Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
benike123
tag
válasz peestike #21035 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap próbáltam egy 4k-s filmet serviio-n keresztül vlc-vel lejátszani, de nagyon akadt pedig digibol a legnagyobb csomag van és utp-vél volt osszekotve. Ez normális? Utána laptopról hdmi-n keresztül játszottam le de olyan volt mintha kicsit bele bele akadna, nem úgy hogy megállt, de észrevehető volt. Beállításokba az ide kapcsolódó javitasokat maxra vettem de utána is maradt ez. Ez a laptopról lehet (elég erős ugyh nem kéne akadna) vagy a tv nem tudta rendesen megjeleniteni? Az lemaradt hogy egy 55pus7304-rol van szó. Plusz a sötét
Jelenetekben alig kivehető valami, próbáltam állítgatni úgy valamivel jobb lett, van valami optimális beállítás a képhez? -
Alien!
senior tag
-
Alarikman
senior tag
válasz peestike #20327 üzenetére
SZVSZ droidosat vegyél. Sokkal rugalmasabb rendszer. Több alkalmazás, a jövőben még több(HBO Go, KODI nagy előny). Stadia támogatottság, igaz csak droid 9 vagy 10-el. A 16gb tárhely meg kell, hidd el. Ha van gyerek, akkor alap játékra elég (beach buggy, riptide, asphalt 7, KOTOR, stb). Bluetooth GamePad-dal akár ketten is játszhattok velük osztott képernyőn. Habár akkor már nem acélos a framerate.
UI: persze a képminőség számít, nézd meg őket ha tudod.[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
válasz peestike #10953 üzenetére
Nem a 3d a lényeg. De ha kell a jó képminőség, akkor ez van. Max nem használod. A másik topicban is írtam Philipsből 6-os széria. Vagy felette. De az általad írt ár behatárolja a dolgokat.
Lényeg, hogy samut ne ![ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest