-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro2
tag
Ha van profi közötettek mondja mar meg legyszives a velemenyet .
1- Samsung UE55f7000 vagy Samsung UE55f6510 ,(de gondolom ez nem valami jo kategorias ,)
2- Philips 55pfl7008
Melyiket vegyem ?
ENGEM A KEPMINÖSEG ERDEKEL ,lassu menü stb nem baj (philips) -
"Tulajdonképpen ha már egyszer megszokta az ember a gyors netet a szgépen, amit Gigabites LAN biztosít, akkor attól félek, hogy túlságosan is lassúnak fogja érezni a Tv-n elérhető oldalakat."
Elég a 100Mbit nemcsak stream médiákhoz, hanem a NET-re is!
Hány megabites Net csomagod van, hogy hiányzik a Gigabites hálózat
Az a lényeg, hogy hány megával mész ki a Net-re, de még az is csak egy névleges érték.
Na ne mááá...
Még az UPC FiberPower 120-as csomagja sem megy általában még 100-at sem 3 okból:
- a lekért tartalom hamarabb jön, be minthogy elérné akár a 20-30 Mbit-et. Pl weboldalak stb...
- a kiszolgáló oldal, pontosabban tartalomgazda szerver nem tud, -nem is szükséges- 120 Mbit-et kiosztani
- egyszerűen a UPC szervere sem tud 120-ig minden esetben felmenni -
JanR
addikt
3D-s filmnézéshez PC-ről minden esetben kell a HDMI 1.4? Mert van egy 10m-s kábelem és nem szeretném emiatt kukázni .. Bár fogalmam sincs, hogy milyen típus
-
dh66e
veterán
Nem tudom számítana egy weboldal megnyitásához az hogy gigabites lanod van és persze ahhoz való net is szükséges hogy kihasználd azt a bizonyos előnyt.A Pc-t ne keverjük ide mert egy tv nem veszi fel szerintem soha a versenyt,de nem is ez a dolga mert ezek csak kényelmi szolgáltatások,bár számomra semmit nem érnek ezt gyorsan hozzáteszem.A you tube amit egyedül használok nagy ritkán(na az is fényévekre van a pc asztali vagy noti) komfortjától)l egy tévén a többitől hideglelést kapok.
-
allein
addikt
válasz
alexhez #5192 üzenetére
Készülék asszonnyál van, holnap este tudom megnézni
Próbáltam már frissíteni internetről de valami nincs rendben vagy valamit nem jól csinálok. Készülék jelzi, hogy van újabb software, kérdezi, hogy most frissítek vagy később, elfogadom a frissítést, jelez, hogy a frissítés során többször ki-bekapcsol. Az első ki és bekapcs után ugyanaz az üzenet fogad: új software érhető el, frissítem vagy nem, végig csináltam ezt a műveletet körülbelül 4 ki és bekapcs után. És még mindig jelzi, hogy új software érhető el. Ez normális így?
-
alexhez
csendes tag
Hi!
A serial number-ben van egy VNxx (vagy ZHxx) kód, ezután jön a gyártási hét.
Pl. 1242 = 2012. 42. hét.Frissítést ha felajánla, akkor az automatikusan internetről történik.
De lehet manuálisan USB-ről is.
Ezek teljesen egyenértéküek.
Az első hozzánemértők számára van kitalálva, csak el kell fogadni a felajánlott frissítést. -
allein
addikt
Milyen módon tudom kideríteni a készülék gyártási idejét?
Illetve frissítést ajánl fel a TV készülék, miről érdemes elvégezni, internet vagy usb, vagy teljesen mindegy?
-
Koma_
csendes tag
Szerintem sem éri meg a 2x annyi pénzt a Philips 40PFL8008S tv, viszont abban meg nem vagyok biztos, hogy egy LAN port megfelelő sebességet biztosítana a netezésre.
Tulajdonképpen ha már egyszer megszokta az ember a gyors netet a szgépen, amit Gigabites LAN biztosít, akkor attól félek, hogy túlságosan is lassúnak fogja érezni a Tv-n elérhető oldalakat.
Mellesleg ezeken a tvk-kel (pl: 8007-es) már minden honlap érhető, és persze olyan formában, ahogyan azt egy szgéppel teheti a felhasználó?
Egyébként az otthoni hálózat alapja egy erős alapgép mellett egy Linksys Wi-Fi Router E2500-as. Szóval szerintem ezzel át tudnám játszani a szgépről a filmeket.
Köszönöm az eddig infókat!
-
A 100Mbit-es hálózat bármilyen HD tartalmat át tud nyomni, meg sem kottyan neki. Nem ez lesz a szűk keresztmetszet. Ahogyan írták ezért sincs még az asztali lejátszókon sem Gigabites port. Tehát ez egyenlőre ne legyen szempont, pláne nem egy képmegjelenítő eszköznél, azaz TV-nél
Ha Switch-ről vagy Router-ről lenne, szó az más.... -
alexhez
csendes tag
Hi!
Itt mindent megtalálsz róla.Ez egy 2012-es, exkluzív tipus, pl ezek miatt: 600Hz PMR ( az alap 400Hz), QWERTZ billentyűzet a távírányító hátoldalán.
A távírányító nem IR (infavörös), hanem RF (rádió) jelekkel kommunikál. -
dh66e
veterán
Tévéknél elég újdonság a gigabites lan ezért ha igaz hogy az van benne ne csodálkozz hogy horror az ára mert komoly médialejátszókon is ritkaság számba megy.
A sima lan is elég hálózathoz. 2x annyiért tuti nem venném meg.
A wifi meg relatív hogy mire elég ez attól függ hogy milyen filmeket szeretnél nézni.720p kényelmesen elmegy egy kis bitrátás 1080p is egy "N"-es eszközön,ezek felett jönnek csak a gondok.Amennyiben nem bonyolult kiépíteni a hálózatot otthon akkor lan kapcsolatot ajánlok inkább. -
Koma_
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik nekem ez a tv: Philips 40PFL8007K . A hozzá tartozó jellemzésben a csatlakozási lehetőségek között az UTP van feltüntetve, illetve LAN port.
Egy ehhez hasonló tv-n Philips 40PFL8008S Gigabit LAN port áll rendelkezésre. A 8007-es sem egy olcsó darab, de ez utóbbi meg 2x annyiba van, pedig a képfrissítésen illetve az előbb írtakon kívül nem látok nagy különbséget a tv-k között.
Sajnos nem tudom, hogy mi a különbség a LAN és a Gigabit LAN között.
Kérdésem, hogy mennyire alkalmas a 8007-es LAN portja a megszokott gyorsaságú internetezésre. Érdemes-e nem Gigabites tv-t venni?Illetve, ha wifi-n (és nem HDMI-n) keresztül szeretném nézni/megosztani a szgépen levő filmeket, az szaggatna-e?
-
JanR
addikt
válasz
alexhez #5180 üzenetére
3770K + 16GB + 7970 + SSD - nem hiszem, hogy ez fogja visszafogni
A TV-ről valami véleménye? Nem sok tesztet találtam róla, de amit írtak az mind pozitív számomra. Kényelmesebbnek találom a passive 3D-t, mert a kis feleségem hajlamos a mocorgásra egy film alatt. Pl. megszólal a telefon és elfordul.. na most ezt aktívnál kipróbáltam egy euronics-ba és tényleg kikapcsolt a szemüveg. Na meg a többi TV fénye mennyire vibráltatta.. durva. Nem értem a samu miért ezt tolja.
-
JanR
addikt
válasz
alexhez #5177 üzenetére
Valamit nagyon elnéztem akkor
Na de felmerült bennem néhány kérdés. Az addig oké, hogy 3D TV-t szeretnék venni, amit a hétvégén döntök el, hogy melyiket (aktív/passzív), DE!
Van egy izmos PC-m, ami össze lesz vele kötve egy HDMI kábellal. HA ezek a feltételek megvannak, akkor a 3D minden további nélkül működni fog? Természetesen megfelelő lejátszó programmal és megfelelő mkv file-l. Nincs fizikai akadálya ugye? Vagy kell hozzá valami speciális akármicsoda?
-
alexhez
csendes tag
Hi!
Ilyen típus nem létezik.
Ha a 46PFL4208K/12-re gondolsz, az pedig nem tud 3D-t. -
djpundro2
tag
válasz
Coyote2000 #5166 üzenetére
Coyote2000
mit gondolsz ezekröl?UE55F7000 , UE55F6510Samsung
a haver modja nem igaz hogy a latoszög rossz es en meg mondtam neki egy alo keppel probalja csak ki ahol egy fejet lat ,rögtön valtozik a szin oldalrol ha nezi !
Szepnek szep teve de szerintem a Philips 7008 asnak jobb akepe ,termeszetes ebb a szin . -
JanR
addikt
Sziasztok!
Szemezgetek egy ilyen TV-vel: Philips 46PFL4802K/12. Elég jó áron meg lehet most venni Bécsben, gondoltam beruházok egyre. Mit kell tudnom erről a TV-ről, mert túl sok infót nem találok róla. Másik kérdésem, hogy ez most passzív, vagy aktív 3D? Mert mióta tudom, hogy 2 féle van, azóta nem bírom megkülönböztetni a TV-ket
Előre is köszönöm!
-
djpundro2
tag
Uj Test design serie
http://www.video-magazin.de/testbericht/philips-designline-55pdl8908s-test-1515961.html?utm_source=video-NL&utm_medium=newsletter
Es amit en veszek
Egy uj nagyon jo teszt a 7108 as szeriabol!
http://www.areadvd.de/hardware/2013/philips_55pfl7108.shtml
-
djpundro2
tag
Uj Firmware
A DTS MEGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ugy nez ki a 6 os szerian is
http://www.supportforum.philips.com/de/showthread.php?6714-Erfahrungsthread-Firmware-171-47&p=45109
http://www.hifi-forum.de/index.php?action=browseT&back=1&sort=lpost&forum_id=152&thread=10448
SO… gerade die neue Firmware auf meinem 6198k aufgespielt… und geil… voller DTS-Support. Ja voll. Nicht nur Passthrough…auch downmix auf stereo… mit 3 Trailer ausprobiert weil ich es nicht glauben konnte… danke Philips.
Jo... war wohl ich... stimmt funktioniert... vielleicht haben die mehrfachen Beschwerden beim Support-Chat ja was gebracht... voller DTS-Support, smart-screen mit android und der dlna-renderer ist stabiler. Hatte vorher Probleme, dass ich keinen Film ganz gucken konnte wenn ich diesen über das TV-Menü (DLNA) gestartet habe. Brach immer nach einer Zeit ab. Lief aber wenn ich den Film übers Handy oder die MyRemote App gestartet habe. Nun scheint auch das zu funktionieren. Also bislang nur positives.
-
allein
addikt
Se baj, jövő héten szerelő bácsi megvizsgálja. Ő lett az utód
-
allein
addikt
Üdvözlet. Van egy kis probléma a szeretett TV készülékemmel. Múlt hét vasárnap este ki lett kapcsolva. Másnap este amikor a kedvesem be akarta kapcsolni TV nem reagált semmit. Áramtalanítva lett. Ma bedugtam és megjelenik a kék képernyő Philips felírattal, utána sötétség. Azt is észrevettem, hogy a stand by piros színű led nem látható, normális körülmények között ez a stand by led látható amikor ki van kapcsolva a készülék. Mit javasoltok? Róla van szó
Garancia nincs, itt vásároltam múlt év novemberében.
-
allein
addikt
ÜDv. mindenkinek. Ehhez kérnék szépen véleményt
-
zero977
tag
válasz
bluemirage #5168 üzenetére
érthetetlen, miért nem jöttem erre rá ... -
válasz
zero977 #5167 üzenetére
Utolsó számjegy az évet jelöli. Teljesen logikusan, így:
xxx5 2010
xxx6 2011
xxx7 2012
xxx8 2013
Az első számjegy a széria. A 3. számjegy a külső tulajdonságra utal általában, pl. a káva színe...
A második számjegy, ha jól figyeltem meg, akkor a szérián belül tudásbeli különbségekre utal. Több évre igaz pontos szabályt szerintem nem lehet találni hozzá.
A 6-7 ezres szériák jellemzik az adott év technikai színvonalát. A 3000-4000-es szériák,nemcsak a szolgáltatásokban tudnak kevesebbet, hanem gyakran néhány évvel korábbi színvonalat képviselnek.
A 8000-es széria tudásban zászlóshajó, a 9000-es széria pedig gyakran már design terén is izgalmas műtárgy. -
zero977
tag
válasz
Coyote2000 #5166 üzenetére
Kösz ...pont az nem derült ki a Philips honlapjáról, hogy melyik TV az "újabb" ... de azt láttam, hogy mind a kettőhöz van friss frimware. Ok, megnézem működés közben.
-
Coyote2000
őstag
-
zero977
tag
Erről a 2 TV-ről tudtok valamit, érdemes megvenni valamelyiket?
40-es TV kell de 3D és smart nélkül és 130 ezer alatt:
Philips 40PFL3107
Philips 39PFL3008Hilletve van még egy esélyes versenyző ebben a kategóriában:
Samsung UE40EH5000Mind a 3 TV 129 990 a Media marktban, de nem tudom melyik vegyem meg ...
-
spati3
csendes tag
Üdv
Valaki tud valamit erről a tv készülékről : Philips 50PFL3807H
elég jó árba találtam és lehet le is cserélném az lg37lv3550 erre csak nem tudom van e olyan jó a képminősége. -
Gabir
aktív tag
válasz
Coyote2000 #5160 üzenetére
Tudom, hogy nagy csodát nem kell várni, bár az Ambilight-ot sajnálom, hogy kihagyják belőle..
De egy pár négyzetméteres szobába nem tehetek méteres képátlóst, ha másfél méterről nézem. -
Gabir
aktív tag
Szép napot!
A kicsik közül melyiket érdemes választani? Vagy nem nagy a paletta?
(22-24" méret)
Köszi előre is! -
djpundro2
tag
válasz
Coyote2000 #5152 üzenetére
Köszi a valaszt
hanem mit gondolsz ? megvegyem most 1550€ ert hazhozszalitassal eggyütt ,vagy varjak meg karacsonyig es lessz ez meg olcsobb is ?
Az Ebay ban van http://www.ebay.de/itm/PHILIPS-TV-55PFL7008K-140cm-Easy-3D-DVB-T-C-S-S2-Ambilight-/190854071833?pt=DE_TV_Martin&hash=item2c6fca0619
2 darab aminel a doboz serült ,de uj ,mivel az ebayon kivül vennem meg igy elkaphatnam 1550€ ert postaval .465 000 Forint a mostani 570 000 helyett
Gondoltam arra is mivel most meg lesz ez a DTS szoft update ,akkor lehet jobban veszik majd mivel mas tevenel ez nincsen ,es jobban mestersegessen fenneb tartsak majd az arat .
-
Coyote2000
őstag
válasz
Black Dragon #5155 üzenetére
Biztos, hogy nem 4000-est nyúzol, ha van benne Ambilight.
Ebben a méretben javasolnám az 55PFL6008 készüléket. Skype ready, ugyanaz a kijelző mint az LG-ben, de szebb kép, és Ambilight, ha neked is bejön.
Nagyon szép az LG is, de esti tévénézéskor ez nem számít, az Ambilight viszont igen
-
Black Dragon
addikt
Hali all
TV vásárlás előtt állok, és szeretnék egy elég komoly masinára benevezni, a keret 400-450 között van kb, persze ha valami alapból ennyi, és akciós, az is oké. Tehát amit most kinéztem magamnak, az egy LG 55LA740S, viszont most egy Philips tv-t nyúzok, talán 4000-es széria, és múltkor elnéztem a Media Markt-ba ahol megpillantottam a Philips tv kínálatát, és nem volt rossz.
Ambilightos a mostani, és teljesen meg vagyok vele elégedve, tetszik a dolog, de nem tudom, hogy ebben az árktegóriában van e olyan Philips tv ami Ambilight-os, 55" és tudja mindazt, amit a korábban említett LG.
Várom a válaszokat.
Előre is köszi!
-
Dave567
addikt
Szia!
Köszönöm,de ahogy nézem ennek is magas a lagja..
Pfl 5507-ről esetleg valakinek tapasztalata?
Mert tesztbe nagyon lehúzták.. -
djpundro2
tag
válasz
Coyote2000 #5146 üzenetére
Es meg az arakhoz tudsz valamit szolni ?
mivel 2000€ nal indult (kb 600 000 Forint),itt ausztriaban is es mar lassan errefele nyugaton mar lefele megy az ara ,meg nalatok elegge stabilan al az ar .Itt ausztria nemetorszagban mar 1600-1700 € (470 -500 ezer Forint)
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/philips/55pfl7008k-p151980067/#prices
EBAY 1600€ (480 000 forint )
http://www.ebay.de/itm/PHILIPS-TV-55PFL7008K-140cm-Easy-3D-DVB-T-C-S-S2-Ambilight-/190854071833?pt=DE_TV_Martin&hash=item2c6fca0619Es erdekes modon a lengyeleknel majdnem mindeg a legolcsobb
http://geizhals.at/eu/philips-55pfl7008k-a919294.html?pg=2
Vagy esetleg belehetne szerezni olcsobban is ?
Meg valami
Mit gondolsz a teve möge ilyen sötet piros tapetat szeretnek tenni ,mivel a Kolonial butoromhoz szep összhang ban lenne ,es mivel mondtad ha a "hatter mintas "zavaro is lehet ,megkerdezlek hogy ez is mintas de nem mas szinü a minta .
A teve fölött latszik az a tapeta es mar a tevemet is körülrajzoltam ,hogy mennyi különbseg lessz a 42 zollos LG es az 55Zollos 7008 as között ): 3 Meterröl nezem ,gondolom eleg nagy lesz
-
lorinser
senior tag
válasz
bluemirage #5144 üzenetére
Egy pici olvasni való az Ambilight hatásáról. Emellett pedig szerintem még jól is néz ki.
-
válasz
Coyote2000 #5143 üzenetére
Ezt nem tudtam és laikusként a földrajzi érintettség miatt nem is csoda.
De ha már van egy működő licenszelési gyakorlat (illetve van ahol, az van, hogy nincs
), akkor miért csak szórvány megoldások vannak és a rel. fizetőképes Európában miért nem alkalmazzák más gyártók is az Ambilight szerű megoldásokat... a felsőbb kategóriájú TV-kben? Ha ez olyan marha jó... és kívánatos... Annyira drága lenne a licensz? Nekem ez akkor is gyanús.
-
Coyote2000
őstag
válasz
bluemirage #5140 üzenetére
Érdekes amit mondasz, én csakis jót tudok róla mondani - főleg, mivel kevésbé dinamikusra állítva teljesen le lehet kapcsolni a világítást esti tévénézéshez, olyan szépen, szemet kímélően bevilágítja a falat.
Persze beállítás kérdése is, ha mögötte nem egyszínű, sík fal van, hanem polcok határolják a tévét vagy mintás a tapéta, akkor kifejezetten zavaró is lehet.
Minden ismerősöm az Ambilightot emelte ki legnagyobb előnyként, és aki teheti, 3 oldalas ambilightos tévérecseréli a kétoldalast is.
A bevezetésről meg annyit, hogy a Samsung is használja ugyanezt a technológiát, de csak Koreában (belpiacos készülékekre nem vesznek licenszet), illetve a Sony is alkalmazza Ázsiában, bár ők csak egyszínű megvilágítást a szemkímélés miatt.
Minden márkára alkalmazható utólagos Ambilight is (iBelight pl.) keress rá, sok youtube videót és fórumtémát fogsz találni.
Ha nem lenne népszerű, a Philips sem alkalmazná már.
-
válasz
lorinser #5141 üzenetére
Semmi gond...
még ha a maroknyi magyar Philips TV tulajok között is csak egy résznek van ilyen és azok közt is akár 1:100-hoz azok száma akik nem szeretik Ambilight-ot. Így tehát többszörös kisebbségben, offként jó ha megemlítem, hogy csak ez ne legyen döntő érv és lássa mindenki ezt a 'szép' funkciót élőben, ne csak a NET-es katalógus képet róla.
-
lorinser
senior tag
válasz
bluemirage #5140 üzenetére
De gondolom az MM-ben arról fingjuk nem volt, hogy mire is jó tulajdonképpen.
"Én a legrosszabb, legégőbb dolognak tartom." - erre a mondatodra és arra, hogy alapból kikapcsoltad az Ambilight-ot szerintem nem sok mindent lehet mondani....Szerk.: ne vedd sértésnek amit írtam, természetesen nem annak szántam
-
válasz
Coyote2000 #5139 üzenetére
Az Ambilight, olyan mint a mazsola, meg a marcipán. Megoszthatja az embereket. Jobb, ha látja az újonc élőben, mert ez csupán egy kisebbség kiváltsága, de ezt a többség sem bánja.
Én a legrosszabb, legégőbb dolognak tartom. Szerencsére nem fog elterjedni. A pártolói szerint azért, mert a Philips licensz, szerintem meg azért, mert a többi márka sem irigyli ezt. 10 éve még a Fábry design-centerébe is elmehetett volna a karácsonyifűzérrel körbetekert madonna kép mellé. De a lényeg, hogy ki lehet kapcsolni és így korrekt. Nem zavar, hogy benne van.
Én az alábbi tényleg értelmes felhasználás csinálnám. IR mozgásérzékelőt raknék a TV-be, melynek hatótávja állítható lenne. Éjszaka pedig szépen dimmelve bekapcsolna a TV-n ez az Ambilight... amint megközelítem a készüléket (éjszakai segédfény). Miután kikapcsoltam a TV-t, akkor pedig nem hagyna a sötét szobában, hanem szintén a mozgásomat figyelme, szépen kapcsolna be és utána le. Ehhez a fényérzékelő, azaz a világosság érzékelő úgyis adott. Tehát csak sötét szobában lenne ez a feature.
Na ennek lenne nálam értelme, a villódzó glóriának viszont nálam nincs helye.
A TV-m hangjára megjegyzik, hogy szuper. A képe és az inox-os kerete is szép. Én ezért szeretem. Ezért volt anno értelme Philips-et venni, és nem tucatmárkát. Az Ambilight, csak visszatartott addig amíg a MédiaMakrt-ban meg nem mutatták, hogy ki lehet kapcsolni. -
Coyote2000
őstag
válasz
djpundro2 #5132 üzenetére
Ennyivel jobb a 7xx8 széria:
- beépített Skype kamera (a 6xx8-hoz 20 ropiért vehetsz ilyet külön, márpedig a Skype igen jó dolog tévén)
- smart TV-nél a távirányító kurzorként is működik
- 2x12 W teljesítményű hangszóró (6008-nál 2x10W)
- parabola direkt-bemenet
- 700 PMR (a privát véleményem szerint nem mindenki látja a különbséget az 500 meg a 700 között, az igazán "sasszeműeknek" fontos lehet), ehhez társul a "Perfect 3D Natural Motion" amivel eseménydúsabb 3D filmeknél láthatsz különbséget.Az Ambilight megléte meg NAGYON IS SZÁMÍT, aki ilyen Philips tévét vesz, utána nem nagyon akar mást.
-
Giuliano
csendes tag
válasz
Dave567 #5137 üzenetére
Hello Dave,
Ezt javaslom: 47PFL6008K/12
Ambilight (2 oldalas XL), passzív 3D, Smart (beépített wifi), valós 100Hz! (500Hz PMR), Dual Core proci és egy keyboard-os távirányító
LG panel van benne, de a Pixel Precise HD képjavító technológiával odaver az LG cinema 3D-nek!Az ára még a legtöbb helyen 349.990, de a médiában láttam már valamelyik boltban 279.990-ért is (talán Pólus volt...) és ez 2013-as modell !!! - csekkold a neten vagy hívd fel őket.
üdv!
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Tv vásárlása előtt állok és egy kis segítséget szeretnék kérni.
Monitornak használnám filmnézés/játékra, tehát fontos lenne az input lag
47" környékén gondolkozok,lehet benne 3d meg Ambilight is, max 250000 Ft a keret rá.
47"pfl5507k ha jól olvastam, akkor ennek a legalacsonyabb az input lagja 18 ms ha jól tudom
47"pfl6907k ennek viszont nem tudom sajnos.
Vagy ha van valami jó ajánlatotok, akkor osszátok meg velem.
Üdv -
budro2004
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen TV a PHILIPS 46PFL5537K/12?
Előtte Samsungot néztem UE46F6500... Paraméterekben nagyon hasonló. A Samsung 3D képe tetszett, de megnézem a Philips-et is...Köszönöm
István -
djpundro2
tag
Coyote2000
Mond mar meg legyszives az ambillight en meg a 500 -700 herz melett a kepminösegben különbözö vagy valamiben meg a 6008 es a 7008 as KESZÜLEK ?
Vagyis kepminösegben jobb a 7008 as ?Vagy ugyanaz mind a 6008 ?
-
juvegamer
tag
Köszönöm a válaszokat Coyote2000 és bluemirage tagoknak. Egyébként a képminőség nem olyan rossz de ezt a nyomorék menüt nem bírom megszokni. Már eldöntöttem: megy a háztól és visszatérek a Samsunghoz. Esetleg ha van rálátásotok és tudtok ajánlani valamelyik Samsung típust ami 100e ft-ba belefér azt megköszönöm.
Még egyszer köszönöm a segítséget.
Üdv. -
-
Coyote2000
őstag
válasz
MontyPython #5122 üzenetére
A) olvasd el ezt a hozzászólásomat
B) ha az A opció nem működne, vidd vissza garanciában, -
lorinser
senior tag
válasz
bluemirage #5121 üzenetére
A táblázat szerint akkor a 9000-es sorozatban már UHD panel lesz? Izgalmasan hangzik.
-
MontyPython
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
3 hónappal ezelőtt vettem egy 42PFL6877 készüléket. Firmware-t mindig frissítem. Eddig hibátlanul működött. Mostanában azt tapasztalom, hogy néha a távirányítóval nem tudom se be-, se kikapcsolni a TV-t. Csak úgy tudom, hogy vagy teljesen áramtalanítani kell, vagy a TV hátulján lévő ki-be kapcsoló gombot hosszan nyomom. Mi lehet a probléma? A távirányítóban lévő elemek tökéletesek, nincsenek lemerülve. A hiba nem minden alkalommal lép fel. -
válasz
juvegamer #5119 üzenetére
Jó lehet az, ha neked tetszik a képe. Ha nem nézel be ide, akkor kétséged sem lett volna.
3-4 hónappal korábbi magamat idézném, ha belépő szintű modellt vesz az ember. Ezt el kell fogadni.Amit vettél az 2012-es modell (utolsó számjegy 7-es) és abból is a Philips belépő szintűje. Nem tud 100 Hz-et, azok a tévék bármely márkánál 32-es méretben másfélszer annyitól kezdődnek, mint amit fizettél.
A philipsnél idén a 100 Hz 6000-es szériánál kezdődik. 2013-ban is inkább középkategóriásat kellett venni a 100 Hz-hez, 2012-ben felső-közép kategória kellett. 2010-ben pedig csak a felső kategóriásokban volt 100 Hz-es panel.
Ez a tábla mutatja, hogy 2013-a Philips TV-k, azaz a 8-as típusjellel végződők közül csak a 6xx8-ban van valós 100 Hz-es panel. (táblázat alsó sora)
A felső sorban látott szám a képjavító eljárásokkal elért kamu' Hz-et jelölik. Ez az érték
LG-nél MCI xxx Hz
Philips-nél PMR xxx HZ
Samsungnál CMR xxx HZ -
Hiperhuje
aktív tag
válasz
Coyote2000 #5117 üzenetére
Köszönöm, de engem a részletek is érdekelnek.
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Ma bekeveredtem egy MédiaM..-be.
A korábban kinézett TV ( LG 47LM620S ) mellet megpillantottam egy Philips 46 PFL 5527-et.
Az LG-t már hónapok óta tervezem megvenni, ismerem a készüléket....
Viszont a Philips mintha többet tudna..... Soha nem gondolkoztam ennek a gyártónak a termékébe.
Van esetleg tapasztalatotok, tényleg gyenge az internet kezelhetősége?
Van olyan képe mint az LG-nek?
Stb...
Minden információt köszönettel veszek!Üdv!
HH
-
juvegamer
tag
Üdv.
Tudtok valamit a következő típusról: 32PFL3517H/12
Az biztos hogy Lengyelországban készült.
Milyen panel van benne, stb. Eddig Samsung TV-im voltak ez az első Philips. Euronicsban most 89.990ft jól jártam vele?Előre is köszi.
-
sepsi0
őstag
válasz
bluemirage #5102 üzenetére
Szia!
1 TB WD elements 3.5 vinyót NTFS formátummal simán kezeli a 42pfl5605, sőt a hd mese sokkal szebb a tvn (nem kockásodik, pixelesedik), mint az Lg fullhd monitoromon vlc lejátszóval...
Simán és gyorsan lehet tekerni, léptetni, szóval a vinyót gyorsan kezeli a tv (2010-es model).
Köszönöm a segítséget!
-
válasz
ACHD= AVCHD elgépeltem -
sepsi0
őstag
válasz
Köszönöm!
Tisztában vagyok a tv képességeivel.... ezért a gyerekek tv-je amin scooby doo meg Tom fog menni, ritkán hd-ban,
Megoldottam a dolgot és most vettem egy 1tb-s külső táposat.
Amúgy a samu ilyen téren tényleg jobb, van egy 46es6560 és a lejátszója hálózaton visz mindent (fhd, 3d) de a philipsnek tényleg szebb a képe
Köszönöm a kimerítő választ. -
Nem nagyon érdemes a TV médialejátszójával küzdeni. Előbb utóbb akadályokba fogsz ütközni. A Samsungoké egy fokkal jobb, de az is "csak" egy TV.
A külső vinyót általában megbízhatóan fogja hajtani. Az a kisebb kockázat. Nekem eddig nem volt gondom vele... többet is kipróbáltam. Bár a TV-n lévő USB szerintem ad-hoc fényképnézegetésre és a PMR funkcióra való és kész.- Úgy tudom, hogy nem kezeli az NTFS-t, így a file-ok max 2GB-osak lehetnek. A TV HD-s tartalmakhoz OK, így ez már bukta... legtöbb 720p-s film több, mint 2GB.
- A legtöbb TV nem kezeli az ISO fájlokat, így még egy DVD ISO-t sem tudsz megnézni rajta, pedig az 576i-s mpeg2-es tartalmat szépen megjelenítené... lévén, hogy a kábeles TV adás is általában így jön.
- A formátumok és bitráták, helyes képkocka sebességgel történő megjelenítés stb... is bukta lesz előbb utóbb. Még egy rákötött videókamera ACHD fájlját sem biztos, hogy lejátssza... akkor meg minek.
- A feliratok megjelenítése is necces szokott lenni. Ha éppen megjelenik és jó ékezettel, akkor a betűméret és szín állítása hiányzik, így pont a lényeg veszhet el... azaz nem vagy csak nehezen olvasható a felirat.
- A médialejátszók rugalmasan, korrekt módon integrálhatók az otthoni hálózatokba(LAN, Wifi), továbbá USB3 foglalat sem ritka rajtuk.
- Többségük SMART funkciója, messze jobb, mint a Philips TV-be épített.Én Egreat fun vagyok, de van erre külön topik ők segítenek. A TV-d már régebbi évjárat, így az előbbiek nálad durvábban jelentkezhetnek. Tudom, hogy nem ez volt a fő kérdésed, de inkább előre szólok.
-
sepsi0
őstag
Szia!
Az 500ma-ral tisztában vagyok...
A vinyó amit kinéztem 850-es a leirásban (TV) pedig nincs az usb-ről semmi.
Kerestem itt a fórumon és láttam, hogy a seagate go flex az megy bár másik típussal, de én nem azt akarok venni..
Gondolom ha a vinyónak kevés az áram nem lesz megbízható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged