Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
wizzgeri
tag
válasz Gyulu25 #18396 üzenetére
Hívtam az illető céget is ,és elvitték a 8503at is. Ilyen az én formám
Egyébként így játékon kívül már, a 8503 ips lett volna,nekünk va-s 6272-nk volt.(eladtuk ugye mert úgyis valamelyik összejön majd-gondoltam én- segáz van egy 22colosom addig is ) Mennyire észrevehető/milyen különbségek vannak a 2 között?
[ Szerkesztve ]
-
tomsky
csendes tag
49pus6561/12
Kis segítséget kérnék,az első Philips tv-m,és a kezdetektől fogva némi fenntartással fogadtam,mert az első tv-t másnap vissza vittem,mert olyan bevilágítás volt rajta hogy borzalom!
Ez a második tv is bevilágít,sajnos pont utazás előtt vettem,ezért nem tudtam 72 órás cserét kérni!
Szerviz elvitte kb 3 hétre,majd ugyan úgy vissza is kaptam,hogy a készülék kifogástalan!
Most foltosodni kezdett a kijelző+ a fehér nem homogén ,hanem függőlegesen fehér és rózsaszin,ez jól látható!
Remélem látszanak a hibák!
Hova kéne fordulnom jogorvoslatért
Válaszokat előre is köszönöm!?[ Szerkesztve ]
-
zuza123
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek 50PUS6503-ról véleménye? Filmnézésre és játékra tervezem.Köszi!
gege:)
-
ftc
nagyúr
PUS7150/R2-re megérkezett az OREO...
Manuálisan a többiek is megnézhetik [link]. TV nálam se találta meg.
-
törölt tag
válasz MadMancs #18383 üzenetére
wizzgeri Philips Android operációs rendszer esetében támogatott mind a csatorna logó, mind a műsorszóró nevének kiírása, továbbá aktuális műsoridő és folyam megjelenítése. Értelemszerűen függ az adott készülék beállításaitól, érdemes ellenőrizni!
MadMancs Philips készülékek hivatalos márkaszervize Budapesten van. Szerviz Kft. néven találsz rá, címük Karinthy Frigyes út 15., elérhetőségük +36 1 2096052 és +36 1 466 9015. Érdemes időpontot egyeztetni esetleges személyes látogatás előtt, illetve a készülék átadásának lehetőségei felől érdeklődni. Rendkívül segítőkészek, igyekeznek gyors és hatékony megoldást találni!
-
canniball
nagyúr
válasz MadMancs #18385 üzenetére
Még szerencse, hogy van nekünk a gugli...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
veterán
válasz sirály69 #18384 üzenetére
Várpalota.
Philips oldala szervízkeresőbe székesfehérvárat ír valami maszek TV szerelőre. De telszám vagy valami nincs..
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni szervíz esetén mi a teendő? ((Telekomtól vettem). Telekom azt mondta philipset keressem. Philips oldala csak kidob egy keresőt, majd egy útvonaltervezőt. Na a legközelebbi szervíz 40km, busszal necces egy 49" os esetében. Ők nem jönnek érte vagy valami?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
wizzgeri
tag
Buta kérdés: amikor csatornát váltotok android tv-nél ,milyen információkat ír ki? Nekem most még saphi van,és nekem csak a csatorna nevét és egy kis logót tesz ki mellé. A régi web0s-es lg kiirta az aktuális műsor nevét is illetve hogy hol jár éppen.
-
Gyulu25
tag
-
MAGUS7
tag
Szia
[link] itt,közben amúgy rájöttem hogy csak elírás.
Tegnap meg is jött az 55PUS7503 ugye LG 42LF652V-ről váltottam.
Az Ambilight nagyon bejön,a hangzástól többet vártam,a talp elég csinos,rengeteg alkalmazás van,az Android gyorsasága is jó,a távirányító csalódás,jobbat vártam,a középső navigációs gomb szinte használhatatlan,nem lehet kitapintani az irányokat,beépített mikrofon ami pozitív.
Játéknál (ps4 pro) kissé mintha lassabbnak érezném,input lag ugye az IPS előnye,de ehhez a modellhez meg nem találtam Input lag értéket.
Van/vannak valamilyen ajánlott beállítások ? P5 gondolom alapból be van kapcsolva ? legalábbis a beállítások között nem találtam meg,hogy lehetne variálni vele valamit,érdemes frissíteni ?iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
törölt tag
válasz wizzgeri #18351 üzenetére
wizzgeri Kiállított Philips készülékek bolti üzemmódban vannak, mely megnövelt fényerőt, közepes színhasználatot és mozgásszabályozást eredményez. Attól függően, hány bemutató felvétel van telepítve, képes jelentősen csökkenteni televízió teljesítő képességét. Befolyásolhatja továbbá operációs rendszer karbantartottsága, igénybevétele, beállítása. Érdemes volna szaktanácsadó, bolti eladó segítségét kérni, kapcsolja ki Demo módot, majd ismét próbálkozni menürendszere elemzésével, illetve bontatlan távvezérlő párosításával!
Predator2 Típustól függően 5 - 10 pixel hibában maximalizálják. Felsőbb árfekvésben 5 - nél több, alsóbban 8 és felette. OLED panelek küszöbértéke 15. Érdemes felvenni a kapcsolatot szakszervizzel, s kérelmezni kijelző cserét, s szakvéleményt megvárni. Pozitív bírálat esetén fenntartások nélkül elvégzik. Hasonló gyakorlatot tapasztalhatunk Samsung, LG, de Sony esetében is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Predator2 #18365 üzenetére
Egeszen a harmadik oldalig lapoztam, ugy nezem fenyes pontból nem engedelyezett egy sem...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Predator2
addikt
Helló
Urak segítsetek egy kicsit. A szervizcég által sikerült egy pixel policy-t szerezni. Sajnos nem igazán értem.
Pixel policy: [link]5 pixel hibát számoltam. Fehéres és kék színűek.
Most akkor hány db pixel hibától kérhetem a tv javítását?
Üdv
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
kew
senior tag
válasz wizzgeri #18357 üzenetére
na, itt egy gyors menüben mászkálós videó. Bocs a minőségért, a telefonom ennyit tud
https://www.youtube.com/watch?v=-899-7HoctM
Egyébként a távkapocs szvsz tényleg nem a legideálisabb, egyrészt nem értem miért infrázik, mikor ott van benne a bluetooth is (pl a hang alapú keresés és a hátsó billentyűzet az úgy megy), így simán megcsinálhatták volna úgy, hogy a gombok is bt-n menjenek. Illetve a középső nagy gombját nem mindig találja el az ember pont arra, amerre nyomni akarja
Nekem a samu távirányítója jön be jobban, ami hasonló, mint a xiaomi boxé.[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz wizzgeri #18362 üzenetére
Az én LG-men WebOs 2 volt, azon szinte csak a Youtube volt értékelhető alkalmazás, a MR távirányítóval és az egérmutatóval tény hogy haladós volt, és például egy film lejátszásánál elég volt a csuszkán a kívánt helyre mutatni ha tekerni akartam.
Persze ez most is müködik, van hozzá egy vezeték nélküli egerem, csak ez így 2 eszköz. -
Toth_Jani
őstag
A menü nem lassabb mint bármelyik hasonló árkategóriában lévő TV-n, sőt ez előző LG-hez képest talán egy kisit gyorsabb is, csatornaváltásnál viszont biztos gyorsabb.
Érdekes hogy az LG Magic remote távirányítója simán ment Bluetooth kapcsolaton, ami ezekben is van, de nem használják. -
lorinser
senior tag
válasz wizzgeri #18353 üzenetére
Én sem tudok a menü lassúságáról beszámolni. Lehetséges, hogy a távirányítók nem voltak megfelelően párosítva az adott TV-vel vagy tényleg az elemekkel volt gond.
Én annyit vettem észre, hogy ha nem a TV felé fordítom a távirányítót vagy nagyon éles szögben tartom, akkor nem mindig vette a TV a kiadott utasítást.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
kew
senior tag
válasz wizzgeri #18355 üzenetére
ilyen:
https://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/55PUS8303_12-RCP-global-001?$jpglarge$&hei=700majd próbálok csinálni egy videót, hogy hogy müxik
[ Szerkesztve ]
-
wizzgeri
tag
Értem, én is értetlenül álltam a tv előtt. Egy másik eladó lekezelően csak ennyit mondott nekem: "mit várok,ez philips.. az lg meg a samsung menűje normális,a többit el kell felejteni.." most ezzel csak az a baj hogy a feleségem is ott volt velem és csak ezt látta. De szinte biztos vagyok benne hogy nem lehet ilyen lassu a produkció.. neked milyen a távirányító? Képet tudsz linkelni?
-
kew
senior tag
válasz wizzgeri #18353 üzenetére
nekem rá van dugva usb-n egy wireless billentyűzet (touchpaddel), illetve van android tv app mobilra is, azzal is irányítható, de én 95%-ban a távkapcsolóját használom inkább. De mondom, nálam is döccenésmentesen működik, szerintem ott a boltban a távirányítóval lehetett valami.
Btw a xiaomi kis minimál távkapcsa azért kellemesebb, mint a philipsé
-
wizzgeri
tag
Volt másik "alap" philips távirányító,azzal egy fokkal jobb volt,de még úgy sem volt olyan mint a saphis tvnk(nem egy sebességbajnok az sem) van esetleg másik alternatíva amivel lehet kezelni az android miatt? (Mobil appal esetleg,arról tudok. Vagy airmouse vagy bt-n keresztül távirányító/billzet kombó) őszintén meglepődtem,gyorsabbra számítottam... van xiaomi mi boxom 4k-s és ott sincsen döccenés sem.. ezért nem értem
-
wizzgeri
tag
Sziasztok! Voltam ma a mediaban a 7503 at nem tudtam kipróbálni,viszont a 8305 és 8505öt igen. Teljesen ledöbbentem milyen lassú volt a rendszer. Ez normális? Még lassabb volt mint a 6272esünk saphi rendszerrel. Sok másodperc telt el mire reagált,illetve minden 3.-4. gombnyomásra történt valami(fel le menüben,menü előhoz/elrejt). Kíváncsiságból megkèrtem az eladót hadd próbáljam ki az 55oled803-ast,az is elsőre nagyon gondolkodóba esett,és csak utána tért úgy,ahogy észhez. Apuméknak sony full hd android tvje van,az hibátlan sebességű,lehet az hogy a 4k felbontás miatt nem elég a hardver? Vagy mitől van ez hogy ilyen döcögős a rendszer? Vagy a media marktos azért mert állandóan megy,lenne ilyen lassú? Az oledeshez kaptam egy "sima" philips taviranyitot,azzal is megnyomkodtam a 8303 és 8503at azzal 1 fokkal gyorsabb volt,de döcögős még mindíg.. Teljesen meg vagyok lepődve,erre nem számítottam egy 300ezres vagy még drágább készüléknél..
-
Yocee
aktív tag
válasz MAGUS7 #18272 üzenetére
Szia!
Ezt nem tudom hol találtad, de elírás. Csak a 6-os széria SAPHI-s a 7-es már androidos.
Más:
Aki xbox one x et venne médialejátszónak, még aludjon rá párat, Mert a Kodi jelenleg az Xboxra egy határ trágya, a 4K HEVC még direkt sztrímelve plexen át is döcög. Valami ott most nagyon nem kóser még a lejátszással, pedig erő az volna rá.
-
törölt tag
válasz wizzgeri #18342 üzenetére
wizzgeri 8303 plexi üvegtalppal, készülékbe süllyesztett hangszórókkal, 2 x 12.5W, míg 8503 szál húzott alumínium talppal, előre sugárzókkal, 2 x 25W összteljesítménnyel érkezik. Mindkettőre 2019. januárjától várható szoftveres frissítés, míg Android Oreo február - március hónap folyamán tölthető le.
Ájfan Philips Remote App Google avagy iTunes alkalmazástárból letölthető. Használatával képek, hangok és videók oszthatók meg telefonról, számítógépről vagy távoli eszközről. Emellett készülék vezérlését is kezdeményezhetjük azáltal, hogy telefonunk (márkától függetlenül) kijelzőjét egérként, QWERTY billentyűzetét virtuális klaviatúraként alkalmazzuk.
gippazoid Erre a célra 32 hüvelykes méretben egyedül 32 PFS 6402 javasolnám
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
32"-os méretben lenne szükségem Full HD smart TV-re.
Legeslegfontosabb elvárt jellemző: ASUS AC66U router-hez kapcsolt HDD-ről filmek lejátszása. Ez nagy eséllyel DLNA-n történne, az biztosan működik a router részéről. Ki van próbálva.Van Philips-ből olyan, amit érdemes megvenni?
Próbákoztam egy LG-vel, de olyan vacak volt a feketéje, hogy sehogy nem tudtam beállítani úgy, hogy jó legyen. Ha azt akartam, hogy lássam a filmek sötétebb részeit is, akkor fekete helyett világító szürke volt.
Nagyon zavart, még a buta Samsung TV-hez és egy 12 éves másik Samsung TV-hez képest is rettenet volt, vissza kellett vinnem a készüléket. Pedig a smart jellemzői nagyon jók voltak, DTS, 5 GHz-es WiFi, Bluetooth, ésszel kitalált menü és funkciók.
De a DLNA stabil működése (nem feltétlenül WiFi-n, van LAN kábel is direkt erre a célra odavezetve) a legfontosabb szempont.
Előre is köszönöm!
Gippazoid Novelties Inc.
-
Mo Bill
aktív tag
Mindenkinek BUÉK!
Sziasztok, én a PHI 55PUS6561/12 -es TV-t használom, nagy megelégedettséggel.
Tegnap ütköztem egy olyan problémába, hogy a Galaxy Note 9 telómat szerettem volna tükrözéssel összekötni a TV-vel. Ez sehogyan sem sikerült. Tudna valaki segítséget nyújtani, hogy esetleg milyen app-ot töltsek le vagy, hogy mit tegyek?
Előre is köszönöm!
[link][ Szerkesztve ]
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
kew
senior tag
válasz Gyulu25 #18333 üzenetére
Nekem 8303 van, teljesen jól müxik az android rajta, semmiféle akadás nincs. Én nagyon a samsung felé hajlottam, de nem bántam meg a philipset op rendszer remek, ambilight szuper. A panelen full sötét szobában azért látszanak bevilágítások (nálam alul látszik 1-2 ponton, de ott is csak alul-felül feketesávos filmnél, sötét jelenet esetén, illetve tényleg csak teljesen sötét szobában. Ha egy lámpa ég, már alig látni), ha erre háklis vagy, akkor gondold meg az ips-t
Ezt leszámítva gyönyörű szép a képe, szépek a színek. Illetve az android miatt szolgáltatásokat tekintve nagyon jó. Én főként Spotify, hbo go, Kodi, Netflix, youtube-ot használok rajta, minden stabilan fut. -
wwenigma
Jómunkásember
-
looser
addikt
Sziasztok!
Régi 32PFL8404-re kötöttem a vgat hdmi-n keresztül. Rég volt bekapcsolva a tv, de most feltűnt, hogy két oldalt szürke, befelé világosodó sávok vannak. Ez hiba, kikapcsolható, esetleg a hdmi-s csatlakozásból ered? Az üzemóra 1660.
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Gyulu25
tag
Sziasztok! Ez a Philips 55PUS8503 TV mennyire jó vagy nem jó vétel?
Általános használatra, leginkább TV nézésre kellene.
Mi az amiben nagyon jó, és mi hiányzik esetleg belőle? Köszi a válaszokat. -
wwenigma
Jómunkásember
Ha most vetted a 2TB-os pendriveot ebayen 10$-ert, indithatod is a case-t mert kamu
Ha meg wish-en vetted akkor ij kártya. Korábban nem értetted miről beszéltem....
UI: gyorsformazas nem véletlenül létezik, full teljesen felesleges.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
anrab
addikt
Most olvasom az 55"7502-nél hogyNATÍV UHD filmek lejátszására egyik USB port sem alkalmas.
Én most formázok egy 1.9 TB-os /állítólag 3.0/ pendrive-ot NTFS-re a laptopon, 2.0-ás csatin. Nem tudom mennyi az írási-olvasási sebessége de most megy 25 órája és még az 1/3-ánál sincs.
Későn kapcsoltam hogy csak rá kellett volna dugni a tv-re mert úgy is leformázza. Így is arról megy a letöltés. Eredetileg exfat volt rajta.[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz BenceShearer #18313 üzenetére
Sony,pana? Sehol nem jegyzik ezeket,de én nem láttam,hogy képre jobbak lennének mint a philips,sőt mindegyik rosszabb.
Ezt inkább tv adásnál lehet látni,úgy meg nehéz választani,hogy mindenhol a 4k megy ,az nem baj,hogy nincs sehol még.
Philipel felhősödés lehet a gond+szoftvergondok,talán még a lejátszás de a tv-k mediaplayerét amúgy is szídják. -
Gijon
senior tag
válasz Totta92 #18317 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem tudom, nem próbáltam. Én hálózatról használom NAS-ra telepítettem Emby szervert, a TV-re meg Google Play Áruházból az Emby alkalmazást. Vezetéken lóg minden, így megy akadásmentesen a 4K anyag. Wi-Fi-n sem próbáltam, mert reménytelen, hogy stabil legyen a kapcsolat a jelenlegi routeremmel. Elméletileg te is ki tudod próbálni, szerver+ Tv.
-
Tomi8822
tag
Üdv, az alábbi tv 55PUS7303/12
Van valakinek, megvan vele elégedve?
Filmezésre, később xbox x lenne használva.
Mennyire van jelen dse vagy banding? -
Totta92
tag
Mikor Én vettem a tv-t pár hete akkor meg Philips promóterekkel volt tele MediaMarkt és a Samsungra mondták hogy szar.
Igazából úgy indultam a boltba hogy Samsungot vagy Philipset veszek, a 2 tv egymás mellett volt pár ezer forint különbséggel. És az ambilight tetszett meg ami miatt ezt választottam, és tervezek Philips Hue égőket ahhoz meg jól passzol majd.
Ott szidta a csóka a Samsungot, hogy milyen fakó a képe meg szar a panel benne stb. Nekem az is nagyon bejött jóhogy szar a képe ha szarul van beállítva... Így mondtam Neki, hogy át gondolom és lelépett onnan.
Utálom, ha beleszólnak főleg, ha félre akarnak vezetni. Inkább majd magam eldöntöm ilyen promoterektől nem kell a szakértelem. (Nekem)
-
törölt tag
Sziasztok,
Philips PUS8503 TV-t szeretnek vasarolni.
Ezzel kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Le tudna irni, hogy milyen a kepminoseg? Elsosorban netflix, Youtube, NAS-rol DLNA-n lejatszott tartalmakat kezelne. TV-zes nem nagyon, max a jovoben Mindig TV CI modullal.Illetve errol az alzas learazasrol valaki tud-e valamit?
Tuan
-
Toth_Jani
őstag
De ha átlépsz a LG tv fórumára akkor ott azt mondják az LG a legjobb.
Nekem előtte LG volt, filmezésre, letöltött SD anyaghoz, messzi jobb volt és szebb képet adott, HD anyagok között viszont nincs különbség.
Egy rossz minőségű SD TV adóval viszont egy korszerű TV sem tud mit kezdeni, azok a képcsöveseken mutatnak jól. -
BenceShearer
aktív tag
Általánosan mondták hogy a Philips sz*r. Sony vagy Pana a jó. A másik helyen meg csak a samsung. Az LG meg mindenhol szidva volt. Ez két MM és egy Euronics volt.
Nehéz úgy TV-t venni, hogy állandóan mást mondanak. Sehol sincs már független szakértő.
Nekem tetszett a Philips. Egy dolgot vettem észre. Mindha nem lenne olyna erős a fénye. 55pus7363 tulajok...nappali fényben elég a fényéreje?
-
MODERÁTOR
Sziasztok, látom többeknek van ilyen: 55PUS6503 TV-je, mi a tapasztalat vele? Szimpatikusnak tűnik, de csak full HD anyaggal tudom táplálni (ill. nem igaz, mert van egy UHD Sony BD player), de alapvetően full HD anyagaim vannak. Milyen a felskálázás? Most 115k akcióban...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Gijon
senior tag
válasz Totta92 #18306 üzenetére
A sima Blu-ray lejátszó tuti nem fogja lejátszani az UHD tartalmakat. A Ultra HD Blu-ray lejátssza a lemezeket, viszont ott is lutri a formátum támogatás usb-n keresztül. Ha nem akarsz bajlódni, mókolni, akkor egy dedikált médialejátszóra van szükséged pl. Himedia Q5 vagy Zidoo X8 és ezek feletti lejátszók. Vannak olcsóbb megoldások is, de álltalában mindegyikhez hozzá kell nyúlni szoftveresen, a zökkenőmentes lejátszás érdekében.
Van XOX-em, de nem bírtam még folyamatos 4K film lejátszásra bírni.., 1080p-t viszi szépen. + a fogyasztása sem ideális erre a célra.[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
válasz Totta92 #18302 üzenetére
Nekem 43PUS7303 van azt mondták ez kopp ugyan az csak ugye mocsok IPS nem VA. Egyetlen 4K anyaggal teszteltem a Szárnyas Fejvadásszal. USB-ről nekem nem vitte az ajánlott Archos Player, egyszer elindult utána többet nem. Ezután Plexel próbálgattam itt nagyobb a siker ha minden más futó appot bezársz akkor 3-ból egyszer elindul 4K felbontáson de tekerni ne akarj mert az nem fog menni. Sokszor sír, hogy kicsi a sávszélesség pedig Digi1000 net hozzá gigabites lanportos router meg megfelelő kábelek de se wifin se vezetéken nem javul a helyzet. A panaszom óta volt egy factory reset a tv-n azóta a YouTube szinte gond nélkül visz minden 4K tartalmat hol-hol megdöccen de sokkal jobb mint első próbára. A rendszer sebességére jelenleg nincs panaszom mindent nagyon hamar betölt csak ez a film fekszi meg a gyomrát, de a héten még szeretném tesztelni más ilyen felbontású filmel is.
Az összkép viszont keserédes egyrészt az IPS panel nagyon elveszi tőle a kedvem 4 sarkán enyhe felhősödés amit csak fekete háttérnél veszek észre de ez már pont elég, hogy az ember szemét szúrja. Ennek ellenére nagyon szépek a színei most hogy beállítottam az ízlésemre élvezet a tartalomfogysztás csak örültem volna a mély feketének mert ez továbbra is inkább sötétszürke. Az ambilight király, tényleg kellemesebb vele bármit nézni meg a távirányító is fasza, hogy már a gyári csomagban is Google Assistant képes távkapcs van hátul qwerty billenytűzettel normális összeszerelési minőségben. A mostani tudásommal és igényemmel megvárnám a 7363-at míg újra lekaciózza az MM, ezt leszámítva a konkurensekhez képest szerintem ez egy jó készülék olyan extrákkal ami másnál nem kapható.
-
TIT
veterán
válasz BenceShearer #18303 üzenetére
Szia!
Akkor nem philips promóter volt ha le akart beszélni mégis miért akartak?
Feletted írták,hogy jó.
Mi ajánlottabb azt a másik topikba mondják meg,csak lehet korea fanok és félrevezetnek. -
BenceShearer
aktív tag
Sziasztok!
Az 55pus7363 190ert jó vétel? A MM-ben láttam.
A srác nagyon le akar beszélni róla..illetve az Euronics kivételével mindenhol le akartak a márkáról beszélni.Ezért az árért javasolnátok?
Vagy ezért az árért mi lenne ajánlottabb?
Köszönöm
-
Totta92
tag
Utólag is Boldog Karácsonyt!
Mint írtam Nektek vásároltam egy 43PUS7363 típusú tv-t. Nem régóta használom de eddig szuper minden és nagyon tetszik.
Olvasgattam a fórumon és vannak gondok a 4K film akadozással?
Szeretném kipróbálni én is és igazából 3.0 usb-n tudnám lejátszani külső hdd-ről. Wi-fi-n keresztül lövésem sincs hogy tudnám megoldani. Egy Macbook pro gépem van azt se tudnám rákötni hogy a 4K-t megjelenítse csak a laptop képét tudnám streamelni a tv-re.
Menni fog gond nélkül? Használ valaki ilyen típusú tv-t?Tudom úgy is akkor derül ki ha kipróbálom csak gondoltam hátha van valami tanács.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ukrajnai háború
- Path of Exile 2
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25