Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz bluemirage #4899 üzenetére
Bocsi ezt a szösszenetet nem anrab-nak akartam címezni, hanem atis86-nak a #4895 hsz-ra reagálva.
Meliora sunt bono inimica
-
őstag
"Ambilight Spectra nagyon tetszik és szinte ezért akarok philips-et venni"
Ez az Ambilight rajongás a maroknyi Philips táborban igazán érdekes. Erről van egy régebbi cikk
A cikk utolsó szakasza:
"Vannak, akik rosszul vannak tőle, és idegesíti őket az egész fényglóriásdi, mások pedig odavannak érte."
Én imádom a 7496-mat és életem legjobb döntése volt és csak szerénységem tart vissza, hogy amikor vendégségben vagyok ne sajnáljam le az ottani nappaliban lévő nyomi hangon szóló, SD adást szarul megjelenítő Samu-t. De ha nem lehetett volna anno kikapcsolni az Ambilight-ot (ezt külön csekkoltattam a boltban), akkor már a pénztárig sem jutottam volna el vele, mert már ott a boltban is elborzasztott. A teljesen sötét szobában meg egyszerűen ledobtam tőle az ékszíjat.
Másrészről mivel a Philips tulajok nagyon nagy része szereti és a jó hangzás és kép mellett az egyik szempont a Philips mellett az Ambiligt, ezért biztosan bennem van a hiba. Tehát a Samu és LG tulajok is oda lennének érte, hiszen ők is csak átlagemberek... ezért sajnálatos, hogy a Philips nem engedte át a technológiát és mint rel. kicsi és jelentéktelen márka megtartotta magának.[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
"Az mindenesetre tény, hogy az alkalmazásbolton keresztül elérhető programok száma már meghaladja a másfél ezret, és ezek között már megtalálhatóak a 3D játékok, valamint letölthető filmek is."
[link]szégyellhetné magát a Philips!!!
úgy látszik kell vennem egy samu blu ray smart-ot. -
MontyPython
csendes tag
Én a helyedben a [42pfl6687K] készüléket választanám.
Kb. kettő hete vettem meg a testvérét: 42pfl6877K, csak már elfogyott. A különbség, hogy az általam választott tv 3 oldalas ambilight-tal rendelkezik, míg a 6687-es csak kettő oldalival. A távirányító is szuper, két oldalas. A másik oldalon klaviatúra van. Ráadásul nem infrás, hanem rádiófrekvencián működik, így használatakor nem kell folyton a tv felé irányítva tartanod. Nincs egyáltalán gagyi érzeted, van súlya.Nagyon meg vagyok vele elégedve. Az ambilight szuper, a passzív 3D is nagyon jó képminőséget ad.
[ Szerkesztve ]
Y580, 42PFL6877K
-
kicsiede
csendes tag
szerintem olyat vegyél, aminek 6877 a számozása, mert ez megegyezik a többi 6xx7-tel, viszont felül is van ambilight! +esetleg elgondolkodnék a helyedben a 47 coloson, mert árban nincs olyan nagy különbség.
mondjuk most rákerestem, úgy tűnik, hogy nem kapható...[ Szerkesztve ]
-
atis86
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék philips led tv venni,Ambilight Spectra nagyon tetszik és szinte ezért akarok philips-et venni.
Olyan 230-240 körüli árban akarok venni 42ˇˇ-ot. Melyik tv-t ajánljátok. És mi a vélemény erről Philips 42PFL6907K.Asrock Fatal1ty H97 Performance, Intel Core i7 4790, ASUS R9 280 DC2T, Kingston Hyperx 4*4 GB, FSP Raider 750, Zalman Z11 Plus
-
dh66e
veterán
válasz bluemirage #4890 üzenetére
Ezt nem nagyon tudom értelmezni(levél=értesítés?) mert sharpomnak(le632, 2011 modell kb philips 6xx6 kategória ha jól írom a típust) philipses a menüje meg a szoftvere, de ez a funkció kifejezetten jól működik.
Be van kapcsolva az automatikus csat frissítés és az értesítés aztán egy bekapcsolásnál kiírja hogy csat fissítés áll rendelkezésre és hogy standby módban majd ő dolgozik blabla.kb-5-10 perc múlva bekapcsolom a tv-t és ott a lista végén az új csatorna.
Nálatok ez nem így működikChabee
Ne aggódj néha az "öregek" tudnak úgy tanulni hogy még én is meglepődök.[ Szerkesztve ]
-
Chabee
tag
válasz bluemirage #4888 üzenetére
Nagyon köszi ezt a kis esszét.
Már értem a dolgot, majd kipróbálom. Após pont az a nyugdíjas aki sohasem fogja elsajátítani ezt a digitális mizériát. Remélem szerencsével járok. Majd jelentkezem.Üdv!
Igazat mondani könnyű, csak elhitetni nehéz!
-
anrab
addikt
válasz bluemirage #4890 üzenetére
és mire megjött a levél három volt?
-
őstag
-
dh66e
veterán
válasz bluemirage #4888 üzenetére
"Az élet persze attól lesz szép és izgalmas, hogy ha megvannak végre a digitális csatornák, akkor majd a szolgáltató... valszeg még az idén változtat és lehet újra keresni"
Miért kéne keresni( na jó tudom samsungnál meg talán lg-nél szívás van,de normális laposban van olyan funkció hogy értesít ha csatornaváltozást észlel és be is rakja a sor végére automatikusan max az lehet idegörlő ha sűrűn pakolgatják át a csatornákat egyik frekiről a másikra és lehet a csatorna sorrendet állítgatni újra és újra de ez kb annyira problémás mint meggyújtani egy gyufát.
Legjobb tudomásom szerint a philipsekben is alapfunkció vagy nem? -
őstag
szimbólumsebesség, vagy jelsebesség.
A digitális televíziók kézi beállításához az alábbi főbb paraméterek lehetnek szükségesek. Az egyes értékek lehetnek automatikus vagy mindegy/minden értékek is.1., kezdő frekvencia: ..... Mhz
2., szimbólum sebesség, jelsebesség... vagy ezek angol nevei pl. Symbol rate (sr): ......
3., moduláció: pl: QAM64, QAM128, QAM256Ezeket a szolgáltatódtól tudod megtudni. Ezeket akkor kell használni, ha a TV automatikus keresésével nem érsz el eredményt. A DVB-C nálunk még gyerekcipőben jár. A szolgáltatók számtalan szabványt és értéket használnak, melyek miatt a TV gyári keresési funkciója nem mindig hoz tökéletes eredményt... azaz bizonyos csatornák kimaradhatnak stb.... Egy kicsit ott tartunk, mint 1969-ben, amikor kézzel kellett hangolni a Kékes fekete/fehér TV-t az adott országrész, adott frekvenciáján vadászva a magyar 1-et...
Az élet persze attól lesz szép és izgalmas, hogy ha megvannak végre a digitális csatornák, akkor majd a szolgáltató... valszeg még az idén változtat és lehet újra keresni Csak, hogy el ne butuljál...
... és, hogy a nyugdíjas hogyan követi le a változást...? Na az nem érdekel senkit.Meliora sunt bono inimica
-
OII
csendes tag
válasz Coyote2000 #4864 üzenetére
OFF
nem tudom idehaza mennyire követhetőek a nemzetközi eladási/értékesítési számok,adatok, de nyugodtan hidd el, hogy a piacra rászabadított 2012-es gagyival a jövőt illetően sok vásárlót kiábrándítottak a márkából. És itt nem a magyar hónalj alatt cipelős 32pfl3807-es tulajokról beszélek, hanem az Európa szerte 100as, 1000es nagyságrendben megkárosított 6,7,8-as széria vásárlóiról...Vannak dolgok, amiket az ember egy zsák pénz kifizetése után fájó pontként él meg. Amikor pl. egy német vásárló az 1000euro-s tévéjét harmadjára cserélteti, majd még utána sincs megelégedve a termékkel, kicsit elgondolkodnék PR vonalon... hová is tart a cég?
Hidd el, nekem sikeresen felnyitották a szememet a külföldi fórumokon leírtak, tele van csalódott, kiábrándult vásárlókkal... ez itt a gáz. Csak hát idehaza mogyoróországban ez fel sem tűnik... a fizetőképes kereslet miatt, és pont Te tudod a legjobban, miről is beszélek:-)
ON958 nap után lelkes újonc lettem
-
dh66e
veterán
Hálózati keresésnél szerintem meg kéne találnia az összes frekit, beállítod 121.000khz-re a kezdő frekit
sr 6000-6900 és be kéne jönnie az összesnek.
Ha nem akarsz újra csatornát rendezni akkor a digi oldalán a ktv-csatornakínálat digitális fülön városonként kint vannak a színes csatorna logók és ha rámész az egérrel megmutatja a frekijét is ezután a helyes frekivel lefuttatsz egy kézi keresést.Minden további kérdésedre ott a digikábel topic. -
Chabee
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Philips TV ügyben. Apósomnak van egy 46PFL5605H/12 típusú TV-je. Tegnap szerettem volna újrahangolni a TV-t, mert DIGI előfizetésük van és szokás szerint megint szétkavarták a csatornakiosztást. Automatikus módban újrakerestettem az összes adót, de csak a digitálisakat. Hosszas keresés után 99 adót talált. Amikor megnéztem, hogy mit hogyan rendezzek át észrevettem, hogy hiányzottak a M1, M2 csatornák. Elszórakoztam még vele egy párszor, de digitálisan nem találtam meg a királyi csatornákat. Feltűnő volt az is, hogy a fehér csík kb középen állva elérte a 99-es számot, majd kiírta, hogy befejezte a keresést. Nem hagyott nyugodni a dolog és otthon a saját TV-en is újrakerestem a digitális csatornákat. Nekem a Samsung TV-en 114 db talált. Ugyan olyan TV előfizetésünk van, egy városban lakunk, szóval minden egyezik. Kérdésem: létezik, hogy a fenti TV csak 99 db digitális csatornát tud befogadni? A manuális keresést frekvencia kiosztás hiányában nem tudtam célirányosan elsütni a hiányzó adókra. Talán ha szerzek egy ilyet akkor majd megpróbálom.
Segítségeteket köszönöm!
Igazat mondani könnyű, csak elhitetni nehéz!
-
Siffredi
senior tag
Néztem az általad ajánlott tipust, de már nem lehet kapni sehol. Valószínűleg helyszíni szemlét tartok majd, és megnézem magamnak ezt a 6007-est.
Közben elkezdtem nézegetni az LG tévéit is, ebben az árban a 6xx-asokat lehet kapni, ami kb. egy kategóriában lehet a fenti Philipsel. A 669 pl. elég komolyan néz ki, a maga káva nélküli kialakításával.
A szívem a Philips felé húz, de valószínű a személyes tapasztalat fog dönteni.
-
rhonin
senior tag
válasz -=RelakS=- #4875 üzenetére
A kérdésem afelé irányult, hogy lesz kisebb méretben is 4k-s vagy csak 84"-ban?
Mert hova tenném a 84"-t? Nincs mozitermem sajnos....
Vagy még nincs meg a technológia, hogy kisebb méretben is tudjanak 4k-t?Coyote2000: Akkor már csak 1 hónap kb. Kiváncsi leszek mit hoztak össze most, hogy más tulaja van a cégnek.
-
rhonin
senior tag
válasz -=RelakS=- #4873 üzenetére
60"ról beszéltünk. Ez meg azért kicsivel nagyobb kategória.
Vagy a philipsnél is csak a 84"os lesz 4k-s?
Hát 6 milláért már inkább kocsit vennék... -
-=RelakS=-
veterán
4k tv - 1milla...
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
rhonin
senior tag
válasz Coyote2000 #4868 üzenetére
Érdekes. Linket tudsz adni róla? Mert itt Németben nem találtam még...
Nem is fog megtörténni vagy csak reménykedünk?
A 9es ha jól láttam már 4k tv lesz. De milyen árral?? Lesz vagy egy 1 millió minimum. -
AMD Power
titán
Jó volt az F1 nézni egy ilyen jó tévén!
-
rhonin
senior tag
válasz Siffredi #4853 üzenetére
Szerintem max akkor érdemes várnod a 2013asokra ha sok pénzed van és meg tudod fizetni, mert minden bizonnyal drágább lesz nem kicsivel mint a 2012esek.
Bár nem tudom lehet, hogy a 5ös széria is lesz majd olyan jó mint a 2012esből egy 6os. Az árakra lennék már én is kiváncsi.Tényleg mikor jelennek meg hivatalosan ezek a tv-k?
-
Zahire
tag
válasz Hókusz Pók #4850 üzenetére
Bocs, azt hittem, megnézted valamilyen leírásban. Egyébként ahogyan látom a legtöbb filmen Dolby Digital hang van, sőt a tévécsatornák is ilyen kódolásban sugározzák az adást általában, a médialejátszók meg támogatják a DTS-hangot, és úgy már átmegy a készüléken is, így ez ne okozzon problémát !
-
Coyote2000
őstag
válasz Coyote2000 #4864 üzenetére
kár hogy nincs innováció, mi?
erre a készülékre csapok le pár héten belül...
-
Coyote2000
őstag
"miközben a konkurensek a fejlesztésben, tesztelésben, technológiában fényévekre elhúztak philipséktől.... "
Kifejtenéd, mire gondolsz? A zuhany alatt én is ki szoktam okoskodni a világ nagy dolgait, de másnap nem írom be semmilyen fórumba...
Addig is: pl. Moth Eye filter. Kérlek szólj, hogy ezt a díjnyertes fejlesztést melyik másik gyártó nyújtja.
[ Szerkesztve ]
-
OII
csendes tag
válasz Coyote2000 #4861 üzenetére
A 2012-es széria is bőven gusztustalanul tükröződik... ha volna hajam, nappal nyugodtan fésülködhetnék benne:-(
Nem tudom, a 2013-as szériát kik fogják megvenni, miközben a konkurensek a fejlesztésben, tesztelésben, technológiában fényévekre elhúztak philipséktől.... írom mindezt úgy, hogy évtizedek óta más tv-t nem is használtam
958 nap után lelkes újonc lettem
-
allein
addikt
válasz Coyote2000 #4861 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Coyote2000
őstag
1 - 2011-es széria, NEM AJÁNLOM, borzalmasan tükröződik az üvegfelülete
2, 3, 4 - 2012-esek, bármelyiket ajánlom. ebben a sorrendben - a pénztárcádtól függ. Én a 8xxx szériát választanám.
5 - 2010-es széria, volt ilyenem, egyszerű mint a fakocka, de régi már és sok funkciót buksz el a 2012-es verziókhoz képest.Ha kicsit vársz akkor kijönnek a 2013-asok, emiatt talán lejjebb mennek az árak a régebbieknél. Az újakban már beépített Skype kamera és pointeres távirányító lesz.
-
Coyote2000
őstag
Csak akkor nem jó az ambilight, ha berakod a tévét egy zárt helyre. Ha mögötte fal van vagy bútor, főleg ha homogén, akkor nagy az élmény.
Az ambilight nem "figyelemelterelés", ha megszereted, utána hiányozni fog.
Az ember szemét pihenteti, nem kell felkapcsolnod semmilyen lámpát, ha vaksötétben tévézel.
A többi gyártónál egyedül a jogok miatt nem terjedt el, de pl. a Sony csinált már hátulról megvilágított tévét, és a Samsung/LG is gyárt Ambilight-jellegű funkcióval szerelt tévéket de ezeket csakis Koreán belül forgalmazhatja a nemzetközi szerzői jogok miatt (persze ha az iPhonet le merték másolni, akkor ezt miért nem? )
-
OII
csendes tag
A 6067-es széria is 600Hz-es, van 5db hdmi, sat tuner, a belső hangszórói is erősebbek és jobban szólnak mint a 6007-eseké... lényegében a 3oldalas ambilight-ot nem tudják csak.
Ambilight ízlés dolga. Van akinek bejön, van aki meg megvan nélküle. (nem árt mondjuk az optimális elhelyezési körülmények biztosítása)
Én csak azzal tévézem, szemkímélő is, plusz nem annyira feltűnő az edge LED effekt.958 nap után lelkes újonc lettem
-
remex
tag
Először én is 47PFL6007-est vettem (de már akkor is 6887-et akartam), szerintem az is egy kitűnő készülék, de néhány napon belül sikerült becserélnem egy 6887-re, és ez sokkal jobban tetszik.
Ha még belefér a keretbe és be tudsz szerezni egy ilyet, akkor inkább azt vedd meg.
Különösen ha az Ambilight tetszik és szeretnéd élvezni, akkor mindenképpen 6887, mivel a 2 oldalas és 3 oldalas Ambi között óriási a különbség.
És még néhány "apró" különbség a 6007 és 6887 között (bár ezt már korábban is leírtam ebben a topikban):
400 Hz -> 600 Hz,
4 db HDMI - > 5 db HDMI
infrás távitrányító -> rádiós távirányító a hátulján teljes billentyűzettel
Ambilight Spectra 2 (2 oldalas) -> Ambilight Spectra 3 (3 oldalas)
erősebb beépített hangszóró a 6887-ben (bár ez igazából nem volt szempont)
ezüst színű káva és talp (nekem jobban tetszik).De természetesen a 6007 is jó választás.
Üdv. -
Exo123
csendes tag
Hello, philips led tv-t használok.
Van hozzá egy egér és egy billentyuzet.(rapoo)
Bedugom a tv usbjebe a vevőt és nem működik,de a gépen sem.
Milehet a baj?? -
Siffredi
senior tag
Szia!
Köszi a választ, és külön köszönet a linkért is! A táblázatból azért kiderül, hogy jónéhány dologban jobb a 6000-es széria, mint a 4000-es. Ha jól gondolom, akkor a 6007-es valódi 100Hz-es, míg a 4037-es nem.
Médiafájl lejátszással nem lenne gond, mivel van külső médialejátszóm, egyedül a képminőség az, ami komolyan számít nálam a választásnál.
Ambilight-al kapcsolatban még mindig nem győztetek meg, viszont az azért megnyugtat, hogy kikapcsolható funkció...
A 2013-as modellekkel kapcsolatban: érdemes lenne várni még a vásárlással? Lehet, hogy az új modellek árai lenyomják a jelenlegi készülékek árait?
-
rhonin
senior tag
válasz Siffredi #4849 üzenetére
Szia!
Nekem is 6007es van és ha nagyon akarok akkor talán a menüjébe tudok belekötni me hogy mindig fordítva fogom a távirányítót...
A menü teljesen más alapokon nyugszik. Míg a 5000estől lefelé linux kernel addig a 6ostól már teljesen más a rendszer. Itt a ph-n találsz tesztet az 5507esről aminek komoly problémái voltak a különböző médiafájlok lejátszásával. Én már nagyon sok mindent kipróbáltam és nagyon meg vagyok elégedve.
Aztán itt van még a micro dimming, a 400Hz, a komolyabb hangszórók, az usb felvétel és még sorolhatnánk.
Képminőségben meg össze sem lehet hasonlítani egy 6000est egy 4-5000essel.Az Ambilightban én is kételkedtem addig míg meg nem vettem a tévét és azóta folyamatosan megy...
Itt egy link ahol összehasonlíthatod a két tv tulajdonságait:
[link]
És ha kicsit feljebb görgettek akkor ott a 2013as philips tévék tulajdonságai is![ Szerkesztve ]
-
Jóember
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlásán gondolkozom, olyan 100-120k körül szánnék rá. Eddig ezeket néztem ki:
32PFL4037H
32PFL4007H
illetve:
Samsung UE32EH6030Kérdésem, hogy a 4037-es jobb-e annyival, amennyivel drágább, vagy miben tud többet? Esetleg hasonló ár- és méretkategóriában létezik más lehetőség? Szempont még a WiFi, esetleg a 3D, de ez már másodlagos. Samsungon érdemes gondolkodnom?
Jobban működik, ha bedugod a konnektorba. (Sattinger törvénye)
-
Siffredi
senior tag
válasz Coyote2000 #4846 üzenetére
Akkor kérnék egy rövid összefoglalót a tv-ről, ha nem gond. Jó lenne, ha lenne valaki, akinek 6007-ese van, hogy egy kis gyakorlati tapasztalattal gazdagodjak.
Egyébként az alaptévé, alapfunkciókkal önmagában nem lenne rossz. Másban is van különbség a 6007-es között vajon? (3D képminőség, stb.)
Szerk.: ez az ambilight funkció inkább figyelemelterelésnek tűnik, mintsem hasznos feature-nek...
[ Szerkesztve ]
-
Zahire
tag
Érdekes ez az ambilighthoz való ragaszkodás. Az enyémen is van - 42pfl7676 - os - egyszer - kétszer be is kapcsoltam, a próba kedvéért, de nekem nagyon nem jön be, jobban szeretem a sötét hátteret és benne a képernyőt, mint a háttérvilágítást, mert az szerintem valahogy megtöri a ritmust.Persze ez csak az én véleményem, egyébként meg nem is az ambilightért vásároltam a készüléket, meg nem is a 3D-ért, hanem a képminőségért.
-
allein
addikt
Bizony, ambilight nélkül nem ugyanolyan az élet TV készülék vásárlás előtt állok, mit tudtok ajánlani? 3D annyira nem követelmény, de az újabb készülékek tudják már ezt a funkciót is. Ambilight funkció az legyen, olyan 150.000 - 250.000 közötti ára gondoltam. Méretben valahol 90-110 cm. között legyen a készülék
-
Siffredi
senior tag
válasz Coyote2000 #4844 üzenetére
Szia!
Utánaolvastam pár dolognak, ami alapján úgy tűnik a passzív lesz nálam a nyerő. Persze utánajárok majd helyszíni szemlével is a dolgoknak, de a pénztárcám is erősen a passzív felé húz.
A fenti dolgok miatt valószínű 47" lesz a TV, márcsak azért is, mert a nagyobbak pimaszul drágák.
A végére egy kérdés: nyugodt szívvel megvehetem a 47PFL4307H típust? Nincs szükségem semmi hókusz-pókuszra, amit fentebb írtam is. Vagy a 47PFL6007H nem csak a szolgáltatásokban több, hanem minőségben is? Megéri a plusz költségtöbblet?
-
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném TV választásában. Röviden felvázolnám, mik lennének az igényeim, illetve mire használnám.
Talán, ami a legfontosabb, hogy jelenleg 40 colos LCD TV-vel rendelkezem, és kb. 3 méter távolságból nézem. Alap Tv, 5 éves, szinte semmit nem tud, viszont azt bombabiztosan tudja (Sony KDL40L4000).
Viszont a 3D-s anyagok elterjedésével elgondolkoztam a cseréjén, a pénzügyi rész miatt (max. 250k) valószínűleg csak a 46-47 colos méret jöhet szóba, pedig lehet elférne az 52 col is...
Ami viszont feltétel, hogy alkalmas legyen játékra. Rengeteget játszom xbox360-on, amihez a jelenlegi TV-m szerintem teljesen jó, kivéve, hogy sokszor érzek késztetést arra, hogy közelebb üljek a TV-hez. Viszont azt olvastam, hogy az "okosabb" TV-k esetében megnő az input lag, ami már nem teszi alkalmassá a játékra. Amint megjelennek az újgenerációs konzolok, biztosan beszerzek egyet, szóval ez a legfontosabb szempont.
Természetesen filmeket is néznék rajta, elsősorban 3d és 2d hd anyagokat, TV adás minimális lenne rajta.
A végére hagytam az állandó kérdést, passzív vagy aktív? A szívem a passzív felé húz, az eszem az aktívhoz. Itt is várnék véleményeket.
Ezeken kívül nincs fontos szempont. Smart funkciók nem fontosak, ahogy az Ambilight sem feltétel, de előny lehet.
Bocs a hosszú hsz-ért, és köszönöm előre is a véleményeket!
Üdv!
-
Zahire
tag
válasz Hókusz Pók #4840 üzenetére
A DTS hangot támogatja ?
-
allein
addikt
Szevasztok. Mit érdemes venni, olyan típus érdekel ami ambilight funkciós
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Én ezt szemeltem ki: [link]. Van valakinek véleménye pro és kontra?
''Cannot delete 016: There is not enough free disk space. Delete one more files to free disk space, and then try again.''
-
Syly86
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon, de szeretnék venni egy Philips 46PFL3807H típusú tv-t, de sajnos a neten nem találok olyan sok adatot, tesztet róla így segítségeteket kérem.Az első kérdésem az lenne, hogy a belső lejátszójába van-e feliratkezelés, mert az számomra fontos lenne, vagy az új freeware-ja már tartalmazza-e?
Ki gyártja a panelt ebbe a készülékbe?
A smart funkciója akadozásmentes-e?
A belső lejátszója mekkora tárolóegységet képes kezelni?A válaszaitokat, és a segítséget előre is köszönöm!
-
Gabir
aktív tag
Ez ugyanolyan, mint pl a PIP hiánya a lapo készülékeknél...Talán kettő példányt láttam képen, ami tudta a PIP-t..
-
Pribi
senior tag
válasz Coyote2000 #4834 üzenetére
Az ezer éves crt-s tv-m tudta. Ébresztő néven futott, és meg lehetett mondani neki, melyik csatornát kapcsolja be, és hogy mikor. Fura, hogy ezek a maiak nem tudják.
Pribi
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.
-
Ady5
csendes tag
pfl3507 típusú tv tud időzített bekapcsolást? a letöltött használatiban csak kikapcsolást olvastam,
-
Horvi
őstag
Sziasztok!
Adott egy Philips 32pfl3507/12 tv és olyan problémám lenne, hogy csatllakoztattam a routerhez kapott is ip-t szépen serviio-val is össze tudtam lőni a dolgokat de a routernél a client list lapon nem látszik csak a tv számára kiosztott ip cím meg a mac címe. Más eszköznél van egy host name is de a tv-nél ez üres. Más is találkozott már ezzel a gonddal? Vagy ez csak ilyen kis apróság és nem érdemes vele foglalkozni. Csak azért kérdezném mert elvileg a serviionak magától fel kellene ismernie a tv-met de nem tette így nekem kellett kiválasztani a listából ilyen általános Philips 2010- tv van. Eszköznévnél meg Unrecognized device szerepel.
[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
OII
csendes tag
válasz Coyote2000 #4828 üzenetére
hát hja. De legalább szereztek fél európányi ellenséget ezzel az egész herce hurcával, ami nem tudom milyen felelős üzletpolitikát takar(t)
mindenesetre felcsillant a fény az alagút végén
-
Coyote2000
őstag
changelog:
· Solution to connect to the Smart TV portal in Spain and the UK.
· Solution for the 60PFL9607S/12 regarding strong color flickering in picture with 3D max clarity and 2 player gaming mode.
· Solution for incorrect TXT characters for czech and slovak programms for DVBT and DVBC reception.
· Solution for External VGA can be selected, but video is not shown.
· Solution for Maxdome regarding movies stops streaming after a pause for a short time (3min+).
· Perfect Natural Motion performance optimizations.meg szerintem minden más, amit nem is mertek leírni
[ Szerkesztve ]
-
OII
csendes tag
válasz lfabian #4826 üzenetére
Az 5405-ös széria nem tud felvételt készíteni, semmilyen usb-s cuccra.
Akinek van itt közületek 2012-es 6xx7, 7xx7, netán 8xx7 szériás tévéje, javaslom a legújabb 150.85-ös fw frissítést, mert végre orvosolva lettek a szarvashibák. Úgy néz ki filipszék összeszedték magukat, de az is lehet besokaltak a panaszkodástól...
-
lfabian
tag
Sziasztok.A kérdésem,Philips 42"PFL 5405-ös LCD-röl lehet külső merevlemezre felvételt készíteni? Remélem tudtok segíteni,előre is köszönöm.
fabi
-
Coyote2000
őstag
akkor ne is várj sokkal jobb eredményt, sőt...
szünetmentes tápegységet javaslok.
Az előttem szólóknak: azért kérdeztem, mert ha sokáig áramtalanítod a készüléket, akkor természetes, hogy elfelejti a beállításokat. Mondjuk egy 2-3 napos "elcsomagolás" manapság még meg sem kottyan nekik.
-
ficere
aktív tag
válasz Coyote2000 #4819 üzenetére
Nem áramtalanitom,viszont tegnap volt vagy 20-szor áramkimaradás.
Machete nem ír sms-t
-
dh66e
veterán
válasz Coyote2000 #4819 üzenetére
Szvsz az áramtalanításnak ehhez semmi köze.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne,hogy tegnap este óta eltünik 30-40 digitális csatorna az újratelepités megoldja a problémát,de csak addig még nincs kikapcsolva huzamosabb ideig a tv.szerintetek a szolgáltató csinál valamit,vagy a TV a ludas(philipspfl 7656).Felhívtam a digit,azt mondták hogy valószinű azért mert nincs boxom a digitális csatornákhoz,és a TV nem tud vele mit kezdeni.Létezik,hogy a Tv elfelejti a csatornakiosztást?Machete nem ír sms-t
-
Rosep
senior tag
47PFL4307-ről tudtok valami hasznosat mondani? Mikori modell, mik a hibái?
-
őstag
válasz Coyote2000 #4798 üzenetére
@sepsi0
Coyote2000-nek igaza van és ne magadból indulj ki, hogy milyen Samu vagy LG TV-t vettél.
A múlt hétvégén a győri Médiamarkt-ban voltam. A húsvét közeledtével azt ünnepeltem', hogy pont 1 éve ilyenkor vettem a 7496-os Philipsemet.
Megnéztem, hogy mi változott.
Igen kb. ilyen képeket vágtam, ilyen sorrendben. A falakon szinte kivétel nélkül alsóházba tartozó szériák voltak különböző márkáktól. Annál kisebb volt a szériaszám, minél nagyobb volt a kijelző. Nálunk ez Magyarországon ilyen arányban van... Legyen nagy, de olcsó... Ez úgy jön össze, hogy elvétve vesznek úgy nagy TV-t, hogy 6000-es széria felettit. Ebben a topikban is sok a 3000-4000 szériás kérdés... erre van pénz... sajnos... és még akkor jó, ha nem CETELEM-re veszik. A TV hasonló áron van, mint kint.... de egy kicsit mintha kevesebbet keresnénk, mint a Lajtán túliak...
Tehát nem a Samu-val vagy az LG-vel van a gond. Gyártanak ők jó TV-ket is... hajaj... Hanem azzal, hogy ez a 2 tömegmárka is csak max 4000-5000-es TV-it tudja eladni. Ez van a Philips-el is, a SHARP és a Sony szintén nem tud nálunk még erős középkategóriás TV-t sem eladni...yodamester10
Fejhallgató kimenet... Jack, RCA kábel... vagy hosszú Jack... Ez általában 2.1-es TV-re jó.
Ha van a TV-n RCA kimenet (piros,fehér), akkor az is jó kiindulópont.[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Üdv all!Végre megtaláltam a megfelelő topikot
Kérdésem az lenne,hogy lehet hangot vinni tévéről a pc hangfalakra?
Tévé típusa:.Philips 32pfl6007/k
Köszi a választ.[ Szerkesztve ]
-
Horvi
őstag
Igen ezzel a serviio-val találkoztam már. Ezt a tűzfalas dolgot majd akkor kipróbálom. Köszi szépen a segítséget.
Azokhoz a philips tulajokhoz intézném főleg a kérdést akik ezt a media serveres/wmps/servios dolgot össze tudták hozni, hogy a tv-n mely menüponttal lehet tallózni a gépen levő filmek között?
-
bodazo
tag
Igen tudsz a tv-ről tallózni és nem kell ki küldeni a a tv-re. Nálam ilyen menü pont van, hogy tallózás a pc-én és ott tudok válogatni a megosztott filmek közül. Sajnos nem tudom milyen szolgáltatást kell engedélyezned. De egy próbát meg ér, ha ki kapcsolod a tűzfalat és meg próbálod úgy. Mert ha úgy működik, akkor biztos a tűzfal a ludas.
Vagy próbáld meg ezt a progit ez jobb is mint a médiaplayer:[link]
-
Horvi
őstag
Igen ezt megtaláltam sőt próbálkoztam is vele de nem sok sikerrel kb. ugyanaz volt a helyzet mint a wmp-vel. De megnézem ezt is amint legyaktam az esetet és összehoztam a kapcsolatot a tv-vel. Meg ajánlották itt fórumon a servio-t is. Lehet azt is megnézem aztán valamelyikkel csak összejön.
[ Szerkesztve ]
-
-
Horvi
őstag
Hmmm. Akkor lehet, hogy megpróbálom úgy. Egy olyan kérdésem lenne még, hogy ha sikerül összehozni, hogy lássa a pc a tv-t akkor csak annyi lesz a dolgom, hogy media playerrel elindítom a filmet és kiküldöm tvre? Vagy lehet olyat csinálni majd, hogy a tv-vel keresgélek a pc-n megosztott filmek között és úgy indítom el? Ha ez a második működik akkor a tv-nek melyik opcióját kell használni? Mert ha jól láttam pl. samsungnál van egy ilyan allshare nevezetű cucc de nekem a philips tv-n ilyen nincs. Max olyan van, hogy böngészés a hálózaton amire eddig mindig azt írta, hogy a szerver nem található.
-
sepsi0
őstag
Nekem az eset az otthoni hálőzatot sem akarta engedélyezni mert amin nem eset van az behatoló
Felment az összes gépre az avast és azóta mind a 4 pc látja egymást. Tv is jó bár nem néztem még filmet pcről de betallóz. Tűzfalnak meg ott a router meg a windows.[ Szerkesztve ]
-
Horvi
őstag
Otthoni hálózat van létrehozva. Legalábbis annak jelzi. A tűzfal eddig nem szólt, hogy blokkolta volna bár nem a windows tűzfalát használom hanem az eset smart securityt abból simán kinézem, hogy blokkolja és nem is szólt vmi interaktívos hülyeség miatt. Arra esetleg van ötleted, hogy milyen szolgáltatást is kellene engedélyeznem pontosan ha esetleg van tapasztalatod a smart security-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest