Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Hogy kell idióták ellen játszani?
Komolyan érdekel.
szerk: Tudom van lapom emeljek, nincs dobjam el. DE ez se működik.
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
oxaher.
csendes tag
válasz L|zsidoboz #1393 üzenetére
Igaz Amúgy ja az avatáros van fent...
-
Notes
senior tag
-
Gambit
őstag
válasz L|zsidoboz #1394 üzenetére
Én be szoktam, ha néhanapján lemákolok valakit. Szerintem nem gáz, mivel nem tudással győztem, hanem szerencsével.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
oxaher.
csendes tag
Hi all.Szokott valaki a pacific pokerrel játszani?A 888.com-ról töltöttem le és jó lenne magyar ellenfelek ellen nyomulni
-
viharhozo
addikt
Tegnap finoman szolva sem ment, 2000 hand alatt kilenc beulot buktam NL50-en. Volt mindenfele szivas, az ellennek altalaban eppen eggyel jobb lapja volt. A legnagyobb favoritom: AK vs A7, board AK877. A flop utan az ellen nyeresi eselye 0,3% (preflop es minden utcan emeltem).
94 PP-t jatszottam meg ugy, h lett flop, ebbol otszor lett setem (varhato ertek: 11-12), viszont egy alkalommal sora ill. nagyobb sete lett a masiknak, igy bucsut vehettem az aktualis beulotol.
Eros honapja jatszom cashgame-et, eddig szinte folyamatosan finom pluszt termeltem, most viszont kimutatta a terem a foga feherjet.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
PartyPoker, central europe freeroll.
Qx-szel limp, még ketten vannak(egy román és egy magyar), flop Qx3 egyszínű, nekem nincs olyan színem, a román miniraise, a magyar dobja, na mondom, ha ennek van két színe akkor szívás egyébként meg kifizettetem vele a drawját, nagy reraise, simán adja. Turn érdektelen, hívok potot, adja. River megint nem szín, újra big bet, egy kicsit visszaemel, itt már kötelező call volt, nem is gondolkoztam.
Srácnak sem volt színe, de a riverrel két párja lett. Addig viszont egy 3-as párral jött végig.
Nem is ez zavart, ezt már tökre megszoktam, tulképp fel sem tűnt volna a dolog átlagos hand volt. De erre a magyar aki kiszállt, beírja hogy ''GG''.
Hú, de felhúzott Te jó ég. Mi a **** volt ebben olyan jó? De most komolyan, az egy dolog hogy vannak idióták akik néha mákolnak, semmi gond, de még gratulálni hozzá?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Arnold2
őstag
[link]
[link]
[link]
Más:
A nagy pókerszakértőktől kérdezem:
Nemrég pókereztünk egy kicsit és nagyon sok az egyhet,de leosztottam egymás után egy sort 10-A . 10-K -ig a két fekete szín váltva majd az A piros rombusz (bocs,de nem vagyok otthon a kártya színekben).
Ekkor ki nyeri a hand-et?
2 voltak még benn és az egyik srácnak volt egy Ásza meg egy kis lap a másiknak elhanyagolható kislapjai.
A végén az lett hogy felezték a pot-ot.
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
Poker.com -on játszik valaki. Ezer éve nem voltam ott, ma szerettem volna játszani kicsit, de nem tudtam bejelentkezni. Új jelszót meg nem kaptam meg a mail címemre.
Van vmi hasonló oldal, ahol lehet free is játszani?Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
regent
aktív tag
Ujabb pot limites próbálkozás, újból jó eredménnyel. Kevesebb mint egy óra alatt két és fél beülöö plusz. Sokkal, de sokkal gyengébbek az ellenfelek, mint ugyanezen a szinten NL-en. (NL, PL 10$-ról van szó, azaz még nem ebbööl veszek új plazmatévét. ) Aki esetleg még nem próbálta, és ezen a szinten játszik, hát annak az eddigiek alapján csak ajánlani tudom. Igaz, ez a két játékalkalom nem hosszú idöötartam, de annyi már most is látszik, hogy nagyon sok weak-loose, calling station ellenfél ücsörög itt.
[Szerkesztve]<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
viharhozo
addikt
Sok cifra dolgot lattam, de ilyet meg nem. 10 dodos MTT, meg hatvanan vagyunk, 35 hely fizet. Atlag alatt vagyok, jatszani kell. UTG-ben TT, allin megyek, egy mikieger tart picit kevesebb zsetonnal, es mutat 68s. Hehehe, idiota, de a turnre sora lett.
Kovetkezo hand, nagyvak vagyok, elolrol allin, mikeger ismet adja, nala 22, es jon a set, a dama par nem tul boldog.
Kovetkezo hand, mikieger allin megy, mindenki dob.
Kovetkezo hand, elolrol allin, mikieger allin, nalam 99, allin. Mikiegernel 77, masiknal ATs. A korulmenyekhez kepest jol allok, amig nem jon a hetes.
Kovetkezo hand, elolrol allin, mikieger tart es igy tesz a harmas parja is az AQ ellen. Mikieger csiplider.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
Ez most hogy jön ide?
Miért kéne sok 10000 leosztás közül válogatni?
Én arra voltam kíváncsi, hogy a KK tényleg 100-ból kb 70x veri-e az AQ-t, leosztottam 100x és bejött. Itt most teljesen indifferens, hogy a valóságban hányszor kerülnek össze, nem azt vizsgáltam.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
regent
aktív tag
Igen, mert ez 100-as minta olyan lapokból amiknek az ütközése nem mindennapi. Biztosan ki lehetne számolni, hogy ezek a lapok hány leosztásonként kerülnek össze a valóságban. Ha az összes leosztást néznénk, és abból válogatnánk ki ezt a 100-at, akkor összesen szvsz több tízezer leosztást látnánk, mire összejönne pont ez a száz.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #1378 üzenetére
Online még sokkal könnyebb ellenőrizni, csak be kell nyomni 10000 handhistoryt egy elemző progiba és kész. Csak nekem nincs olyanom sajna, így kénytelen vagyok így szórakozni.
Egyébként a 100-as mintha csak kicsinek tűnik, valójában már elég pontos képet kell adjon, mint ahogy adott is.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
viharhozo
addikt
-
Pá
addikt
Ezt csak az olvassa el, aki szereti a statisztikákat...
Szóval gondoltam kipróbálom, a valóságban mennyire működnek a valószínűségek ha már erre alapozom a játékom.
Csináltam 100 all-in leosztást: AsQs vs. KhKd (papírkártyával)
Az eredmény a következő (zárójelben a papírforma):
KK nyert: 69 (67,68%)
AQ nyert: 31 (31,92%)
Split: 0 (0,39%)
A KK egyszer sorozatban 9x nyert, az AQ max 3x tudott sorozatban nyerni , de azt többször is.
20-szor jött fel király a boardon (19%), 29-szer jött ász (31,25%), de ebből 3-szor kapásból kettő, tehát összesen 32 ászt láttam a boardon. A duplázásra amúgy kb 2,5% esély van.
A dámákat sajnos nem számoltam, de érzésre sokkal jobban jöttek mint az ászok.
Az AQs-ből 8-szor lett flush (9,5%), a királypárból 2-szer lett flush (2,5%).
Ezek alapján azt kell mondjam eléggé stimmel a dolog, szóval megnyugodtam. Végig én kevertem, elég alaposan.
Ja és hogy ne mindig a csaló rng-t hibáztassátok, feljegyeztem néhány érdekesebb boardot, illetve lapütközést, ami a 100 hand alatt esett:
Az elején az AQ fullá fejlődve verte a KK-s kéz kétpárját, aztán nem sokkal utána a flopban volt király is meg ász is, szóval egyelőre a KK örülhetett, de nem sokáig mert riverre az AQ bemákolt még egy ászt.
Kicsit később a KK nem örült tulságosan a JKT flopnak mert az így lejött setjét simán verte az AQ nutsora, turn: 6, river: 6 és a királyset fullá fejlődve vitte a potot.
Aztán volt még egy 99953 board, itt megintcsak fullja lett a királypárnak.
Aztán megint egy sor vs full, ezúttal 88JTK boardnál. Itt mondjuk mindegy, mert az AQ végig verve volt, azzal hogy a végén behúzta a királyt csak drawing dead lett. (a valóságban sok zsét veszített volna ).
Ezután Q9J flop után még a királypár örülhetett, aztán turn: A, itt fordult a kocka, de végül a river T sort adott a királynak így megintcsak leriverelte a KK az AQ-t.
Most jött az amit nem hittem volna, az AQs royal flusht floppolt (!!!!). Külön érdekesség, hogy a királypárnak turnre fullja lett, szóval ez is szép ütközés lett volna.
Volt még egy full vs kétpár. (királypár javára).
Aztán azt hittem végre lesz egy splot ugyanis a boardra lejött egy 8 magas sor, de aztán észrevettem, hogy van 3 pikk, így flushsel nyert az AQ.
Rögtön ezután a KK visszavágott, egyszínű Q magas flop után, turn: K majd riverre még az egylapos flush is lejött a királypárnak.
Pár hanndel később az AQ lazán nyert egy dámapokerrel. (wow)
3JA flop után a vert királypár runner-runner sort kapott (turn T river Q).
53A flop után a királypár még a turnre érkező királlyal fordított, de riverre meglett az AQ flushse, pech.
Ezután volt még egy dámadrill az AQ-nak. Utána két párt floopolt majd még a backdoor flush is lejött neki, nh.
A legutolsó handben pedig hiába volt ott az ász, a királypárnak megint lejött az egylapos flush, that is poker baby.
Hmm, ezeket csak azért írtam, hogy teljesen csalás nélkül játszva is mennyi fura lapütközés és badbeat lehet 100 hand alatt is, szóval nem kell szídni az rng-t, nincs azzal baj.
Ezeken kívül is volt még pár fura hand, ahol sok pénzt lehetett volna veszíteni, de nem írtam le mind.
Fura volt még, hogy nagyon gyakran jött pár az asztalra, többször kétpár is lejött.
A dámák valahogy jobban jöttek mint az ászok szerintem, bár nem tudom biztosan mert nem számoltam, viszont az tuti, hogy gyakran együtt jártak. Tehát vagy kikapott az AQ vagy ha nyert akkor rögtön kétpárral.
Volt még párszor olyan, hogy jött az ász is meg a király is a flopban, megintcsak beülővesztés az AQnak.
Nah ennyi lenne, sok értelme nem volt lenyomni ezt a 100 handet de legalább jól elszórakoztam és tudtam miből regényt írni.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
regent
aktív tag
Játszik valaki potlimitet? Ma beültem egy session-re és elképesztöö volt ami ott ment. Mind a 4 asztalon olyan lapokkal játszottak, hogy el sem hittem. Ráadásul az ellenfelek többsége meg azt nem hitte el, hogy a 8Q2-flopon nem lesz elég az J8-asuk amivel megadták a preflop emelésemet AQ ellen, mondjuk.
Csak az a 10-es póker nem kellett volna. Amit turn-re, és riverre pakolt le a Q10-el rendelkezöö ellenfélnek. Nálam persze ilyenkor van AA.
A kérdés azokhoz akik esetleg gyakran jászanak potlimitet: Ez itt mindig így megy, vagy csak nagy mákom volt?
Most lelkes vagyok, azt hiszem egy kicsit jobban körülnézek a potlimites asztalokon.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
viharhozo
addikt
Hatha erdekel vkit, a PS kemenyen akciozik a tizmillard leosztott hand tiszteletere. Tiz napig minden bonuszpont duplazodik, van sima es reload bonusz, amik igy par ezer hand alatt meg NL25-on is kiszedhetok. Szinten van egy csomo 1000 dollaros freeroll, sok added torna, es milestone hand bonuszok. Utobbi persze teljesen lutri, de hatha osszejon, 10k dollar a semmiert nem rossz.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
L|zsidoboz
őstag
Elkezdtem ohamázni.
0.10/0.20PL-en vmi félelmetes, hogy mennyire gyenge játékosok vannak.
Néha azt értem, még a szabályokkal sincsenek teljesen tisztában.Good to be good, but better to be lucky.
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #1368 üzenetére
A DarkAngelMax miben reménykedett a K5o-jával?
szerk: egyébként amíg csak a boardot láttam és a showdownt még nem néztem meg, azt hittem az lesz a ''poén'', hogy valakinél ott egy tízes.
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
viharhozo
addikt
Gondoltam, beulok loni kicsit, erre ez volt az elso hand.
Seat 1: Albarab ($56.30 in chips)
Seat 2: halaloszto ($50 in chips)
Seat 3: Gladoor ($49.25 in chips)
Seat 4: seadogsam ($49.50 in chips)
Seat 5: Fireman182 ($76.05 in chips)
Seat 6: Nontoxx ($44.70 in chips)
Seat 7: TV2434 ($56.85 in chips)
Seat 8: bondjazz ($40.50 in chips)
Seat 9: DarkAngelMax ($17.20 in chips)
seadogsam: posts small blind $0.25
Fireman182: posts big blind $0.50
halaloszto: posts big blind $0.50
*** HOLE CARDS ***
Dealt to halaloszto [As Ad]
Nontoxx: folds
TV2434: calls $0.50
bondjazz: folds
DarkAngelMax: calls $0.50
Albarab: folds
halaloszto: raises $2 to $2.50
Gladoor: calls $2.50
seadogsam: folds
Fireman182: raises $3.50 to $6
TV2434: folds
DarkAngelMax: calls $5.50
halaloszto: raises $44 to $50 and is all-in
Gladoor: folds
Fireman182: calls $44
DarkAngelMax: calls $11.20 and is all-in
*** FLOP *** [9c Jh 8h]
*** TURN *** [9c Jh 8h] [7h]
*** RIVER *** [9c Jh 8h 7h] [3d]
*** SHOW DOWN ***
Fireman182: shows [Ks Kc] (a pair of Kings)
halaloszto: shows [As Ad] (a pair of Aces)
halaloszto collected $65.30 from side pot
DarkAngelMax: mucks hand
halaloszto collected $52.15 from main pot
*** SUMMARY ***
Total pot $120.45 Main pot $52.15. Side pot $65.30. | Rake $3
Board [9c Jh 8h 7h 3d]
Seat 1: Albarab folded before Flop (didn't bet)
Seat 2: halaloszto showed [As Ad] and won ($117.45) with a pair of Aces
Seat 3: Gladoor (button) folded before Flop
Seat 4: seadogsam (small blind) folded before Flop
Seat 5: Fireman182 (big blind) showed [Ks Kc] and lost with a pair of Kings
Seat 6: Nontoxx folded before Flop (didn't bet)
Seat 7: TV2434 folded before Flop
Seat 8: bondjazz folded before Flop (didn't bet)
Seat 9: DarkAngelMax mucked [Kd 5s]Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
KMan
őstag
En 50$ Freerollokon szoktam indulni a carbon-on, de vhogy nem jonnek az eredmenyek. Mikor mar csak 2 asztal marad, akkor nem tudok dontobe jutni. Lehet ennyire eros az ottani mezony? (18.dik eddig haromszor lettem...)
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
regent
aktív tag
Tudom nem érdekel senkit, de ment. Egy coinflip elbukása után csak nettó fél beülöö plusszal zártam, amúgy másfél lett volna.
Meg egy up a topiknak.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
válasz viharhozo #1363 üzenetére
Hát mentem volna én egy limittel lejjebb, ha lehetett volna, dehát ott már nincs tovább sajnos.
Ma megint megpróbálom, de ha nem megy akkor jegelem néhány napig.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
válasz adalbert1 #1361 üzenetére
A sok limpelő után hátulról 1bb-t emelni mikrolimiten elterjedt taktikai elem. Lényege, hogy egy fölöslegesen felduzzasztott pottal nézz flopot minél több ellenfél ellen. Akkor célszerű használni, ha köztudottan mákostészta vagy és nincs kétséged afelől, hogy a 53o-d mininum nut sorrá fejlődik flop után. Egyébként a példád remekül demonstrálja ezen stratégia hatékonyságát. Örülök, hogy segíthettem.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
regent
aktív tag
válasz adalbert1 #1361 üzenetére
A te esetedben a QQ valszeg kezdöö lehetett, és nem fedezte még fel hogy NL-ben többet is lehet emelni, vagy FL-rööl kirándult (fergeteges sikerrel, mellesleg )
Amúgy aztán lejátszottam vagy 6 nagyon alacsony díjú tornát, és az utolsóban volt két akkora szerencseszériám, hogy csak lestem. Mindkettöönél gyakorlatilag reménytelen helyzetbööl 3 egymás utáni duplázással chipleaderré váltam. Persze aztán fizetöös hely elöött kiestem, de ez mindegy. Lényeg, hogy visszakaptam a bad beat-eket. Ennek rettenetesen örülök.
De azért jobb lett volna ha ez a rettenetes szerencse némi pénzt is hoz a házhoz, mondjuk csak feleannyit amennyit a szerencsétlenségek elvittek.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
adalbert1
veterán
Ja, ez a liftezés engem is idegesített, főleg mikor egy nap elkapott egy 5-6-7 beülős vesztő széria, pedig a játékomban nem nagyon volt hiba... Utána inkább le is vettem a pénzem, majd pár hónap múlva újra játszok.
Persze közben megkaptam a rakebacket is, amit úgy gondoltam hogy majd kamatoztatok nl10-en (mondjuk ez a gondolat már önmagában súlyos hiba volt), hát nem jött össze.
pl.: középről adom a bb-ot 44-el, erre valaki hátul emel 2bb-ig (mondjuk ezt elmagyarázhatná valaki, hogy van-e valami értelme, mert szerintem semmi, aki eddig is betolt 1 bb-t, az még 1-et röhögve meg fog majd adni, főleg ha 5-6 ember van már bent), ezt mindenki csak call, flop q48, persze az eredeti 1 bb-ot ráemelőnél QQ. Az idegesít a legjobban, hogy az ilyen hülye idióták miatt sikerül mindig bukni, akik meg persze örülnek a pillanatnyi sikerüknek, azt számításba se veszik, hogy beengednek 6 embert a potba, és a retkes qq-jukat máskor tuti hogy leverik, akkor meg sírnak... -
regent
aktív tag
Ma megfeszített munkával sikerült a bankrollomat a 12 játéknappal ezelöötti szintre visszaállítanom. Ez úgy kb. 3 hét jó játékát tette a semmivel egyenlöövé. Szinte semmi nem jött be. Egy asztalon pl. olyan szépen veszítettem két beülööt, hogy öröm volt nézni. Elööször AK-t nyomott le egy 56s úgy, hogy csak belimpeltem (tudom-tudom ezt nem kellett volna, de gondoltam variálok). Flopra jött egy A, meg két alacsony, elööttem miniraise, mindenki adja, én meg ráemelek egy kicsivel a pot felett, hogy kiüssem a húzókat. Egy adja, turn érdektelen, ráemelek potnyit adja, riverre jön még egy A, sajnos éppen azzal lett meg neki a flush. Hát ki nem adta volna meg az all-in-jét, ami ekkorra már csak kb. 1/5 potnyi volt.
Visszatöltök.
Kicsit késööbb KK-t kapok, emelek ahogy kell, négyen!!! adják, flop után all-in kerülünk 68s-el (röhej), JJ-val, AJ-val, AK-al, Riverre jön az A.
Most akkor mit lehet ezzel kezdeni?
Azt már nem is mondom, hogy AKvsJJ, flop JKA, persze nálam az AK, és persze minusz egy beülöö.
Már csak ez három beülöö minuszban, és még hol van a többi amit itt-ott vesztettem az asztalokon.
Nem tudtam kompenzálni, hogy két asztalon is majdnem dupláztam. Ott éppen bejöttek a dolgok.
Még mérges sem vagyok, ezzel nem tudok mit kezdeni, csak olyan elkeserítöö, hogy hetekig jól játszom, szépen gyüülik a pénz, vesztek beülööket, nyerek beülööket de azért a dolgok egyensúlyban vannak, sööt szépen gyarapodik a bankroll. Ma meg egy nap alatt az egész huss...<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Genji
őstag
válasz L|zsidoboz #1355 üzenetére
A poker.com-on próbálkoztam eddig, ott tetszett a szoftver. Ez a moneybookers hogy működik? Köszi!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #1355 üzenetére
En eleg sokat jatszom mostanaban PS-en, es mindennek mondhatnam a mezonyt, de erosnek nem (legalabbis micro- ill. low limiten). Az viszont igaz, h a bonusz nagyon gyenge, az alap rakeback ~10%, es nagyon sokat kell jatszani, h 20-ra felvidd.
-
KMan
őstag
Tegnap este AA parral estem ki Freerollon KK ellen. Flopra feljott a fullja. A tobbi sajt lett. 18. lettem. de tiszta ideggel alltam fel az asztaltol.
-
L|zsidoboz
őstag
Nem szükséges bankkártya, moneybookersel is lehet sok terembe utalni.
termek:
pacific: kezdőknek érdemes itt elkezdeni, elég gyenge a játékosállomány.
i4 poker: könnyen teljesíthető első befizetéses bonusz, jó szoftver.
sportingbet: gyenge játékosállomány, itt kezdenék el játszani.
bet at home: szintén gyenge játékosállomány.
boyle sport poker: szintén jó bonuszlehetőség.
pokerstars: viszonylag erős játékosállomány.
De mindenkinek más terem jön be, ki kell próbálni többet is.
[Szerkesztve]Good to be good, but better to be lucky.
-
Genji
őstag
válasz L|zsidoboz #1353 üzenetére
Köszi! Megnézem őket. Kérdéseimre saját tapasztalat esetleg?
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Genji
őstag
Sziasztok!
Nem túl régen fogtam bele az online játékba egyelőre ''játék'' pénzben. Érdekelne (linkekkel ha lehet) szerintetek hol érdemes ''igazi'' pénzben játszani. Hogy megy az egész be és kifizetés, milyen jutalékokat vannak? Milyen bankkártya szükségeltetik? Egyelőre ennyi. Köszi előre is a válaszokat.a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
L|zsidoboz
őstag
megújult a pacific poker.
egész jó lettGood to be good, but better to be lucky.
-
KMan
őstag
CVV2 mit jelent?
-
KMan
őstag
Comp Point-okat hogyan tudok gyujteni?
szerk: Carbonon.
[Szerkesztve]Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Pá
addikt
Úgy értettem, hogy lappal licitálok mindig, nem csak úgy a semmire. Az a legrosszabb, amikor azt hiszed nálad van a tuti lap és az ellenfélnél egyel jobb van, ilyenkor lehet a legtöbbet bukni és nálam mostanában folyamatosan ez van.
szerk: bár ma talán megtörni látszik a jég, eddig 3 beülő pluszban vagyok
-
Matt-OPT
aktív tag
Eladó egy 650db-os Profi Póker zsetonkészlet! ''Dice'' Design, 11,5g súlyú számozatlan zsetonok, zárható, kulcsos masszív alukofferben, 200db zöld, 150db piros, 100db kék, 100db fehér, 100db fekete. Két pakli bontatlan Piatnik Starclub ''Poker Size'' kártya, 5db dobókocka, dealer button. 13.000 HUF sikth@c2.hu
Képek itt: [link] -
Pá
addikt
Egyszerűen hihetetlen a pechszériám, ami egész héten kísér.
Folyamatosan erős handjeim vannak, valueért licitálok és showdownál lemosnak.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
De az sem vészes ha Te hívod őket, ez valami nemzetközi zöld szám, 42 forint volt percenként mobilon, ez kb annyi mintha csúcsidőben hívnék egy itthoni számot. Meg kevesebb mint két perc alatt eljutottunk odáig, hogy bemondtam a számom és visszahív, így az egész történetet megúsztam annyiból, mint amikor elkezdek négy asztalon játszani és mindenhol beadom a nagyvakot.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Gambit
őstag
válasz concret_hp #1336 üzenetére
Tőlem mailben megkérdezték, hogy mikor és melyik számon lenne a legjobb, ha hívnának. (Illetve persze én is hívhattam volna őket, de érthető okokból azt választottam, hogy ők hívjanak.)
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
concret_hp
addikt
tud vki olyan termet ahol alacsony limiten is vannak sh asztalok?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #1336 üzenetére
Nemtudom, nekem azt mondták hogy azért fagyizták a számlámat, mert próbáltak hívni a megadott számon és azon nem értek el.
Mondjuk nem tudom megadtam-e az otthonit, de ha azon kerestek akkor azért nem értek el.
Mindegy a csajnak bediktáltam a mobilszámom és akkor azon vissza is hívott.
Nem hiszem, hogy ebből problémát csinálnak és még az sem feltétlenül biztos, hogy a mibolt hívniuk drágább.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
concret_hp
addikt
partysok vezetékesen vagy mobilon próbálnak hívni?
gondolom vezetékesen, mert azért jelentősen olcsóbb, mintha mobilon hívnának. de ha vezetékesen nem tudnak elérni akkor mi van?vagy fullba vagy sehogy :D
-
Pá
addikt
Na végre sikerült beszélnem egy kedven kislánnyal, ennek az angolja is sokkal jobb volt mint az előzőnek. Ez is mindenféle keresztkérdést tett fel, de most feloldották az accountom.
Viszont a cashoutot cselesen elintézték, mivel most jóváírták a számlámon azt az összeget amit korábban levontak a cashout miatt, szóval futottam egy kört és most ugyanott vagyok mint egy hete.
Na mindegy, most nekifutok újra, hátha ezuttal sikerül, most mondta is a csaj a telefonba, hogy ezután gyorsabban fog menni a cashout.
szerk: amúgy ha valaki pl nem tud angolul az hogy intézi ezeket el?
-
Gambit
őstag
A partysok mindenkit felhívnak, mielőtt küldenék a lóvét, legalábbis először. Elkérik a neved, címed, meg ilyeneket, amiket csak te tudhatsz. Tőlem kérték a bankkártyám utolsó pár számjegyét is, mivel azzal fizettem be. Ezzel végülis téged védenek, hogy más még csak véletlenül se férhessen a pénzedhez. Szerintem ez éppenhogy pozitívum. Mondjuk az persze nem szép, hogy nem hamarabb hívtak.
-
Pá
addikt
Hmm, ma küldtek egy levelet, hogy hívjam fel őket telefonon ''to validate your account''.
Az accountomat addig is a biztonság kedvéért befagyasztották...
Most felhívtam őket, elkérték a nevem aztán utána motyogott a nő valamit, hogy technical issuek miatt hívjam őket vissza fél óra múlva.
Ez még mindig normális?
Amúgy a partypokerről van szó.
Érdekes, a betathomeon is volt pár dolcsim, azt tegnap éjfélkor kikértem, ma reggel 9-kor már a számlámon volt. Ha így is lehet, minek kell ennyit bénázni a partynak? (költői kérdés volt)
-
KMan
őstag
Pacific Pokeren (888.com) hogy kell reggelni, es mennyivel lehet minimum? Van egy OTP Juniorom forint alapu ez visa es egy euro mastercardom, de azt nem szivesen dobom be.
Ma jatszottam neten eloszor ket tournamentet es mind2-on masodik lettem. szerk: 50bol
Vagy ne siessem el?
[Szerkesztve]Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #1327 üzenetére
Hát igazából az lenne a legjobb.
De ha nagyon jó bónuszt tudsz, mondhatod, aztán majd eldöntöm, hogy megéri-e a pluszmunkát.
Amúgy a pénzemről még mindig semmi hír.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #1323 üzenetére
Szerintem a termek közötti utalgatásnak semmilyen költsége nincs, max. az átváltás, ha más pénznemben van a moneybookersed mint ami a terem pénzneme.
A bankszámlára utalás valami négyszázpár forint alkalmanként, nem kell dombornyomott kártya, de lehet arra is utalni.
Fix éves költségekről nem tudok semmit.
Forint számláról is utalhatsz mb-re, igazából itt is annyit vonnak le, amennyi az átváltás költsége (tehát ha dolláros moneybookersed van, és forintos számláról utalsz). Nekem ugyan forint alapú mb-em van, itt amikor felutaltam semmit nem vontak le. -
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #1323 üzenetére
jameg milyen gyorsan megy az utalás?
ill. ha ft számláról szeretnék utalni mb-re az lehetséges? (gondolom jó sokat levonnak mindenféle költségre... )vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
valaki leírná, hogy a moneybookersnek milyen költségei vannak?
- teremből kiutalom dodóban, és másik terembe be.
- teremből kiutalom és kiutalom a bankszámlámra (ehhez ugye nem kell dombornyomott kártya?)
- állandó költségek vannak? (évi x dodó)
mondjuk egyenlőre nem aktuális, mert még csak 100 dodóig sikerült felhízlalni a bankrollt, de szépen növöget. ma felmentem 15/30 cent fix limitre.vagy fullba vagy sehogy :D
-
Pá
addikt
A cashout hogy működik?
Én most csináltam először, partypokerről vettem ki pénzt moneybookersre tegnapelőtt.
Akkor küldtek egy mailt hogy a dolog függőben van és általában 24-48 óra blabla, azóta semmi hír erről. A transaction historynál a cashoutom statusánál azt írja succesful, de a pénz a moneybookersre még nem érkezett meg.
Mondjuk a 48 órából még csak kb 44 telt el, szóval nem halott ügy, csak kérdezem hogy ez mindig így megy? Vagy kezdjek el levelezni velük?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Gambit
őstag
Én 3 napig folyamatosan vesztettem ilyenekkel. QQ vs 1010, AK vs QJ és társai. Semmi nem jött be. Ellenem is floppolták a sorokat meg a flösöket. Aztán tegnap fordult a kocka, és jót taroltam. Sajnos ez így megy, át kell vészelni a bukószériát.
Mellesleg az AA tényleg egy szemét lap, nagyokat lehet szívni vele.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
regent
aktív tag
Rájöttem, hogy nem szabad becsekkolni a kiülés gombot, akkor sem ha menni akarsz. Mert ilyenkor KK-t kapsz kézbe, nagy eséllyel all-in mész, de valakinél AA fog lapulni. Ez különösen akkor fájó, ha két órai jó játék után összegyüült deepstack olvad el.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
Az elmúlt 2 napban különböző tornákon és sitngokon 5x kaptam kézbe ászpárt.
Egyszer vittem a vakokat és 4x kiestem velük... Hihetetlen.
És nem is én bénáztam el, szóval nem próbáltam slowplayezni meg trükközgetni velük, pont úgy voltak megjátszva, ahogy a könyvben meg van írva. Persze arról már nem írnak a könyvben, hogy valaki J5-tel megadja és flushel kiüt.
Amúgy nincs 5 perce, hogy KK-val kiestem egy sitngoról, az ellenfélnél szintén valami Jx és szintén flushel ejt ki.
Tegnap még csak mosolyogtam amikor valaki a feszes játékom ellenére Q9o-val tartja az UTG-ből 4,5 vaknyi emelésem és lejön neki a sora. (verseny elején volt még, mindkettőnknek kényelmesen 20-as fölött volt az M-je). Gondoltam, nembaj most örüljön a mázlijának hosszú távon úgyis belőlük élek. De most már kezdzem azt hinni, hogy inkább ők élnek belőlem.
Ja, másik sitngo fizetős hely előtt 1-gyel 3an nézünk flopot utána mindhárman allin. Itt még én voltam kb 70% esélyes, egy másiknak volt kb 22% a harmadiknak 8%. Turn után a 22%os felmegy kb 80%-ra én esélytetelen leszek és az eredetileg 8%-osnak marad 4%-a. River után persze ő nyer...
Vagy amikor az átlag zseton felével sszenvedve végre setesedik egy kézbepárom, erre az ellenfélnek már turnre fullja van.
Na jó befejezem nyilván mindenkinek van egy rakás ilyen storyja, én általában jól is viselem az ilyesmiket, msot is csak az zavar hogy két nap alatt kb 8-10 versenyről és sitngoról estem ki vagy AA-szal vagy olyan allinben ahol legalább 3x nagyobb esélyem volt nyerni mint a másiknak. Ez most túl sok volt túl rövid idő alatt.
Huuuuuhhhhhh''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
concret_hp
addikt
cikk a hvg.hu-n: [link] (bár nem tűnik túl izgalmasnak)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
törölt tag
Lépek ma be a Sbre, 0$ a számlámon, király, először azt hittem vicc, hívom az ügyfélszolgálatot, allgemeine störung holnapra talán jólesz.: Úgy kiveszem ezektől a szaroktól a pénzt mint huzat, mit képzelnek ezek?
Full derült égből villámcsapásként kaptam Linzből a bwintől egy levelet ha most feltöltök pénzt a számlámra 7500ftot jóváírnak, hülyének is megéri, a vicc az hogy nem tudtam a felhasználónevemet, de bennevolt a küldött levélben. -
L|zsidoboz
őstag
32 red pokerről valakinek van tapasztalata?
Good to be good, but better to be lucky.
-
viharhozo
addikt
Kozeparfolyamon senki nem valt penzt, tobbek kozott ezert hivjak kozeparfolyamnak.
Az MB veszi az ECB aktualis arfolyamait, es annal 1,3%-kal valt rosszabbul. Ez gyakorlatilag egyezik a VISA altal hasznalt arfolyammal, es mindenkeppen jobb, mint a banke.
Gyakorlatban: per pillanat az ECB-nel 180,53 forintot er egy dollar. Ha most fizetsz MB-rol, akkor 182,9 forintert fog adni egy dollart.
A kerdes masodik felet igazabol nem ertem. Pokerhez vmilyen dombornyomott VISA az idealis, ennek van egy 3000 Ft koruli eves dija, es ennyi. Amikor az MB-re utalsz, akkor forintszamlarol utalsz forintszamlara, valtani majd az MB fog, megpedig akkor, amikor a terembe fizetsz be.
Aporpo, a Pokerstarsra lehet MB-zni, es nagyon durva horgaszat folyik mikro- ill. alacsony limiten.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #1310 üzenetére
Levonást úgy értettem, hogy nem szépen középárfolyamon váltja, hanem valami csúnya árfolyamon amin vesztek egy rakás pénzt.
Most az a problémám, hogy szeretném a bankkártyámat aktiválni, el is kezdtem, és le is vont valami random összeget róla, most elvileg azzal tudnám aktiválni, hogy ha megmondanám pontosan mennyit is vont le. Kérdés: honnan tudom, hogy mennyit vont le?
A számlakivonatomon (még?) nem jelent meg, az otp direkttől meg egy sms-t kaptam, de ott forintban van megadva az átultalás összege, nem euroban. Persze át tudnám váltani, de ahhoz kéne tudjam a pontos árfolyamot amin át lett váltva. De egyáltalán az sem tiszta, hogy ezt még a bankom váltotta át, vagy már a moneybookersék... Na mindegy, ti hogy csináltátok ezt?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
viharhozo
addikt
Gondolom, mindenkinek van olyan sztorija, h mar beikszelte a 'sit out next blind'-ot, amikor jott egy jo lap, es sikerult vele elbukni a teljes nyeremenyt. Na, itt forditva tortent. Az asztal ugy harom hand alatt feloszlott, maradtunk harman, raadasul eppen az, akivel elotte finom kis raise-reraise partikat jatszottunk. Szerencsere, o is ugy gondolta, h az AA-t meg viszonylag deep stackkent is tilos eldobni, a masik tutira bloffol.
PokerStars Game #9563935755: Hold'em No Limit ($0.10/$0.25) - 2007/04/23 - 04:19:28 (ET)
Table 'Bondia' 9-max Seat #5 is the button
Seat 1: Piranha 22 ($53.85 in chips)
Seat 5: haspel20 ($4.15 in chips)
Seat 6: halaloszto ($46.70 in chips)
halaloszto: posts small blind $0.10
Morchel2k: is sitting out
Piranha 22: posts big blind $0.25
*** HOLE CARDS ***
Dealt to halaloszto [Qd Jc]
haspel20: folds
halaloszto: raises $0.75 to $1
Piranha 22: raises $1.50 to $2.50
Morchel2k has returned
halaloszto: calls $1.50
*** FLOP *** [9s Ts Kd]
halaloszto: checks
Piranha 22: bets $4
halaloszto: raises $4 to $8
Piranha 22: calls $4
*** TURN *** [9s Ts Kd] [6c]
halaloszto: bets $12
Piranha 22: calls $12
*** RIVER *** [9s Ts Kd 6c] [3d]
halaloszto: bets $24.20 and is all-in
Piranha 22: calls $24.20
*** SHOW DOWN ***
halaloszto: shows [Qd Jc] (a straight, Nine to King)
Piranha 22: mucks hand
halaloszto collected $92.40 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot $93.40 | Rake $1
Board [9s Ts Kd 6c 3d]
Seat 1: Piranha 22 (big blind) mucked [Ah Ac]
Seat 5: haspel20 (button) folded before Flop (didn't bet)
Seat 6: halaloszto (small blind) showed [Qd Jc] and won ($92.40) with a straight, Nine to KiDurvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
Moneybookersen ha anno forintot válaszottam alapvalutának, von le pénzt az átváltásért ha a termekből dollárban meg euróban utalom át?
És ha igen mennyit? És ha sokat, akkor nem tudom valahogy megváltoztatni az alapcurrencyt?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #1307 üzenetére
Ja, ez tipikus boss médiás tulajdonság, főleg nl 25-ön. Nekem néha sikerült olyan asztalt is kifogni, hogy a 8 bb-os emelést is adták vagy 5-en általában. Viszont feljebb már nem tünt ilyen lazának a játék, igaz hogy ott nem is játszottam annyi handet.
Viszont a b2b csúnyán beszopatott, a rollom nagy részét sikerült elbuknom. Csak tudnám, hogy miért voltam olyan hülye, hogy visszamentem arra a trágyadombra játszani.
Ha top pár top kickerem volt, akkor az ellenfél szinte biztos 2 párt csinált a saját kickerével.
Ha magasabb pocketem volt, az ellen 10-ből 6 esetben biztos settelt (az olyan finomságokat nem is tekintve, hogy KK-val flopra top set, és jön a backdoor flush az ellennek).
Szóval bárhogy játszottam, szinte csak minuszt sikerült gyűjtenem, és ez nagyon nem tetszett. A maradékot inkább levettem, és vettem belőle egy ipodot.
Most vizsont csak kevés játék lesz (tanulni kellene), ill. egy kis low limit baromkodás. Még várom a 25 euro rakebacket a b2b-től, ill. a party adott ajándékba 15 dollárt. Ezeket elgambelezem, amig vége nincs az összes vizsgámnak, utána kezdődhet ismét a komolyabb játék. -
Gambit
őstag
válasz viharhozo #1305 üzenetére
Úgy látszik, akkor ez pokersite függő is. Nálatok lazábbak lehetnek a játékosok. Én a party-n úgy tapasztaltam, hogy a legjobb 3-4 nagyvakot emelni. Ekkor bentmarad 1-2 ember, azok ellen kényelmesen lehet játszani. Meg ilyenkor még könnyű elengedni a lapot, ha visszaemelnek. De lehet, hogy nálatok a többség kiröhögi a 3BB emelést, akkor persze igazodni kell.
-
viharhozo
addikt
Hat, nem tudom. En sokaig csinaltam a durva pusht nut vagy akozeli lapokkal, es szinte mindig dobtak, igy aztan leszoktam rola. Deepstackek ellen viszont hasznos, 3 beulonel mar nagyon meggondolja az ertelmesebbje, h betoljon-e mindent.
-
regent
aktív tag
Meg olyan apróságok is számítanak, hogy a csúszkával 0.20, 0.25, 0.50, 1 dollárt lehet egy mozdulattal beállítani, és a könyv szerinti standard preflop 4BB-hez az 50 cent áll legközelebb. Igy szinte mindenki annyit emel, és nagyon ritka hogy ne adná meg legalább egyvalaki.
-
Gambit
őstag
válasz viharhozo #1300 üzenetére
Nagyon függ a limittől. Már NL25-ön is durva az 5BB-s emelés, de ott még néha megadják. Én a 3-4BB-s emelést váltogatom nagyjából véletlenszerűen. (Ha szeretném, hogy legalább a BB megadja, akkor inkább csak 3.)
Nekem ma egy 72o-ra dobtak körbe, örültem neki.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
regent
aktív tag
válasz viharhozo #1300 üzenetére
Ez bwin-en volt NL10-en, egy lazább asztalnál. 4-5BB emelésre nem volt ritka a 3-4 megadás sem. Amúgy én is 5BB-t szoktam ilyenkor emelni, de akkor éppen úgy gondoltam, hogy elég a Q párral a már bent lévöö 7BB, és éppen ugyanezért kevés lett volna az 5BB-s emelés.
Itt nem kell sokat agyalni, rettenetesen laza ellenfelek, ha lapd van nyomulsz, különben dobsz stratégia válik be. Szerintem nagyon kifizetöödöö a ha lapod van all-in stratégia is, de ezt még nem alkalmaztam igazán hosszú távon. A második all-in után már úgyis lesz aki kiváncsi a lapodra egy Ax-el. Ezt most úgy értem, hogy lesz mondjuk 2 párod flopra, és akkor az all-in edet képes megadni egy Ax-el, csak mert kíváncsi, amúgy mondjuk esetleg az x-el van egy alsó-középsöö párja. Csak így meg nagy a hullámzás.
[Szerkesztve]<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest