Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Szép sorozat. Melyik site ez, ahol a fekete AK-okért 10$ jár?
Amúgy az a legszarabb az ilyen szopásokban, hogy egyszerre történnek az emberrel. Ha minden nap szopnék egy ilyet, fel sem venném, ez benne van a pakliban. Akkor durran el az ember agya, amikor egy sessionben fél óra alatt sorozatban jönnek az ehhez hasonló esetek.
Ráaadásul, ahogy tegnap láttam, nálam a legtöbbje elkerülhető lett volna (na jó, kb. a fele), csak olyankor az ember már nem akarja elhinni, hogy az előbb vesztett KK-al, akkor most az AK nem azért érkezett, hogy kompenzáljon, hanem egyszerűen csak egy jó indulólap, aminek fejlődnie KELL a legtöbb esetben a győzelemhez.
Van most egy cikk az OPHU-n, az a címe, hogy: Találkoztam az ellenséggel, én magam voltam az.
Kicsit másról szól, de a lényeget megragadja. Általában saját magambak okozom a legtöbb elkerülhető veszteséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest