-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
Adott egy pus7303 készülék.
Ezen este az M4 sportot hogyan tudnám legegyszerűbben befogni?
Milyen alkalmazás, böngésző kellene hozzá?
A beépített internet browsert próbáltam, de amit feldob az oldal "leokézni" szöveget, azt nem jól jeleníti meg, így ott meg is akad a mutatvány. -
erzol
őstag
Sziasztok!
Én is frissítenék egy 58pus7304-et 55oled805-re,amihez jó áron juthatnék. Gondolom ég és föld lesz a különbség. Nem láttam még philips oled-et élőben. -
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Az OLED 818 széria airplay(2) képes? Sajnos nem találtam egzakt infót erről.
Ill. az is érdekelne, hogy mennyire ajánlható ez a típus? Jelenleg egy VA paneles 7303/12-őm van, elgondolkodtam a cserén. Alapvetően ezzel is meg voltam/vagyok elégedve, de nem megy az apple cuccok tükrözése csak nehézkesen.
Kb. 3 méterről nézzük, most egy 43-as van, de a 48-as verziónál nagyobb nem fér el, ahová kerülne.
Féligmeddig világos helység, vegyes stream és hagyományos TV adások, youtube a fő fókusz. Köszi -
Sziasztok!
Szüleim Philips 55pus7503/12 típusú eszközének a kijelzője villog, időnként az újraindítás segít, de idővel ismételten elkezdi. Gyors sebességgel ki-bekapcsol a kijelző. Kipróbáltam pár neten fellelhető javaslatot. Gyári visszaállítás, változtatni a képi beállításokon, de nem segítettek. A LED panel mehetett tönkre? Nem értek hozzá semennyire sem. Érdemes javítani, vagy el kell engedni?
-
vottokar
senior tag
Sziasztok!
Megint felvetődött bennem a kérdés a tavaly vásárolt 65PUS8507-esünk távvezérlési metódusával kapcsolatban.Tavaly nyáron egy jó kis viharkár miatt le kellett cserélnünk a 65PUS8536-osunkat. Erre a 65PUS8507-re esett a választásunk mert az elődjét nagyon megszerettük. A nem középső lábasság és a távvezérlő kályhaezüst festése mellett ezt is szerettük(jük). Még talán egy kicsit pörgősebb is volt rendszere, mint a régié, de nekünk már azzal sem volt gondunk.
Év végén megbeszélésen családi kupaktanácson soundbar beruházás mellett döntöttünk. Vártuk, hogy mi lesz BF-en. HW-Q930 volt a "nagy álom", adatlapja szerint pont be kellett volna férnie a Philips két lába közé. De mikor gyakorlatilag az akkori akciós 930-as áránál cca. 10K-val többért megjelent a Q990C, nem sokat gondolkodtam. Már csak később sasoltam, hogy a centere biza szélesebb 1,5cm-el, úgyhogy nem fér be a lábak közé. (bomba, halálfej, méreg...)
Oké, feldolgozom, hogy nem fér be természetesen, és ha a tv elé raktam lelógott a tv szekrényről előre cca 2cm-ert. Bután nézett, ki plusz van két kamaszodó kölköm, akik miatt életveszélyes is így. Csináltam a soundbar lábai alá két cca 1,5 cm magas talpat, így már befér a belső sarka a barnak a tv lába fölé. És nem is néz ki rondán. És mivel elméletileg bluetooth-os a távvezérlő, nem gond ha "letakarja az infra vevőegységet a tv-n, ami az alsó élen található. De sajnos úgy néz ki, hogy gond.
Ezután a tv a tipikus lemerülős infrás távirányító tüneteit produkálta. Nem mindig működött elsőre. Fentről lefelé kellett irányítani, hogy kapcsoljon, sokszor mást csinált, mint amit nyomtunk.
Most vagy mégsem csak bt-s a távírányító-tv páros működése, vagy a Soundbar-tv hdmi kommunikációja zavar be valahogy a rendszernek. Ott sem kóser valami mert bár earc-on vannak összekötve, de van, hogy bekapcsoláskor gyakorlatilag a TV-vel azonnal megszólal a soundbar, van, hogy cca 10-15 másodperc múlva, van, hogy a soundbar úgy néz ki, hogy újraindul és utána szólal csak meg, és cca. hetente egyszer csak a soudbar dugó be-ki után van csak hangja. Mind a tv-n mind a bar-on a firm. a legutolsó és cseréltem újra a hdmi kábelt is.Rondán fogalmazva "be*aphatják" a nagy cégek, hogy egy kb. alap funkció sem meg nekik normálisan ennyi pénzért.
A bar ügyében olvasom a soundbar-os fórumot, hogy sajnos nem egyedi a probléma, ez ilyen is lehet. Megmondom őszintén lecserélni nem akarnánk, mert amúgy brutálisan szól.
És a mostani kérdésem sem pontosan a bar problémára vonatkozik, csak ezért írtam le, mert hátha köze van hozzá, és segítséget vagy támogatást adhat a válaszban valakinek, aki esetleg megoldotta ezt a problémát.A távvezérlő meg azért is "gyanús" mert anno a 8506 távvezérlése gond nélkül ment "gyári" androidos távvezérlő appal telefonról, a 6507 nem meg. (de lehet hogy én vagyok a balfék, és ezért nem megy. És mivel nem létszükséglet, nem is szántam rá anno tavaly több órát.)
Sajnos a nagy céges helpdeskek meg úgy kb. semmit nem érnek. Én még soha egyiktől nem kaptam használható választ... (Sajnos) -
pappz67
friss újonc
Sziasztok!
Egy PUS7303/12 tv-k van.
Bekapcsolás után nincs kép.
Ambilight működik.
Többszöri bekapcsolás próbálkozásra néha 1 pillanatra beugrik a home menü.
Tényleg 1 pillanat, nem is az egész képerőn.
Távirányítóra reagál.
Mindent lehúztunk róla, áramtalanítottuk.
Azon kívül, hogy elviszem szervízbe, tehetek még valamit? -
rainman72
nagyúr
[65PUS8609] a 8518 utodjának tünik,de legalább középtalpas.
Létezne h nincs DoVi támogatás? -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Az alany Philips 70pus8535
Hogy lehet szerkeszteni a forrást?
Tehát ha megnyomom a forrásgombot előjönnek a kedvenc , mühold stb. Az szeretném szerkeszteni!
üdv -
griffin90
tag
Sziasztok,
pus8818 tesztben Vhiktor említi, hogy külső forrásból nem tud kadenciahelyesen lejátszani a tv.
youtube link 10:20-tól
Ez javult bármit, pl egy ota fw frissítéssel? Lehet, hogy vennék ilyen tv-t az ambilight miatt, viszont apple tv-vel használnám. Nem lenne rossz, ha ez nem okozna gondot.
köszi -
bnorci71
addikt
Na most kezd megint tele lenni a t... a Philipsel
a frissítés elcseszett egy 80Gb SSD tegnap formáztam egy 128Gb MicroSD-t egy USB olvasóba így gyak egy pendrive.
Megformázta minden OK ma nézném vissza a felvételt nincs. Meghajtó nem formázható se TV-be se Pc-n
Azért ez így cseppet sem viccel azt hiszem most írok a supportnak. -
dvogabi
tag
válasz
Brekecs #39272 üzenetére
Szia.Engem is érdekel, hogy a "helyrehozás" az új firmware-val állt helyre, vagy visszatért a TV az előző verzióra?
Mert a TV nekem is feldobta a frissítést, de neten nem találtam semmi infót És én is jártam már meg sw frissítést, de az Saphi rendszer volt és tudtam downgrade-elni.Minden infó érdekel.THX! -
-
blakey
titán
válasz
bnorci71 #39265 üzenetére
Legközelebbi frissítésnél csatlakoztasd le a HDD-t, sajnos Philips betegség, nálam is előfordult, hogy elfelejtettem lecsatlakoztatni és frissítés után qka lett. Számítógépen rendbe kellett tenni, utána a TV leformázta. Ha lecsatlakoztatod, akkor nem lesz gond a lenezzel.
-
bnorci71
addikt
válasz
echterion #39264 üzenetére
hát eretvágnék ha a 2 éves tv-n butítanának, vagy menne gariba.
Én se erőltettem eddig, de ez a csatorna váltás zavart. Ellenben a HDD-t újra kellett formázni mert nem ismerte fel, így a Nascar ment a levesbe.
De lehet nem lesz OK valami mert kb 10 perce formázza a HDD-t talán egy 250Gb.os -
-
rainman72
nagyúr
válasz
Kroni1 #39259 üzenetére
Előrelépés szerintem a PUS8518,a jobb és újabb proci miatt(pentonic1000)
És az utolsó androidos led tv egyenlőre,idén már Titan lesz.
Használok 65PUS8518,az eddigi legjobb képet tudja ezen a szinten szerintem,jó a felskálázása,igaz 8507 nem volt,de észrevehető a javulás ha folyamatosan követed. -
Kroni1
veterán
Sziasztok!
50pus8518 illetve a 8507 közt van valami komoly eltérés ami miatt egyik ajánlottabb mint a másik?! Nem lett valamiben visszalépés az újabb évjárat?
-
bnorci71
addikt
Tegnap elkezdett megint vacakolni a 55oled706
csatorna váltást nem csinálja meg a képernyő fekete lesz a hang marad azon a csatornán amin volt és itt meg is fagy innen csak az áramtalanítás segít, de újraindításkor ugyan ez.
Frissítve vagy 1hónapja lett ha jól emlékszem, de ezt most kezdte. -
BeryBp
csendes tag
Sziasztok, jól látom, hogy a 65PUS8818 típusnál nincs lehetőség TV műsor felvételére USB-n keresztül? Sőt, amiket néztem, mintha egyik 2023-as modellnél se lenne már TV műsor felvételi lehetőség.
-
rainman72
nagyúr
Idei model [55PUS7009] magyar nyelvű bemutató,Titan OS,új táv már alap szinten is.
-
-szabi-
addikt
Egy vásárlói véleményt olvastam 55PML9008-ről az árukeresőn, nem igazán elégedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest