Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Sziasztok!
Megint felvetődött bennem a kérdés a tavaly vásárolt 65PUS8507-esünk távvezérlési metódusával kapcsolatban.Tavaly nyáron egy jó kis viharkár miatt le kellett cserélnünk a 65PUS8536-osunkat. Erre a 65PUS8507-re esett a választásunk mert az elődjét nagyon megszerettük. A nem középső lábasság és a távvezérlő kályhaezüst festése mellett ezt is szerettük(jük). Még talán egy kicsit pörgősebb is volt rendszere, mint a régié, de nekünk már azzal sem volt gondunk.
Év végén megbeszélésen családi kupaktanácson soundbar beruházás mellett döntöttünk. Vártuk, hogy mi lesz BF-en. HW-Q930 volt a "nagy álom", adatlapja szerint pont be kellett volna férnie a Philips két lába közé. De mikor gyakorlatilag az akkori akciós 930-as áránál cca. 10K-val többért megjelent a Q990C, nem sokat gondolkodtam. Már csak később sasoltam, hogy a centere biza szélesebb 1,5cm-el, úgyhogy nem fér be a lábak közé. (bomba, halálfej, méreg...)
Oké, feldolgozom, hogy nem fér be természetesen, és ha a tv elé raktam lelógott a tv szekrényről előre cca 2cm-ert. Bután nézett, ki plusz van két kamaszodó kölköm, akik miatt életveszélyes is így. Csináltam a soundbar lábai alá két cca 1,5 cm magas talpat, így már befér a belső sarka a barnak a tv lába fölé. És nem is néz ki rondán. És mivel elméletileg bluetooth-os a távvezérlő, nem gond ha "letakarja az infra vevőegységet a tv-n, ami az alsó élen található. De sajnos úgy néz ki, hogy gond.
Ezután a tv a tipikus lemerülős infrás távirányító tüneteit produkálta. Nem mindig működött elsőre. Fentről lefelé kellett irányítani, hogy kapcsoljon, sokszor mást csinált, mint amit nyomtunk.
Most vagy mégsem csak bt-s a távírányító-tv páros működése, vagy a Soundbar-tv hdmi kommunikációja zavar be valahogy a rendszernek. Ott sem kóser valami mert bár earc-on vannak összekötve, de van, hogy bekapcsoláskor gyakorlatilag a TV-vel azonnal megszólal a soundbar, van, hogy cca 10-15 másodperc múlva, van, hogy a soundbar úgy néz ki, hogy újraindul és utána szólal csak meg, és cca. hetente egyszer csak a soudbar dugó be-ki után van csak hangja. Mind a tv-n mind a bar-on a firm. a legutolsó és cseréltem újra a hdmi kábelt is.Rondán fogalmazva "be*aphatják" a nagy cégek, hogy egy kb. alap funkció sem meg nekik normálisan ennyi pénzért.
A bar ügyében olvasom a soundbar-os fórumot, hogy sajnos nem egyedi a probléma, ez ilyen is lehet. Megmondom őszintén lecserélni nem akarnánk, mert amúgy brutálisan szól.
És a mostani kérdésem sem pontosan a bar problémára vonatkozik, csak ezért írtam le, mert hátha köze van hozzá, és segítséget vagy támogatást adhat a válaszban valakinek, aki esetleg megoldotta ezt a problémát.A távvezérlő meg azért is "gyanús" mert anno a 8506 távvezérlése gond nélkül ment "gyári" androidos távvezérlő appal telefonról, a 6507 nem meg. (de lehet hogy én vagyok a balfék, és ezért nem megy. És mivel nem létszükséglet, nem is szántam rá anno tavaly több órát.)
Sajnos a nagy céges helpdeskek meg úgy kb. semmit nem érnek. Én még soha egyiktől nem kaptam használható választ... (Sajnos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest