- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popalcsek
tag
válasz
benike123 #20749 üzenetére
Őrs - sugár...
Igazából az IPS feketéje egyértelműen gyengébb a majd harmadannyi kontraszt miatt, és nekem úgy tűnt hogy a színek is mélyebbek. Azt viszont aláírom, hogy a betekintési szög az 58as VA-nál már 30 foknál is gázos... de egyelőre nem tervezek óriási partykat, szoval kb. lekaka198k egyébként a 58" nem tudom az 55"-ost mennyiért mérik, de 46ról váltanék, így próbálok olyan nagyot váltani amekkorát lehet (a 65 viszont kicsit BAZINAGY
)
A 46os egy lassan 15 éves Samu ami elképesztően jól végzi a dolgát, elkéééépesztően sokba került annak idején, de most már kívánatos a 4k. -
benike123
tag
válasz
Popalcsek #20744 üzenetére
Melyik euronicsba nézted?
Én nagyon vaciláltam az 58"-as VA-n, de egyelőre rendeltem egy 55" IPS-t, most akcióban kb 30-al olcsóbb.
Meg egy 55" 7503-at láttam élőben, az nagyon bejött, nemtudom annyival többet megér-e a VApanel főleg, hogy többen említették, hogy egetrengető különbségek azért annyira nincsenek.
Ha nem szakad be az 58" ára brutálisan akk maradok az IPS-es55"-nél.
Nekem jelenleg egy LG 32LH3000 van ahhoz képest biztos nagy előrelépés lesz, az 55" tv + Logitech z906 kombó is
-
Popalcsek
tag
válasz
sirarcheer #20745 üzenetére
Ohhh.. Köszönöm a gyors választ..
Sajna úgy tűnik ez egy tulajdonság, nem pedig állapot
Ott az nekem fel sem tűnt hogy a széle is ködös kicsit, bár ez valószínűleg a kontraszt és a fényerő függvénye.
Érdekes... Most már megnéznék egy 65"-es verziót is (ami IPS), hogy kiderüljön , ez a VA panel "átka" vagy a Philips gondos munkásságának köszönhető. Hálás lennék ha egy fórumtárs venné a fáradtságot egy vörös 65öst tesztelne... Előre is köszönöm!
-
Popalcsek
tag
Sziasztok Urak!
58PUS7304-gyel szemezek erősen, a méret is stimmel, és bejön a VA panel kontrasztja...
Ma néztem egyet euronicsban vásárlára felkészülve, és szomorúan tapasztaltam hogy a panel sarkaiban zavaró "sötétedés" tapasztalható, mintha a gyengülne a háttérvilágítás. Homogén színeknél látható, nekem főleg pirosnál tűnt fel (amit ugye pixelhibák felderítése miatt erőltettem). Valaki, aki ezzel a típussal rendelkezik, tudna segíteni, hogy ez általános, vagy csak azt a "bemutatódarabot" csapták szét?
Csak egy kis extra, hogy bár egyeztettem velük "van bőven"... mire odaértem (30perc) sajnos csak a bemutatódarab volt, amit készséggel odaadtak volna normál árban, még azután is hogy találtam rajta egy deadpixelt... szééép munka. -
MEXX_85
tag
válasz
sirarcheer #20714 üzenetére
Köszi bakker, ezt olvastam is csak az nem maradtmeg hogy telekomtol vette a forumtars!
Legalabb nem kellett lekotnom magam 2 evre..... Ujra... 😂
-
MEXX_85
tag
Na emagon ma 179 e ft-er lelőttem a 55pus7304 - et, remélem nem csalodok, eddig lg tv-im voltak 43lm660 at valtok most ezzel.... Nem mai. Tudom... 😂 Véleményt írok amint megjött!
-
ProdyG
őstag
válasz
sirarcheer #20737 üzenetére
A beállításoknál nincs olyan, hogy "Feliratok" (nem értem miért). Csak "felirat elsődleges/másodlagos nyelve" van. Illetve egy adott csatornát ha nézek, akkor annak a menüjében van egy olyan, hogy "feliratok ezen a csatornán", itt ki tudom kapcsolni az adott csatornára vonatkozóan, de ahogy elmegyek és visszatérek ehhez a csatornához, visszajön. Szóval most mindegy egyes csatornaváltás után ki kell kapcsolni a feliratot, ami elég szánalmas.
Gyári visszaállítást próbáltam, meg szoftverfrissítést is, de semmi. -
sirarcheer
senior tag
válasz
ProdyG #20736 üzenetére
A belassítások részen kapcsoltad ki ?
"Feliratok
A Feliratok bekapcsolásához nyomja meg a
OPTIONS gombot, és válassza a Feliratok
lehetőséget.
A feliratok lehetséges beállításai: Felirat
be és Felirat ki. Vagy kiválaszthatja
az Automatikus lehetőséget is."
Esetleg tv gyári visszaállítás? -
ProdyG
őstag
Már többször beszéltem a Philips szervizzel ma, ők is ezzel kezdték, de a távirányítón nincs Subtitle gomb. Nekik sincs fogalmuk, hogy lehet mi a probléma. Megpróbáltunk már mindent... abban maradtunk, hogy hibás a szoftver, de ha ez így lenne, akkor mindenki panaszkodna, nem csak én.
Legszívesebben felgyújtanám a TV-t -
atike
nagyúr
válasz
Jimmav #20730 üzenetére
Én meg azt, hogy SimplyShare vagy mi van rajta ami az összes DLNA móddal kompatibilis.
Meg is van:
"Philips uses its own media sharing standard called “SimplyShare” on the TV. This standard is used on the TV to share information with mediaservers on PCs and applications on smart phones and tablets. All features of DLNA are supported with SimplyShare."
Aztán remélem így is lesz...
Azt írták, hogy december 7-ig kapom meg, szóval tapasztalatokról egyhamar nem fogok tudni írni...
-
Jimmav
friss újonc
Mesélj gyorsan, délután megyek venni, még lebeszélhető vagyok
DLNA úgy olvastam nincs rajta:
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/philips/65pus6704-p482045391/#termek-leiras -
atike
nagyúr
Na az Emagon lőttem egy 65PUS6704/12-t... Kíváncsi leszek rá. 180-at megért úgy gondolom...
Nem néztem utána, de tud kezelni a tévé SMB megosztásokat is...? Vagy "csak" DLNA?
-
Jimmav
friss újonc
válasz
sirarcheer #20725 üzenetére
Nem tudom, hogy a kisebb méret elegendő-e... megnézem a boltban
Köszönöm a segítséged! -
sirarcheer
senior tag
válasz
evitiguF #20726 üzenetére
Eggyel korábbi android verzió, sem Dolby Atmost, sem Dolby Vision (HDR) szabvány támogatás nincs. . 2018-as verzió.
-
evitiguF
senior tag
65”os méretben a 7303 ellen milyen érveket tudnátok felhozni?
ellene, mellette.
a keresőt használtam, elolvastam ebben a témában írt hozzászólásokat, mégis ha valakinek ilyen típusú van, örülnék, ha írna pár sort.
ami nekem megteszett, hogy 65ös méretben VA panel és direct ledet kínál.
csak megjelenítőjént, PCt rákötve lenne használva, filmnézésre. -
sirarcheer
senior tag
válasz
Jimmav #20723 üzenetére
Hát ha szemből és sötét szobából Nézitek a VA panel jobb. Elvileg.
Szerintem ebben a kategóriában nincs akkora jelentősége, mert az enyimre VA panelt írnak és elég nagy szögben nézhető a kép torzulás nélkül.
Szerintem a 7304-es jobb választás, mert Androidos és több képjavító eljárást tartalmaz. -
Jimmav
friss újonc
válasz
sirarcheer #20722 üzenetére
Köszi!
MM utalványom van, ott meg nincs, csak 55 meg 65 colos... A 65-ös 198.000 az 55-ös 182.000. Újabb, de kisebb, nekünk meg elég nagy a tér, jó 3 méterről fogjuk nézni.
A nagyobb IPS, az általad ajánlott VA panellel bír. Számíthat? Ez a hálóban lesz, leginkább este néznénk, szemből, a szoba nem világos, nem süt bele a képbe semmi fény. -
sirarcheer
senior tag
válasz
Jimmav #20716 üzenetére
Szia!
Egy köztes megoldás esetleg?
Ezen megy a BT füles és a jack kimenet is.
A Philips több HDR szabványt támogat, talpa forgatható (ez is jól jön néha). -
sirarcheer
senior tag
válasz
wayne1 #20718 üzenetére
Nálam is Digi van.
Olyan előfordult hogy amikor gyorsan váltok csatornákat majd megállok akkor az adott csatorna nem jelenik meg, de egy el majd visszaváltás megoldja.
Olyan nem volt hogy nézek egy adót és hirtelen eltűnik.
Ezt az előző Samsungnál is előfordult.
(58pus7304) -
wayne1
senior tag
Én is erre gondoltam, csak azt nem értem, hogy miért nem jön vissza a kép, csak akkor ha csatornát váltok. Vagy ebben a funkcióban jobb lenne a Samsung?
-
wayne1
senior tag
Hali
Adott egy 55PUS7304/12 és a Digi mint TV szolgáltató (kábelen nem boxal)
Néha ha bekapcsoljuk a tévét néhány csatornánál (pl Comedy Central) elmegy a kép és vissza sem jön. Ilyenkor átváltok egy másik csatornára, majd vissza és többször nem jön vissza ez a hiba. Egyik kollégámnak Samsung tévéje van, szintén Digis. Nála azt csinálja, hogy elmegy szintén a képe, kiírja a tévé, hogy nincs jel majd visszajön magától.
A tévé lehet hibás, vagy másnál is előfordul ez a jelenség Digi esetén? Vagy esetleg milyen beállítással próbálkozzak, hogy ne forduljon ez elő? -
blg
senior tag
válasz
Samanbacsii #20715 üzenetére
én Edigitalban vettem 55PUS7304-et személyes átvétellel. segítettek kicsomagolni, megnézni, nincs-e betörve. persze nem kapcsoltuk be, azt csak otthon. minden rendben volt. (a kocsiba éppenhogy befért az 55-ös)
Bp. IV. Ezred utcai üzlet -
Jimmav
friss újonc
Sziasztok!
Black Friday dilemma előtt állunk...
Samsungom már van, de az újabb tévéket nem érzem olyan szépnek, okosnak. Viszont a Philips megfogott, bár két boltban két eladó is le akart beszélni róla. Szoftver hiba (elfelejti a beállításokat), nem olyan szép kép, kínai gyártmány, hamarabb kuka.
Amire használnánk:
tévézés, HBOGO, Youtube, külső vinyóról filmek, helyenként fülessel nézni (vezetékes vagy BT) - no ez utóbbiban az előző Samu megbukott, a BT sehogy sem akar csatlakozni
A két játékos:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_philips-65pus6704-12-smart-led-telev%C3%ADzi%C3%B3-164-cm-4k-ultra-hd-hdr-ambilight-1295422.htmlVan annyival jobb a 55PUS7304 Philips, hogy megérje kicsit olcsóbban 65 helyett 55 col?
Sokat nézelődtem a neten, de megnyugtatót választ nem leltem. Tudtok segíteni?
-
Samanbacsii
őstag
Lehet láma kérdés: Kiszállítással volt valakinek problémája? Sérült volt a készülék, stb... Személyes átvétel legyen inkább áruházban vagy mehet szállítással?
-
sirarcheer
senior tag
válasz
MEXX_85 #20713 üzenetére
Szia!
Kilences van rajta. Ebben a tesztben is írják.
Annyiért szerintem jó ár. Most a legolcsóbb 179.990 amit az árukeresőn találtam.
Itt van róla egy fórumtárs véleménye. -
MEXX_85
tag
Üdv nektek! 1 nagy kerdesem az lenne hogy mivel a Telekomnal 176 e ft er kitudnam hozni most a 55PUS7304 készüléket, ami baromi jo lenne, de... Ami érdekes hogy android 7el van ellatva, amit a ugyfelszolgalatukon is megerősítettek es fekete kerettel... Tudtommal ez a szériát 9.0 Pie alatt adták ki. Igy nem tudom belemerjek e vágni .... Hogy tenyleg azt kapom e... Vagy ha 7.0 akkor lehet e frissíteni android 9 re.... Esetleg különbözhet e meg valamibe...
-
TIT
veterán
válasz
Fantasy180 #20708 üzenetére
A 12 az európai modell.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Fantasy180 #20707 üzenetére
A Plex megy távoli eléréssel is.
A 12 pedig szerintem az Androidos készülékeket jelenti. -
Fantasy180
csendes tag
mi a külömbség a 58PUS7304/12 és ami mögött nincs /12?
-
Alien!
senior tag
-
peestike
senior tag
tutis: eddig pendrive-ról néztük a filmeket, de lehet valami változást kell eszközölni.
mindenki: teszteltem 2 pendrive-ot. 3.1-es, 256 gigás, exfat-re formázva, ezt nem ismerte fel, másik 3.0-ás, 64 gigás, ntfs-re formázott, ezt szépen olvasta.
nem formázgattam össze-vissza egyiket sem mert van rajta adat. szóval mi az ami tetszik neki? ntfs fájlrendszert ezek szerint szereti, de a 256 gigát fogja tudni kezelni?
egy routerrel van a tv kábellel összekötve, szintén kábellel ugyanazon a routeren egy laptop.
akkora spíler nem vagyok, de összehozható valahogy hálózat?
laptopon lévő külső vinyót megosztanám, ott vannak a néznivalók, ezt hogyan tudnám elérni a tv-vel?
van erre ötlet, hogy merre induljak?
köszönöm! -
Bambusznád
tag
Akinek van PUS6704 tv-je meg tudná mondani, hogy miképp lehet telefonról megosztott képeket megnézni a tv-n?
Apum vett egy ilyen tv-t, az enyémen felbuzdulva, de ugye a saját rendszer miatt nem tudom, hogy tudná ezt megoldani -
ProdyG
őstag
Sziasztok!
Pár napja vettük ezt: 70PUS6504 (alapmodell, semmi extra).
Minden oké lenne vele, de a TV adások alatt folyamatosan fekete alapon fehér felirat megy. Ezt ideglenesen ki lehet kapcsolni a csatorna menüben, de ahogy elváltok másik csatornára, majd vissza, azonnal visszajön. Elég sok időt csesztem már el vele, de nem jöttem rá, hogy lehet örökre kikapcsolni a feliratot. Soha nem láttam még ilyesmit, pedig volt már jó pár TV-m...
Hirtelen nem találtam erre választ az összefoglalóban. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Horizon: Zero Dawn
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest