Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
access_denied #12913 üzenetére
Szívesen habár tőled független néztem meg,de izzadt a tenyerem az uccsó fél órában.
A pc kényelmetlenebb csak a kényelemért nem dobnék ki 45 ropit az ablakon egy medi8er-re és ki tudja annak mennyivel gyengébb a képe és a hangja egy pc-hez képest?+helyet is foglal.De a 3d-t azzal se látnám,csak tv cserével,ahhoz meg nincs idegem.
Nem értem a szervízt ha ez köztudott hiba mit szórakoznak?
Nem akarnak dolgozni?Mert,hogy ez nem anyagi veszteség nekik az tuti.
De én is a Philips anyavállalatnak(Magyarország)írnék,hogy a szervíz hasznavehetetlen és vonják be az engedélyét.
Adják annak aki dolgozni is akar és érti is a dolgát,mert így sok vevőt elriasztanak,attól független az összes szervízt utálom,leamortizálják a terméket mert trehány nemtörődöm banda.Szerencsére életemben 1-2 alkalommal kellett csak szervízbe mennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest