Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
dargelot
üzenetére
Ez kb. ugyanaz az eset, amiről itt a topikban korábban már volt szó többször is. Példák: [link], [link], [link]. Vagyis sikerült venni egy tetű lassú, USB 3.1-esnek marketingkamuzott pendrive-ot, azaz nincs min csodálkozni.
Ha gyors pendrive kell (pl. ez és ezek), akkor előtte kellett volna tájékozódni, megnézni a specifikációt, teszteket. Az, hogy USB 3.1, vagy újabban USB 3.2 van ráírva, az ezeknél kb. semmit nem jelent, sőt rendszerint közük nincs a tényleges Gen 2-höz és Gen 2x2-höz. Vagy másik opció pendrive-hoz hasonló fizikai méretben egy M.2 SATA / NVMe külső SSD, azok már igazán komoly értékeket tudnak és ténylegesen is USB 3.1-esek.
-
válasz
dargelot
üzenetére
15MB/s írás az reális. Ha 40MB/s az olvasás az már USB3. Leírásban sehol nem említi hogy ennél gyorsabb lenne. A pendriveok sajnos általában ilyenek. Ha gyorsabb eszköz kell akkor vegyél sata SSD-t + külső USB3 házat. (vagy eleve külső ssd-t felárral)
Ezt meg indoklás nélkül visszaadhatod. (ha online rendelted és még benne vagy a 14 napban)
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Van egy Sandisk Ultra USB 3.0 32 GB pendrive-om. Kb. 1 éve használom, viszont ma amikor próbáltam rá másolni olyat kezdett el csinálni, hogy a másolás kezdése után kb. 10 másodperccel elkezdi ledobálni magát, mintha leválasztottam volna. Mi lehet a probléma? Próbáltam másik USB portokban is, de a jelenség ugyanaz. Másik Sandisk pendrivera simán tudok másolni.
-
dargelot
senior tag
Sziasztok, vettem egy [link] Patriot Cliq 128Gb-os pendrive-ot megbízható boltból. Viszont rettenően lassú a pendrive-ra való írás, kb 15mb/s annak ellenére, hogy 3.1 a pendrive. 4 napja kaptam kézhez, már írtam is hogy visszaküldöm ha minden kötél szakad, de azért nehogy benne legyen a hiba szeretném a ti véleményeteket is kikérni.
USBDeview és CrystalDiskMark programmal is leteszteltem, illetve Total Commander s Fájlkezelőben is másolgattam nagy fájlokat. Két PC-n is teszteltem 3.1 s 3.0 usb slotokban is és mindenhol rossz eredményeket produkált.
Hamísitvány lehet avagy egy rossz márka gyenge terméke, avagy én lennék ilyen béna, hogy nem tudom kiaknázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bittorrent topik
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest