Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz MaddeNNNN #39503 üzenetére
Jó reggelt. Amennyiben az eredeti ambilight kell, marad a Philips tv nem írtam olyat, hogy az LG-nek szebb a képe. Ha cserélni kell a jövőben majd valamelyik TV-met az én esetemben is megfontolandó újra a Philips ambilight nem beszélve arról, hogy rootolást mindenki saját felelősségre csináljon mert bukhat a garancia! Ahogy írta a Viktor, akár tégla is lehet belőle!
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz MaddeNNNN #39503 üzenetére
Meg kockáztatni azt is, hogy tégla lesz a tv-ből és mehet a kukába.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
addikt
válasz MaddeNNNN #36071 üzenetére
Így vettem volna tv-t a Philips helyett. Panasonic oled kb 100k-val olcsóbban. "Újracsomagolt volt"
Ez azt jelentette hogy 2600 óra volt benne Első dolgom a szervizmenüben kutatni. Mondtam az eleadónak hogy ez vicc. Azt mesélte,hogy az egyik eladójuk olyan dolgokat is visszavessz amit nem szabadna. Aztán alkudoztam egy drága tv-re és 150 rngedményt kértem. De nem bólintottak rá a fönökei. Majd hazaértem és megvettem a Philips tv-t online újonnan. Nem akartam húzni és ilyen szsr ajánlatokért még többet elkocsikázni[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz MaddeNNNN #36074 üzenetére
A "használat apró jelei"-vel többnyire nincs gond, ez valszeg nincs úgy összekarcolva mint a korábbi 806-os, viszont ahogy az is kiállítótermi bemutatópéldány volt, ez is könnyen lehet az, sokezer üzemórával. Sajnos az Emag "visszaküldöttek" gyakran nem visszaküldöttek, hanem boltból származó régi példányok (itt a régebbi típus miatt esélyes ez)
De egy próbát persze megérhet, ha vkinek van lehetősége rá. -
MaddeNNNN
őstag
válasz MaddeNNNN #30178 üzenetére
update: működik!
csak le kellett frissíteni a tv szoftverét. pedig amikor megvettem rögtön frissítettem. ezek szerint azóta vagy jött ki rá újabb, vagy akkor nem voltam figyelmes hogy van még egy frissítés. lényeg a lényeg hogy működik a youtube is meg a digionline is.
boldogságTo protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
MaddeNNNN
őstag
válasz MaddeNNNN #30177 üzenetére
vagyis még azzal egészíteném ki, hogy youtube-ot sem akar. valamit kell állítani chromecasttal a tv-n, hogy fogadja? mert youtube is látja meg digi online app is. de rákattintok és nem történik semmi
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
blakey
titán
válasz MaddeNNNN #30081 üzenetére
2,5"-os HDD-k, 0 hangja van, 500GB, semmi hangja, 10 éves cucc és még jól működik.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest