- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Crvsh3R #4442 üzenetére
Ilyenkor először a hiba forrását célszerű megkeresni, kizárni az egyéb dolgokat. Az adatkapcsolati problémának lehet több oka, van hogy OS specifikus, van amikor csak USB 3.0 portoknál jelentkezik, okozhatja USB 3.X - Wi-Fi interferencia, közvetlen csatlakoztatás helyett a hosszabbító kábel használata sem mindig szerencsés, stb. De ha ugyanazon a gépen, OS-en, portokban más pendrive-ok gond nélkül működnek, nem dobálják el az adatkapcsolatot, akkor valószínűleg nem az előbbiek, hanem az utóbbi, azaz az említett pendrive hibája miatt lehet. Ha másik gépen, másik operációs rendszerrel kipróbálva is kizárólag csak ennél az egynél fordul elő, akkor pedig elég egyértelmű. Aztán hogy most csak valami érintkezési probléma a csatlakozónál, vagy komolyabb gond és maga a flash tároló, annak egy szegmense hibás, az más dolog.
Ha maga a pendrive a hiba forrása és a gyártója saját repair tool eszköze (ha van) sem használ, akkor azzal rendszerint sok mindent nem nagyon lehet és nem is érdemes kezdeni, kivétel ha fontos adatokat kell lementeni róla. Ellenkező esetben viszont adja magát a garanciális csere, vagy annak híján kb. a kuka... -
King Unique
titán
válasz
Crvsh3R #3824 üzenetére
"CrystalDiskMark-ot a történtek után nem merem lefuttatni"
Pedig attól normál esetben nyilván nem lesz semmi baja egy pendrive-nak és általában azzal szokás tesztelni. Az előző példány valószínűleg eleve egy hulladék, egy selejtes darab volt, ha ennyitől tönkrement és írásvédett lett...
Egyébként gratulálok a sikeres garanciális cseréhez! Valóban vannak még korrekt gyártók és egy ilyen RMA ügyintézés sem feltétlen vészes. Sőt, van amikor még hamarabb lefut, mintha itt belföldön leadná a vevő az adott boltnál, ahol ülnének rajta 1 hónapot.
-
Crvsh3R
senior tag
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #3819 üzenetére
Update:
A UPS futár pénteken (03.02.) elvitte a pendrive-ot Csehországba az ottani SanDisk központba. Folyamatosan kaptam e-mailt a beérkezésről és a vizsgálat kezdetéről, majd tegnap (03.07.) kaptam az utolsó e-mailt, amiben írták, hogy feladták az új csere pendrive-ot szintén UPS futárral, amit ma (03.08.) kézhez is kaptam, mert 1 napos!!! szállítással adták fel. Egy teljesen úgy, gyári csomagolású pendrive-ot kaptam, ami egy nagy A4-es mappa méretű karton csomagban volt, ezen belül egy bubis borítékban az új, gyári pendrive. Kaptam hozzá új számlát is, amit szintén ők állítottak ki (pontosabban a dublini központ).Le a kalappal a SanDisk-esek előtt!!! 6 nap alatt megjárta (hétvégével együtt) a pendrive oda-vissza. Nekem csak a boríték és a UPS-es címke kinyomtatása került pénzbe, háztól-házig biztosították szó nélkül a szállítást, 1 napos szállítási időkkel.
-
Roland8622
aktív tag
válasz
Crvsh3R #3819 üzenetére
Na majd cseles leszek. Még jó hogy anno készítettem pár képet. Arról majd megpróbálom leolvasni a számot. Na meg csatolom nekik, akkor és most
Köszönöm a segítségedet, remélem nekem is sikerülni fog. Hülye fejemmel megint ezen tároltam fontos dolgokat. Sosem tanulok belőle
"saját SanDisk fiók" most várom az email-jüket, hogy a regisztrációt véglegesítsem. Mondjuk ez is jó ötlet, ha van kiterjesztett garancia, akkor azt minél hamarabb rendezni.
-
Roland8622
aktív tag
válasz
Crvsh3R #3810 üzenetére
Szia. Kb. ugyanígy jártam én is. Szerintem még a típus is stimmel.
Nyitottam ticket-et vagy mi lenne a neve. Leírtam, hogy a pendrive átment ReadOnly-ba. Kisezernyi megoldási javaslatot írtak, amit én már előtte ki is próbáltam.Visszapostáztam és azóta vissza is kaptam az árát.Nálam úgy kezdődött, hogy lassúnak találtam az írási sebességet usb3.0-án. Megküldtem egy tesztel szintén a CDM-al és utána jött ez elő
Szóval bátran írj rájuk és küld vissza.
Most nekem is van egy hibás pendrive-om, azt mindjárt leírom külön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest