-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
válasz
dualcore #7799 üzenetére
Nem tudom, hogy miket nyitottál meg, én most néztem youtube-on csomó 4k-s filmelőzetest, transformers, hobbit, rövid természetfilm, azt hittem besz*rok olyan tűéles részletes a kép. Ezt már szerintem csak elrontani lehetne, nekem ez nagyon bejön.
Most néztem egyébként, hogy nem is a legújabb szoftver van az enyémen, mert most december 2-vel is tettek fel új verziót. Amit nem értek, hogy az internetes frissítésre nem találja meg, usb-re meg valamiért nem hajlandó kiírni azt a jelölő fájlt amivel indítanám a letöltést. Ha letöltöm egyszerűen és kicsomagolom pendrive-ra az nem elég? Bár most nem sürgős, mert én így is nagyon élvezem, 3d-re leszek még nagyon kíváncsi.
Gondolkodom, mit láthatsz mikor hibás 4k-s képről beszélsz, néztem tök közelről is, messzebbről is, de gyönyörű.
-
dualcore
őstag
Bocs ha durva volt, de kicsit csalódtam azért. Ha már beletesz némi demót akkor már tegyen bele 4K-s videóanyagot, és ne csak felskálázzon valamit. A kérdés az miért??? Elvileg mindent felskálázva jelenít meg de szerintem messze elmarad a várt eredmény, a Full HD az szép de nem azért vettük hanem mert 4K!!! És ennek az árát fizettük ki.Kíváncsi leszek a te véleményedre mikor megjön a modul. Lehet csak a 7809 ilyen és a tied jó lesz.
-
süti5
őstag
válasz
dualcore #7795 üzenetére
Mondjuk az túlzás, hogy nincs köze a 4k-hoz, most utánanéztem, mert:
"Rendelkezik az Ultra Resolution – saját fejlesztésű Philips felskálázás – megoldással nem-UHD felbontású videóanyag tartalmak megjelenítésére olyan részletességgel és élességgel, mintha az anyagot Ultra HD minőségben forgatták volna."
Tehát valóban nem teljesen 4k, hanem felskálázott.
-
dualcore
őstag
válasz
Luck Dragon #7793 üzenetére
Fene tudja, én soha nem nézek sima tv műsorokat, a filmek azok szépek nagyon, persze külső Mp ről, még ha ua. a filmet játszom le a tv-n usb-ről az sincs olyan szép mint külső MP-ről. A smart része az egy nagy 0, bár még nincs hozzá újabb szoftver csak az amivel kiadták(14 aug.) remélem ott nagyot szerkesztenek rajta, na meg a grafikus felületen is amit évek óta szajkóznak nekik.
-
dualcore
őstag
Azt megtaláltam én is de annak köze nincs a 4K hoz. A 3D az viszont szép nagyon. A párom most győzködik hogy neki tetszik, végül is ő nézi 90%-ban én csak filmezek majd rajta. Azokkal okés a kép, na meg a HD tv csatornák is jók. A többi olyan mintha Super Mario lenne nagy kijelzőn, siralmas.
-
süti5
őstag
válasz
dualcore #7789 üzenetére
Van a beállítások között olyan pont, hogy bemutatók, azon belül szakértői demók, azon belül 3 van, pixel plus ultra, micro dimming és ultra resolution. A harmadikat gondoltam, hogy az lehet az uhd, de lehet tévedtem
Más uhd anyaggal még nem próbálkoztam.
Most élvezem azt a részt, hogy a notimról megosztott filmet lejátssza, nekem ez újÍgy nem is kell pendrive, közvetlenül elérem a fájlokat.
A 3d-t este tesztelem -
-
dualcore
őstag
Most teszteltem a YouTube ről a 4K-s videóval, mit nem mondjak egyre jobban azt mondom hogy nem tetszik.
-
-
törölt tag
Pedig a fontosabb szempontok a tv adás, mivel alapvetően tv-ről van szó, és a külső anyagok lejátszása(FHD, 4K) Nyugodtan teszteld analóggal is, és valószínűleg bármilyen antennával foghatod a Mindig TV-s HD adásait. Ha mással nem, hát egy csatlakozóval a tv-be dugott kb. 2 méteres koax vezetékkel.
-
t_vilmos
tag
55" a nagysag mindenkeppen ez lesz, de hohy melyik azt most mar vegkepp nem tudom. Az 55" kozul a 6309 es 6609 kozott vacilalok. Mar hajlottam a 6609 fele de az aktiv. A 6309 passziv. Van egy philipsem jelenleg 37pfl7606h ket oldalas ambilight passziv 3D. Nagyon meg vagyok vele elegedve. Ez majd menne a gyerek szobaba.
Hat nem tudom melyiket valasztjam
-
süti5
őstag
válasz
mester6 #7767 üzenetére
Na tegnap megjött a tv-m, 50pus6809, UHD-s.
Röviden: nekem gyönyörű a képe.
Azt hozzá kell tennem, hogy nem tudtam tv adásokat tesztelni, mert még nem jött meg hozzá a upc-s mediakártya, anélkül meg analóg adásokkal inkább nem kínzom magam.
Semmit nem állítottam rajta, illetve azt, hogy élénkre tettem a színeket, de valami elképesztően gyönyörű. Mondjuk mondtam, hogy nem vagyok etalon, mert én minden nagy tv-t, aminek jó a felbontása, szépnek látok, de több fullhd-s filmet is megnéztünk haverokkal este és mindenkit lenyűgözött.Szinte keret nélküli, keskeny dizájn, tűéles kép. Van a tv-ben kis uhd teszt, na az ultramegabrutál, mozgó tájkép, ahol demonstrálják a képességeket, na az 10 másodperces és néztük egy negyedórát a sötétben én alig tudtam megszólalni, tényleg döbbenet.
Amit észrevettem még, hogy néztünk rosszabb felbontású filmet és nagyon tiszta volt a kép, azt hiszem hd-ready film volt, de többiek is megjegyezték, hogy éles, tiszta a kép. Hogy ez mitől van, mit dolgozik a tv rajta, hogy ez legyen, nem tudom, de szép volt.Még egy 4 oldalas ambi hiányzik róla, ez ugye ambi nélküli, de tervezem a jövőben egy 4 oldalas kiépítését
A 2 oldalas nekem nem jön be, olyan mindent vagy semmit alapon, most vagy körbeveszi teljesen, vagy hagyjuk -
ron8
senior tag
Sziasztok!
Ezen a tv-n gondolkodom,azonban sűrűn játszanék vele PC-n, és a kérdés hogy nem túl sok ehhez az input lagja? -
anrab
addikt
válasz
macii97 #7777 üzenetére
ez szerver hiba valószínű.
de lehet hogy másik országbeállítással megy.
nekem pl. olaszon megy a social tv. magyaron nem. nem mintha érdekelne csak ki kellett próbálni.
egyáltalán nem használom a smart tv részt. ez philipsnél tragikomédia.
egy db. hdmi kábel és minden megvan oldva. -
anrab
addikt
válasz
t_vilmos #7775 üzenetére
könnyű egyszerű szemüveg, nem fáj tőle a fejed, nincs szellemkép vagy hogy hívják az aktívnál ezt a jelenséget. akkora élménybeli külömbség nincs is a két megjelenítés között. én fél méterről sem látom a csíkozódást amit állandóan felhoznak ellene. nekem egy 200 Hz-es panelem van, ami 400-en megy. nem tudni milyen hatással van rád vagy a gyerekre az aktív és így beruházni egy nagyobb összeget rizikós.
hát nagyjából ennyi. de ezek az érvek, ellenérvek mindig is ütik egymást és nem tudnak dűlőre jutni vele.semmi gond a kétoldalas ambival. viszont azt tartsd észbe hogy kis tv-nél nem adja azt az élményt, hatást mint a nagyobbaknál.
csak azért írtam mert nem tudom mekkorát vásárolsz. -
macii97
senior tag
Mindemellett néhány smart alkalmazás se indul el, azzal az indokkal, hogy nem elérhető. Vmi megoldás?
-
t_vilmos
tag
válasz
FirstAndroid #7770 üzenetére
Szép az ambilight 3és4, de őrületes pénzeket kérnek érte. Kár hogy csak a nagyobb kategóriákba rakják ezt.
Annyit viszont nem ér legalábbis nekem. Nekem marad a két oldalas. -
macii97
senior tag
Sziasztok!
Megvettük ma a TV-t, a képet nagyjából beállítottuk, szép nagyon. Az ambilight is tetszik. Az egyetlen probléma az, hogy elképesztően lassú a rendszer. Több 10 másodpercbe beletelik mire a csatornaváltó gomb megnyomására bármi történik. Erre tudtok valami megoldást? Kicsit furcsa egy ilyen tv-től. De amúgy minden mással elégedett vagyok. -
válasz
FirstAndroid #7770 üzenetére
Az a baj hogy erre nehéz válaszolni mert minden embernek más és más, ezt sajnos látnod kell és magadnak kell ezt értékelned. Nekem megfelelő mind a 2 és három egyaránt, de a szívemet a Glória hatás avagy az új néven 4 oldalas kialakítású ambi tetszik a legjobban. Főleg ha faliálványra van téve.
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok. Tetszik a Philips tv-k Ambilight szolgáltatása. Haverom 3 oldalas ambiját láttam. Az a kérdésem, hogy mennyivel rosszabb a 2 oldalas ambi?
-
mester6
tag
Sziasztok!
Philips 50PUS6809/12 tv-t néztem ki . Tanácsot szeretnék kérni, mennyire ajánlható típus ez?
Az aktív 3D-s szemüveg jobb/ rosszabb mint a passzív szemüveg?
Köszönöm a tanácsaitokat! -
matthews
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megjött a TV! Amitől féltem, semmi sem jött be. Minden szépen működik. Egy dolog. A smart része lassú és lefagyott egyszer, de amúgy azt nem is használom sokat. A 3D tökéletes, semmi csíkozás, ha olyan filmet nézek még a kép is "kijön". USB media lejátszó hozza amit elvártam tőle. Még olyan fájlt is lejátszik amit az előző TV-m nem. Felirat tökéletes. Egyet kérnék: Ha valakinek van egy jó képbeállítási sémája ossza meg legyen szíves velem.
Köszönöm előre is!
-
Skyfish
tag
Tegnap megpróbáltam még azt,hogy a T-homeos kártyát visszatettem a T-s stb-be.Frissítette magát(ez a kártya nem volt még stb-be).Kártya vissza tévébe tesztre.Még nem jelentkeztek a korábban leírt problémák(csatornarendezés kedvencekben az nálam felejtős).Remélem így is marad.
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Erről a TV-ről vélemény? Ajánlották nekem ma, elsőre tetszik!
Philips 42PUS7809Üdv!
-
truebaba8
tag
Hello,
projektorra akartam valtani , de csalodtam benne, és vennék valami nagy tévét inkább gombokért.
3d jo lenne, es legalabb 50 col. Viszont minimalis arert. Van most valami ilyesmi best buy?
Samsung UE50H6200 es LG 50LB650V -t nezegettem, de lehet kicsi lesz a 220cm-es projektor kep szelesseg megszokása miatt.
Meg a Samsung UE55H6400 beleferne max 250e-ig. (LG Scarlet 6000 42- colrol valtanek, rosszabbat nem vennek mint ez, jo regi vas mar, es meg most is remek kepe van!)
a 4K nekem baromsag, meg 1080P-t sem nagyon nezek (mivel alig van film amit érdemes lenne nézni ennyiben, a régiek meg szemcsések 1080P-ben is)
-
dualcore
őstag
Én most befogtam a 32" tv-t monitornak a pc hez játék üzemmódban 1 méterről nagyon szép a kép. Na meg jó nagy!
-
TIT
veterán
Az én philipsem is azt írja ás az reálisabb mint a táblázatos.
Ha én a 42-est 2m-ről nézném ahogy szerintük kell,a szemem kifolyna.
Moncsitvről én se hallottam jókat. -
Skyfish
tag
Tudtok ajánlani jó minőségű STB-t T-homeos kábeltévéhez amivel tudok rögzíteni is?Amit a T ad az nem tud és nincs is nekik csak IPTV-hez.
-
kriszko77
csendes tag
válasz
bopeti98 #7726 üzenetére
Szia !
Tudom ez a Philips topic, de ennyi pénzért gondolkodj el az LG PZ monitor-tv-ken.
23-, 24 "-osakat kapsz ugyanezért az árért ráadásul IPS paneleseket.
Nekem egy 24"-es van a hálóban - bőven megfelel. A 22"-es már lehet kicsi lenne.
Ami szerintem nagyon gáz ezeknél a kis Philipseknél az a 2,5 W hang ( még ha sztereo is). Még a 24-es és 28-as is csak ezt a teljesítményt adja - ráadásul azok csak HD Ready-k. -
lorinser
senior tag
válasz
t_vilmos #7739 üzenetére
A képminőséggel elégedett vagyok, bár az időt rá kell szánni a megfelelő beállítások elvégézésre. Több beállítást kipróbáltam mire a mostani kialakult, szerintem sikerült szépre belőni.
Negatívumként elmondhatom, hogy a menü valamennyivel tényleg lehetne gyorsabb is (bár a 12.01-i új FW-vel mint ha javult volna). De nálam a képminőség a legfontosabb abban szerintem ez a TV nagyon jó. A 6609 szerintem még ennél is jobb lehet egy kicsit.A Philips jel világít, a fényereje több fokozatban állítható de akár ki is lehet kapcsolni. Én a legkisebb fokozaton hagytam, nekem bejön, hogy egy kicsit világít.
-
t_vilmos
tag
válasz
lorinser #7727 üzenetére
Mennyire vagy megelégedve a kép minőséggel ? Valami negatívum bármilyen jellegű ?
Van egy hülye kérdésem : A philips jel világít az elején ?))
A 6309 és a 6609 között vacilálok ahogy már írtam. A 6609 drágább kategória , de mintha a 6609 nek vastagabb volna a széle, mármint szemből nézve.
-
süti5
őstag
Ezekben a philips tv-kben, pl. mint amit várok, dual core processzort írnak, azt lehet tudni ezek mit tudnak? Sehol nem találtam infot róla, csak ennyi, hogy van benne. Vagy miért felelősek, a multimédiáért, vagy mi okból?
-
-
bopeti98
őstag
válasz
dualcore #7728 üzenetére
Köszi!
Van redőny az ablakon, szóval a fényesség nem gond. CI modul már van itthon, mert a lenti tévéhez is kellett, és amikor nézegettem neten az egyik apróhirdetésen oldalon, akkor pár ezer forintért árultak, és mivel már tervezve volt az emeleti tévé, vettem is kettőt.
Ami hagy némi kivetnivalót maga után hogy csak 1 HDMI bemenete van, de mivel van benne digitális TV tuner, meg az USB-ről lejátszást is támogatja így végül is nem olyan vészesen nagy gond.Egy kicsit azért félek hogy kicsi lesz az a 56 cm, szóval jó lenne ha ki lehetne próbálni, és nem csak vakon veszem meg, de vásárlás után elvileg van 14 napom hogy meggondoljam magam.
Mindenesetre lehet benézek még pár üzletbe is a városba.
-
süti5
őstag
Ezt már szerettem volna tárgyalni, mert annyi mindent olvasni a neten is, gondolom azért jó tudni a leendő tv-m felhasználói kézikönyve mit ír, nos:
Philips ajánlás:
Tanácsok az elhelyezéssel
kapcsolatban
• Úgy helyezze el a készüléket, hogy a képernyőre ne essen
közvetlen fény.
• A faltól legfeljebb 15 cm-re helyezze el a TV-készüléket.
• A TV-nézés ideális távolsága a képernyőátló hosszának
3-szorosa. Amikor leül, szemének egy szintben kell lennie a
képernyő közepével.3D tartalmak megtekintése
Ahhoz, hogy a 3D műsorok nézése során a tökéletesen
élvezhesse a 3D hatást:
• Legalább a tévéképernyő szélességének (w) háromszorosát
kitevő távolságra foglaljon helyet a készülék előtt.
• Ne üljön 6 m-nél távolabbra.Optimális 3D-élmény
Az optimális 3D-élmény eléréséhez a következőket javasoljuk:
• Üljön a TV-képernyő magassága legalább 3-szorosának
megfelelő távolságra a TV-től, de legfeljebb 6 méterre. -
TIT
veterán
válasz
t_vilmos #7725 üzenetére
A 6609 valamivel biztos jobb(lehet,hogy több Hz-es)de én inkább kisebbet vennék annyiért és nagyobb szériát.
6509-en 16:9 és 4:3 van,írja a képkitöltést de igazából nem sokat számít.6 éves tv-m többet tud.
Az 1 dolog,hogy ha ráerőszakolják az emberre a digitálist,akkor már 16:9-be kéne sugározni.
t_Vilmos: Csak a cinema de az horror árban van ill.volt.
Kijött az új fw viszont az ambi hibát(állandóan bekapcsol)nem javították pedig sokan panaszkodtak rá. -
dualcore
őstag
Arról van valakinek infója hogy HDMI bemeneten tökéletes képnél az infó gombot megnyomva azt írja ki hogy jelerősség 0 de mellette írja 2160p
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Erről a tévéről mi a véleményetek? Nem fő tévének kell. Az emeleti kis szobába menne, hogy ha valaki mást akar nézni mint ami a lenti nagy tévén megy ( elég sűrűn van ilyen ), legyen rá lehetősége. Kb 2 méterről lenne nézve szóval nem hiszem hogy szükséges lenne egy 80 centis tévére. Elsősorban azért ezt néztem ki mert van benne DVB-S2 tuner így nem kell új boxot bérelni a UPC Direct-től, csak kérni kell egy tárkártyát.
-
t_vilmos
tag
válasz
azigazimoris #7724 üzenetére
Én meg az 55PFH6309 szeretném rendelni, de most blokkolva vagyok. Vegyem ne vegyem ? Dilemma
Philips 55PFS6609 volt a másik kérdéses készülék.
-
azigazimoris
aktív tag
A 6000-es sorozat információban ez van :
''1Screen Format Adjustments: Basic - Fill Screen, Fit to Screen, Advance - Shift, Zoom, Stretch''
''Képformátum
Ha a kép két oldalán, illetve alul és felül fekete sávok jelennek
meg, akkor beállíthatja a képformátumot olyan értékre, amely
kitölti a képernyőt.
A képformátum módosításához...
1 - TV-nézés közben nyomja meg a gombot
a Képformátum menü megnyitásához.
2 - Válassza ki a kívánt formátumot a listából, majd nyomja meg
az OK gombot.
A képernyőn megjelenő képtől függően az alábbi formátumok
érhetők el:
• Alapkivitel
- Képernyő kitöltése
- Képernyőhöz igazítás
• Speciális
- Utolsó beállítás
- Eltolás
- Zoom
- Nyújtás
- Natív
- Visszavonás''Ez elég gáz ha a valóság mást mutat...
Főleg, hogy most várom a 42pfk6559 érkezését
-
Skyfish
tag
Frissítettem a fw-t de nem változott a csatornakezeléssel semmi.Viszont van még egy problémám.Felvételnél ha nézem is a csatornát elkezd szétcsúszni a kép meg a hang szinkronizáltsága de valami brutál módon több másodperces a csúszás.Olyan mintha a felvétel alatt már nem is az élő adást nézném hanem a hdd-t de teljesen szétcsúszott szinkronnal...Megkeresem a beltéri egységemet,pedig mennyire nem akartam.
-
kriszko77
csendes tag
válasz
macii97 #7705 üzenetére
Sziasztok !
Én is gondolkodom a 47PFH6309 vásárlásán.
Egy dolog érdekelne a legjobban, amelyre még nem találtam választ. A képarányt valóban kihúzza teljes képernyőre? Egy korábbi hozzászólónál olvastam. Illetve a termék specifikációban is csak 4:3 / 16:9 képformátumot írnak.
A médialejátszóról való filmek így élvezhetetlenek lennének ( legalábbis a 21:9 arányúak).
Egyebek amikre még kiváncsi lennék:
A csatornaváltás gondolom csak direkt kábel bemenetnél lassú. Beltéri használatánál nem számít.
CI-nél is lassú?Köszi előre is
-
t_vilmos
tag
Miért a passzívat? Gondolom a 3D re érted. Én ugyanebben a típusban pfh6309 gondolkodom egyébként csak 55" méretben. Árban nagyon jó 750euro kb. Nem akarok ennél többet most erre költeni. Mozira ott a projektorom
Csak a 3 hdmi aggaszt, ps4, xbox, media player és már nincs is szabad hely.
-
anrab
addikt
válasz
macii97 #7716 üzenetére
nálam nincs felhősödés.
arra kell figyelni hogy matt kijelző legyen. úgy rémlik már tükröződős panelt is használnak.
a képe veri a többi tv-jét. 50"-ban határoznám meg az élvezhetőséget.
a széria számokat már rég nem követem de 7-től preferálnám.
passzívat javaslom. csíkozódást még fél méterről sem láttam.
kb. ennyi. -
Skyfish
tag
Frissítettem de ugyan úgy dobálja el a csatornákat a kedvencekből.Még megpróbálom manuális telepítéssel a csatornákat....hátha.Ha úgy sem lesz jó akkor marad így.Viszont a kép meg az ambi az nagyon rendben.Nekem ez a lényeg.
-
anrab
addikt
válasz
macii97 #7705 üzenetére
nekem 2008 óta a harmadik philips tv-m van. mindegyik ambis. anélkül nem is vennék tv-t.
az első 7613-at a haver vette meg. azóta sincs baja és még mindig elégedett vele.
a másodikat 8694-et a fiamnak adtam. az is tökéletes azóta is.
most egy cinema 21:9-em van. ez is perfect minden szempontból.
mindig is lassú volt mindegyiknek a menüje és szart se ér a smart. legalábbis az én generációimnál.
a mostani smart már biztos jobb mivel több magos procik vannak benne. ez a böngészéshez és a smarthoz kell és nem a tv részhez. /csak hogy felreértés ne essék/ -
t_vilmos
tag
válasz
macii97 #7705 üzenetére
Szia !
2éve nagyon jó áron szereztem be egy 37" philips tv, ambilight.
Előtte samsungom volt mindig, de nekem annyira bejött az ambilight hogy most készülök venni
egy másik 55"-osat.. Csak a két oldalút veszem meg. Tudom hogy sokkal szebb a négy oldalú ambilight, de
annyi pénzt nem adok én érte.Szóval a lényegre térve, nekem nagyon bejött
-
macii97
senior tag
Köszi! Nem tudom, hol bírnám megnézni. MM nincs nagyon a közelben (Baja), euronics a legközelebbi, ami pedig nem túl vásárlóbarát. Árban pedig ott vagyok, ahol a part szakad, egy tizes különbség van ez a másikak között, amit kinéztem. A többi kérdésre esetleg valami vagy valaki?
-
-
Erre jó az MM-ben lévő "sötét" terem ahol kivan állítva az ambi-s Philips tv-k anno milyen jól mutatott Philips Cinema 21:9 készüléke és az ambija
-
süti5
őstag
-
macii97
senior tag
Sziasztok! Karácsony alkalmából beruháznánk egy új TV-re a családdal. " Nappalis" tv lenne, elég sokat nézzük, de "dísznek" is kellene lennie. A 47PFH6309-es modellt néztük ki, ez felel meg a pénztárcánknak, viszont lenne pár kérdésem.
Ez az Ambilight tényleg annyira szuper? Tényleg hozzáadott valódi érték?
Képminőség, képjavítás terén hogy szuperálnak a Philips tv-k? Felhősödés, zajosodás, utánhúzás?
Összeszerelési minőségről, meghibásodásokról tudtok rosszat mondani?
Van a családban egy 10 éves Panasonic tv, semmi baja nem volt soha, anno hitelre vettük még, dobozos.ill két Samsung is, az egyik szintén régebbi, semmi baja nem volt, a másik tavalyi modell, de volt már LG is, annak se volt semmi baja. Szóval márkákkal annyira problémám még nem volt, igaz Philips tv-m se volt.
Ha valaki veszi a fáradtságot és ír pár sort vele/ellene, megköszönném! -
Skyfish
tag
Hoppá dec.02-én kiadtak új fw-t...tv nem találta meg de Philips oldalán fent van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest