- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz L|zsidoboz #1999 üzenetére
most a bwin-en még. majd,ha nyitok egy számlát külön akkor megyek a partyra(is).
Bwin,azért jó,mert ide inkább játszani jönnek,mint nyerni.jó lazák az asztalok tegnap pl. 0.15/0.30-on 6 dolcsis potot vittem,de átlag 2-3 megvan általában.Nekem még nehéz +xoknom,hogy szar játékkal 5-6 dolcsikat nyernek.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Vandit. #1997 üzenetére
full tilten nálam is ez van nl10en. j7s és q9s lapokat lehetetlen eldobatni velük, flopra jön egy párjuk, akkor végképp nem dobnak az all in után sem, és végül lejön nekik riverre a második pár. de már megszoktam...
melyik teremben játszol?Good to be good, but better to be lucky.
-
regent
aktív tag
válasz viharhozo #1993 üzenetére
Hát igen, talán az lett volna a jó megoldás. Most már mindegy. Csak azt nem értem, az elején miért ment minden, mint a karikacsapás? Most meg miért nem?
Akkor is megadta a KK, KJ, 10Q, az emelésem, a QQ-ám mégis gyakran nyert. Tegnap négy beülőt vitt el a QQ, ebből egyszer KK visszaemelt, ahol éreztem, hogy dobni kéne, de nem dobtam, a többinél én voltam a favorit, és az oddsok is megfelelőek voltak. Nem tudom, és szerintem nem is volna helyes máshogy játszani a QQ-t, mint ahogy tegnap tettem.
Na mindegy, befejezem ezt a bónuszt, remélem lesz 400$ körüli pénzem, és lemegyek NL25-re rendes pókert játszani.
Ja, amúgy pont tegnap kaptam meg az új jelemet a PT-től, mostantól NL50-en nem szikla vagyok, hanem pénzeszsák. Értem a finom iróniát.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Vandit.
addikt
Valaki mondja meg miért kapok ki állandóan AA,KK,QQ lapokkal 85o,62o és hasonló qrva jó lapok ellen. Hihetetlen mennyi gyökér van.85o-ra reraise-elt az AA-omra és persze lejött neki a full.És nem egyszer.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #1995 üzenetére
attól függ, hogy melyik szerver.
boss mediásoknál ilyenkor bent is ragad a pénzed, többinél még nem tapasztaltam ilyet.Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
oloyankor mi van, ha lehal egy pókerszerver játék közben?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
szerény véleményem szerint 40-50% teljes beülő alatt nem lehet értelmesen játszani.
regent: ha csak 10$-beülővel akarsz játszani, akkor sztem nl25 jóval jobb.
[Szerkesztve]vagy fullba vagy sehogy :D
-
viharhozo
addikt
Tovabbra is ugy gondolom, egyotod beulovel nem lehet hatekonyan lopkodni, hiszen egy 5BB-s emelessel mar jelentosen kotodsz a pothoz.
400 dodonal sztem celszerubb lett volna atterni full beulo+NL25 kombora. A bonuszt kiszedni picit tovabb tart, de megis tobb koze van a pokerhez.
Mondjuk, en odzkodom azoktol a bonuszoktol, amikhez nem eleg lapot kapni. A Cryptoe nem lett volna jobb? Nagyon nezegetem a Sun Pokert.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
regent
aktív tag
válasz viharhozo #1991 üzenetére
Ongame skin, a tower 100%-os 5x-es FD bónuszát csinálom.
Amúgy, ez azért nem teljesn igaz, bár az tény, hogy egy lazább játékos könnyen megadja az 50$-jával a a vakról a button SS lopásszagú emelését. De azért nincs olyan gyakran, hogy körfold és én pont hátsó pozícióban vagyok. Kb. 2-3 körönként jön egy olyan szituáció, hogy meg lehet próbálni vakot lopni, és kb ugyanennyiszer van, hogy olyan lapot kapok, amivel bárhonnan emelnék. Ezek néha egybeesnek, azaz az ellenfelek úgy látják, hogy átlag egy-másfél körönként emelek egyet, mindig ugyanannyit, változó pozíciókból. Erre általában dobnak is, ha hátulról érkezik, és csak a vakok+1, esetleg 2 játékos limpelt. Néha tartanak, de ilyenkor az esetek többségében magas párral AK, AQ-val néznek szembe. Szóval én egy ilyen ellenfél ellen nem védeném bármivel a vakomat.
Sajnos a folding equity nagyon hiányzik. Sok potot veszítettem már mondjuk magas párral, mert nem volt elég pénzem megfelelően rossz odsot adni az ellenfélnek, és riverre túlhúztak. Ez a SS játék nagy hátránya.
De az elején még minden jól ment, úgyhogy azt gondoltam, elviselem, az előnyökért cserébe. Bár mikor csúcson volt a pénzem, kacérkodtam a gondolattal, hogy 20$-ra emelem a beülő nagyságát, de ez most már sajnos nem játszik.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
viharhozo
addikt
Az a baj, h SS-kent semmi ertelme vaklopast nezni. Egyszeruen nem fognak megijedni toled a teljes beulovel jatszok, igy hatareset lapokkal is tarthatnak, amikkel konnyen tulhuznak.
Rengeteg olyan helyzettel talalkozom, amikor a SS emel/tart, aztan a floptol fuggetlenul allin megy a maradekkal. Ezeknek a hivasoknak viszont praktikusan nincsen folding equityje, hiszen eselyes, h a hivonal semmi nincs, igy mar second parral is +ev a megadas.
Egyebkent ez melyik terem?Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
regent
aktív tag
válasz viharhozo #1989 üzenetére
Full ringet játszom, általában legalább 4-5-6 asztalon, short-stack stratégiával. Az elején nagyon ment, kifizették a jó lapjaimat, nem volt gond soha, ha mondjuk a session elején elbuktam 1-2 beülőt. Az első 4-5 nap alatt minden nap pluszban voltam, átlag kb.20$-al, azaz nekem 2 beülővel. (NL50-en játszom 10$-al ülök bent, ha felmegy 15$ fölé, akkor kiülök, ha kétszer egy asztalnál elbukok mindent, akkor szintén kiülök, mert ott már máshogy játszanak ellenem, számítanak rá, hogy tilten vagyok, és ez nem mindig jó). Akkoriban eldobtam mindent a vakokról, ami nem volt játszható, akkor is, amikor nyilvánvaló volt, hogy csak lopnak, és soha nem támadtam meg a vakokat jó lap nélkül. Nem volt kompromisszum, hogy mondjuk KTs-el általában nem játszom, de a vakokat azért megtámadom vele. A PT-ben azt hiszem 99.5% volt a vakokról való dobásom százaléka. 200$ fizettem be 100%-os 5x-ös bónuszra, azaz 1000 pontot kell gyűjtenem. A 9. napon 375$-om volt és 528 pontom. Innentől kezdve folyamatosan bukom már 10 napja, most 159$-om van és 830 pontom. Pedig szerintem ugyanúgy játszom. Miért változtattam volna? Minden nap nyerőben voltam, működött a stratégiám, gyűltek a pontok, és a pénz is. Aztán a 9. nap után elromlottak a dolgok, Az AK, AQ, AJ-im magasabb A-okba, vagy Ax két párokba, vagy drillekbe futottak, Az AA, KK, QQ-k még mindig nyereségesek, de már korántsem annyira mint az elején, nem fizetik ki őket, valahogy gyakrabban van körfold, mikor hátsó pozícióban kapom őket. Amikor meg tartanak akkor magasabb párba futok bele, vagy mint tegnap QQ-val KJs-be, aki már a flopon megvert a K párjával, de a végére flösse is lett. Bad beat. Ez van. De nem ez volt régebben. Tudom, nem volt hosszú idő, 9 nap, kb. 4000 hand, vagy valamennyivel kevesebb. De akkoriban nem éreztem, hogy különleges szerencsém lenne. Mert mi a szerencse abban, hogy emelek KK-al, és megverem az AJ-t, vagy a QQ-t. Általában megtörténik, néha nem, olyankor az ember szentségel egyet, és újratölt.
Amióta vesztek, próbálok változtatni egy kicsit, mert azt gondolom, talán kiismertek, azért nem fizetnek ki. Azóta támadom a vakokat, és védem is a sajátjaimat, ha úgy érzem csak lopni akarnak a semmivel, és egy kicsit lazábban emelek, mondjuk A9+s-el hátulról, nagyon tight asztalon középről is. Tegnap ezt nagyon megszívtam. Amellett, hogy az AA, KK-okat megint nem fizették ki, QQ-val már írtam mi történt, még a vaklopásaim, és a védéseim is masszívan veszteségesek voltak. Tudom, ez csak egy nap. Csak éppen leszálló ágban van az egyenlegem, és ez nagyon nem hiányzott.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
viharhozo
addikt
A vakokkal torteno jatek elsosorban attol fugg, full ringet vagy sht jatszol. Utobbinal ertelemszeruen sokkal nagyobb a jelentosege, szinte mindennel emelni kell, es szinte mindennel lehet tartani.
A PT statot erdemes reszletesen atnezni. Nekem szereny minuszt mutat a vakok vedelme, de van benne negy baromi nagy bad beat, good beat meg egy sincs. Mindettol fuggetlenul en nagyvakbol nagyon ovatosan jatszom, az a nyomorult poziciohatrany roppant idegesito.
A vaklopasnak mondjuk erosen pozitivnak kell lenni, ha nem igy van, az gaz.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
moma
őstag
kizárt, hogy csalnak szerintem(legalábbis a jólmenő vállalkozások). ez olyan mint a lottó, a bizalomról szól az egész. ha ez nem inog meg akkor dől a zs, ha meginog a terem halott.
Egyébként valójában telejesen mindegy is, hogy csalnak vagy sem. egyszerűen figyelni kell a hosszú távú statisztikákat. Ha már nem tudsz hova javulni és a havi mérleg rendszeresen negatív, akkor vagy abba kell hagyni, vagy ha élvezi az ember, akkor olyan tétre le menni, ami mozi helyett belefér havonta. Közhelyes, de ha ezeket fejben tartja az ember akkor nincs nagy gond. Persze egy bad beat sorozatkor elgéggé meginog az ember önbizalma és elég nehéz lelkileg kezelni. De ha megfelelő a havi/féléves mérleg(akár azért mert plusszos, akár azért mert ennyit megér, sacc mint egy wow előfizetés) akkor nincs OK.
Egyébként a bonuszozás szerintem azért is lehet ingadozó, mert sokszor az a vége, hogy az ember nem a megszokott teremben, vagy nem a megszokott játékot a megszokott téten nyomja. Így kicsit lutri, hogy tud e alkalmazkodni. Legalábbis én többször ráfiztettem már, amikor valahogy elcsábultam egy terem deposit bonusza miattwe all deserve a bit of luck.
-
regent
aktív tag
válasz Vandit. #1986 üzenetére
Én nem hittem, és most sem hiszek a csaláselméletekben, de valóban mástól (másoktól) hallotam már azt amit most éppen tapasztalok.
Persze sok oka lehet annak, hogy már nem annyira jövedelmező az a taktika ami az elején hozta a pénzt. Lehet hogy az ellenfelek kiismertek, és ott van a nevem mellett, hogy: ''szikla, ha emel, akkor jó lapja van, csak akkor add meg, ha neked is monstered van'', stb... Vagy lehet, hogy az elején voltam különlegesen szerencsés, és ez mostanra kompenzálódott. Nem tudom. Azt tudom, hogy nem egyedül tapasztaltam ezeket a dolgokat, hanem mással is megtörtént már. Már nem az hogy vesztett, hanem hogy a bónusz elején ment a szekér, a végére meg mindet sikerült elbukni.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Vandit.
addikt
jaja sajna többen is mondták ezt a csalás dolgot és olyan sincs hogy nyerő lapokra állandóan kikapok.
[Szerkesztve]A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
regent
aktív tag
Hát most éppen annyira nem örülök a PT-nek. Mivelhogy rámutatott, hogy gyakorlatilag minden vaklopási kísérletre eldobom a lapjaimat, és én pedig szinte soha nem támadom meg a másét. Egy ideje próbálok változtatni ezen, de a mai nap betett nekem. Ahányszor AA-t, vagy más magas párt kaptam hátsó pozícióban, mindannyiszor dobtak a vakok (és mindenki más is) az emelésemre, de gyakorlatilag a 4-5 lopásból kettőt is lefüleltek, és amikor én játszottam a seriffet, akkor az A10-el AK-ba futottam. Eredmény -50$ (nem csak ezek miatt, de ezek adták kétharmadát). Sajna ez éppen a bankrollom negyed része. Kezdem veszélyben érezni a bónusz kiszedédét. Alig 180 pont kéne hozzá.
Most már kezdek hinni a csaláselméletekben. Más is írta már, amit én szenvedek el éppen. Miszerint a bónusz első felében minden bejön, az emberhez ömlik a pénz. Aztán kb a 2/3 részénél minden elromlik. Ugyanolyan játékkal egyszer csak elkezd veszíteni. De durván. Aztán jó esetben marad valami az eredeti befizetésből, rossz esetben rá kell fizetni egy kicsit, hogy a bónuszt (amihez már jó sokat játszott) egyáltalán ki tudja venni.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
moma
őstag
válasz Vandit. #1983 üzenetére
Állítólag ezért is hasznos lehet egy statisztikai progi-ba beruházni(bár én sem használok ). Pl pokertarcker. Akkor kerek perec látod, hogy milyenek a hosszú távú eredményeid egy lappal és akkor talán(!) könnyebb ezeket a peches sorozatokat kezelni (mondjuk ha épp nem a fél bankrollodat buktad el ).
concret_hp: ok köszi. akkor marad így csak valahogy azt reméltem, hogy van valami egyszerű módja ennek.we all deserve a bit of luck.
-
Vandit.
addikt
válasz concret_hp #1978 üzenetére
Nálam AA erre végigjön és mi volt nála 56o és persze,hogy terce lett Ezt a sok kibaszott balfaszt nem bírom.Q2o meg hasonló lapokkal nemhogy végigjön,de emelget is és a végén persze,hogy nyer.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
moma
őstag
válasz concret_hp #1980 üzenetére
egyrészt, mert nem annyira bízom az IE-ben. másrészt mert az ff-t szeretem, mert az ie béna(nekem a hatos van fenn). harmad részt meg épp elszállt végtelen ablakot generálva(nem nem spyware) és épp elegem lett.
de a kérdés nem ez, hanem, hogy meg lehet e oldani.we all deserve a bit of luck.
-
moma
őstag
hello, nálatok is van olyan, hogy a poker software-ek, ie ben nyitják meg a my-accountot? pl party poker.
Meg lehet valahogy oldani, hogy ezek is a firefox-ban nyíljanak meg?we all deserve a bit of luck.
-
concret_hp
addikt
tegnap tegnapelőtt összesen 7db AA és KK-t kaptam. 3* nyertem velük darabjával kevesebb mint 5bb-t, és négyszer szívtam fél-2/3 beülő közti összeget... és a 4 szívásból egy olyan volt hogy KK-val AAba futottam. többinél meg durván lemákoltak
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Lest4t
aktív tag
Hali,
Van itt esetleg, aki kecskeméti? Illetven nem tudja, hogy Kecskeméten hol lehet pókerezni a kaszinón kívül? -
koob
senior tag
pokerstove?
-
L|zsidoboz
őstag
no comment...
Hand #44594143-12651 at Pensacola (No Limit Hold'em)
Started at 08/Aug/07 14:29:02
ceewyl is at seat 0 with $10.68.
kelboy230597 is at seat 1 with $3.77.
1toobad is at seat 2 with $15.06.
KutxiRomero is at seat 3 with $10.22.
SiK WiT MeAA is at seat 4 with $5.06.
MelvinVanHorn is at seat 5 with $9.75.
XiaoChang is at seat 6 with $9.07.
I_Be_Cappin is at seat 7 with $5.55.
BC Canada is at seat 8 with $7.98.
Xtreme33 is at seat 9 with $0 (sitting out).
The button is at seat 2.
KutxiRomero posts the small blind of $.05.
SiK WiT MeAA posts the big blind of $.10.
ceewyl: Kh Ks
kelboy230597: -- --
1toobad: -- --
KutxiRomero: -- --
SiK WiT MeAA: -- --
MelvinVanHorn: -- --
XiaoChang: -- --
I_Be_Cappin: -- --
BC Canada: -- --
Pre-flop:
MelvinVanHorn folds. XiaoChang folds. I_Be_Cappin
calls. BC Canada calls. ceewyl raises to $.70.
kelboy230597 folds. 1toobad folds. KutxiRomero
folds. SiK WiT MeAA calls. I_Be_Cappin folds. BC
Canada calls.
Flop (board: Td 6h 3s):
SiK WiT MeAA checks. BC Canada checks. ceewyl bets
$3. SiK WiT MeAA calls. BC Canada folds.
Turn (board: Td 6h 3s 4h):
SiK WiT MeAA checks. ceewyl bets $1.35. SiK WiT
MeAA calls.
River (board: Td 6h 3s 4h 6s):
SiK WiT MeAA goes all-in for $.01. ceewyl calls.
Showdown:
SiK WiT MeAA shows 6c Qs.
SiK WiT MeAA has 6c Qs Td 6h 6s: three sixes.
ceewyl mucks cards.
(ceewyl has Kh Ks.)
Hand #44594143-12651 Summary:
$.54 is raked from a pot of $10.97.
SiK WiT MeAA wins $10.43 with three sixes.Good to be good, but better to be lucky.
-
regent
aktív tag
Hát ilyen sessionöm se volt még, K6o, 88, K3o vezeti a mai nyereménylistát. Ők teljesítettek ma a legjobban, mindhárman nagyvakból kerültek limpelésre, és a board-al lettek monsterek. Az ellenfelek meg pont olyan lapokat kaptak, hogy kifizettek. Mindezek mellett -40$ lett a vége, mert a 3 AA-ból csak kettő tudott győzni, az egy veszteséggel (22 setje ellen) elment egy beülő, és így csak éppen-éppen hozott egy kis nyereséget ez a lap. A többi prémiumlap gyakorlatilag kivétel nélkül legalább egy beülőnyi veszteséget hozott. AK (suited, és unsuited együt) majdnem 3-at, QQ másfelet (itt találkoztam egy AA-al és egy 44-el, aki a kettőnk re-reaiselései után adott meg 1:3-as oddsra 10$-t, és persze nyert.) AQ, AJ együtt majdnem kettőt bukott. Meg az itt-ott elfolyó kisebb veszteségek. A mai nap eddigi mérlege -65.50$, az utóbbi négy napé -135$. És nem is vagyok tilten. Legalábbis nem érzem, hogy dühösen tolnám az emeléseket olyan helyzetben amikor nem kellene.
Leginkább floppolt setek ellen vérzek el, vagy riverben lejövő sorok, setek ellen.
Mit csináljak, dobjam az AA-t, ha a preflop emelést megadó ellenfél egy alacsony flopon megadja a cont betemet? Turnön már csak jelképes összeg marad a zsebemben a SS játék miatt.
Na mindegy, megyek főzök egy kis szilvásgombócot, ma már azt hiszem nem játszom több cash game-et, esetleg egy sng-t, vagy alacson buyin-ű MTT-t. Csak ugye kellene gyűjteni a pontokat a bónuszhoz.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Bandit21
addikt
Folyt, mert az előbb el kellett mennem, szóval A-8-o-ra talán megértem az allint. Bár inkább vakrablás, mert ennél vannak jóval ütősebb lapok. Pl ami az én kezemben volt, tudom az se a tutinyerő allin lap, de mégse volt hatalmas hülyeség a megadás, főleg így, h 6-os drill lett belőle. DE az 3-5-o??? Ráadásul nemcsak az, h megadja, utána megmutatja és elsunnyog... de nyerni vele... sorral a kis drillem ellen... ejjj... nekimegyek most a 13:55-ösnek, de ha ott is vmi ilyen lesz, akkor megvárom amíg lesz fölös 20.000Ft-om, befizetem, és irány a cashgame, v sng, mert ez így sokk...
[Szerkesztve]regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
Fúúúú... füstöl a fejem...
Tegnap ugye leírtam mi volt, gondoltam még ma is megpróbálok 1-2 freerollt. A mai 12:55-ösön indultam és ugye 13:09-kor már írok is... a 8. leosztásnál all-in-t tolt egy srác, aki ennyi idő alatt nem tűnt teljesen hülyének. Aztán ez lett belőle:
#Game No : 6218524663
***** Hand History for Game 6218524663 *****
NL Texas Hold'em Trny: 34890462 Level: 2 Blinds(30/60) - Wednesday, August 08, 07:03:18 ET 2007
Table $150 Speed Freeroll (1116952) Table #137 (Real Money)
Seat 1 is the button
Total number of players : 10
Seat 1: Bandit25_H ( 2,790 )
Seat 2: Bonesig ( 2,440 )
Seat 3: FlorenceN111 ( 2,530 )
Seat 5: dasc007 ( 3,380 )
Seat 6: Jovablue ( 2,940 )
Seat 7: Annigo ( 6,440 )
Seat 4: giddeonwyatt ( 3,000 )
Seat 8: MrZwok ( 2,920 )
Seat 9: AlexMu ( 3,510 )
Seat 10: anat45 ( 2,930 )
Trny: 34890462 Level: 2
Blinds(30/60)
** Dealing down cards **
Dealt to Bandit25_H [ As 6s ]
giddeonwyatt folds
dasc007 calls [60]
Jovablue is all-In [2,940]
Annigo folds
MrZwok folds
AlexMu folds
anat45 folds
Bandit25_H is all-In [2,790]
Bonesig is disconnected. We will wait for Bonesig to reconnect for a maximum of 54 seconds.
bony fold
ne tyany vremy
Bonesig folds
FlorenceN111 is all-In [2,470]
dasc007 folds
** Dealing Flop ** [ 9s, 6h, 2d ]
** Dealing Turn ** [ 6c ]
** Dealing River ** [ 4d ]
FlorenceN111 shows [ 3s, 5h ]a straight Two to Six.
Jovablue shows [ Ah, 8d ]a pair of Sixes.
Bandit25_H shows [ As, 6s ]three of a kind, Sixes.
Jovablue wins 150 chips from side pot #2 with a pair of Sixes.
Bandit25_H wins 520 chips from side pot #1 with three of a kind, Sixes.
FlorenceN111 wins 7,680 chips from the main pot with a straight, Two to Six.
Game 6218527987 starts.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
A legrosszabb tényleg az, h tudtam milyen lapja volt, most így visszagondolva. A-okkal csak limpelt, és ez egy vak meg ugye amivel én beszálltam rablás akart lenni. Tudtam h figurás lapja van, de azt is h se egyszínű se magas kísérője nincs hozzá, ezért adtam meg, read volt ez a javából, erre kell emlékezni, nem arra a hatosra, ami kijött a végén... a szerencse másik kiszámíthatatlan eredménye persze a 4 káró az asztalon, amiből ugye elég lett vna egyikünknél is egy... de nem volt... gondolom másnál igen, de Ők meg eldobták még az elején, meg eleve ilyeneken nem szoktam gondolkodni, csak az idegesít, h tudtam milyen lapja van, tudtam h az enyém jobb, így utólag kiszámolva is sokkal jobban álltam, a pokerkant 20.000 leosztásból win 70% lost 24%-ra ad ki engem 5%-os splittel, és mégis...
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
Üdv, 7végén volt az esküvőm, előtte nem játszottam már régen, ma felnéztem party-ra, látom 150 dodós speed freeroll, na mondom ez jó bemelegítő lesz, volt jópár nagy read volt egy két bukó, de lényegében az elejétől meneteltem felfelé, ha el is ment a chipjeim fele, visszajött nemsoká. A cl az asztalnál elég kiszámíthatatlan volt, de oda vissza jól elvoltunk eddig, asszem 28-21-re vezettem vele szemben. Ekkor jött ez, amit sajnálok, de ki is vártam gondoltam, h nem lesz valami jó lapja, mert előtte is allinezett és aki megadta kevés pénzzel, az ellen nem mutatott jó lapokat, így érkezett az utsó party, 70-30%-ban én álltam nyerésre, de fortuna nem így akarta, mindenesetre, most holnapig 2 óránként van ilyen speed freeroll, lehet átmegyek páron, h belendüljek, a teljesen fish-ek hamar kiesnek most is másfél óra alatt lettünk 4200-ból 200 akárhányan, csak aztán ugye...
#Game No : 6217057215
***** Hand History for Game 6217057215 *****
NL Texas Hold'em Trny:34880063 Level:15 Blinds-Antes(4,000/8,000 -200) - Tuesday, August 07, 16:14:45 ET 2007
Table $150 Speed Freeroll (1116917) Table #19 (Real Money)
Seat 9 is the button
Total number of players : 9
Seat 4: trinity2222 ( 71,430 )
Seat 7: Bandit25_H ( 60,656 )
Seat 8: phishcake ( 115,822 )
Seat 6: scorpion258 ( 145,799 )
Seat 5: JH5XX ( 51,790 )
Seat 3: saboka777 ( 8,420 )
Seat 9: Newton0101 ( 76,453 )
Seat 2: emiloffice ( 35,157 )
Seat 10: tomsonic ( 23,654 )
Trny:34880063 Level:15
Blinds-Antes(4,000/8,000 -200)
emiloffice posts ante [200]
saboka777 posts ante [200]
trinity2222 posts ante [200]
JH5XX posts ante [200]
scorpion258 posts ante [200]
Bandit25_H posts ante [200]
phishcake posts ante [200]
Newton0101 posts ante [200]
tomsonic posts ante [200]
** Dealing down cards **
Dealt to Bandit25_H [ Qh Kc ]
saboka777 folds
trinity2222 folds
JH5XX folds
scorpion258 folds
Bandit25_H calls [8,000]
phishcake is all-In [115,622]
Newton0101 folds
tomsonic folds
emiloffice folds
Bandit25_H is all-In [52,456]
** Dealing Flop ** [ 8d, 5d, Ad ]
** Dealing Turn ** [ 2d ]
** Dealing River ** [ 6s ]
Bandit25_H shows [ Qh, Kc ]high card Ace.
phishcake shows [ 6c, Ks ]a pair of Sixes.
phishcake wins 55,166 chips from side pot #1 with a pair of Sixes.
phishcake wins 134,712 chips from the main pot with a pair of Sixes.
Game 6217059538 starts.
[Szerkesztve]regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
L|zsidoboz
őstag
omaha a húzólapok játéka, de ami kis limiten folyik, az már azért sok.
Pl. settet rajtam kívül senki sem dobja el általában turn után, nekik bezzeg általában minimum egy full house össze is jön riveren...
másik csapdalap, az AAxx, azzal is nyer a legtöbb ''holdem játékos'', pedig omahaban nem egy túl erős kéz.
mind1, most nekiállok újra holdemezni, és ha lesz elég pénzem, akkor megyek egy nagyobb limitre, hátha ott van játék is...Good to be good, but better to be lucky.
-
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #1960 üzenetére
Én is omaháztam egy kicsit, igaz fix limiten, de ami ott van az nem embernek való. Legalábbis én nehezen viselem, hogy várok a jó indulólapra vagy három kör óta, aztán a riveren egy semmilyen lappal fölémjavul(nak) akik eddig a semmivel jöttek velem az emelések ellenére. És omahában ez gyakran megtörténik.
Igaz a kalandból azt hiszem egy kis plusszal szálltam ki, mert volt néhány jó leosztás, ahol kitartott a jó lapom, de nem hiszem, hogy ez lesz a kedvenc játékom.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
tomazin
veterán
válasz L|zsidoboz #1959 üzenetére
A probléma megoldódott,legalábbis úgy tűnik.Amit felraktam otthon valszeg ratyi verzió volt,mert itt barátnőmnél is felraktam,és itt már lehetett képet feltölteni,meg van benne egy rakat fejlesztés is.Csak ebben az az érdekes,h az otthoni már frissítette magát vagy 2x...
-
adalbert1
veterán
Augusztus 27-től high stakes poker season 4
[link] -
L|zsidoboz
őstag
azt hittem, sok hülyével találkoztam, de ez a mai sokon túltett.
omaha/8 pl25:
nálam: KKJQ
flop: rainbow k 10 6h
ilyen flop után all inig jön a hülye A5dA9h-val, lejön még két h, és elviszi a 60 dolláros kasszát.
komolyan, én is elkezdek hülyén játszani, kíváncsi vagyok minuszban lennék-e egy hónap után...Good to be good, but better to be lucky.
-
regent
aktív tag
válasz tomazin #1956 üzenetére
Az más, igazad van, éppen egy kicsit hülye hangulatban voltam, amikor a választ írtam, nem akartalak véletlenül sem megbántani, csak mivel olyan gyorsan megtaláltam, hirtelen nem értettem, mi lehetett neked ebben olyan nehéz. De így már tiszta.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
tomazin
veterán
Megértem a cinizmusod egy részét,mert ebben a topicban elfelejtettem odaírni a lényeget[link].Amit belinkeltél megtaláltam én is,de lehet nekem siklott el valami felett a tekintetem.Ui. sem regisztációkor nem volt aktív a select image,és ha bejelentkezek,és ott próbálom meg az account->select/change image az sem aktív.
A vicces kis smilera:
mértéktelen UP-olás: ne várd, hogy minden kérdésedre _azonnal_ választ tudjunk adni. topikonként napi 2 UP megengedett!
A linket meg köszönöm azért.
Thrawn: Biciklin pókerezzek?Hmm...megfontolandó
L|zsidoboz: Hát gondoltam,h sokan vagyunk csak lesz pár ember
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
válasz tomazin #1951 üzenetére
Vagy esetleg ahelyett, hogy várnád a sült galambot, közben minket vicces kis smily-kkal szórakoztatva, tehetnél is valamit az ügy előmozdítása érdekében.
kb. 5 percembe került ugyanis, hogy feltörjem a PokerStars titkos szerverét, és a kért információt kitegyem a mindenki által elérhető nyilvános site-ra. Mostantól akár TE is megkeresheted azt amire szükséged van. De legyél nagyon gyors, mert azt hiszem a nyomomban vannak, és az információ sem lesz már fent sokáig.
Utolsó tanácsként, mielőtt a nyomokat eltüntetendő felrobbantom a lakásomat, itt egy link:[link]
Nagyon vigyázz, forró az anyag....<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
tomazin
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,h pokerstars-on hogyan lehet képet berakni,ill milyen feltételt kell teljesíteni... -
regent
aktív tag
Érdekes. Két néven is játszom, két teremből, persze nyilván nem egy időben, de ugyanazoknál az asztaloknál, ugyanazok az ellenfelek ellen, és a két játékos eredménye teljesen különbözik. Az egyik +100$-ban van, a másik -90-ben. Ki érti ezt? Pedig ugyanúgy játszom velük.
Addig oké, hogy van napi ingadozás, de azért ez furcsa. Az egyikkel három napja nem tudok nyerő napot csinálni, a másiknak meg megy a szekér, ha döcögősen is.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
Azt nem értem, hogy mi késztet embereket arra, hogy egy SS re-raisét tartsák 107s-el és J5o-val? Nyilvánvaló, hogy van valamije az ipsének, hiszen már vagy két kör óta nem csinált semmit, most meg egy 3BB-s emelésre ráemel 9BB-t. De a 107-es jobban tudja, ő tartja a 8BB-t, ezt látva a J5-ös is tart, meg az eredeti emelő is. Flop 468, 68 azonos színben (de nem a 107s szinében!!). Erre az eredeti emelő emel kb 1/3-ad potot (10BB-t), SS tartja 3BB-vel, ez neki allin, 107 szintén tart J5 ráemel még 10BB-t. Eredeti emelő dob 107 tart. Turn 10, és ezzel flushveszély az asztalon. J5 nem ijed meg emel 10BB-t, 107-e tartja, és igaza van, mert a river 9. Ezt kedélyesen elcsekkelik, és viszi a nagy potot.
A SS persze én voltam KK-al, és ez a parti eléggé felbaszott. Már csak azért is mert a KK masszívan veszteséges. Nem számít mekkorát emelek, néha egy J10s gondolja úgy, hogy ezt mindenképpen tartania kell, néha egy A4o-nak muszáj megnéznie a flopban az A-t. Ha nem ilyen lapok jönnek velem, akkor rendszerint mindenki dob, és viszem a vakokat, meg esetleg egy-két tétet. Hihetetlen.
Ezzel miafaszt lehet csinálni? KK-al mégsem csekkelhetek?
Miért gondolják úgy, hogy a gyökér lapjuk elég lesz egy sziklával szemben, aki eddig csak jó lapokat mutatott?<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
Mondjuk az igaz, hogy NL10 is baromi unalmas, ha ''szabályosan'' csinálod. De én direkt szórakoztatom magam. Hátulról, szinte mindig megtámadom a vakokat, meg gyakran limpelgetek ha van egy megérzésem szemét lapokkal. És minden potot megtámadok, ahol nem tapasztalok ellenállást. Igazából az volt sok idő, amíg megtanultam, hogy ezzel a módszerrel ne veszítsek sok pénzt és tudjak dobni ha ellenállást tapasztalok, de még így is meglepően sok potot lehet ellopni. Szóval nagyon rászoktam erre a hátulról emelgetős játékra, igaz kicsit fárasztó de elgé hatékony és még izgalmas is. Szóval elég jól eltelik az idő, amíg kivárom azt az óránkénti 1-2 helyzetet ahol felduplázhatom magam, vagy nagy potot vihetek.
És most már elég hatékonyan űzöm ezt a módszert, egy ideje úgy érzem, hogy simán nullszaldósra ki tudom hozni, de most júliusban a PT-vel már bizonyítani is tudom, hogy még kis nyereséget is termel ez a fajta lopkodás.
Emiatt is nem sietős most nekem limitet ugrani, mert elég jól elvagyok NL10-en, itt már tök jól kitapasztaltam mindent, tudom milyen emelés mit jelent, tudok lubickolni és mivel nem a megélhetésért játszom ez így egyelőre elég.
Ja, NL10-en nem ellenfeleket játszol meg. Hanem ellenfél típusokat. Pl vannaok a sok asztalon grindelősek, azoktól lehet a legjobban lopni, mivel csak a nutra mennek, egyet lőnek flopon és ha ellenállást tapasztalnak gyorsan feladják a potot. A calling stationokat és maniacocat senkinek sem kell bemutatni, az SS-ek is külön műfaj, szóval azért lehet ügyeskedni.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
regent
aktív tag
Természetesen igazad van, unalmas, de bónuszozni jó. Arra azért figyelj, hogy NL10-en még nem folyik igazi póker, főleg ha sok ss is van az asztalnál. Illetve persze folyik, de a nyerő stratégia ott is unalmas. Szerintem (de tapasztalat nélkül mondom) NL100 körül kezdődhet az a szint, ahol unalmas (értsd nagyon tight, kiszámítható) pókerrel már nem lehet többet keresni mint egy jó változatos, agresszív, ellenfeleket megjátszó stratégiával. NL10 en változatlanul fenntartom, hogy nincs értelme az ellenfelet megjátszani (extrém, és ritka eseteket kivéve).
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
Mondjuk én is valami ilyesmire gondoltam, de nekem akkor sem tetszik.
Legalábbis nem csinálnám, szerintem roppant unalmas lehet. Mondjul pénzt keresni, meg bónuszozni lehet, hogy hatásos, de én inkább pokerezni szeretek. Az meg hogy közben még a pénzem is gyűlik, csak külön jó.
Na mindegy, ha majd én is NL50-n játszom, majd megkereslek sé megpróbállak párszor kinyomni. Egyébként amikor asztatt választok, mindig direkt figyelem, hogy ne legyen túl sok SS. 4-5 fölött már gyakorlatialg nincs is játék, csak allinek folyamatosan.
mod: ja a statra meg: a flopnézés mondjuk tényleg picit magas, de nem vészes, ha lazán nyomom nekem is felmegy olyan 27% körülre, annyi a lényeg, hogy amikor flopot nézel, az esetek minimum felében emelj preflop, aztán folytasd postflop is, illetve hátsó poziciókból rakd bele inkább a pénzt. Ha tight kedvemben vagyok, mondjuk akkor olyan 20% körül van, vagy még alatta, de ez eléggé változó nálam. Asztaltól is függ.
Ami viszont nem az igazi, az a win if flop seen, az meg kéne legyen mindig legalább olyan 35-40%. Meg a hands won is jó ha 10% fölött van (10 fős asztalon), ezt hatékonyan lehet növelni hátsó pozicíókból vaklopkodással.
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
regent
aktív tag
Tényleg odabasz. Az azért szemet szúr, hogy a VPIP-d (azaz hogy hány százalékban néztél flopot) 29%. Ezzel a PT a laza játékosok közé sorolna be. Lehet, hogy ez is oka a veszteségeidnek? Próbáld ezt leszorítani 20% körülire, szerintem javul majd a statisztikád.
-
regent
aktív tag
Én is utálom őket. Ha az ellenfeleim. Most hogy én is az vagyok már csak az előnyeit élvezem.
Az elméleti hátterét konkrétan nem tudom, már arra gondolok, hogy leírva nem láttam sehol.
Amit innen-onnan összeszedtem:
Mivel ss vagy, nyilván egy bukásnál nem vesztesz sokat, ez a legnyilvánvalóbb. Nagyon egyszerű így játszani, gyakorlatilag nem kell hozzá pókertudás, hiszen a postflop játék eléggé korlátozott, esetleg egyáltalán nincs is, igazából legtöbbször kimerül egy pot környéki emelésben ami egyben allin is neked. Emiatt csak egy feszes indulási stratégia kell, és ilyenkor általában úgyis az a leghőbb vágyad, hogy allin kerülj valakivel, lehetőleg egy darab ellenféllel. Ez könnyebben sikerül, mint ha teljes beülővel ülnél, mert egy 2$-os allint könnyebb szívvel megad valaki 12$-al, mint egy 10$-ost. Márcsak azért is, mert arra utazik, hogy kinyomja a kis pöcs shortsztekk játékost.
Ha amúgy is feszes vagy (mint én), akkor körölbelül ugyanannyi flopot látsz így is, azaz a bónuszhoz szükséges pontok ugyanolyan sebességgel gyűlnek. De míg NL10-en az átlag pot 1-2$, NL50-en 6-8$, azaz ugyanakkora pénz kockáztatásával sokkal több pontot gyűjthetsz, hamarabb megvan a bónusz.
Leszűkíted az ellenfelek mozgásterét is, hiába tudna egy jó játékos esetleg lejátszani turnön, te már addigra nagyon ellenálló vagy mindenféle trükkel szemben. Blöff ellened nem működik, allin-től nem félsz, egyszerűen nincs rajtad fogás. Azaz, ha amúgy rosszabbul játszol nála, ez kiegyenlítődik.
Hát így hirtelenjében ennyi. Sajnos megöli a pókert, és NL10-en nagyon sokan játszanak így (gondolom öntudatlanul, a nagy bukástól félve, mert bónusz miatt nem hinném) , sokszor láttam, hogy egy asztalnál 3-4 játékos is ss, de NL50-en ez nem annyira jellemző, ott ritka, ha ketten vagyunk egy asztalnál. Ez még elviselhető.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
L|zsidoboz
őstag
miért, nem lehet szerencselapom? ritkábban jön, mint az AA, akkor meg had élvezzem ki.
ha már te is vered magad, akkor légyszi áruld el, melyik pokerkönyv az alapja a játékodnak... lappal emelni kell, kifizetik. szerintem ez mindben benne van.
bemásolhatod onlinepokerre is a hand hisztorikat, ott sem fognak mást modnani.
azt pedig megkockáztatom, hogy itt sokan sokkal több pénzt buktak már AAval, mint te, mégsem siránkoznak, mert benne van a játékban. nincs verhetetlen lap
( csak a 32s meg a 64d ).
[Szerkesztve]Good to be good, but better to be lucky.
-
Grass
aktív tag
[link]
Odabasz a statom. Most erre mit lehet mondani? Nem hinném hogy olyan istentelen szarul játszanék. Egyszerűen nem értem. És nem az van hogy ''jaj ma rossz napom van'' Faszt! ?ár hosszú hetek óta ez megy. Vagy nem jön semmi, vagy ha jön akkor is levernek. Most kaptam 3 osztott párt a 136 hand alatt.
[66] flop: 789
[77] flop: 88J
[99] flop: KAK
Három alkalommal jött AQ, de flopnál dobnom kellet mer mindig lejött az ilyen JJ9 flop és elkezdtek nagyokat emelni. Azt a nyomorult pár kört amit nyertem ott is nagyrészt blöffel vittem a potot. Ha valami emberibb lap jött akkor leosztottak három egyszínű (az enyémtől természetesen eltérő) lapokat, vagy turnig bepározódott az asztal. Akárhogy játszom, nem jön be. AQ val emelek szisztematikusan, agresszívan ilyen boradon hogy: 479TK, és jön végig. Majd a végén mutatja hogy 67. Hát nem tudok mit mondani.
Van PT-m csak aza cigány program is hibát ír ki amikor használni szeretném.
Olvasok pokerkönyvet.
Gecijó hogy itt egyesek az ilyen 23 lapokkal földhöz verik magukat mer lemákolják a népet de baszki én AA val kapok ki folyamatosan meg nutflushel meg top sorral.
[Szerkesztve]"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #1938 üzenetére
Nálam a 64s ilyen (lásd: [link]), főleg kárókból. Verhetetlen.
Ez a 42s most csak úgy spontán jött, de ettől még nem szerettem meg. Utána jött is gyorsan mégegy is el is foldoltam, pedig nagyon flopot akart nézni.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Muhahahah. Éreztem, hogy ezzel be kell menni. 42s powa
***** Hand History for Game 6190624315 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Saturday, July 28, 17:34:44 ET 2007
Table Table 129315 (Real Money)
Seat 10 is the button
Seat 3: Woodless ( $2 USD )
Seat 7: Goertsi ( $6.84 USD )
Seat 9: T0n_M4chin3 ( $9.09 USD )
Seat 1: tigaatzi ( $3.20 USD )
Seat 10: Zenz_world ( $2.25 USD )
Seat 4: stil6 ( $13.95 USD )
Seat 5: Supamario123 ( $3.03 USD )
Seat 8: iamariovist ( $9.75 USD )
Seat 2: JinXx00 ( $10 USD )
Seat 6: Lars__Vergas ( $5.59 USD )
tigaatzi posts small blind [$0.05 USD].
JinXx00 posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Goertsi [ 4d 2d ]
Woodless folds.
stil6 folds.
Supamario123 folds.
Lars__Vergas folds.
Goertsi calls [$0.10 USD]
iamariovist folds.
T0n_M4chin3 raises [$0.40 USD]
Zenz_world calls [$0.40 USD]
tigaatzi folds.
JinXx00 folds.
Goertsi calls [$0.30 USD]
** Dealing Flop ** [ 5d, 6d, 9d ]
Goertsi checks.
T0n_M4chin3 bets [$1.30 USD]
Zenz_world is all-In.
Goertsi raises [$3.90 USD]
T0n_M4chin3 is all-In.
Goertsi is all-In.
** Dealing Turn ** [ 6s ]
** Dealing River ** [ Jc ]
Goertsi shows [ 4d, 2d ]a flush, Nine high.
T0n_M4chin3 shows [ Kd, Kh ]two pairs, Kings and Sixes.
Zenz_world doesn't show [ Kc, Qd ]a pair of Sixes.
T0n_M4chin3 wins $2.25 USD from side pot #2 with two pairs, Kings and Sixes.
Goertsi wins $8.72 USD from side pot #1 with a flush, Nine high.
Goertsi wins $6.56 USD from the main pot with a flush, Nine high.
#Game No : 6190627682''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #1935 üzenetére
kösz
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
L|zsidoboz
őstag
ne kapd fel a vizet, de akkor is rosszul játszottad meg. most mondjam azt, hogy ügyes vagy, csak lemákolt?
ha belegondolsz:
-ha nincs semmilye, később se fogsz pénzt kiszedni belőle
-ha top párja van, és hülye, akkor kifizeti a nagy emelést is
-ha húzó lapja van pl. sorra, akkor is sokesetben kifizet
-ha húzó lapja van, és nem emelsz nagyot, és nem jön neki, akkor később már nem rak pénzt a kasszába
akkor mi szól a nagyobb emelések ellen?
És olvass egy kis szakirodalmat, mielőtt leharapod itt mindenki fejét, mert szólni mert.
Másik, ha az asztalon van lent egy set, akkor nl10-en jobb dobni a színt, mert valószínűleg nem blöfföl...Good to be good, but better to be lucky.
-
Vandit.
addikt
Ha van valamid nyomulni kell.Én így olvastam. Egyébként nem értem emlés után,miért csak call volt,ilyen flop után.
-
Grass
aktív tag
válasz L|zsidoboz #1929 üzenetére
Könyörgöm. Flopoltam egy nut flush-t. Be ne magyarázza senki hogy itt agresszorkodni kell. Baromi jövedelmező a flushel meg top sorral 3 vakos potot vinni. Hűha. Nagy ötlet...
Én örülnék ha kicsit gyakrabban kapnék ilyen ''nem jó lapokat''.
Szóval te mindenre emelsz 6-7 vakot alapból, vagy dobod a lapot???"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
L|zsidoboz
őstag
számomra inkább az a tanúlság, hogy nem kéne mindig fékezni flop után. olvass el valami pokerrel kapcsolatos könyvet, én is így szoktam le róla. hidd el, jövedelmező,
AJs-del meg szórni kell, nem becsalni és kasszát növelni. annyira nem jó lap...
[Szerkesztve]Good to be good, but better to be lucky.
-
Grass
aktív tag
Én kérek elnézést.
***** Hand History for Game 6190192148 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Saturday, July 28, 15:02:57 ET 2007
Table Table 128039 (Real Money)
Seat 4 is the button
Seat 7: dvermier ( $7.87 USD )
Seat 10: mogly491 ( $5.35 USD )
Seat 1: WKnoone2 ( $3.35 USD )
Seat 2: grob26 ( $3.79 USD )
Seat 9: Macinas ( $3.41 USD )
Seat 3: HoaX82 ( $0 USD )
Seat 4: schnabulski ( $9.15 USD )
Seat 6: BuenazDiaz ( $1.90 USD )
Seat 5: Aplys1a ( $2 USD )
Seat 8: Caro_67111 ( $2 USD )
Aplys1a posts small blind [$0.05 USD].
BuenazDiaz posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to WKnoone2 [ As Js ]
dvermier calls [$0.10 USD]
Macinas folds
mogly491 calls [$0.10 USD]
WKnoone2 raises [$0.25 USD]
grob26 folds
schnabulski folds
Aplys1a folds
BuenazDiaz folds
dvermier calls [$0.15 USD]
mogly491 calls [$0.15 USD]
** Dealing Flop ** [ 2s, 8s, 3s ]
dvermier bets [$0.30 USD]
mogly491 folds
WKnoone2 calls [$0.30 USD]
** Dealing Turn ** [ 3d ]
dvermier bets [$0.10 USD]
WKnoone2 raises [$0.50 USD]
dvermier calls [$0.40 USD]
** Dealing River ** [ 3h ]
dvermier bets [$3 USD]
WKnoone2 is all-In [$2.30 USD]
dvermier shows [ 8h, Jh ]a full house, Threes full of Eights.
WKnoone2 doesn't show [ As, Js ]a flush, Ace high.
dvermier wins $0.70 USD from side pot #1 with a full house, Threes full of Eights.
dvermier wins $6.75 USD from the main pot with a full house, Threes full of Eights.
Szánalmas. Hetek óta megy ez. Hát leszophat az egész partypoker."Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
heihachi
addikt
Összehoztam ma a PP-en egy 9-es pókert 7 óra játék kellett hozzá
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
regent
aktív tag
Bónuszkurvának álltam. Ez a nagy hír. Egyenlőre megy mint a karikacsapás. Azt találtam ki, hogy ahol szoktam játszani (PL10) ott az életben nem jön össze a bónusz kivételéhez szükséges pont, úgyhogy muszáj feljebb menni. Fel is mentem NL50-re egy nagy ugrással, és amit nagyon utáltam az eddigi ellenfeleim egy részénél azt csinálom én is. Beülök egy short stack-kel, és várom a jó lapot. Ha megjön emelek, és gyakorlatilag mindenféle oddsom megvan a flop után, ha esetleg nem lenne elég erős a lapom. Eddig szolid nyerésben vagyok, igaz, csak amiatt, hogy volt egy rossz sessionom, ahol elment 35$.
Kérdésem a következő: Mennyi ilyenkor az optimális stackméret a limithez képest. Konkrétan 50$-os NL-en mennyivel kell beülni, hogy ne legyen túl kevés, de túl sok se. Az elején 10$-al kezdtem, amíg nyertem nem volt baj, de ugye könnyen becsúszhat néhány bukta, és nincs elég bankrollom. Ha lenne akkor 50$-al ülnék be. Aztán 5$-al próbálkoztam, de néha megszívtam, mert a preflop nagy emelés után, ha ketten tartották (esetleg akkor is ha csak egy) már nem volt elég zsetonom ahhoz, hogy egy potnyi emeléssel rossz oddsot adjak neki(k), végigjöttek, és túlhúztak. Ezért most 8$-al játszom. Ez olyan optimálisabbnak tűnik. Vagy térjek vissza a 10$-hoz, az még flopon enged egy kis játékot?
Valaki játszik amúgy ilyen stílusban?<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
Ma két HU-ot játszottam. Elsőben elhúztam az elején, 2400-600 arányban vezettem, Nálam KK, nála 22, allin, és lejött a flushe a kettese köré,na ez a bad beat, a végén meg is vert. A másikban konkrét partira nem emlékszem, de ott is fájó vereséget szenvedtem erős fél óra játék után. Nagyon nem érte meg.
-
RAM
őstag
válasz L|zsidoboz #1920 üzenetére
flop után a flössre várhatott, elég gyakran van online, és ha már felhízlalta a potot végig nyomja, de ez itt tényleg pofátlanság egy 9-es húzóval ráadásul
[Szerkesztve]Csak tisztán
-
Grass
aktív tag
Na baz*meg ez vicc.
***** Hand History for Game 6187638337 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Friday, July 27, 16:01:12 ET 2007
Table Table 126218 (Real Money)
Seat 8 is the button
Seat 3: twthommy ( $2.82 USD )
Seat 4: bsz66 ( $5.55 USD )
Seat 5: jonas562 ( $9.70 USD )
Seat 6: BigBusinnes ( $10 USD )
Seat 7: flukeboy ( $9.26 USD )
Seat 8: pexi74 ( $11.33 USD )
Seat 9: Arschfliege ( $1.45 USD )
Seat 10: WKnoone2 ( $3.20 USD )
Seat 2: eckheimer84 ( $2.96 USD )
Seat 1: FdorfZonk ( $9.60 USD )
Arschfliege posts small blind [$0.05 USD].
WKnoone2 posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to WKnoone2 [ As Ad ]
>You have options at Table 129305 Table!.
FdorfZonk folds
eckheimer84 folds
twthommy calls [$0.10 USD]
bsz66 folds
jonas562 raises [$0.50 USD]
BigBusinnes folds
flukeboy folds
pexi74 folds
Arschfliege folds
WKnoone2 raises [$1.10 USD]
twthommy folds
jonas562 calls [$0.70 USD]
** Dealing Flop ** [ 3s, 5h, 8h ]
WKnoone2 is all-In [$2 USD]
jonas562 calls [$2 USD]
** Dealing Turn ** [ Qh ]
** Dealing River ** [ Ah ]
WKnoone2 shows [ As, Ad ]three of a kind, Aces.
jonas562 shows [ 9h, 2h ]a flush, Ace high.
jonas562 wins $6.23 USD from the main pot with a flush, Ace high.
Most komolyan ez mi a f*sz?"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
regent
aktív tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz, flopon még jó a kis emelés, még a visszaemelés utáni emelésed is, hiszen nálad a nuts, és csak két ellenfeled van, ez legrosszabb esetben is split, de valaki közülük valószínűleg nagyot szív majd. De a turn után....
Most látom, hogy valszeg senki nem nézte eléggé figyelmesen a hand historyt, mert ugye a későőbbi győztes 105-el a turn után allin ment kemény 68 centtel, úgyhogy ellene már eleve nem lehetett semmiféle emelést bevetni. Túlértékelte a top két párját (board alapján) és a végére bejött neki. Ez van. Bad beat ez, nem más. Ha flopon nagyobbat emelsz, esetleg megnyered a partit, de esélyes, hogy azt is adja, hiszen egy emelésre, és egy visszaemelésre képes volt tartani egy top párral gyenge kickerrel. Keeresd meg ezt a halat, és később húzd le.
Amúgy annyiban igazuk van a többieknek, hogy ilyenkor nyugodtan mehet (ezen a limiten) egy nagyobb emelés, mert lesz aki megadja, és ebbőől gyűlik szépen a pénz. Persze ehhez nem árt egy maniac image az asztalnál, bár nem létszükséglet.
Más: Jó volt a nyaralás horvátországban, pókereztem is, elnyertem a kezdő ellenfelektől vagy 100 pisztáciát.
[Szerkesztve]<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
L|zsidoboz
őstag
épp ez benne a lényeg, hogyha sok játékost tartasz bent, akkor simán javulhat a kezük..
flopolt sor és flopolt poker között meg az a különbség, hogy az utóbbi riveren is szinte mindig nute hand, ellentétben a sorral.
flopon még jó is lett volna egy csekk vagy egy kis emelés, de turn után egyértelműen nagy hiba.Good to be good, but better to be lucky.
-
Pá
addikt
Figyelembe kell venni a körülményeket. 1-2 ellenfél ellen lehet slowplayelni, pénzt behúzni meg ilyesmi floppolt nuttal.
5 ellenfél ellen a sor már egyáltalán nem olyan erős mint tűnik. Ha kint van egy set 1/3-ad eséllyel fullosodik, kétpár is könnyen föléd javulhat. Ha valakinél van egy KJ, vagy KQ szerű lap, magasabb sora lehet stb. Szóval ennyi ellenfél ellen bőven mehet a nagy emelés, ezen a limiten úgyis lesz valaki aki kifizet. A pokerben az a lényeg, hogy az ellenfelet hibára késztesd nem megfelelő potoddsot kínálva neki. Te itt ezt nem tetted meg.
Amúgy monsterrel gykran allin megyek mostanában. Meglepő de rendszeresen kifizetik, mostanában innen van a fő nyereségem. Előtte kell egy kicsit bénázni, hogy szar blöffnek tűnjön és aztán be lehet söpörni a lovét.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Grass
aktív tag
Tökéletes emelések voltak, pontosan azért hogy megadják. Egy flopolt sornál ahol nincs flush veszély mi az istennek kéne all in-t nyomnom? A cél pont az hogy minél többet húzzak le a többiekről. Az a vicc hogy a T5-re ráosztanak egy fullt. Elég kicsi a valószínűsége hogy egy T pár flop után riverig feljavul fullra. A bad beat-et nem értem minek akarod az én hibámnak bemagyarázni. Nekem nem a négy vaknyi pot ellopása volt a célom. Gondolom te egy flopolt pókernél all mész. Nagyon jövedelmező lehet...
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Pá
addikt
1. UTG QJo --> fold
2. 5 ellenfél ellen 1/3 pot emelés egy vicc. Ha 1 ember adja, a többinek már autocall a potodds miatt. Minimum potot kellett volna emelni, vagy ami működhet még (én valszeg azt csináltam volna), hogy check és reménykedsz hogy valaki hív, utána egy egészséges emelés.
3. Ezek a minireraisek semmire sem jók, növelik a potot és bent tartják az ellenfeleket, akik túlhúzhatnak, mint ahogy ez is történt.
4. Legkésőbb turnon(de akár már flopon) allin kellett volna menni, főleg hogy duplázódott is a board, megint nagyon kicsi az emelés. (a bommel kifizetett volna a sorával, a másik meg dobta volna)
5. Gyakorlatilag hagytad, hogy túlhúzzon, mindig tökéletes oddsot kínálva neki, nem tudom miért csodálkozol, hogy végül meg is történt. Ez a hand lehetne az iskolapéldája, hogy ne játszunk meg egy floppolt monstert sok ellenfél ellen.
Ez nem lemákolás, hanem szarul megjátszott hand. Kb mint ha limites holdem lenne.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Vandit.
addikt
Haverom is most vesztett 400 dolcsit nyerő lapokkal,mert végigmentek 2-3-asokkal és a végén persze mindig bejöttek és AA-al vesztett.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Grass
aktív tag
***** Hand History for Game 6180598114 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Wednesday, July 25, 04:43:19 ET 2007
Table Table 126163 (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 1: bommel388 ( $8.87 USD )
Seat 4: checka20 ( $8.88 USD )
Seat 5: newline888 ( $2.06 USD )
Seat 7: kpnutz123 ( $4.61 USD )
Seat 9: WKnoone2 ( $8.32 USD )
Seat 8: ches_trer ( $1.78 USD )
Seat 6: DocEdel ( $6.80 USD )
Seat 10: JamSerzerMo ( $2 USD )
Seat 3: asenh ( $8.77 USD )
Seat 2: patte83333 ( $10 USD )
DocEdel posts small blind [$0.05 USD].
ches_trer posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to WKnoone2 [ Qh Jd ]
WKnoone2 calls [$0.10 USD]
JamSerzerMo calls [$0.10 USD]
bommel388 calls [$0.10 USD]
asenh folds
checka20 folds
newline888 calls [$0.10 USD]
DocEdel calls [$0.05 USD]
ches_trer checks
** Dealing Flop ** [ 8s, Th, 9d ]
DocEdel checks
ches_trer checks
WKnoone2 bets [$0.20 USD]
JamSerzerMo folds
bommel388 raises [$0.40 USD]
newline888 folds
DocEdel folds
ches_trer calls [$0.40 USD]
WKnoone2 raises [$0.80 USD]
bommel388 calls [$0.60 USD]
ches_trer calls [$0.60 USD]
** Dealing Turn ** [ 9s ]
ches_trer is all-In [$0.68 USD]
WKnoone2 raises [$1.36 USD]
bommel388 calls [$1.36 USD]
** Dealing River ** [ Tc ]
WKnoone2 checks
bommel388 checks
WKnoone2 shows [ Qh, Jd ]a straight Eight to Queen.
bommel388 doesn't show [ Js, 7s ]a straight Seven to Jack.
ches_trer shows [ 5c, Ts ]a full house, Tens full of Nines.
WKnoone2 wins $1.29 USD from side pot #1 with a straight, Eight to Queen.
ches_trer wins $5.36 USD from the main pot with a full house, Tens full of Nines.
Ezzel mit lehet kezdeni? Hetek óta szopok mert nem jön semmi. Ja nagy ritkán jön pl egy QQ akkor valakinél ott az AA. Meg ezek a lemákolások."Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
L|zsidoboz
őstag
Végre ez is megvolt: sikerült omaha heads upban pokerrel kikapni
Good to be good, but better to be lucky.
-
Pá
addikt
Ilyen a lapömlés? Előbb nyomtam egy 40 perces sessiont, ~225 hand.
Kaptam:
6(!) AA --> 2 szopás, 3 vaklopás, 1 duplázás --> [link]
1 AKs. 1 AQo
1 QQ, szokás szerint nyalóka
4 JJ -->egyikből full lett, shortsztekket nyomtam ki vele
1 TT
1 99 --> lemákoltam vele egy floppolt flusht, Turnre meglett a pokerem --> [link]
Félek most elhasználtam egy hónapra előre az AA-kat...
Vagy az is lehet, hogy csak most érett be az előző hónap ínséges termése.
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Vandit.
addikt
Flopban bejött a kör Royal flush. Sajnos csak játékban.
-
Pá
addikt
[link]
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #1902 üzenetére
Ilyenem is van: 53s, a legjobb
***** Hand History for Game 6147986902 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Friday, July 13, 12:46:25 ET 2007
Table Table 125983 (Real Money)
Seat 7 is the button
Total number of players : 9
Seat 2: spilnl ( $2.05 USD )
Seat 5: ahoec ( $13.50 USD )
Seat 6: Eraser_01 ( $9.07 USD )
Seat 9: piktout67 ( $10.43 USD )
Seat 10: PLori ( $9.95 USD )
Seat 1: Goertsi ( $5.85 USD )
Seat 7: inexpert ( $1.85 USD )
Seat 3: Sebastus222 ( $1.90 USD )
Seat 4: AndreiusMagnus ( $9 USD )
piktout67 posts small blind [$0.05 USD].
PLori posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Goertsi [ 3h 5h ]
Goertsi calls [$0.10 USD]
spilnl folds.
Sebastus222 folds.
ahoec folds.
Eraser_01 folds.
inexpert folds.
piktout67 folds.
PLori raises [$0.40 USD]
Goertsi calls [$0.40 USD]
** Dealing Flop ** [ 5c, 5s, Jc ]
PLori bets [$0.60 USD]
Goertsi raises [$1.20 USD]
PLori calls [$0.60 USD]
** Dealing Turn ** [ Ah ]
PLori checks.
Goertsi is all-In.
PLori calls [$4.15 USD]
** Dealing River ** [ Td ]
PLori shows [ Qd, Ac ]two pairs, Aces and Fives.
Goertsi shows [ 3h, 5h ]three of a kind, Fives.
Goertsi wins $11.17 USD from the main pot with three of a kind, Fives.
#Game No : 6147989414
Tegnap jó napom volt...''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #1902 üzenetére
Szerintem ha ilyen badbeatjeid vannak, akkor egy darabig hanyagold a játékot.
-
Pá
addikt
A kedvence handem júliusban, 64s: [link]
Erősebb, mint hinnéd.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- Apple notebookok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...