joe_Muad_Dib
tag
Sziasztok!
Olyan létezik, hogy egy 32pfl3088-as típusú tévén nem lehet beállítani a csatornák sorrendjét? Egyszerűen sehol sem találom az átrendezés menüpontot, átnevezni tudok, de átrendezni nem. PLS HELP!
Köszi
-
taschner
aktív tag
A másik kérdés kb. 3 hete beállítottam a csatornákat de ma reggelre elment a beállítás tehát újra kellet hangolni a csatornákat mit kell csinálni vagy beállítani, hogy ilyen ne keljen többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest